Xbox 360 Elite με hdmi και σκληρό δίσκο 120GB

Reaction score
0
Re: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

Oι πρώτες ταινίες θα είναι κάποιες της Vivid productions....Και θα μπαίνεις μέσα στην ταινία ???
Καλό μου φαίνεται.....Πριν πας να δείς ταινία θα κάνεις ντουσάκι.... "happy_1" "happy_1"
Όπως κάθε νέα τεχνολογία έχει και αυτή παιδικές ασθένειες: στις ταινίες της Vivid ο χρήστης θα είναι ο μόνος ντυμένος :happy_5: Inherent flaw of the tech, καλύτερο το ολόγραμμα. Μήπως τα ledάκια του PS3 κρύβουν τέτοια τεχνολογία, άντε να βγαίνει κανένα firmware update :crazy_1:
Beam me up, Kutaragi "happy_1"

Reaction score
14

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...γιατί ρε γ@μώτ@....??????

Reaction score
5

αααα εκει στη γη εχετε μεινει πολυ πισω... εμεις εδω στον Αρη εχουμε ηδη 2 χρονια τωρα virtual reality room και περιμενουμε τα πρωτα updates για να βελτιωσουν λιγο τις γευσεις και τις μυρουδιες...!!!!!!!

πφφφφ ρε δε γυριζω με τιποτα λεμε!!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

Κατι μου λεει οτι σ΄αυτο το topic ειναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ κοσμος του Avsite ! (ναι ναι και δεν ειναι...καρφι!)

Reaction score
0

Beam me up, Kutaragi "happy_1"
:happy_5::happy_5::happy_5::happy_5:
χαχαχαχαχαχαχα.....ρε σεις ,με τετοιο γελιο μου 'ρχεται να παω να παρω το ...ps3.:happy_9:

Reaction score
0

Κατι μου λεει οτι σ΄αυτο το topic ειναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ κοσμος του Avsite ! (ναι ναι και δεν ειναι...καρφι!)
Και ποιανού είναι το topic?........................δικό μου φυσικά :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.557

Ωραία όλα αυτά, σας διαβάζω και σας χαίρομαι.
Τι να κάνω εγώ τώρα, να διώξω το PS3 και να πάρω το XBοx?
Και τα γ@μ#$%&@# HD-DVD που δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους τι να τα κάνουμε μετά;

Reaction score
14

Μη διώξεις τίποτα...Πάρε ΚΑΙ το xbox...
Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.557

Ναι είναι κι αυτή μια καλή λύση. Τόσες μ@λ@κίες πήραμε στο εξμπόξ θα κολλήσουμε;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

Μη διώξεις τίποτα...Πάρε ΚΑΙ το xbox...
Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις...
Και εγώ μάλλον προς εκεί οδεύω.........γιατί το HD-E1 έχει ακόμα 599Ε(και καλά :mad_2: ) και το HD-XE1 999E στη Ρόδο...........:pc: :pc: :pc: :pc: :pc: ...............αλλά περιμένω το Elite και μετά θα κάνω κίνηση...........:happy_6:

Reaction score
164
Re: Xbox elite!!!

και σίγουρα η MS θα γλύτωσε 5-6 ολόκληρα ευρώ με αυτή της την επιλογή
Επειδή είσαι ειλικρινής και αδέκαστος, δεν μας λες πόσα γλύτωσε η Sony αφαιρώντας την δυνατότητα upscale σε DVD (για την οποία περιμένετε πώς και πώς το upgrade) και πόσα αφαιρώντας την emotion engine; Πόσα από το HDMI καλώδιο; Καλό να βλέπουμε την τσιγκουνιά των άλλων, αλλά να λέμε και τα δικά μας. Ή μήπως όχι;
Αν και 6$Χ12,000,000 κονσόλες, μας κάνει 72,000,000$. Όχι και ποσό που το βρίσκεις κάθε μέρα...

Reaction score
0

Η συμβατότητα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και χωρίς το emotion engine, καλύτερη από του 360 παρά τόσους μήνες κυκλοφορία.
(πως και δεν το είδες αυτό ? )

ΥΓ
DVD upscale δεν περιμένω να δώσουν γρήγορα γιατί έχουν το BR και είναι απίστευτα φτηνός και καλός player και έτσι.

Reaction score
1

Ρε Unforgiven εαν αυτά καλυφτούν εκ των υστέρων με software τότε γιατί παραπονιέσαι; Η Sony για κάθε κονσόλα που πουλάει χάνει λεφτά , δεν κερδίζει ... Θα κάνει πολλά χρόνια για να δει κέρδος ... Τι γκρινια είναι αυτή που έχεις ...

Και λέω το εξής , με το νέο update παίζουν πολύ περισσότερα παιχνίδια του PS και του PS2 , κάτι που αναιρεί την "γκρίνια" κάποιων ότι δεν παίζει αυτά τα παιχνίδια. Και επίσης η Sony απέδειξε ότι δεν χρειάζεται hardwarικά ολοκληρώματα για να κάνει αυτό που πρέπει η κονσόλα να κάνει.

Reaction score
164

Η συμβατότητα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και χωρίς το emotion engine, καλύτερη από του 360 παρά τόσους μήνες κυκλοφορία.
(πως και δεν το είδες αυτό ? )

ΥΓ
DVD upscale δεν περιμένω να δώσουν γρήγορα γιατί έχουν το BR και είναι απίστευτα φτηνός και καλός player και έτσι.
Επειδή κάνεις την πάπια και απαντάς άλλα αντί άλλων, γιατί η Sony αφαίρεσε από τα Ευρωπαϊκά PS3 το emotion; Ή μήπως δεν θυμάμαι καλά;
Καλύτερη συμβατότητα από το 360; Ναι, αμέ. Μέχρι ΧΘΕΣ κυριολεκτικά δεν έπαιζε το GT4. Ή μήπως δεν το θέλεις γιατί βολεύεσαι με Demo;
Με 700€ δεν είναι "απίστευτα φτηνός player", μη λέμε ό,τι θέλουμε! Και απάντησέ μου: Δεν ανακοινώθηκε ότι η 720p και το Upscale στα dvd αναβλήθηκε για το επόμενο update λόγους κόστους; Και μιλάμε για firmware, όχι για hardware. Δηλαδή το πληρώνουν μία φορά, όσο τους κοστίσει, 1000, 10000, 100000$; Και μετά τέλος. Αλλά και αυτό τσιγκουνεύτηκαν.
Για το αν είναι χρήσιμο ή όχι, φαίνεται από τις πολλές ερωτήσεις επί του θέματος. Ο κόσμος το θέλει. Εκτός αν νομίζεις ότι θα αγοράσει και DVD player επιπλέον.
Αλλά να το δεχτώ: Το upscale άχρηστο, η συμβατότητα με το PS2 ονειρική και ανεπανάληπτη. Καλώδιο γιατί δεν έβαλαν;

Reaction score
164

Ρε Unforgiven εαν αυτά καλυφτούν εκ των υστέρων με software τότε γιατί παραπονιέσαι; Η Sony για κάθε κονσόλα που πουλάει χάνει λεφτά , δεν κερδίζει ... Θα κάνει πολλά χρόνια για να δει κέρδος ... Τι γκρινια είναι αυτή που έχεις ...

Και λέω το εξής , με το νέο update παίζουν πολύ περισσότερα παιχνίδια του PS και του PS2 , κάτι που αναιρεί την "γκρίνια" κάποιων ότι δεν παίζει αυτά τα παιχνίδια. Και επίσης η Sony απέδειξε ότι δεν χρειάζεται hardwarικά ολοκληρώματα για να κάνει αυτό που πρέπει η κονσόλα να κάνει.
Εύκολο είναι να χαρακτηρίζεις κάποιον γκρινιάρη, ιδίως αν δεν διαβάζεις αυτά που ρωτάει.
Καλό είναι να διαβάζεις, και μετά πες τον όπως θέλεις. Η ερώτησή μου ήταν απλή: Γιατί η Microsoft χαρακτηρίζεται τσιγκούνα, ενώ η Sony όχι;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Xbox elite!!!

Εύκολο είναι να χαρακτηρίζεις κάποιον γκρινιάρη, ιδίως αν δεν διαβάζεις αυτά που ρωτάει.
Καλό είναι να διαβάζεις, και μετά πες τον όπως θέλεις. Η ερώτησή μου ήταν απλή: Γιατί η Microsoft χαρακτηρίζεται τσιγκούνα, ενώ η Sony όχι;
Ποιός είπε ότι είναι τσιγκούνα η M$? :mad_1:
Ελπίζω μ'αυτό να αλλάξει αμέσως γνώμη.........

http://www.llamma.com/xbox360/news/inside_the_xbox_360_elite.htm

Reaction score
0

.. γιατί η Sony αφαίρεσε από τα Ευρωπαϊκά PS3 το emotion; Ή μήπως δεν θυμάμαι καλά;
Καλύτερη συμβατότητα από το 360; Ναι, αμέ. Μέχρι ΧΘΕΣ κυριολεκτικά δεν έπαιζε το GT4.
Για 1 μήνα στην Ευρώπη δεν έπαιζε το GT4 μόνο ... και αν θές να τους πεις τσιγκούνηδες για αυτό, κοίτα λίγο το άσπρο μηχάνημα που έχεις και την συμβατότητα του με το xbox1 στην αρχή αλλά και τώρα.

Δεν ανακοινώθηκε ότι η 720p και το Upscale στα dvd αναβλήθηκε για το επόμενο update λόγους κόστους;
ΟΧΙ , μην πιστεύεις ότι γράφει ο καθένας στο διαδίκτυο.
Είπαν ότι ΚΑΠΟΙΑ στιγμή θα το βάλουν αλλά δεν υποσχέθηκαν το πότε.
(εγώ δεν ελπίζω, υπάρχουν άλλες προτεραιότητες)

Ποιός είπε ότι είναι τσιγκούνα η M$? :mad_1:
Ελπίζω μ'αυτό να αλλάξει αμέσως γνώμη.........

http://www.llamma.com/xbox360/news/inside_the_xbox_360_elite.htm
Ενα χαμηλής ποιότητας motherboard , με διαφορά από το premium το 1.2 hdmi ( όχι 1.3 για οικονομία υποθέτω) ,dvd πάντα, τι υποτίθεται ότι πρέπει να δούμε?

Reaction score
164

Το ότι αποφεύγεις ν ααπαντήσεις, είναι η καλύτερη απάντηση.
Μια απλή ερώτηση έκανα, αλλά προσπαθείς να ξεφύγεις:
Γιατί λες ότι η Microsoft είναι τσιγκούνα για το HDMI 1.3 και δεν λες ότι η και η Sony είναι πχ για το upscale στα DVD;
Αν είναι να γράψεις κάτι που να αρχίζει με το:
"Η Microsoft είναι τσιγκούνα που δεν έβαλε το HDMI 1.3, ενώ η Sony που δεν έφτιαξε ένα firmware που να δίνει 720p και να κάνει upscale στα DVD, δεν βάζει καλώδιο και αφαίρεσε το emotion προτιμόντας software emulation, δεν είναι τσογκούνα γιατί..."
καλύτερα να μην απαντήσεις καθόλου.
Άσε αν χρειάζεται, άσε αν επί ένα μήνα δεν έπαιζε το GT4, άσε αν θα το βάλει στο μέλλον.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Xbox elite!!!

ΟΧΙ , μην πιστεύεις ότι γράφει ο καθένας στο διαδίκτυο.
Είπαν ότι ΚΑΠΟΙΑ στιγμή θα το βάλουν αλλά δεν ξέρουν πότε.
(εγώ δεν ελπίζω, υπάρχουν άλλες προτεραιότητες)
Ουφ......αμάν ρε παιδιά......κουράστηκα να το λέω.......είπαμε έκανε επίσημη ανακοίνωση ο Phil Harrison(ο οποίος δεν είναι κάποιος που απλά γράφει στο διαδύκτιο........:crazy_1:)και είπε ότι δεν το έβαλαν για οικονομία..........:pc: :pc: :pc: :pc: :pc: ....................όμως ύστερα από παράπονα 2000-3000 χιλιάδων Αμερικάνων θα δώσουν το upscaling των απλών dvd και το 720p στα blu-ray(ταινίες) με αναβάθμιση firmware κατά τον Αύγουστο...........και εντάξει ρε blizard εσύ έχεις τηλεόραση 1080p.............και η δικιά μου παίζει καλύτερα στα 1080i απ' ότι στα 720p.................αλλά όλοι οι άλλοι κάτοχοι 720p τηλεοράσεων και προβολέων τι να πούν(ειδικά στις ΗΠΑ)?.........και μην μου πείς ότι το upscaling των απλών dvd σε αφήνει αδιάφορο..........μέχρι να βγούν πολλά blu-ray με ελληνικά δεν θές να βλέπεις dvd με αναβαθμισμένη ποιότητα?:crazy_1:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88