Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Κάτι που παρατήρησα σε ταινία με DTS. Το κάνει βέβαια μόνο στη συγκεκριμένη ταινία, δεν έχει συμβεί προς το παρόν σε άλλη. Χάνεται ο ήχος πάντα σε συγκεκριμένο σημείο. Πρέπει να σταματήσω την ταινία και να την ξεκινήσω πάλι για να επανέλθει ο ήχος.
Έχει συμβεί και σε σας κάτι ανάλογο;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Κάτι που παρατήρησα σε ταινία με DTS. Το κάνει βέβαια μόνο στη συγκεκριμένη ταινία, δεν έχει συμβεί προς το παρόν σε άλλη. Χάνεται ο ήχος πάντα σε συγκεκριμένο σημείο. Πρέπει να σταματήσω την ταινία και να την ξεκινήσω πάλι για να επανέλθει ο ήχος.
Έχει συμβεί και σε σας κάτι ανάλογο;
Αν σου το κάνει σε 1 μόνο ταινία ίσως να είναι και πρόβλημα του αρχείου.
Σε προηγούμενα firmware πολλές φορές το DTS χανόταν για μερικά δευτερόλεπτα.
Σε άλλο firmware μου έχανε τον ήχο και η εικόνα πήγαινε καρέ καρέ.
Προσωπικά έχω βάλει ένα ελαφρύ firmware το lilibabe και δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Αλλάζει λίγο την εμφάνιση αλλα δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα.
http://wdtvforum.com/main/index.php...e02a8466af64f79e&topic=1414.msg10687#msg10687

http://rapidshare.com/files/278639360/wd_Lilibabe.rar

Reaction score
0
Σκέφτομαι να δοκιμάσω το lilibabe, αν δεν μου αρέσει μπορώ να το γυρίσω στο original απλά και έυκολα;

Reaction score
0
Σκέφτομαι να δοκιμάσω το lilibabe, αν δεν μου αρέσει μπορώ να το γυρίσω στο original απλά και έυκολα;
Βεβαίως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Επιλέγεις όποιο firmware θέλεις.
Με το notepad αλλάζεις την έκδοση του για να φαίνεται μεγαλύτερη ώστα να ξεγελάσεις το WD και περνάς ΟΠΟΙΟ θέλεις.

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Απλά και εύκολα.
Ονόμασε πχ την lilibabe σαν version 2.11 και αν θέλεις να την αλλάξεις ονομάζεις την άλλη ως 2.12 (για να την αναγνωρίσει το WD ως νεότερη έκδοση) και είσαι έτοιμος!!

Reaction score
51

Για να είμαι πιο σαφής, όταν κατεβάσεις το αρχείο zip του update firmware κάνεις unzip και θα βρεις 3 αρχεία μέσα:

1. release_notes_1_02_10,txt (που αναφέρει ποια version κατέβασες)
  2. wdtv.bin (αυτή είναι η αναβάθμιση)
  3. wdtv.ver (το αρχείο που «ειδοποιεί» το μηχάνημα να δεχθεί την αναβάθμιση)
Ανοίγεις το wdtv.ver με το σημειωματάριο των windows, και θα βρεις ένα κείμενο μέσα του στυλ:
VERSION='1.02.10'
LOCATION='wdtv.bin'

Σε αυτό κάνεις μετονομασία.
Αν έχεις στο μηχάνημα ήδη μια έκδοση που μετονόμασες σε 1.02.10, τότε μετονομάζεις την «νέα» σε 1.02.11

Reaction score
0

Για να είμαι πιο σαφής, όταν κατεβάσεις το αρχείο zip του update firmware κάνεις unzip και θα βρεις 3 αρχεία μέσα:

1. release_notes_1_02_10,txt (που αναφέρει ποια version κατέβασες)
  2. wdtv.bin (αυτή είναι η αναβάθμιση)
  3. wdtv.ver (το αρχείο που «ειδοποιεί» το μηχάνημα να δεχθεί την αναβάθμιση)
Ανοίγεις το wdtv.ver με το σημειωματάριο των windows, και θα βρεις ένα κείμενο μέσα του στυλ:
VERSION='1.02.10'
LOCATION='wdtv.bin'

Σε αυτό κάνεις μετονομασία.
Αν έχεις στο μηχάνημα ήδη μια έκδοση που μετονόμασες σε 1.02.10, τότε μετονομάζεις την «νέα» σε 1.02.11

Ευχαριστώ, το είχα κάνει και παλιότερα οταν χρειάστηκε downgrade...

Πάω να δοκιμάσω το lili. :105:

Reaction score
0

Αν σου το κάνει σε 1 μόνο ταινία ίσως να είναι και πρόβλημα του αρχείου.
Σε προηγούμενα firmware πολλές φορές το DTS χανόταν για μερικά δευτερόλεπτα.
Σε άλλο firmware μου έχανε τον ήχο και η εικόνα πήγαινε καρέ καρέ.
Προσωπικά έχω βάλει ένα ελαφρύ firmware το lilibabe και δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Αλλάζει λίγο την εμφάνιση αλλα δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα.
http://wdtvforum.com/main/index.php...e02a8466af64f79e&topic=1414.msg10687#msg10687

http://rapidshare.com/files/278639360/wd_Lilibabe.rar
Το αρχείο στο RS σε ποια έκδοση του original είναι βασισμένο;

Reaction score
0

Το αρχείο στο RS σε ποια έκδοση του original είναι βασισμένο;
Δεν γνωρίζω, πάντως απο τη στιγμή που το έβαλα... δε το έχω βγάλει ούτε το σκέφτομαι.

ΥΓ Now based on fw 1.02.11

Στο πρώτο link το λέει

Reaction score
0

Δεν γνωρίζω, πάντως απο τη στιγμή που το έβαλα... δε το έχω βγάλει ούτε το σκέφτομαι.

ΥΓ Now based on fw 1.02.11

Στο πρώτο link το λέει
Κατέβασα το based on 1.02.11 απο το site, το έβαλα, μια χαρά.

Άλλο τώρα... έχετε να προτείνετε κανένα HDMI καλώδιο για το WDTV; Επειδή είναι ΑΘΛΙΟ και η υποδοχή του είναι λίγα χιλιοστά πιο μέσα απο το εξωτερικό πλαστικό... το καλώδιο που έχω τώρα πατάει ΑΚΡΙΒΩΣ και λίγο να το κουνήσω, χάνει το σήμα... :141: Το βαρέθηκα τόσο καιρό τώρα και λέω να πετσοκόψω το καλώδιο λίγο αλλά αν υπάρχει καμία καλύτερη λύση... την ακούω.

Επίσης, περιμένω κάτι ηχεία. Αν το γυρίσω σε digital output, δεν ξαναδίνει ήχο μέσω HDMI; Σκέφτομαι όταν βλέπω καμία σειρούλα να μην ανοίγω το ηχοσύστημα αλλά όταν βλέπω καμία ταινία τότε θα θέλω την οπτική .... δεν θέλω όμως να κάθομαι να αλλάζω κάθε φορά τις εξόδους. Γίνεται να δίνει ήχο στην οπτική και στο HDMI ταυτόχρονα;

Reaction score
0

Επίσης, περιμένω κάτι ηχεία. Αν το γυρίσω σε digital output, δεν ξαναδίνει ήχο μέσω HDMI; Σκέφτομαι όταν βλέπω καμία σειρούλα να μην ανοίγω το ηχοσύστημα αλλά όταν βλέπω καμία ταινία τότε θα θέλω την οπτική .... δεν θέλω όμως να κάθομαι να αλλάζω κάθε φορά τις εξόδους. Γίνεται να δίνει ήχο στην οπτική και στο HDMI ταυτόχρονα;
Δίνει στο HDMI εφόσον έχεις επιλέξει stereo στις ρυθμίσεις οπότε και ακούς από την τηλεόραση (εφόσον δεν είναι DTS ο ήχος). Για το ηχοσύστημα το γυρίζεις σε digital. Αν εννοούσες να μην το κάνεις αυτό μάλλον δεν γίνεται :102:

Reaction score
51

Εγώ αγόρασα προχθές αυτό
Και δουλεύει μια χαρά (και στο κούμπωμα)

Δεν θυμάμαι αν περνάει ταυτόχρονα ήχο και στην HDMI και στην optical out. Θα ρίξω μια ματιά και σου λέω (ή μπορεί να απαντήσει κάποιος άλλον πιο νωρίς)

Reaction score
0

Δίνει στο HDMI εφόσον έχεις επιλέξει stereo στις ρυθμίσεις οπότε και ακούς από την τηλεόραση (εφόσον δεν είναι DTS ο ήχος). Για το ηχοσύστημα το γυρίζεις σε digital. Αν εννοούσες να μην το κάνεις αυτό μάλλον δεν γίνεται :102:
Εγώ θα ήθελα να δίνει πάντα σήμα και στην TV και στο ηχοσύστημα (εκτός απο το DTS που θα πηγαίνει με την μια στο homecinema).

Δεν γίνεται μάλλον ε;

Εγώ αγόρασα προχθές αυτό
Και δουλεύει μια χαρά (και στο κούμπωμα)
Φαίνεται ίδιο με την μούφα που έχω απο το eBay.

Θα δοκιμάσω να αντιστρέψω τα βύσματα που είναι συνδεμένα στην τηλεόραση και στο WDTV να δω αν γίνεται τίποτα.

Ίσως πάρω και αυτό το eQuip...

Δεν θυμάμαι αν περνάει ταυτόχρονα ήχο και στην HDMI και στην optical out. Θα ρίξω μια ματιά και σου λέω (ή μπορεί να απαντήσει κάποιος άλλον πιο νωρίς)
Οκ, περιμένω... :107:

Reaction score
0

Κατέβασα το based on 1.02.11 απο το site, το έβαλα, μια χαρά.

Άλλο τώρα... έχετε να προτείνετε κανένα HDMI καλώδιο για το WDTV; Επειδή είναι ΑΘΛΙΟ και η υποδοχή του είναι λίγα χιλιοστά πιο μέσα απο το εξωτερικό πλαστικό... το καλώδιο που έχω τώρα πατάει ΑΚΡΙΒΩΣ και λίγο να το κουνήσω, χάνει το σήμα... :141: Το βαρέθηκα τόσο καιρό τώρα και λέω να πετσοκόψω το καλώδιο λίγο αλλά αν υπάρχει καμία καλύτερη λύση... την ακούω.

Σχετικά με το καλώδιο HDMI, όσο πιο απλό τόσο απροβλημάτιστο μάλλον.
Πήγα έδωσα ένα σκασμό λεφτά και παιδεύομαι να μή το κουνήσω και χάσει το σήμα.
Πείραξα τα σιδεράκια απο πίσω αλλα βάλε βγάλε χαλαρώνουν πάλι.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.318
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale