World of Warcraft. ( Μassive multiplayer online game.)

Reaction score
0
Για να καταλάβω Δημήτρη, ο Stamatis Κ. είναι φίλος ή απλά είσαι ευγενικός?
Για να μην χάσουμε και την έννοια της λέξης...

Να αρχίσω να λέω εγώ στο Μαριο (δεν λέω σε εσένα για να μην παρεξηγηθούμε - ο Μάριος είναι δοκιμασμένος) μερικά ωραία επίθετα για να με παρακαλέσεις φιλικά να τα σβήσω ? ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ??

Θα παρακαλούσα ευγένεια στους ευγενικούς και μόνο...

Κάντε κάτι με το forum γιατί σας έχει ξεφύγει με όλους αυτούς που έχουν μαζευτεί...

Reaction score
62
Nick_Greek said:
Για να καταλάβω Δημήτρη, ο Stamatis Κ. είναι φίλος ή απλά είσαι ευγενικός?
Για να μην χάσουμε και την έννοια της λέξης...

Να αρχίσω να λέω εγώ στο Μαριο (δεν λέω σε εσένα για να μην παρεξηγηθούμε - ο Μάριος είναι δοκιμασμένος) μερικά ωραία επίθετα για να με παρακαλέσεις φιλικά να τα σβήσω ? ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ??

Θα παρακαλούσα ευγένεια στους ευγενικούς και μόνο...

Κάντε κάτι με το forum γιατί σας έχει ξεφύγει με όλους αυτούς που έχουν μαζευτεί...
Απλά Nick με τις απειλές δεν βγαίνει τίποτα. Χρειάζεται ψυχραιμία Το θέμα είναι η κατανόηση και η συγνώμη αυτού που "παραστράτησε". Τώρα το θέμα αν ξεφύγει τελείως, δυστυχώς υπάρχουν κι άλλες λύσεις... Πάντως για να σου λύσω την απορία, δεν το ξέρω το παιδί. Απλά όλους τους αντιμετωπίζω με ευγένεια...μέχρι ένα σημείο. Είναι κακό αυτό?????

Reaction score
0
Κατανόηση και συγγνώμη εεε??
Ναι αλλά έλα που εγώ θέλω και φωτογραφία που να είναι γονυπετής και να αυτομαστιγώνεται όπως ο τύπος στο DaVinci code...

Έχει χαθεί το μέτρο πλέον... Ή δεν έχει εντοπιστεί και επικοινωνηθεί το "σημείο" που αναφέρεσαι...

Προσωπική άποψη πάντα ...

Reaction score
7
Έχασα επεισόδια....Καταρχάς...Σταμάτη δεν θεωρείσαι σοβαρό άτομο και θα πρέπει να το ξέρεις...Θα είναι και το μοναδικό μου σχόλιο αφού είσαι άνευ ουσίας και κενός περιεχομένου...

Ο Νick έχει απόλυτο δίκιο...Το WoW είναι μια καλοστημένη μπίζνα...Στην πραγματικότητα οι εταιρείες είναι σαν τους μεγαλέμπορους ναρκωτικών...Προσπαθούν να βρούν τη φόρμουλα που θα κάνει το προόν τους πιο εθιστικό...Η Blizzard χτύπησε φλέβα χρυσού...Από το σημείο αυτό μέχρι να θεοποιήσουμε την Blizzard...Ναι και εγώ παίζω και χαίρομαι επειδή βασικά είναι οι κολλητοί μου μέσα.Εκτός αυτού δεν το θεωρώ κάτι φοβερό...

Να προσέχουνε τα Supernova τις εκφράσεις τους λίγο...Ο σεβασμός κερδίζεται και χάνεται ανα πάσα στιγμή...Και ναι Nick όποτε θες μπορούμε και με τους άλλους να κανονίσουμε μια Teamspeak συναυλία :) (εκεί θα είναι πραγματικό Live aid...Θα χρειαστείτε 166 να σας συνεφέρει από τα γέλια)

My 40 bucks (σταμάτησα να κουβαλάω ψιλά μαζί μου)...

ΥΓ.Βάζω να κατεβαίνει το Warrock...Είχαμε πεί να βρούμε άλλο παιχνίδι αλλά αφού δεν βρήκαμε μου κάνει και το ίδιο...Η παρέα έχει σπάσει και δεν γουστάρω...Όποιοι ενδιαφέρονται θα το γράψω και στο θρέντ του Warrock...Let the games begin...(To WoW το ξεκίνησα για την παρέα...Αν είναι να το κόψω θα είναι πάλι για την παρέα...)

Reaction score
0
Τι να πω ρε παιδια?
Nick???
Για το wow?Ηηηηηηηηημαρτον!!
Toooooσο Καψιμο.
Τι να πω !!!
Ευτυχως που δεν ειπατε τιποτα για το Half Life.
Kακομοιρη Νick ,ακομα θα σε κυνηγαγα με το λοσταρι.
Και αν ακουσω απο κανεναν σας να πει τιποτα ασχημο για το wow,
να του πεσει......... το Level 20 ποντους!!!
Πρωτα θα κανετε login στους server και μετα θα μιλατε για την Blizzard εδω μεσα .
Εγκαθετοι του FIFA Championship Manager.
Noμιζεις Nικολακη οτι δεν σε καταλαβα εεεε????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ps.value=0,lets rock!!!!

Reaction score
14
Nick_Greek said:
A ναι... ξέχασα, το ανέκδοτο του μήνα: Οι κανόνες του Forum ! :lol: :lol: :lol:

2 ώρες πέρασαν...

Τι να του πεις τώρα; :?
Οτι εχει άδικο;

Δεν έχει. :wink: :(

Reaction score
0
DIMITRIS K. said:
Φίλε Σταμάτη, θα ήθελα να διαγράψεις τα προσβλητικά σχόλια, που γράφεις. Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα, γιατί άλλο η "εικονική" επίθεση, άλλο η προσωπική.
Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ekana opos mou ipedixes sorry pou xefiga ligo.An se periptosi epanalif8ei to fenomeno tou 8apsimatos tou topic aytou pou ego eftiaxa tote file DIMITRI 8a apoxoriso apo to forum monos mou de xreiazete na er8is se diskoli 8esi.....
As kratisoume to subject gyro apo to wow kai opios allos nomizei i 8elei as kani ena anti wow TOPIC

Reaction score
0
HV said:
Εγω παλι πιστευω πως ο Stamatis εχει μετοχες στο WOW......
Diana epeses oxi akrivos sti Blizzard omos.H Blizzard ine i vitrina,h koryfh tou pagovounou pou ligoi xeroun oti piso apo ti Blizzard ine i Vivendi..........

Reaction score
0
An se periptosi epanalif8ei to fenomeno tou 8apsimatos tou topic aytou pou ego eftiaxa tote file DIMITRI 8a apoxoriso apo to forum monos mou de xreiazete na er8is se diskoli 8esi.....
Κατσε ρε Stam.
Δηλαδη η θα μας αρεσει το wow και θα γραφουμε η να περναμε απ΄εξω και να μην λεμε καλημερα!!!
Ενταξει το εφτιαξες το topic.
Και τι εγινε? Αν ηθελες να γραφεις μονο εσυ ,να λεγες να στο κλειδωσουν η να εφtιαχνες blog.
Tι να πω.
Αν δεν θελεις να γραφει κανενας που εχει αντιθετη αποψη με την δικη σου στο topic ΣΟΥ?
παρακαλω να το ποσταρεις και εγω υποσχομαι να μην ειμαι η αιτια που θα φυγεις απο το avsite.
Δεν σχολιαζω την συμπεριφορα σου απεναντι στον nick και για τους λογους που την αιτιολογησες
γιατι ηδη υποτiμησες ΕΣΥ παρα πολυ τον εαυτο σου.
Φιλικα Α(ντι-wow)ndrew . :D

Reaction score
0
Ευχαριστώ την παρέμβαση του Δημήτρη για το edit. Το εκτιμώ ιδιαιτέρως και πλέον μπορώ να κοιμηθώ...

Όπως λέγαμε και μικροί... "Φίλοι?" :)

Θέλω επίσης να σας πώ ότι η λύση στα προβλήματά του AVSITE ήταν τόσο καιρό μπροστά μας αλλά χρειάστηκε να γίνει όλο αυτό για να την δούμε... To WOW έδειξε τον δρόμο :

ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ MIA ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ /IGNORE MEMBER ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ?

Ά, ξέχασα.. Να αφήσω κάτι για αρχειοθέτηση γιατί αυτό που άφησε ο "φίλος" χάνει το νόημά του χωρίς αυτά που είχε γράψει πριν...

STAMATIS K. said:
Arxige nick the greek sou synisto na pas na dis kana giatro xeris aytous me ta trigona mousakia kai ta gyalakia gia na vris epitelous ti sou ftei piso apo ayto ton polemo pou kanis sto wow.
Oti kai pikrohola sxolia na grafeis to idio tis BLIZZARD -mas- kani.10.000.000 subscribers and growing every minute
To oti oi filoi sou edo se psiloxehasan ayto epidexete aytokritikis ston plisiestero ka8refti.
An den to xeris se pliroforo oti to wow exei mia entoli /ignore CHARACTER NAME.Syni8os ti xrisimopoieis gia opio pexti ine anagogos moro i sou spaei ta FRYDIA......
Oti loipon kai an peis i grapsis edo mesa gia to wow den prokeite na apantiso -sxoliaso- xana giati aneka8en sixenomoun ta FORUM TROLLS.
To e-peen distixos oudeis to misise.......
Teleionontas file nick 8a para8eso mia apo tis attackes poy diabasa se 1 foroum kai nomizo oti sou teriazei ganti in english:
Arguing on the internet, is like you win in the special olympics.No matter your win YOU ARE STILL A RETARD.
:p :p :p

Reaction score
62
Παιδιά καθήστε λίγο και αναλογιστείτε: ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΙΔΙ!!!!! :shock: αν είναι δυνατόν!! Παρακαλώ ας τελειώσει το θέμα εδώ, γιατί κουράστηκα τις τελευταίες μέρες με τους τσακωμούς και φαντάζομαι πως έχετε κουραστεί και οι περισσότεροι εδω μέσα.
Δεν υπάρχει λόγος συνέχειας, έιναι ανούσιο πιά! ΤΕΛΟΣ

Reaction score
0
DIMITRIS K. said:
Παιδιά καθήστε λίγο και αναλογιστείτε: ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΙΔΙ!!!!! :shock: αν είναι δυνατόν!! Παρακαλώ ας τελειώσει το θέμα εδώ, γιατί κουράστηκα τις τελευταίες μέρες με τους τσακωμούς και φαντάζομαι πως έχετε κουραστεί και οι περισσότεροι εδω μέσα.
α) Συνεχιζεις να αναφέρεσαι στον πληθυντικό προσπαθόντας να κρατήσεις ίσες αποστάσεις... Τι να πω... Ίδιες ευθύνες όλοι...

β) Τι διαφορά έχει ο λόγος που ξεκίνησε η συζήτηση? Ποιός το γ...αει το Warcraft ? (Τώρα που το σκέφτομαι, το παίρνω πίσω. You never know...)

γ) Το θέμα για εμένα είναι και παραμένει η χαλαρότητα των ηθών τις τελευταίες μέρες μέσα στο site καθώς και η διατήρηση κάποιου επιπέδου λόγου και σεβασμού...
Δεν έχετε βρει τον τρόπο να το καταφέρετε ? Τότε συνεχίστε τις παραιτήσεις και περιμένετε να αρχίσουμε να παρακαλάμε τα μην φεύγεις μη από moderators και μέλη...

Εδώ μας είπε ο "φίλος" ότι θα φύγει και θα αυτομαστιγωθεί και πάμε να στεναχωρηθούμε...
Χειρότεροι από τα κανάλια και τις μετρήσεις της AGB θα καταντήσουμε...

Δημήτρη και εγώ κουράστηκα να περιμένω να απαντήσει κάποιος εκτός από εσένα στο άλλο θέμα που πόσταρα για να σε βγάλω από τη δύσκολη θέση... The silence of the lambs...

Μάλλον έχεις μείνει για να βγάλεις τα κάστανα από τη φωτιά...
Οι άλλοι καστανάδες αν και online έχουν σβήσει τη φουφού...

Reaction score
62
Nick_Greek said:
DIMITRIS K. said:
α) Συνεχιζεις να αναφέρεσαι στον πληθυντικό προσπαθόντας να κρατήσεις ίσες αποστάσεις... Τι να πω... Ίδιες ευθύνες όλοι...

β) Τι διαφορά έχει ο λόγος που ξεκίνησε η συζήτηση? Ποιός το γ...αει το Warcraft ? (Τώρα που το σκέφτομαι, το παίρνω πίσω. You never know...)

γ) Το θέμα για εμένα είναι και παραμένει η χαλαρότητα των ηθών τις τελευταίες μέρες μέσα στο site καθώς και η διατήρηση κάποιου επιπέδου λόγου και σεβασμού...
Δεν έχετε βρει τον τρόπο να το καταφέρετε ? Τότε συνεχίστε τις παραιτήσεις και περιμένετε να αρχίσουμε να παρακαλάμε τα μην φεύγεις μη από moderators και μέλη...

Εδώ μας είπε ο "φίλος" ότι θα φύγει και θα αυτομαστιγωθεί και πάμε να στεναχωρηθούμε...
Χειρότεροι από τα κανάλια και τις μετρήσεις της AGB θα καταντήσουμε...

Δημήτρη και εγώ κουράστηκα να περιμένω να απαντήσει κάποιος εκτός από εσένα στο άλλο θέμα που πόσταρα για να σε βγάλω από τη δύσκολη θέση... The silence of the lambs...

Μάλλον έχεις μείνει για να βγάλεις τα κάστανα από τη φωτιά...
Οι άλλοι καστανάδες αν και online έχουν σβήσει τη φουφού...
Ρε Νίκο έλα και λίγο στη θέση μας (όλων των Συντονιστών εννόω)! Καλώς ή κακώς, όταν προκύπτουν τέτοια θέματα, πρέπει να κάνουμε τους πυρόσβέστες και όχι να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε κανένα προσωπικά, μεγάλα παιδιά είμαστε και αναλογίζεται ο καθένας από μας τις ευθύνες του για το τι λέει και το τι γράφει. Γιατί το παίρνεις προσωπικά το θέμα? Ειπώθηκε κάτι, σβήστηκε που σημαίνει ότι κατάλαβε το foul, ο Α ή ο Χ που το έγραψε και τέλος.Μαζί σου λες να έχω προσωπικά?? (Κονσόλα ή PC προτιμάς να δώ... :lol: :lol:)!

HV

Reaction score
0
Εγω λεω να σταματησετε τις ανωριμοτητες , να μπειτε ολοι στο WOW και να καθαρισετε τον Σταματη :)

Reaction score
62
HV said:
Εγω λεω να σταματησετε τις ανωριμοτητες , να μπειτε ολοι στο WOW και να καθαρισετε τον Σταματη :)
Εσύ τί πετάγεσαι τώρα??? :lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
DIMITRIS K. said:
Ρε Νίκο έλα και λίγο στη θέση μας (όλων των Συντονιστών εννόω)! Καλώς ή κακώς, όταν προκύπτουν τέτοια θέματα, πρέπει να κάνουμε τους πυρόσβέστες και όχι να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε κανένα προσωπικά, μεγάλα παιδιά είμαστε και αναλογίζεται ο καθένας από μας τις ευθύνες του για το τι λέει και το τι γράφει. Γιατί το παίρνεις προσωπικά το θέμα? Ειπώθηκε κάτι, σβήστηκε που σημαίνει ότι κατάλαβε το foul, ο Α ή ο Χ που το έγραψε και τέλος.Μαζί σου λες να έχω προσωπικά?? (Κονσόλα ή PC προτιμάς να δώ... :lol: :lol:)!
Έλα και εσύ στη θέση των μελών τότε...

Πλέον έχω την αίσθηση μετά αυτα που έγιναν πριν από λίγο καιρό στις "Τηλεοράσεις" ότι ούτε οι ίδιοι οι Συντονιστές προστατεύονται μεταξύ τους και γι' αυτό κρατούν αποστάσεις από κακοτοπιές και το one for all δεν έχει all for one πια...

Αν η παραπάνω πλακίτσα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιον για να επιτεθεί προσωπικά με χαρακτηρισμούς, χωρίς να ιδρώσει το αυτί του κάθε διαχειριστή γιατί "silence is gold' ή δεν βαριέσαι θα περάσει, τότε να βάλουμε logo τη στρουθοκάμηλο και να τα καταπίνουμε όλα...

Αν δηλαδή δεν έμπαινα σήμερα να δω τα παραπάνω, θα είχε πει κανένας τίποτα στον "φίλο" ?
Ή θα είχε γίνει κοκοκο με κανένα αστειάκι και smiley από κάτω αφού δεν μίλησε ο θιγόμενος ?

Δημήτρη δεν είναι προσωπικό με εσένα, δεν αφορά τα Games ή κάποιο συγκεκριμένο μέλος πλέον και είναι ατυχές ότι συνέβει εδώ...
Εκτός αν εκπροσωπείς αυτή τη στιγμή όλους και είσαι ο παραπάνω one for all οπότε να το συνεχίσω μαζί σου.....

Reaction score
62
Πρώτον δεν θα το άφηνα σε καμία περίπτωση να περάσει έτσι. Το έβλεπες δεν το έβλεπες θα έκανα το ίδιο. Το ότι άργησα να αντιδράσω ήταν ότι ήμουν offline εκείνη την ώρα. :wink:
Δεύτερον δεν εκπροσοπώ κανένα, παρά μόνο τον εαυτό μου.
Αυτό είναι το κακό με το γραπτό λόγο πάντως. Είμαι σίγουρος ότι, αν είμασταν όλοι μαζί για καφέ, η παρεξήγηση θα είχε λυθεί σε 2 λεπτά!
Πιστεύω ότι ό,τι είχε να ειπωθεί, ειπώθηκε και το θέμα πιά ξεφούσκωσε. Ας συνεχίσουμε λοιπόν κι ας δώσουμε όλοι "εικονικά" τα χέρια και να πάμε πάρακάτω. Τί λές? :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis