- Reaction score
- 433
πω πω τι vfm ειναι αυτο το su!!!
εχει κάποια εφαρμογη όπως εχει το wiim για να το κοντρολάρεις?
Δε ξερω για τη λειτουργικοτητα μπορεις να το ψαξεις, απλως μετρησεις και υποκειμενικες εντυπωσεις ταυτιζονται στο οτι ειναι πολυ καλο dac.πω πω τι vfm ειναι αυτο το su!!!
Αρχικά πρέπει να τα διαχωρίσεις στο μυαλό σου.Αν τελικα προχωρήσω στην combo λυση wiim pro streamer και smsl su-1 για dac περα απο την λυση και αναβαθμιση που θα εχω στην διαχείρηση ροων και αναπαραγωγή flac αρχείων που τωρα δεν εχω, ουσιαστικη αναβαθμιση στο ηχητικο αποτελεσμα θα εχω σε σχέση με το εσωτερικο dac του marantz 6006 θα εχω ή θα δώσω +250 ευρω απλα για μια πλατφορμα ροων και μπορει να βάλω και εξτρα θορυβο στα ηχεια μου απο την προσθηκη των συσκευων?
Ώπα, ώπα. Αν τώρα στριμάρεις με αυτό το Bluetooth πραγματάκι, τότε είμαστε πολύ μακριά από το να σε απασχολεί το Marantz DAC vs External DAC.Tωρα στριμαρω απο αυτο με rca στην aux του 6006
Υπαρχει και αυτο το mini pc που οποτε το εχω παιξει , αλλα πρεπει να εχω την τηλεοραση ανοικτη , διαφορετικα πρεπει να κουμπωσω οθονη φορητη που δεν εχω , εχω σαφως καλυτερο ηχο , μεσω της hdmi μεταξυ mini pc και ενισχυτη απο το blitzwolf οπότε δεν το πολυκανω χρηση.
Μήπως απλα να πάρω μια οθονη να την κουμπωσω στο πισι και να στριμαρω απο εκει? αλλα θα πρεπει να πηγαινω στην οθονη οταν θα θελω να περιηγηθω συν τον χωρο που θα πιασει η οθονη διπλα απο το πισι.
o δικαναλος εχει πανω του μπροστα και συνδεεται στην preout του avr , οταν ακουω ειτε μουσικη ειτε ταινιες παιζουν ολα ταυτοχρονα απλα καλυτερα και ξεκουραστα για τον 6006 αφου ξεφορτωνεται τα μπροστινα.Επειδη τα ηχεια ειναι διαφορετικα μεταξυ τους , οταν ακους μουσικη χρησιμοποιεις ως προενισχυτη σε stereo mode τον sr6006 και στελνεις στον δικαναλο τελικο xtz edge a2-300 για να παιξει με τα xtz 99.26 σωστα? Τα υπολοιπα ηχεια ειναι για τανιες κλπ?
wiim pro --> (coax in or optical in) su 1 --> rca in στον sr6006 --> xtz edge --> xtz 99.26
Αυτη ειναι η καλυτερη και ευκολοτερη λυση για ακροαση σε στερεο.
Δεν εχω εμπειρια σε πολυκαναλο δεν εχω ασχοληθει. Ομως γενικως κακως παιζουν ολα μαζι, ειδικα χωρις σαμπ, με διαφορετικη τονικοτητα - αλλα ηχεια. Επισης υπαρχουν πολυκαναλα dac.Το
o δικαναλος εχει πανω του μπροστα και συνδεεται στην preout του avr , οταν ακουω ειτε μουσικη ειτε ταινιες παιζουν ολα ταυτοχρονα απλα καλυτερα και ξεκουραστα για τον 6006 αφου ξεφορτωνεται τα μπροστινα.
Τα dac ειτε εσωτερικο ειτε εξωτερικο εχουν νοημα μόνο για στερεο αναπαραγωγη? δλδ οτι βελτιωση βλεπεις αφορα αποκλειστικα τα 2 ηχεια?
Γι' αυτο απομονωσα τα καλα κομματια. αν λειτουργει μονο ως προ στερεο (αν γινεται δε ξερω) ο sr 6006 θα δωσει καλυτερο σημα στον τελικο σου που ειναι στερεο και θα οδηγησει ωραια τα σχετικα δυσκολα xtz. Το θεμα ειναι οτι τωρα με το σαμπ θα μπορουσες να το ενσωματωσεις σωστα με ενα high pass filter και να κανεις και μια ισοσταθμιση αλλα δεν ξερω πως γινεται αυτο. Ας βοηθησει καποιος αλλος.υπαρχει sub ξεχασα να το αναφερω jbl 12αρι. Πιστεψε με η διαφορα οταν κουμπωσε ο τελικος ηταν τεραστια! Πρωτη φορα ακουσα τα 99.26 όπως επρεπε και ταυτοχρονα κουνηθηκε και ολο το υπολοιπο συστημα που βογκουσε μονο με τον πολυκαναλο
Χαχα, ένα ένα μας τα λεςΕβγαλα το blitz wolf έβαλα το mibox 4 στην θέση του και στριμαρω από το κινητό με Spotify Connect και κουμπωμένο το Box με hdmi στον ενισχυτή. Αισθητή η διαφορά γέμισε ο χώρος.
Μάλλον αναβάλλεται η αγορά αλλού στριμερ