Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Είναι η prestige 720p την είδα χθές την ταινία και δε μου έκανε το παραμικρό πρόβλημα.
Εχω το ελαφρύ firmware που αναφέρουμε πιο πάνω.

Μπορεί να μην είναι όμορφο αλλά τι να κάνεις την ομορφιά όταν ορισμένες φορές χρειάζεται ανα 30 δευτερόλεπτα να απενεργοποιείς τους ελληνικούς υπότιτλους για να "ξεμπουκώνει" το μηχάνημα.

Τις πληροφορίες μπορείς να τις δεις με το mediainfo -----> http://mediainfo.sourceforge.net/el

ΥΓ - off topic: Δε ξέρω αν έχω αρχίσει να "μεγαλώνω" επικίνδυνα αλλα έχουν αρχίσει να με κουράζουν τα υπερβολικά εφέ.
Μπορεί να μήν είμαι μανιακός με transformers αλλά 2:30 ώρες ήταν ΠΟΛΛΕΣ !!!!!!! Πανικός έγινε στο σπίτι μιας και το home cinema το είχα δυνατά... αλλά ουσία γιοκ.
Θα κατεβάσω κι εγώ την 720p ! Εγώ έχω την 1080p η οποία δεν παίζει πουθενά!!!!! Τάχω πάρει !! Θα τα πετάξω όλα. Δεν λέω ότι δεν συμβιβάζομαι ποτέ....αλλά άμα μου προκύπτει το καλύτερο γιατί να μην μπορώ να το αναπαράγω? Παρείγγειλα το AC Ryan και ελπίζω στο Dune όταν θάρθει.....

Reaction score
0
Εμ 1080p και 12 reframes λογικο ειναι να μην παιζει:105:

Λιγο off topic αλλα με τα λεφτα που εχεις δωσει (και με αυτα που θα δωσεις απο οσο καταλαβα) γιατι δεν κοιτας και προς Asrock ION μερια? Ειναι μικρο και παιζει τα παντα (αλλα θελει λιγο παραπανω ψαξιμο)

Reaction score
0
Καταρχήν μπράβο για το χρόνο που αφιέρωσες στο να τα γράψεις αλλά και να τα μοιραστείς :107:

Για τη μετατροπή DTS --> AC3 μου φάνηκε αρκετά πολύπλοκο.
Το popcorn audio converter το δοκίμασες;
Μαζί με τις εξωτερικές εφαρμογές απλά επιλέγεις τί θέλεις και τα κάνει όλα μόνο του. extract clean κτλ

Σχετικά με τα firmware αυτά είναι τα "επίσημα"
Εχει και άλλα πειραγμένα αλλά εκεί θέλει προσοχή.

Οπως και να έχει thanks again
Η μετατροπή καθεαυτού είναι πολύ απλή. Μια εντολή στο DOS είναι (eac3to) O Οδηγός είναι για να κάνεις extract το track, να το μετατρέψεις και μετά να το προσθέσεις στο mkv. Ως αποτέλεσμα θα έχεις ένα έτοιμο MKV αρχειο με AC3.

To popcorn audio δεν το έχω δοκιμάσει (το κατέβασα και θα το δοκιμάσω τώρα)

Όσο για τα Firmwares, έχεις απόλυτο δίκιο.. Θέλει πολύ προσοχή μια και είναι αρκετά πιθανό να το κάνεις brick το WDTV σου. Και επειδή δεν θέλω κάποιος να κατηγορήσει εμένα για κάτι τέτοιο, αποφάσισα να μην τα βάλω στο Blog.

Reaction score
0
(Ενημέρωση) Το δοκίμασα και πραγματικά είναι πολύ καλό και σου λύνει τα χέρια. Είχα ήδη επαφή με τον δημιουργό του popcorn audio converter για να δω μήπως και το μεταφράσω στα ελληνικά. Θα δούμε...

Reaction score
0
Δυστυχώς ο δημιουργός του popcorn Audio converter με ενημέρωσε ότι στην παρούσα φάση δεν είναι δυνατόν να γίνει μετάφραση του προγράμματος. Ίσως στην έκδοση 2.0 που θα το ξαναφτιάξει από την αρχή.....

Τι να κάνουμε? Εγώ προσπάθησα πάντως....

Reaction score
0
Παιδιά καλησπέρα. Έχω πάρει το μηχανάκι εδώ και δύο ημέρες. Έβαλα το firmware του lilibabe v2 to normal όπου λέει για τα thumbnails για τα video να είναι 162x216px. Προσπαθώ από το πρωί αλλά τίποτα έχω διαβάσει όλο το ποστ και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Τελικά μπορούμε να έχουμε στις ματρόσκες thumbnails και αν ναι πώς ?
Επίσης πιο είναι το ιδανικό directory stucture που πρέπει να έχουμε στο σκληρό μας για καλύτερα αποτελέσματα ? (Δηλαδή ένα γενικό movies και μέσα για παράδειγμα cartoon,thriller, comedy ή το καθένα ξεχωριστό και έξω ? )

Reaction score
0
Παιδιά καλησπέρα. Έχω πάρει το μηχανάκι εδώ και δύο ημέρες. Έβαλα το firmware του lilibabe v2 to normal όπου λέει για τα thumbnails για τα video να είναι 162x216px. Προσπαθώ από το πρωί αλλά τίποτα έχω διαβάσει όλο το ποστ και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Τελικά μπορούμε να έχουμε στις ματρόσκες thumbnails και αν ναι πώς ?
Επίσης πιο είναι το ιδανικό directory stucture που πρέπει να έχουμε στο σκληρό μας για καλύτερα αποτελέσματα ? (Δηλαδή ένα γενικό movies και μέσα για παράδειγμα cartoon,thriller, comedy ή το καθένα ξεχωριστό και έξω ? )
Εξαρτάται πού θέλεις να έχεις καλύτερα αποτελέσματα.
Αν θέλεις τακτοποιημένο σκληρό κάθε ταινία την έχεις στον φάκελό της.
Αν θέλεις εύκολη διαχείριση μέσα απο το WD τότε απλά βάζεις ταινίες υπότιτλους thumbnail ΟΛΑ σε ένα φάκελο.
Το πως θα τα χωρίσεις είναι καθαρά δικό σου θέμα.
Εγω έχω movies-ντοκυμαντέρ-αθλητικά-video clips
Μέσα στις ταινίες αν θέλεις τις χωρίζεις με όποιο τρόπο θέλεις
χρονολογία - ποιότητα - τύπο έργου.Είναι καθαρά δικό σου θέμα
Για να έχεις thumbnail πρέπει να τα ενεργοποιήσεις πρώτα απ όλα μέσα απο τις ρυθμίσεις και μετα να κανεις το εξής

πχ έχεις την ταινία transformers.mkv
θα έχεις τους υπότιτλους transformers.srt
και την εικόνα transformers.jpg
Σε περίπτωση που θέλεις κάποιος φάκελος να έχει thumbnail απλά ονομάζεις μέσα σε αυτόν μια εικόνα folder.jpg
Δε γράφεις το όνομα του φακέλου. γράφεις ακριβώς αυτό --> folder.jpg

Reaction score
0
Εξαρτάται πού θέλεις να έχεις καλύτερα αποτελέσματα.
Αν θέλεις τακτοποιημένο σκληρό κάθε ταινία την έχεις στον φάκελό της.
Αν θέλεις εύκολη διαχείριση μέσα απο το WD τότε απλά βάζεις ταινίες υπότιτλους thumbnail ΟΛΑ σε ένα φάκελο.
Το πως θα τα χωρίσεις είναι καθαρά δικό σου θέμα.
Εγω έχω movies-ντοκυμαντέρ-αθλητικά-video clips
Μέσα στις ταινίες αν θέλεις τις χωρίζεις με όποιο τρόπο θέλεις
χρονολογία - ποιότητα - τύπο έργου.Είναι καθαρά δικό σου θέμα
Για να έχεις thumbnail πρέπει να τα ενεργοποιήσεις πρώτα απ όλα μέσα απο τις ρυθμίσεις και μετα να κανεις το εξής

πχ έχεις την ταινία transformers.mkv
θα έχεις τους υπότιτλους transformers.srt
και την εικόνα transformers.jpg
Σε περίπτωση που θέλεις κάποιος φάκελος να έχει thumbnail απλά ονομάζεις μέσα σε αυτόν μια εικόνα folder.jpg
Δε γράφεις το όνομα του φακέλου. γράφεις ακριβώς αυτό --> folder.jpg
Φίλε δοκιμάζω αυτό που λές αλλά τίποτα τα ίδια δεν μου εμφανίζει κανένα thumbnail.

Reaction score
0
Ποιό firmware έχεις περασμένο :118:
Καλημέρα και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Έχω περάσει το firmware του Lilibabe's multilingual OSD mod version 2.
Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι με το original της WD.
Εσύ ποιό έχεις ?

Reaction score
0
Το lilibabe έχω και εγώ.
Λοιπόν ας το πιάσουμε απο την αρχή
1) Έχεις κάνει update το firmware ? Το τσέκαρες οτι όντως μπήκε το καινούργιο? Λογικά αυτό που έβαλες θα σου άλλαξε και την εμφάνιση. Αν ναι τότε πάμε παρακάτω.

2)Settings --> System --> Media Library --> ON

3)Settings --> Video --> Browser display --> Thumbnail Mode (Σε αυτό το βήμα πρόσεξε, πάνε στο video όχι εκεί που λέει audio/video μαζί).

Βάζεις πάνω το σκληρό όπου έχεις μέσα πχ
aliens.mkv Ταινία
aliens.srt Υπότιτλοι
aliens.jpg Εικόνα
Στον ίδιο φάκελο πάντα και με ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο όνομα.

Προτείνω για εικόνες να μή βάζεις μεγάλης ανάλυσης.
Μια καλή λύση είναι να παίρνεις τα εξώφυλλα απο το wiki
Κάνε search την ταινία ως εξής στο google ---> aliens wiki (film)
Μια χαρά κάθονται αυτά.
Προσοχή η εικόνα να είναι jpg.

Κάνε όλα αυτά και μετά περίμενε λίγο να δείς μήπως αργεί να τις εμφανίσει.

Ελπίζω να λυθεί. Κάτι άλλο δεν υπάρχει.

Reaction score
0
Το lilibabe έχω και εγώ.
Λοιπόν ας το πιάσουμε απο την αρχή
1) Έχεις κάνει update το firmware ? Το τσέκαρες οτι όντως μπήκε το καινούργιο? Λογικά αυτό που έβαλες θα σου άλλαξε και την εμφάνιση. Αν ναι τότε πάμε παρακάτω.

2)Settings --> System --> Media Library --> ON

3)Settings --> Video --> Browser display --> Thumbnail Mode (Σε αυτό το βήμα πρόσεξε, πάνε στο video όχι εκεί που λέει audio/video μαζί).

Βάζεις πάνω το σκληρό όπου έχεις μέσα πχ
aliens.mkv Ταινία
aliens.srt Υπότιτλοι
aliens.jpg Εικόνα
Στον ίδιο φάκελο πάντα και με ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο όνομα.

Προτείνω για εικόνες να μή βάζεις μεγάλης ανάλυσης.
Μια καλή λύση είναι να παίρνεις τα εξώφυλλα απο το wiki
Κάνε search την ταινία ως εξής στο google ---> aliens wiki (film)
Μια χαρά κάθονται αυτά.
Προσοχή η εικόνα να είναι jpg.

Κάνε όλα αυτά και μετά περίμενε λίγο να δείς μήπως αργεί να τις εμφανίσει.

Ελπίζω να λυθεί. Κάτι άλλο δεν υπάρχει.
Τα έχω κάνει αυτά πολλές φορές. Τα έκανα και πάλι και τίποτα περιμένω 10 λεπτά μα τίποτα δεν εμφανίζει τίποτα. Μάλλον θα το πετάξω στην θάλασσα :105:
Λες να φταίει ότι δουλεύω σε mac ? Μπορείς να μου στείλεις ένα jpg δικό σου να το δοκιμάσω ?
Επίσης και κάτι τελευταίο στις ρυθμίσεις μου βγάζει επιλογή μόνο NTSC (δεν μπορώ να επιλέξω PAL) με το firmware αυτό λες να φταίει αυτό ?

Reaction score
0
http://img230.imageshack.us/img230/2200/fastandfurious2009720pb.jpg

Πάρε την παραπάνω photo κάνε rename και δες
Απο πού το αγόρασες το μηχάνημα;;;;
Σε τί TV το συνδέεις;
Ανάλυση;;;
Δοκίμασε να περάσεις κάποιο άλλο firmware πχ το 1.02.10 --> http://rapidshare.com/files/285984480/WDTV_FW_1_02_10.zip
Φίλε ευχαριστώ και πάλι. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ.
Έφτεγε ο mac. Μόλις αντέγραψα από windows δουλεύει κανονικά. Το εχω πάρει από πλαίσιο. Μόλις έβαλα το OSD international. Έχω μια ερώτηση στις ρυθμίσεις σου έχει επιλεγμένο το NTSC γιατί εμένα μόνο αυτό μου έχει επιλεγμένο και δεν μπορώ να αλλάξω σε PAL.

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Καλησπέρα παιδιά. Μόλις αγόρασα και γω το WDTV και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πως κάνω update? Εχω κατεβάσει το καινούργιο filmware το έχω γράψει σε ένα στικάκι μόνο του, το κουμπώνω στο WDTV αλλά δεν μου βγάζει κάπου στο μενού για update. Κάποιος???

Reaction score
0
Τα 2 αρχεια .bin και .ver να μην ειναι σε φακελο, χυμα στο στικακι, ψαξε το μενου θα δεις ενα φακελο-επιλογη που δεν υπηρχε πριν, πατα το...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.313
Members
38.540
Νεότερο μέλος
nchoulio