Why does new vinyl sound digital?

Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
16.568
Reaction score
37.871
Alfee... σωστα εν μερη, αλλα (υποψιαζομαι οτι) εννοει την αντιφα πλευρα του εγχωριου χιπ χοπ, αλλα μην με βαλει να πσαξω(να θυμηθω) ονοματα.
Μαζικα κινηματα πλεων, νομιζω οτι ειναι το χιπ χοπ, το ροκ δεν ειναι πλεων κινημα, και το μεταλ, το πανκ παραπεει (και δεν ειναι και πολυ μαζικο) αλλα καπου υπαρχει.
Τα πικαπ, ομοιως με το Μπλακ Μεταλ... δεν προτεινονται, παρα μονο σε εξαιρεσεις βλ. σπανιες ασθενειες (μετα συγνωρησεως). :focus:
 
Last edited:

Μηνύματα
1.768
Reaction score
2.803
Πες το όπως θες - και κούνημα - :p υπάρχει γιατί το στηρίζουν οι πολυεθνικές το πανκ δεν το στήριζε και δεν το προωθούσε κανείς, πάντα θαμμένο ήταν, εδώ μιλάμε για mainstream που υποσκελίζει τα άλλα είδη στην άλλη άκρη του ατλαντικού, ας μη γράψουμε αλλά offtopic γιατί θα τα δει ο Zizik και θα τα σβήσει όλα και τσάμπα γράφουμε. :p
 

Μηνύματα
228
Reaction score
162
... warrior soul, οι επανεκδοσεις εχουν download card ?
... κασσετες σε μαζικη μορφη/παραγωγη δεν γνωριζω να κυκλοφορουν, εχεις κατι συγκεκρημενο υπ'οψην? ή αναφερεσαι στην ποιοτητα ηχογραφισης ? ή στη μαγνητοταινια ?!

... σε αυτο βεβαια δεν μπορω να μην συμφωνησω.
Κάποιες ναι, όπως επίσης και πολλές νέες κυκλοφορίες σε βινύλιο (δεν αναφέρομαι στην αγορά μέσω bandcamp).
Κασσέτες κυκλοφορούν πολλές εταιρείες, αναφέρω ενδεικτικά Burger Records, Captured Tracks, Dead Oceans, η δική μας Inner Ear κλπ.
 


Μηνύματα
228
Reaction score
162
...αυτο ναι,σε αυτα τα (αγνωστα) ειδη ναι και καλως εχουν.
Άγνωστα γιατί; Ίσα-ίσα post punk και ψυχεδέλεια είναι πολύ της μόδας...
Ήμουν κι εγώ ως έφηβος κυρίως λάτρης της κασσέτας αλλά από (ανεξάρτητες) εταιρείες με σοβαρές μουσικές προτάσεις, θα περίμενα τουλάχιστον καλύτερη ποιότητα προϊόντος...Δεν αναφέρομαι στη μουσική, απλά στο μέσον, για να μην παρεξηγηθώ...Απλά μάλλον το βινύλιο κυρίως αφήνει μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους...
 


Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
16.568
Reaction score
37.871
... post punk ακουγαν και ακουνε πολυ λιγοι.. οι υπολοιποι που βρισκονται στη φαρσα ειναι κυριως εναλλακτικοί εν γένη (οπου και ενα μεγαλο μερος εχει μπει στη νεοπσυχεδελεια).
@CostasEAR καυσαεριο και αφιλτρα σημερα-οπως το λυκειο, γιατι καπου εχω χασει τα φιλτρακια μου-golden virginia πρασινο..
Ειπα λυκειο και με κινδυνο να προσδιοριστει η ηλικια μου θυμηθηκα τους Nofx...σε διασκευη των Minor Threat
 


Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
16.568
Reaction score
37.871
mainstream που υποσκελίζει τα άλλα είδη
...μονοι τους υποσκελιζονται.
ειδικα κατι παλιοροκαδες που ακουνε συνεχεια τις ιδιες μπαντες.. σα τους χαλιενταδες...δηλαδη..με τον ιδιο δισκο.. ιδια μουσικη.. αλλα διαφορετικο καλωδιο .. κοκ.. :smoke: :smoke:
 





Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
16.568
Reaction score
37.871
.... η σκουπα φιλιπς ρουφαει τη σκονη... :beach:
καταλαβες (Alfiee23 - απο που προεκειψε το εν λογω νικνειμ !?), το εχω σε καλο να μην μιλαω ποτε σοβαρα...
Τζον Κει : ελα να αναπνευσεις καυσαεριο και νεφος..
 



Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.457
Reaction score
50.619
Σιγά το μαζικό κίνημα καλέ μου Σποκ, όταν πρωτοξεκίνησε θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις έτσι γιατί εξέφραζε τους μαύρους και τη ζωή τους στο περιθώριο εν συγκρίσει με αυτή των λευκών, αν γνωρίζεις πολύ καλά Αγγλικά (γιατί υπάρχουν εκφράσεις και ιδιωματισμοί βασισμένες σε συνθηματική γλώσσα) θα καταλάβεις γιατί πράγματα μιλούσαν όταν πρωτοξεκίνησε το κίνημα και τι λένε σήμερα, η πλειοψηφία των στίχων είναι σεξιστικού περιεχομένου και αφορά πολύ δημοφιλείς καλλιτέχνες όπως λ.χ την Nicki Minaj και της έχουν δώσει μια ποπ εικόνα ενώ οι πιο "hardcore" μιλάνε για ναρκωτικά μαχαιρώματα ξεπαστρέματα βρώμικες δουλειές προβολή πλούτου και ζωή στην χλιδή, καμιά σχέση με ότι αντιπροσώπευε το κίνημα κατά την έναρξή του, τεσπα ακούστε black metal να σώσετε την ψυχή σας... :king:

- το λες και μαζικό σχετικά με την παντελή έλειψη άλλων,,, οκ, υπό κλίμακα,,, το μεταλ είναι όντως σαφώς ευρύτερο αλλά και αρχαιότερο, το οποίο δεν αναφέρεται μιας και εννοείται
 

Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
16.568
Reaction score
37.871
Αν μου επιτρεπεται .... το χιπ χοπ επιρεασμενο απο οτι και αν ηταν αυτο (disco κτλ), εκανε κατι νεοτεριστικο και εστησε μια κουλτουρα, κατι το οποιο το μεταλ απλα παραλλαξε (κατα πολλους εξελληξε) τα προυπηρχοντα ειδη ροκ και πανκ.
(χωρις διαθεση να προσβαλω κατι)
 




Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.613
Μηνύματα
2.868.094
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top