Xbox 360 Elite με hdmi και σκληρό δίσκο 120GB

Reaction score
0
Re: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

Τι τρέλα σας πιάνει δεν μπορώ να καταλάβω?
Ξεκίνησε το topic ο χριστιανός βάζοντας μία είδηση και πόσταρε και ένα κομμάτι από ξένη δημοσίευση.
Θεωρεί ότι το καλώδιο hdmi είναι δυνατόν να είναι compatible και με το σημερινό xbox360.
Τι χώσιμο είναι αυτό από τους ps3 fanatics?????
Και οι δύο κονσόλες είναι αξιόλογες και μας δίνουν όμορφες στιγμές...

Ε σιγά μη σφαζόμαστε για το ποια είναι η καλύτερη τη στιγμή που και οι δύο περίπου ισάξιες... :mad_1:
Μα έβαλε μια είδηση που δεν αναφέρεται πουθενά και ούτε καν έδωσε σχετικό link, έστω από fansite.
Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να γίνει αυτό που λέει ή ότι θα είναι καλό για τους κατόχους Xbox 360. Απλά πρώτον κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει (ακόμα τουλάχιστον) και άρα δεν υπάρχει είδηση και δεύτερον ακόμα και όταν συμβεί δεν μιλάμε για συγκλονιστικές αλλαγές - δεν αμφισβητώ ότι κάποια στιγμή θα υπάρξει έκδοση με μεγάλο σκληρό, για το "φορετό" HDMI δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει, το λέω καθαρά, ούτε θεωρώ ότι η έλλειψή του αποτελεί μειονέκτημα για το xbox 360.

Ποιό είναι το νόημα της ύπαρξης ενός forum? Όταν κάποιος λέει κάτι που δεν ισχύει ή βγάζει συμπεράσματα εμφανώς παράλογα είναι δυνατόν να μην το επισημαίνουμε οι υπόλοιποι από ευγένεια;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του

Πρώτον: ποιός σου είπε ότι η Microsoft θα καταργήσει τα προηγούμενα μοντέλα?
Δεύτερον: ποιός σου είπε ότι το καλώδιο θα κάνει 100Ε?
Τρίτον: πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι θα κυκλοφορήσει το 20GB PS3?
1)Δεν θα τα καταργήσει ... όπως είπα θα βγάλει νέο motherboard με τον 65nm cpu και δυνατότητα hdmi , που θα αντικαταστήσουν τα παλιά.

2)Δες γύρω σου ... όποιος πάρει το νέο corexbox που θα δέχεται hdmi, θα σκάει 50 για memorycard, 100 για HD , 70 για wireless, 50 το χρόνο για να του επιτρέψουν να παίζει online τα παιχνίδια που αγόρασε, 200 για HD-dvd κλπ, οπότε γιατί σου φαίνεται περίεργο να δίνει και 100 για hdmi ???
(αυτός είναι o λόγος που δεν θα βάλουν hdmi έξοδο, ώστε να πουλήσουν ένα πολύ φτηνό core, και να τα πάρουν από όλα τα άλλα)

3)έχει βγει σε όλο το κόσμο, θα έρθει και εδώ σε λίγο, μόλις έχουμε επάρκεια από ps3.

Reaction score
0

Όταν κάποιος λέει κάτι που δεν ισχύει ή βγάζει συμπεράσματα εμφανώς παράλογα είναι δυνατόν να μην το επισημαίνουμε οι υπόλοιποι από ευγένεια;
ε δεν είδα και την τρελή ευγένεια ρε παλικαριά..
πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπο... μέχρι και ότι είναι υποχρεωμένος να βάλει τα links της είδησης.
Μπήκε σε κάποιο άλλο forum, είδε το θέμα και το μετέφερε και σ εμάς. Έλεος..

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

Μα έβαλε μια είδηση που δεν αναφέρεται πουθενά και ούτε καν έδωσε σχετικό link, έστω από fansite.
Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να γίνει αυτό που λέει ή ότι θα είναι καλό για τους κατόχους Xbox 360. Απλά πρώτον κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει (ακόμα τουλάχιστον) και άρα δεν υπάρχει είδηση και δεύτερον ακόμα και όταν συμβεί δεν μιλάμε για συγκλονιστικές αλλαγές - δεν αμφισβητώ ότι κάποια στιγμή θα υπάρξει έκδοση με μεγάλο σκληρό, για το "φορετό" HDMI δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει, το λέω καθαρά, ούτε θεωρώ ότι η έλλειψή του αποτελεί μειονέκτημα για το xbox 360.

Ποιό είναι το νόημα της ύπαρξης ενός forum? Όταν κάποιος λέει κάτι που δεν ισχύει ή βγάζει συμπεράσματα εμφανώς παράλογα είναι δυνατόν να μην το επισημαίνουμε οι υπόλοιποι από ευγένεια;
Ρε παιδιά έλεος όπως είπα και παραπάνω μετέφερα το πρώτο post αυτούσιο από το AVClub.............:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Reaction score
0
Απάντηση: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

Εκτός αυτού θέλω όποιος λέει ότι 660Ε δεν είναι πολλά για κονσόλα να το παραδεχτεί τώρα...........για κονσόλα όχι για blu-ray player....

Reaction score
0

ε δεν είδα και την τρελή ευγένεια ρε παλικαριά..
πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπο... μέχρι και ότι είναι υποχρεωμένος να βάλει τα links της είδησης.
Μπήκε σε κάποιο άλλο forum, είδε το θέμα και το μετέφερε και σ εμάς. Έλεος..
Συγνώμη βρε φίλε, αλλά του είπα ευγενικά ότι δεν υπάρχει κάπου αλλού το θέμα , και μου άρχισε τις εξυπνάδες ότι δεν θέλω να το παραδεχτώ !!!! διάβασε ξανά.

Αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε πάντως, μπορώ να το κάνω πιο ξεκάθαρο.
ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΡΑΜΕΝΟ ΣΕ FORUM ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ , και ότι φωτογραφία βλέπετε εκεί ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ .
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ, όταν δεν μπορείτε να βρείτε από που προέρχονται και κάποιο σοβαρό link, και ποτέ μην επιτίθεστε στους άλλους γιατί γίνεστε ρεζίλη.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

Ρε παιδιά έλεος όπως είπα και παραπάνω μετέφερα το πρώτο post αυτούσιο από το AVClub.............:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:
Ούτε καν το κατάλαβα. Κάποιος συντονιστής υποθέτω αφαίρεσε το link από το πρώτο ποστ, γιατί δεν βλέπω τίποτα.
Αλλα είναι σοβαρή πηγή το avclub.gr για κάτι τέτοιο; Τη φωτογραφία που έδωσε ο blizard δίνουν και εκεί απ' ό,τι καταλαβαίνω, η οποία δε λέει κάτι σαφές ούτε ξέρουμε αν είναι καινούρια. Τέλος πάντων, no hard feelings ελπίζω.

Reaction score
0

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ, όταν δεν μπορείτε να βρείτε από που προέρχονται και κάποιο σοβαρό link, και ποτέ μην επιτίθεστε στους άλλους γιατί γίνεστε ρεζίλη.
I rest my case..

Reaction score
0

Αυτό απευθείνεται προς όλους τους PS3 fans................γιατί λέτε ότι δεν μπορεί να βγεί ένα καλώδιο που να έχει κατάληξη hdmi για το υπάρχον xbox 360...........δεύτερον το xbox 360 έχει πουλήσει 10.500.000 κομμάτια οπότε δεν μπορεί να θεωρηθεί κατώτερο από το PS3..........εκτός αυτού το xbox 360 βρίσκεται μία γενιά μπροστά από το PS3 στους τίτλους.......και τέλος blizard δεν σου επιτέθηκα απλώς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρείς κάτι αδύνατο όσο αφορά το xbox 360......αυτά.....

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

Εκτός αυτού θέλω όποιος λέει ότι 660Ε δεν είναι πολλά για κονσόλα να το παραδεχτεί τώρα...........για κονσόλα όχι για blu-ray player....
Αν δεις πόσο κάνουν τα περιφερειακά του 360 , (χωρίς το HD-DVD) θα δείς ότι δεν είναι ακριβό το ps3.

Σε λίγο που θα βγει και η πιο φτηνή θα πάει 500 ευρώ , και με το καιρό θα πέσει ... απλά δεν ήθελαν να τo πετσοκόψουν.
-Δεν ήθελαν να βγάλουν το σκληρό, και μετά να μην μπορεί να τον εκμεταλλευτεί σωστά κανείς.
-Δεν ήθελαν να αναγκάζουν κόσμο να αγοράζει memony card.
-Δεν ήθελαν να βγάλουν το online από την τιμή, και να μην μπορείς να παίξεις με ένα φίλο που δεν έχει συνδρομή.
-Ήθελαν να δώσουν hdmi σε όλους, και όχι στους μισούς.
-Δεν ήθελαν να αγοράζεις ένα BR player ,που να μην μπορεί να το εκμεταλλευτείς για games , κλπ

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

Τέλος πάντων, no hard feelings ελπίζω.
Ενοείται.....:cool_4: :cool_4: :bravo: :bravo: :happy_4: :happy_4:

Reaction score
0

Αυτό απευθείνεται προς όλους τους PS3 fans................γιατί λέτε ότι δεν μπορεί να βγεί ένα καλώδιο που να έχει κατάληξη hdmi για το υπάρχον xbox 360...........
Γιατί δεν μπορεί να βγεί μια τουρμπίνα που να μετατρέπει το υπάρχον 360 σε διαστημόπλοιο; Την κολοκυθιά θα παίξουμε; Ίσως γίνεται, ίσως όχι, η μόνη που ξέρει την απάντηση είναι η Microsoft. Εμείς θα το μάθουμε όταν και εφόσον ανακοινωθεί κάτι τέτοιο επισήμως. Η φήμη αυτή κυκλοφορεί εδώ και πολλούς μήνες. Το φημολογούμενο "zephyr" πάντως είχε κανονική, ξεχωριστή έξοδο HDMI στις φωτογραφίες που υποτίθεται ότι διέρρευσαν.

δεύτερον το xbox 360 έχει πουλήσει 10.500.000 κομμάτια οπότε δεν μπορεί να θεωρηθεί κατώτερο από το PS3..........εκτός αυτού το xbox 360 βρίσκεται μία γενιά μπροστά από το PS3 στους τίτλους...
Το xbox είναι μια χαρά, αν και πολύ θορυβώδες για τα γούστα μου. Το πόσο έχει πουλήσει δεν έχει καμία σχέση με το αν είναι καλύτερο ή χειρότερο από το PS3. Ειλικρινά ώρες ώρες δεν σε καταλαβαίνω...
Το χρονικό πλεονέκτημα ανάπτυξης αφορά κυρίως τα launch titles της κάθε πλατφόρμας, από εκεί και πέρα δε λέει και πάρα πολλά πράγματα. Δεν το λέω σαν φανατικός του PS3, ίσα ίσα εννοώ ότι από το 2008 και μετά δεν θα υπάρχει αυτή η δικαιολογία αν οι τίτλοι της κονσόλας της Sony δεν έχουν τουλάχιστον εξίσου καλά γραφικά με αυτούς του xbox.

Reaction score
0

Αυτό απευθείνεται προς όλους τους PS3 fans................γιατί λέτε ότι δεν μπορεί να βγεί ένα καλώδιο που να έχει κατάληξη hdmi για το υπάρχον xbox 360...........
Δεν το λέω εγώ, όλοι το λένε.
Η έξοδος είναι αναλογική και όχι ψηφιακή ... επίσης είναι τα δικαιώματα και η άδεια για το hdmi στην μέση και η πειρατεία , δεν θα τους επέτρεπαν τόσο εύκολα να κάνουν ότι θέλουν.

δεύτερον το xbox 360 έχει πουλήσει 10.500.000 κομμάτια οπότε δεν μπορεί να θεωρηθεί κατώτερο από το PS3..........
Αυτά τα έχει πουλήσει στα καταστήματα, και δεν πάει καλύτερα από το xbox1 στο ίδιο διάστημα, παρότι δεν είχε ανταγωνισμό.

Reaction score
0

Ρε παιδιά για να ξεκαθαρίσω την θέση μου σε όλους.....εγώ είμαι περιστασιακός gamer απλά ένα hd player θέλω είτε αυτό είναι blu-ray είτε hd-dvd....απλώς σκέφτηκα αφού και η Sony και η Microsoft υποστηρίζουν η κάθε μία από ένα φορμά hd γιατί να μην πάρω και την αντίστοιχη κονσόλα αφού τα stand-alone players είναι ακόμα ακριβά.......απλώς αν πάρω το xbox 360 και όχι το PS3 θα έχω περισσότερες επιλογές όσο αφορά τα games....αφού κυκλοφορεί εδώ και 16 μήνες και βρίσκεται στην 2η γενιά software.......αυτά.......:sad: :crazy_2: :sad: :crazy_2: :sad: :crazy_2:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

Δεν το λέω σαν φανατικός του PS3, ίσα ίσα εννοώ ότι από το 2008 και μετά δεν θα υπάρχει αυτή η δικαιολογία αν οι τίτλοι της κονσόλας της Sony δεν δείχνουν τουλάχιστον εξίσου καλοί με του xbox.
Ο.Κ. συμφωνώ απόλυτα............:cool_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

Το xbox είναι μια χαρά, αν και πολύ θορυβώδες για τα γούστα μου. Το πόσο έχει πουλήσει δεν έχει καμία σχέση με το αν είναι καλύτερο ή χειρότερο από το PS3. Ειλικρινά ώρες ώρες δεν σε καταλαβαίνω...
Σε αυτό έχεις δίκιο... μ@λ@κία μου......όμως εσείς πώς λέτε ότι το PS3 είναι καλύτερο από το Xbox 360(αν εξαιρέσουμε βέβαια το blu-ray) αφού στα χαρτιά οι δυνατότητές τους είναι παρόμοιες?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

Σε αυτό έχεις δίκιο... μ@λ@κία μου......όμως εσείς πώς λέτε ότι το PS3 είναι καλύτερο από το Xbox 360(αν εξαιρέσουμε βέβαια το blu-ray) αφού στα χαρτιά οι δυνατότητές τους είναι παρόμοιες?
Δεν λέω ότι είναι καλύτερο, λέω ότι το προτιμώ. Είμαι και εγώ μάλλον casual gamer σαν εσένα, τρελαίνομαι για racing games κυρίως, tekken, ποδοσφαιράκια, μπάσκετ & puzzles τύπου tetris, lumines κλπ. μέχρι εκεί. Δεν είμαι hardcore gamer, δεν περνάω ατελείωτες ώρες παίζοντας ούτε μου λένε τίποτα παιχνίδια με τα οποία πρέπει να ασχοληθείς πάρα πολύ για να γίνεις καλός και να τα χαρείς τύπου Final Fantasy ή Halo (έβαλα ένα ανά πλατφόρμα για να είμαι δίκαιος). Μου αρέσει που το PS3 είναι όλα σε ένα και δε θα γεμίσει το σαλόνι μου με τροφοδοτικά, add-ons κλπ, που είναι σχεδόν αθόρυβο, θεωρώ σχεδόν βέβαιη την επικράτηση του blu-ray λόγω της ευρύτατης υποστήριξης που έχει και τέλος, επειδή έχω PS2 είναι κάποιες σειρές παιχνιδιών με τις οποίες έχω περάσει αρκετές ευχάριστες ώρες στο παρελθόν και θέλω να το κάνω και στο μέλλον με HD γραφικά.
Είμαι και λίγο κολλημένος με τη Sony γενικότερα, αν ξεχωρίσω 2-3 υποψήφιες για αγορά συσκευές με παρόμοια χαρακτηριστικά και τιμή πάντα παίρνω την Sony - κολλήματα είναι αυτά και το παραδέχομαι. Ελπίζω να σε κάλυψα.

Reaction score
0

Παιδια τα μηχανηματα ειναι παρομοια, και το 360 θα βγαλει τιτλους που θα τριβουμε τα ματια μας... οπως το ιδιο ισχυ και PS3..τωρα για μενα το xbox θα βγαλει περισσοτερους ποιοτικους τιτλους...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλο

Είμαι και λίγο κολλημένος με τη Sony γενικότερα, αν ξεχωρίσω 2-3 υποψήφιες για αγορά συσκευές με παρόμοια χαρακτηριστικά και τιμή πάντα παίρνω την Sony - κολλήματα είναι αυτά και το παραδέχομαι. Ελπίζω να σε κάλυψα.
Και εγώ μέχρι τώρα........μέχρι πριν 3 μέρες TV Sony είχα μέχρι που πήρα την Panasonic 32LX60F και dvd της Sony έχω ακόμα μέχρι να πάρω κάτι σε hd....απλώς μου την έδωσε στα νεύρα που αποφάσισε να μην κυκλοφορίσει την έκδοση των 20gb επειδή λέει η μεγάλη έχει πιο πολύ ζήτηση(και καλά)...τι συμπεριφορά είναι αυτή προς τους Ευρωπαίους?Η Microsoft τουλάχιστον δεν κάνει τέτοιες μ@λ@κίες και κυκλοφόρησε και τις δύο εκδόσεις ταυτόχρονα παγκοσμίως...............γι΄αυτό υποστηρίζω πιο πολύ το xbox 360.......εκτός αυτού το PS3 θα το πάρω επειδή στην Ευρώπη είναι το πιο φτηνό blu-ray player...........Αν ήμουν Αμερική θα έπαιρνα ένα από τα άλλα φυσικά αφού είναι πολύ φτηνά.......:respect:

Reaction score
0

Δεν είναι παράλογο φίλε να πουλάει αυτή που έχει μεγαλύτερη ζήτηση ... γιατί δηλαδή να είναι υποχρεωμένος κάποιος που θέλει αυτή με τα 60gb να πάρει την μικρή ή να περιμένει ?

Όταν καλυφθεί η ζήτηση και υπάρχουν ps3 για όλους στα καταστήματα, θα βγει και η έκδοση των 20gb, δεν πρέπει να αργίσει πολύ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας