What Integrated stereo amp/speakers combo ?

Reaction score
57
Τωρα πρεπει να βρω τελικο της ιδιας σειρας Rotel 10xx ο οποιος να ειναι πανω απ ολα μουσικος, να μην ειναι κανα γουρουνι 2x130w και τετοια γιατι μενω σε διαμερισμα και να συνεργαζεται τελεια με τον προενισχυτη αυτον.

Εκανα μια μικρη ερευνα και διαβαζω πολυ καλα σχολια για τον RB-1050 (2x70w) και RB-1072 (2x100w) που ειναι και της ιδιας σειρας.
Εν τω μεταξυ παιζει αυτην την στιγμη στις αγγελιες και ενας RB-1070 (2x130w) αλλα ειναι too much για το διαμερισμα συν του οτι δεν διαβαζω και τα καλυτερα.

Παρακαλω πολυ την γνωση και εμπειρια σας πανω στο θεμα :welcome:

ps: Μηπως να βαλω καινουργιο θεμα η ν αλλαζα τον τιτλο ?

Reaction score
1.187
Τωρα πρεπει να βρω τελικο της ιδιας σειρας Rotel 10xx ο οποιος να ειναι πανω απ ολα μουσικος, να μην ειναι κανα γουρουνι 2x130w και τετοια γιατι μενω σε διαμερισμα και να συνεργαζεται τελεια με τον προενισχυτη αυτον.

Εκανα μια μικρη ερευνα και διαβαζω πολυ καλα σχολια για τον RB-1050 (2x70w) και RB-1072 (2x100w) που ειναι και της ιδιας σειρας.
Εν τω μεταξυ παιζει αυτην την στιγμη στις αγγελιες και ενας RB-1070 (2x130w) αλλα ειναι too much για το διαμερισμα συν του οτι δεν διαβαζω και τα καλυτερα.

Παρακαλω πολυ την γνωση και εμπειρια σας πανω στο θεμα :welcome:

ps: Μηπως να βαλω καινουργιο θεμα η ν αλλαζα τον τιτλο ?
Εγώ έχω τον RB-1050 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. (Δεν τον πουλάω!!!)
Τον χρησιμοποιώ καθημερινά. Είναι πολύ καλό μηχάνημα με αποθέματα ισχύος.

Reaction score
57
Καλησπερα.

Μια γρηγορη ερωτηση,

Εχω τον RC 1082 σαν προενισχυτη.
Ποσα θα δινατε για αυτον τον μεταχειρισμενο τελικο της ροτελ (Rotel RB-1072) σε αριστη κατασταση?
Το max και το min ποσο που θα δινατε.
Τον βρισκω 370. Ειναι καλα η ακριβα?

Eπισης, σε σχεση με τον Rotel RB-1050 τι λεει σαν ποιοτητα ηχου? Περα απ το οτι ο RB-1072 ειναι της ιδιας σειρας με τον προενισχυτη RC 1082 που εχω.

Last edited:

Reaction score
1.391
τα βατ μη τα φοβασαι... οσο περισσότερα τοσο καλυτερα... δε σημαίνει οτι θα σηκώσεις τη γειτονιά στο ποδάρι...

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67