Windows 10

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.429
Μια χαρά κατέβηκε από το MS Store, lightning fast που λένε και στο χωριό μου.:D

Reaction score
88
Εγω ποτε δεν κανω ενημερωσεις. Δεν βλεπω και καποια διαφορα !.
[DOUBLEPOST=1447352069][/DOUBLEPOST]
είσαι σίγουρος ή το έγραψες για να αυξήσεις τα μηνύματά σου......:rolleyes:
Γιατι αν τα αυξησω περνω καποιο δωρο ? !! :banned:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

wizzy

Reaction score
22.429
Πάντως, έχω να πω ότι με την εφαρμογή της πρόσφατης αναβάθμισης (update), αντιμετώπισα εκ νέου το ίδιο φαινόμενο με την περίοδο που αναβάθμισα από Win 7 σε Win 10 - όπως τα περιγράφω σε προηγούμενα posts. :headbang:Ευτυχώς, αυτή τη φορά, το PC "συνήλθε" σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα από την πρώτη φορά (μπορεί να ήταν 24 -36 ώρες, σε αντίθεση με την πρώτη φορά).

Αυτή την ιστορία θα έχω κάθε φορά που θα αναβαθμίζονται τα Win10;:idk::thumbsdown:

Reaction score
864
Πολύ πιο γρήγορη απόκριση με την νεα έκδοση και στο tablet και στο δεύτερο pc.

Δυστυχώς στο x99/intel 5960 δεν κάνει αναβάθμιση απο usb/iso κολλάει στην εγκατάσταση συσκευών και κάνει επαναφορά.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Δεν έχω αντιμετωπίσει καμία επιπλέον καθυστέρηση μετά από αναβάθμιση σε νέο build, όλες οι αναβαθμίσεις ήθελαν τον χρόνο τους λόγω του HDD αλλά μετά όλα πήγαιναν ρολόι...

wizzy

Reaction score
22.429
Γιώργο, σκέψου ότι στην περίπτωσή σου, "οι αναβαθμίσεις ήθελαν το χρόνο τους λόγω HDD". Σε μένα που τα Win 10 "κάθονται" σε M.2 SSD, τι δικαιολογία υπάρχει; Να πω βέβαια ότι, μετά το πέρας των 36 ωρών, το σύστημα πάει σφαίρα (όπως και πριν), πολύ πιο γρήγορο από ότι όταν είχε Win 7.

Reaction score
427
Αν κατεβάσω τα windows με το MediaCreationTool τώρα, θα περιέχει το Update ή θα έχει τα προηγούμενα;

Reaction score
427
Το παλιο tool που ειχα (MediaCreationToolx64), σου εδινε την δυνατοτητα να διαλέξεις αν θες την εκδοση pro ή την home.
Τωρα στο λινκ που εβαλες μου δινει την δυνατοτητα να κατεβασω το MediaCreationTool, αλλα οταν το τρεχω, στις επιλογες μου εχει μονο windows 10 και windows 10 N, χωρις καποια άλλη εκδοση.

Λογικα θεωρω αν χρησιμοποιήσω το παλιο tool, να εχει ενημερωση με το Update

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Reaction score
3.085
Διαθέσιμη η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση των Windows 10, η νέα έκδοση είναι η 10586

https://blogs.windows.com/windowsex...-major-update-for-windows-10-available-today/

αφήστε 2-3 μέρες πριν κάνετε την αναβάθμιση ;)
Μόλις μου ήλθε (και μάλιστα χωρίς να ξέρω ποιά θα ήταν αυτή) η συγκεκριμένη αναβάθμιση μέσω του Windows Update. Κατεβαίνει τώρα που γράφω.

Γιατί πρέπει να περιμένουμε 2-3 μέρες?
-

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.352
Γιατί σε 2-3 μέρες, αν και πέρασαν, θα φανεί αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Reaction score
3.085
Γιατί σε 2-3 μέρες, αν και πέρασαν, θα φανεί αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Ευχαριστώ. Εντάξει, αφού πέρασαν, θα το αφήσω να προχωρήσει κανονικά.

Και κάτι άλλο: Σε έναν υπολογιστή, η αναβάθμιση από 8.1 σε 10 έγινε προχθές τη Δευτέρα, 16-11-15. Τα 10άρια είχαν κατέβει το Σάββατο βέβαια και απλά έκανα την αναβάθμιση τη Δευτέρα, επειδή έλειπα από το σπίτι. Αμέσως μετά την εγκατάσταση των νέων Windows, έβαλα τον υπολογιστή να "τρέξει" και να εγκαταστήσει τα διαθέσιμα updates.

Πώς μπορώ να ξέρω αν τα Windows που κατέβηκαν είναι τα νέα ή αν - έστω - εγκαταστάθηκαν μέσω των updates?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.352
Αν και θα βρει το windows update τη νέα έκδοση αν δεν έχει εγκατασταθεί,

κάνε μια αναζήτηση το: msinfo32.exe

Είναι οι πληροφορίες συστήματος και σου λέει ποια έκδοση έχεις στις δύο πρώτες γραμμές.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.801
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός