Xbox 360 Elite με hdmi και σκληρό δίσκο 120GB

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Xbox 360 Elite με hdmi και σκληρό δίσκο 120GB

Παίδες ωραία περνάμε αλλά πίσω στο θέμα μας..........μην το χαλάσουμε το thread. :mad_1:
Σωστα:cool_4:
Λοιπον το 80% των ανθρωπων που εχουν high definition αυτην την στιγμη εχουν 720p.
Για ολους αυτους το ps3 σαν player ειναι αχρηστο και θα ηθελα να πιστευω οτι θα γινει κατι και συντομα για αυτο.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox 360 Elite με hdmi και σκληρό δίσκο 120GB

Σωστα:cool_4:
Λοιπον το 80% των ανθρωπων που εχουν high definition αυτην την στιγμη εχουν 720p.
Για ολους αυτους το ps3 σαν player ειναι αχρηστο και θα ηθελα να πιστευω οτι θα γινει κατι και συντομα για αυτο.
Μπορείς απλά να διαβάσεις την ανακοίνωση του Phil Harrison λίγα posts πριν..........(όχι και τόσο λίγα......post 260).........:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox 360 Elite με hdmi και σκληρό δίσκο 120GB

Μπορείς απλά να διαβάσεις την ανακοίνωση του Phil Harrison λίγα posts πριν..........(όχι και τόσο λίγα......post 260).........:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:
Ναι το ειδα και θα ηθελα να πιστευω οτι θα γινει κατι.
Αυτος νομιζω οτι εχει πει και αλλα που δεν γιναν ποτε..αλλα μπορει και να τον μπερδευω με κανεναν αλλον....

Reaction score
0
Blizard, πέρασαν δύο μέρες... Ακόμα δεν βρήκες το link με τις λίστες συμβατότητας; Ακόμα δεν έγραψες τη μελέτη πάνω στον σχεδιασμό των μητρικών; :happy_5:
Όποιος δεν ξέρει πως δουλεύει το google για να τις βρει με search, ας μου πει και θα βοηθήσω .

Οσο για το motherboard, είναι σαν να βλέπουμε τεχνολογίες με 10 χρόνια διαφορά ... απλά κοιτάξτε, έχει πολύ πλάκα. :)
ps3: http://www.engadget.com/2007/03/24/europes-playstation-3-motherboard-on-display/
360 : http://www.anandtech.com/systems/showdoc.aspx?i=2611

Εγώ blizard όταν λέω κάτι το εννοώ.:mad_1: Σου είχα πεί ότι θα βρώ το link για το upscaling και το βρήκα.
ΟΚ ... πάντως δεν λέει πότε θα το προσθέσουν ούτε πως θα έρθει πολύ γρήγορα.

Ενα θα πω....
Κατα 80% πηρα το ps3 για το blue ray και μεχρι στιγμης εχω απογοητευτει πληρως.
Ο προβολεας μου ειναι 720p και δεν εχει καλο scaler με αποτελεσμα να εχω πολυ πιο ασχημη εικονα με το ps3 απο οτι με το Htpc μου.
Δεν τολμω να παρω αλλη blue ray ταινια μεχρι να γινει κατι....
Δεν έχει 1080i είσοδο ? χωρίς να είμαι ειδικός είχα την εντύπωση ότι σχεδόν όλα τα HD συστήματα είχαν.
(Εκεί θα έπρεπε να δείχνει πολύ καλά … πόσο άσχημα είναι δηλαδή ?)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Xbox 360 Elite με hdmi και σκληρό δίσκο 120GB

ΟΚ ... πάντως δεν λέει πότε θα το προσθέσουν ούτε πως θα έρθει πολύ γρήγορα.
Σημασία έχει ότι θα το φτιάξουν............

Δεν έχει 1080i είσοδο ? χωρίς να είμαι ειδικός είχα την εντύπωση ότι σχεδόν όλα τα HD συστήματα είχαν.
(Εκεί θα έπρεπε να δείχνει πολύ καλά …)
Ο pseiras απλά εννοούσε ότι οι τηλεοράσεις και οι προβολείς 720p δεν παίζουν το ίδιο καλά και στα 1080i(η δικιά μου tv είναι μία από τις ελάχιστες εξαιρέσεις.........χεχεχεχεχε :happy_6: ) και έχει δίκιο.................γιατί το σήμα προσαρμόζεται στην ανάλυση του panel.

Reaction score
0
Το 1080i είναι πολύ παλιό standar .. τα περισσότερα δορυφορικά κανάλια στο εξωτερικό τέτοιο σήμα έχουν, και έχω ακούσει ότι το downscalling σε 720p γίνεται πολύ καλά από όλα τα συστήματα.
(χαρακτηριστικό ότι ο περισσότερος κόσμος που βάζει 1080i στο 360 και έχει 720p τv ,δεν καταλαβαίνει μεγάλη διαφορά !!! ... το BR θα έπρεπε να παίζει πάρα πολύ καλά)

Reaction score
0

Το 1080i είναι πολύ παλιό standar .. τα περισσότερα δορυφορικά κανάλια στο εξωτερικό τέτοιο σήμα έχουν, και έχω ακούσει ότι το downscalling σε 720p γίνεται πολύ καλά από όλα τα συστήματα.
(χαρακτηριστικό ότι ο περισσότερος κόσμος που βάζει 1080i στο 360 και έχει 720p τv ,δεν καταλαβαίνει μεγάλη διαφορά !!! ... το BR θα έπρεπε να παίζει πάρα πολύ καλά)
Εμένα παίζει τέλεια............:happy_8:......απλά δεν έχουν όλες οι τηλεοράσεις και οι προβολείς καλό scaler........:sad:

Reaction score
0
Εννοούν 5.1 αναλογικές, αυτές είναι στέρεο.
Ρε marvin μου 5.1 σε αναλογικές δεν υπάρχει.Που τo εχεις δει αυτό ?
Digital μόνο σε 5.1 & 6.1 &7.1 που το PS3 έχει.
Αναλογικά παίζει από stereo........

Reaction score
0
Re: Xbox elite!!!

Λείπει και ο Healler, ποδόσφαιρο δεν έχει... :)
Δε λειπω, εδω ειμαι και σε παρακολουθώ...

Ψαχνω να αγοράσω ενα καλο δομημένο νικέλιο γι αυτο δε γράφω...

Reaction score
164
Όποιος δεν ξέρει πως δουλεύει το google για να τις βρει με search, ας μου πει και θα βοηθήσω .

Οσο για το motherboard, είναι σαν να βλέπουμε τεχνολογίες με 10 χρόνια διαφορά ... απλά κοιτάξτε, έχει πολύ πλάκα. :)
ps3: http://www.engadget.com/2007/03/24/europes-playstation-3-motherboard-on-display/
360 : http://www.anandtech.com/systems/showdoc.aspx?i=2611
Αν προσπαθείς να ξεφύγεις με τέτοιους αστείους τρόπους :happy_5:
Φωτογραφίες έχω. Απλά σου ζήτησα να μου πεις γιατί το ένα είναι για γέλια και το άλλο κορυφή της τεχνολογίας. Πώς το κρίνεις αυτό; Πχ λόγω ολοκλήρωσης; Λόγω εξαρτημάτων; Γνώρισες κάποιους συγκεκριμένους πυκνωτές που δεν είναι καλής ποιότητας; Έχεις να πεις κάτι για τις αντστάσεις; Συγκεκριμένα πράγματα. όχι αηδίες!
(Εκεί θα έπρεπε να δείχνει πολύ καλά … πόσο άσχημα είναι δηλαδή ?)
Λίγα συστήματα έχουν 1080p είσοδο. Και ακόμα λιγότερα δείχνουν 1080p.
Το 1080i είναι πολύ παλιό standar ..
Ναι, από την Αρχαία Ρώμη. :happy_5:
Ποιά η διαφορά πρακτικά του 1080p από το i; Έχεις ιδέα; Ιδίως όταν το πρωτογενές υλικό είναι p, όπως transfer από film και, υποθέτω, παιχνίδια;
Ψάξε στο Google που με τόση ευκολία μας υποδεικνύεις και θα δεις ότι διαφορές δεν υπάρχουν.

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Xbox 360 Elite με hdmi και σκληρό δίσκο 120GB

Εμένα παίζει τέλεια............:happy_8:......απλά δεν έχουν όλες οι τηλεοράσεις και οι προβολείς καλό scaler........:sad:
:cool_4:

Reaction score
0
Ρε marvin μου 5.1 σε αναλογικές δεν υπάρχει.Που τo εχεις δει αυτό ?
Digital μόνο σε 5.1 & 6.1 &7.1 που το PS3 έχει.
Αναλογικά παίζει από stereo........
Σε δεκάδες DVD players και όλους τους A/V Receivers... :happy_2:
5.1 κανάλια ήχου με τη χρήση έξι RCA (phono) καλωδίων - μη μου πεις ότι δεν το έχεις συναντήσει ποτέ. Δημιουργεί spaghetti αλλά έχει μεγαλύτερες δυνατότητες από optical/coaxial.
Receivers με HDMI δεν έχουν πολλοί ακόμα, αυτό είναι το θέμα με τις αναλογικές.

Reaction score
0
Πώς το κρίνεις αυτό; Πχ λόγω ολοκλήρωσης; Λόγω εξαρτημάτων; Γνώρισες κάποιους συγκεκριμένους πυκνωτές που δεν είναι καλής ποιότητας; Έχεις να πεις κάτι για τις αντστάσεις; Συγκεκριμένα πράγματα. όχι αηδίες!
Δεν χρειάζονται όλα αυτά όταν έχουμε 2 τέτοιες εικόνες , μας γλυτώνουν από εκατοντάδες λέξεις.
(ίσως μόνης της η είκόνα του xbox360 motherboard έδειχνε πολύ καλή ... δες όμως τώρα.)

Ποιά η διαφορά πρακτικά του 1080p από το i; Έχεις ιδέα; Ιδίως όταν το πρωτογενές υλικό είναι p, όπως transfer από film και, υποθέτω, παιχνίδια;
Ψάξε στο Google που με τόση ευκολία μας υποδεικνύεις και θα δεις ότι διαφορές δεν υπάρχουν.
Για ταινίες δεν υπάρχει κάτι ιδιέτερο, γιαυτό λέω ότι εφόσον έχει 1080i είσοδο ο projector του φίλου, λογικά θα κάνει μια χαρά το downscalling στα 720p μόνος του και η ποιότητα θα είναι πολύ καλή.

Αν μιλάμε για κάποια παιχνίδια στα 1080p και στα 60fps, απλά δεν έχει την δυνατότητα να τα δείξει το 1080i και αναγκαστικά κόβει τα 30 fps.

Reaction score
4
Ολο το θεμα ειναι να μην χρησιμοποιουμε τον εσωτερικο scaler του προβολεα γιατι η ποιοτητα πεφτει πολυ. Αυτο γινεται γιατι ενας scaler καλος εχει περιπου 2000 ευρω και ενας νορμαλ 720p προβολεας εχει 1500 ευρω. Οποτε καταλαβαινεις οτι οι scaler των προβολεων καλο ειναι να αποφευγονται και για να εχουμε την μαξιμουμ αποδοση τους πρεπει να τους ταιζουμε με την native αναλυση τους.
Οποτε το ps3 με την κοτσανα που εχει κανει να μην σε αφηνει να δωσεις 720p μας αναγκαζει να χανουμε σε ποιοτητα.
Αυτο ειδικα δεν εχει ξαναγινει με αλλον player.

Reaction score
0
Δεν χάνει την ποιότητα από αυτό, μια χαρά είναι ο scaller των τηλεοράσεων για το συγκεκριμένο downscalling από ότι έχω ακούσει … πιθανότατα δεν θα το έκανε και πολύ καλύτερα ο scaller του ps3.
(αν έχεις 360, δοκίμασε να βγάλεις ένα παιχνίδι σε 1080i και να κάνει το downscalling ο projector … παρότι τρώει 2 αλλαγές ανάλυσης εκεί δεν θα υπάρχει μεγάλη διαφορά)

ΥΓ
Ο hardware scaler του 360 είναι πολύ καλός για τα λεφτά του παιδιά , αλλά δεν είναι και μαγικός ... με 1080i για τις BR κατά 99% θα είσαι μια χαρά.

Reaction score
164
Δεν χρειάζονται όλα αυτά όταν έχουμε 2 τέτοιες εικόνες , μας γλυτώνουν από εκατοντάδες λέξεις.
(ίσως μόνης της η είκόνα του xbox360 motherboard έδειχνε πολύ καλή ... δες όμως τώρα.)
Συμπέρασμα: Δεν έχεις την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ιδέα. Απλά πέταξες κάτι, πίστεψες ότι θα το χάψουμε, δεν το φάγαμε αμάσητο, όταν χρειάστηκε να υπερασπιστείς τη θέση σου, φάνηκε ότι δεν έχεις ιδέα. Απλά είπες κάτι....
Αν κάνω λάθος, απόδειξη. Με επιχειρήματα. Όχι με φωτογραφίες. Θέλω τις εκατοντάδες λέξεις.

Για ταινίες δεν υπάρχει κάτι ιδιέτερο, γιαυτό λέω ότι εφόσον έχει 1080i είσοδο ο projector του φίλου, λογικά θα κάνει μια χαρά το downscalling στα 720p μόνος του και η ποιότητα θα είναι πολύ καλή.
ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι καλύτερο από την native ανάλυση του προβολέα. Και όταν είναι 720p, καλό είναι να του δίνουμε 720p και όχι downscale, ακόμα και από 4Κ.

Αν μιλάμε για κάποια παιχνίδια στα 1080p και στα 60fps, απλά δεν έχει την δυνατότητα να τα δείξει το 1080i και αναγκαστικά κόβει τα 30 fps.
Το θέμα αυτό δεν έχει ξεκαθαριστεί. Για κάτσε να δούμε τι άκρη θα βρούμε...

Reaction score
0

ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι καλύτερο από την native ανάλυση του προβολέα. Και όταν είναι 720p, καλό είναι να του δίνουμε 720p και όχι downscale, ακόμα και από 4Κ.
Λάθος :mad_1: ............οι τηλεοράσεις Viera της Panasonic παίζουν τέλεια στα 1080i κι ας έχουν ανάλυση 1366*768(lcd) και 1024*768(plasma)..............................χάρη στον αλγόριθμο V-Real...............να προσέχετε τι αγοράζετε..................χεχεχεχεχε :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Reaction score
0
Απλά πέταξες κάτι, πίστεψες ότι θα το χάψουμε, δεν το φάγαμε αμάσητο, όταν χρειάστηκε να υπερασπιστείς τη θέση σου, φάνηκε ότι δεν έχεις ιδέα.
Βασικά έβαλα και την εικόνα του ps3 δίπλα σε αυτή του 360 που είχα δει πριν , για να συγκρίνει εύκολα όποιος δεν είναι φανατικός.
(όποιος δεν θέλει δεν πρόκειται να "δει" ούτε και με χίλιες λέξεις.)
Το θέμα αυτό δεν έχει ξεκαθαριστεί. Για κάτσε να δούμε τι άκρη θα βρούμε...
Το θέμα είναι ξεκάθαρο και το 1080i δεν μεταφέρει 60 full frame όσο και να ψάχνεις, μόνο το 1080p.
Οι HD-DVD ταινίες πχ δεν είναι 720p native αλλά 1080i , οπότε το dowscalling θα γίνει ή από τον hardware scaller του 360 ή τον scaller της tv.
(μην νομίζεις ότι αυτός στο 360 είναι θαυματουργός ... όσοι έχετε 360 δοκιμάστε και με τους δυο τρόπους , λογικά δεν θα υπάρχουν σοβαρές διαφορές)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Xbox 360 Elite με hdmi και σκληρό δίσκο 120GB

Λάθος :mad_1: ............οι τηλεοράσεις Viera της Panasonic παίζουν τέλεια στα 1080i κι ας έχουν ανάλυση 1366*768(lcd) και 1024*768(plasma)..............................χάρη στον αλγόριθμο V-Real...............να προσέχετε τι αγοράζετε..................χεχεχεχεχε :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:
Οι Viera απ' ότι ξέρω υπερδειγματίζουν ότι τους δώσεις σε 1080p για να ξανακάνουν downscale στην ανάλυσή τους. Κολλιάτσου - Παγκράτι μέσω Λαμίας αλλά λένε ότι δουλεύει καλά.
Από εκεί και πέρα, οι τηλεοράσεις έχουν ανάλυση 1366x768 οπότε κάποιο scaling πάντα γίνεται, οι προβολείς όμως είναι εγγενώς 1280x720 οπότε αν τους δώσεις 720p δεν παρεμβάλλεται καθόλου ο scaler - αυτό εννοεί ο pseiras.
Εντάξει κύριε συντονιστά?

Reaction score
4
Εχω κανει 40 τεστ για να προβω στην δηλωση οτι μονο στην native παιρνεις την καλυτερη εικονα.
Εχω βαλει 1080p 1080i και δεν συγκρινεται με την εικονα απο htpc με 720p παντα στην ιδια ταινια.
Δεν ειμαι μονο εγω αλλα και ολος ο κοσμος που πιστευει το ιδιο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.742
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88