XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Αφού όπως λέτε το xtreamer είναι καλύτερο του wd tv live για διάφορα(Όπως το να περάσεις ένα ανεπίσημο fw είναι δύσκολο πράγμα(Να το βάλεις στο φλασακι και μετά στο wd tv live)
Για πέστε μου λοιπόν πως συμπεριφέρεται το xtreamer στα βαριά αρχεία βίντεο όπως αυτό που είναι από τα βαρύτερα αρχεία βίντεο που κυκλοφορούν στο νετ.

Τα παιζει κανονικά ή πιξελιάζει, κολλάει κ.τ.λ.

Εγω πιστεύω αυτό είναι ένα από τα βασικότερα για να μην πω το βασικότερο πράγμα σε ένα hd media player.
Εάν ψάξεις τα post μου, θα διαπιστώσεις ότι έχω αναφερθεί στο συγκεκριμένο βίντεο μετά από προσωπική δοκιμή. Εμένα μου έπαιξε μια χαρά....:116:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλ

Γιατί να πάει τσάμπα φίλε μου...!!! Αφού δεν θα το εκτιμήσουν...!!!

Έμένα δεν θα με χάλαγε ενα δεύτερο για την κρεβατοκάμαρα μου!!!!
Να μου το θυμίσεις ...
Γιατί έχω την εντύπωση ότι ο φίλος ο fits, παρ'όλο που αμύνεται, μέσα του έχει σκάσει τόσο, που θα πάει να το αγοράσει πριν του το χαρίσω...έτσι για να δει από κοντά για τι πράγμα μιλάμε.....:116:

Reaction score
1.988
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media P

Να μου το θυμίσεις ...
Γιατί έχω την εντύπωση ότι ο φίλος ο fits, παρ'όλο που αμύνεται, μέσα του έχει σκάσει τόσο, που θα πάει να το αγοράσει πριν του το χαρίσω...έτσι για να δει από κοντά για τι πράγμα μιλάμε.....:116:
Να είσαι σίγουρος.....(και για τα 2...:137:)

Μόλις τοποθέτησα την ψήκτρα της XSC.....super!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Med

Θα ζεσταίνεται τώρα η ψύκτρα και το μηχανάκι θα είναι κρύο! Με γεια!!!

Reaction score
2
Αφήστε τον fits και δοκιμάστε το καινούριο firmware και γράψτε εντυπώσεις, γιατί, εμείς τουλάχιστον, τώρα έχουμε με τι να ασχοληθούμε!

Reaction score
3
Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Να μου το θυμίσεις ...
Αυτό που λες απλά δεν παιζει...

Τι θέλει και έξτρα ψήκτρα το υπερμηχάνημα για να δουλέψει σωστά γιατι ζεσταίνετε. :103:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Αυτό που λες απλά δεν παιζει...

Τι θέλει και έξτρα ψήκτρα το υπερμηχάνημα για να δουλέψει σωστά γιατι ζεσταίνετε. :103:
Πως λέμε πόσο μακρυά είσαι...:143:

Reaction score
3

Papdoux δεν είχα ποτέ μου xtreamer για να ξέρω και τι παιζει με το εν λόγο μηχάνημα.
Για εξήγησε μου λοιπόν εσύ που ξέρεις για ποιο λόγο να βάλεις έξτρα ψήκτρα στο μηχάνημα.

Άλλωστε ΔΕΝ χρειάστηκε να εχω και ποτέ μου οπότε...

Reaction score
20.816

Γιατί έχει ένα μικρό ανεμιστηράκι, και μερικοί ενοχλούνται από τον ήχο του...

ΥΓ. Και δεν είναι έξτρα ψύκτρα, μπαίνει στη θέση του fan.

Reaction score
1

Papdoux δεν είχα ποτέ μου xtreamer για να ξέρω και τι παιζει με το εν λόγο μηχάνημα.
Για εξήγησε μου λοιπόν εσύ που ξέρεις για ποιο λόγο να βάλεις έξτρα ψήκτρα στο μηχάνημα.

Φίλε την ειρωνεία σου αλλού.
Και αν κάποιοι θέλουν μεγαλύτερους υπότιτλους από 40 τότε δεν φταίει η wd γι' αυτό.
Δηλαδη αν είναι να γεμίζουν όλη την οθόνη οι υπότιτλοι τι να πω.
Πάντως και μεχρι 40 μια χαρά μέγεθος είναι για υπότιτλους.

Το xtreamer δηλαδή μεχρι τι μέγεθος έχει?
Μέχρι 80!
Ξέρει κάνεις τι πρέπει να κάνω ώστε
1. Να βάλω εγώ ότι φωτογραφίες θέλω
2. Να μεγαλώσω τους υπότιτλους παραπάνω από 40 μέγεθος.
στο b-rad 0.3.4.1 firmware του wd tv live?

Ευχαριστώ πολύ.
[/quote] Όχι αν και το εν λόγο "πρόβλημα" δεν νομίζω ότι μπορεί να λυθεί με firmware update καθότι το είχε και το πρωτο wd hd tv

Έχω εδώ και λίγες μέρες το μηχάνημα και επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός, θα ήθελα να ρωτήσω για το μέγεθος της γραμματοσειράς των υποτίτλων. Υπάρχει δυνατότητα για μεγαλύτερο του 40 και με ποιο τρόπο; Με την εγκατάσταση του νέου firmware (B-rad) λύνεται το θέμα αυτό; δημιουργούνται άλλα προβλήματα;

(κατι γινεται με αλχημειες-telnet-πτυχιο προγραμματιστη ισως?)

Είχες δίκιο , τώρα γύρισε στα Ελληνικά . Το μέγεθος υπότιτλων εξακολουθεί να είναι μέχρι το 40 και το πρόβλημα με τις μικρογραφίες που δεν βλέπει τις εικόνες συνεχίζει .
Επίσης βλέπει τους φακέλους των ταινιών , αλλά μόλις επιλέξω έναν λέει << ο φάκελλος είναι κενός>> .
Το έβγαλα από την πρίζα μήπως και τους δει και ξεκίνησε με κινέζικα .

Κουράστηκα , αύριο θα περάσω το original και αν μας ακούσουν και βγάλουν firmware με μεγάλους υπότιτλους καλώς , αν όχι τότε αυτοί θα χάσουν .

Και είναι απόλυτα λογικό να φαίνονται ασιάτικα μετά το δεύτερο βγάλε - βάλε του καλώδιο ρεύματος γιατί πολύ απλά χάνει τις ρυθμίσεις και πρέπει πολύ απλά να βάλεις πάλι το φλασακι στο μηχάνημα και να βγάλεις - βάλεις πάλι το καλώδιο και να επιλέξεις πάλι την εν λόγο γλώσσα.
- (και με τα πολλα τα βαλε βγαλε ο χριστιανος μπερδευτηκα)
Βρε παιδιά , ας μάθει κάποιος που ξέρει καλά Αγγλικά από το site της wd , αν έχουν σκοπό σε επόμενη αναβάθμιση να το κάνουν να παίζει αρχεία .IFO . Σκέφτομαι να το δώσω (3ταινίες έχει παίξει) και να πάω κατά xtreamer μεριά για αυτόν τον λόγο και μόνο
εχω συνδεσει το cambridge audio dac magic με οπτικη στο wdtv live αλλα οταν παιζω καποιο μουσικο αρχειο 24/96 το dac magic αναβει λαμπακι 48khz οχι 96... οποτε ερωτω, η western digital δεν εφτιαξε αυτο το προβλημα που υπηρχε και στο πρωτο; δλδ οτι υποβαθμιζε το hd σημα μεσω οπτικης;

λοιπον το αγορασα χθες (ειχα το παλιο μηχανακι ως τωρα) αλλα γενικα αν εξαιρεσω το dts που λυνει τα χερια και τις δυνατοτητες δυκτιου, που δεν αξιοποιω ακομη και γενικα δεν ξερω ποσο θα αξιοποιησω, δεν με εντυπωσιασε σαν αναβαθμιση... ισως επρεπε να παω στο xtreamer... anyway
Αρχικό μήνυμα απο fits79
Βγήκε νέα έκδοση firmware 1.01.17 στην ουσία πρέπει να είναι η 1.01.12 χωρίς το πρόβλημα που δημιουργήθηκε σε πολλούς και χάλασε το μηχάνημα τους.

Εγώ δεν το έχω περάσει ακόμα αλλά το πέρασε φίλος και από τότε του σταματάει η ταινία κάθε 10 λεπτά δείχνοντας ότι έχει κάνει disconnect από τον server...
- (φαντασου να το ειχα αγορασει και ετσι απλα να χαλασει με αναβαθμιση firmware από την ιδια την wd αλλα τι λεω θα ειχα να λεω ότι παιζει και το ταδε αρχειο!(επαιζε)).
[/quote]
Αν και ειμαι περισσοτερο τυπος αναγνωστη,δεν αντεξα.
Και θελω να ευχαριστησω το φιλο fits99 που χαρη σε αυτον αποκτησε λιγο ενδιαφερον το thread μιας και δεν υπαρχουν ιδιαιτερα προβληματα να συζηταμε και ειμαστε εν αναμονη νεων features με το πολυαναμενομενο firmware 3.
p.s. και κακως καποιοι τον κατηγορειτε γιατι οπως ο ιδιος
ειπε δεν ξερει τι παιζει με το xtreamer.

Reaction score
3

Δηλαδη το xtreamer παιζει τα πάντα?
Μα τα πάντα?
Είτε blu-ray iso files(Με το μενού και όλα του?), είτε dvd iso, είτε wmv, είτε το οτιδήποτε χωρίς προβλήματα?

Τέλος δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι το xtreamer είναι το τέλειο hd media player ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα πρόβλημα???

Συγνώμη που θα σας το χαλάσω άλλα δεν το χάβω καθότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ hd media player στην παγκόσμια αγορά χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα(Μεγάλο ή μικρό) γιατί αν υπήρχε πολύ απλά δεν θα υπήρχε καν η δυνατότητα αναβάθμισης firmware, για ποιο λόγο να υπήρχε αφού το μηχάνημα θα ήτανε τέλειο χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.

Και προς απόδειξη αυτών που λέω ποιο πάνω ορίστε μερικά(όχι όλα) ΔΙΚΑ ΣΑΣ ποστ(Από μια πολύ πρόχειρη αναζήτηση που εκανα σε αυτό το τοπικ) για το "τέλειο" xtreamer γιατί κάποιοι είπανε για τους υπότιτλους στο wd tv live αλλά δεν βλέπω κανέναν να αναφέρει το πρόβλημα που είχε το xtreamer να βλέπει ταυτόχρονα σε μια ταινία και εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς υπότιτλους(Γιατί άραγε???) κάτι που κάνει το wd tv live από το πρωτο του firmware.
Οπότε μην μου το παιζετε και καλά ότι το xtreamer είναι τέλειο ενώ το wd tv live για τα μπάζα γιατί πολύ απλά αναιρείτε μόνοι σας τον εαυτό σας.

Λίγα λόγια...

Με ενυπωσίασε η ταχύτητα του στα μενου αλλα και σε οτι επιλογες εκανα.

Απο τα βασικά δεν εχει Ελληνικο μενου...θα βαλουνε μου εχουν πει.

Εχει να διαλεξεις ελληνικους υποτιτλους.

Τους εμφανίζει όμως μονο αν το mkv δεν εχει μεσα αλλους. ( Θα το ξαναελέγξω ομως γιατι μου φάνηκε κουφό)

DTS down to stereo ΝΑΙ κανει.

Αριστα με το δύκτιο. Εκανα 2-3 ταινιες δοκιμη και πηγε καλα.

Αυτα εν ολιγοις....και τακα τακα.

ομορφο ειναι και ζεστοοοο.

Απο επόμενη δοκιμή το παρακάτω...

Ελληνικό Μενού αυτη τη στιγμή ΔΕΝ έχει .... όταν τελειώσω τη μετάφρασή του 8α τους το στείλω και θα το περάσουν...

Τριπλοτσεκαρα το θεμα των υποτιτλων και ειναι οπως το γραφω παραπανω.

Δηλαδη...αν η ματρότσκα μεσα ΔΕΝ εχει ενσωματ υπότιτλους το srt των ελληνικών παίζει αψογα.

Αν έχει υποτιτλους ενσωμ μεσα στο container τοτε αυτοι ΔΕΝ παιζουν.

Δοκιμασα κατι που διαβασα στο φορουμ τους δηλαδη name_of_movie.mkv (η ταινια) name_of_movie.gr.srt (οι υποτιτλοι) αλλα και παλι ΔΕΝ...

Εδώ http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=3&t=690 αναφέρουν και άλλοι το συγκεκριμένο bug...ευτυχώς δεν εχει να κανει ΜΟΝΟ με τα ελληνικά αλλα με ΟΛΟΥΣ τους εξωτερικούς υπότιτλους,

Οι υποτιτλοι μεγαλωνουν real time καθως επίσης μετακινουνται επανω κατω.

Δεν ειδα η τουλαχιστον δεν βρηκα τροπο να αλλαζεις χρωμα σε αυτους.

Η εικονα του μου άρεσε σε γενικες γραμμες αν και αυτο που με εντυπωσίασε στην κυριολεξια ειναι η ταχύτητά του , ίσως γιατι το WD που έχω εδω και καιρό σέρνεται λίγο.

Δεν εχω τον χρονο να δοκιμασω πολλων ειδων αρχεία αλλα κατι πιξελιασματα ειδα μονο στα Χαρυ Ποτερ , μπορει να ειναι και κατι αλλο...τα συγκεκριμενα ομως παιζουν αριστα στο WD.

Τελος και επειδη ειχα στο Lan ενα φάκελο με φωτογραφίες, ένα μπορώ να πώ οτι τις σκίζει χαλαρα....γρήγορο φόρτωμα τους και καλη εμφάνιση.

Αυτα...

υ.γ

Το 24p το υποστιρίζει με ενα on/off ( δεν το δοκιμασα )
μεσα στο μενου.
Αυτό ακριβώς.Όταν έχει εσωτερικούς δεν βλέπει τους εξωτερικούς,οπότε πάνε οι περισσότερες ταινίες.

Και έχει ακόμη προβλήματα στο να παίζει βαριά αρχεία από δίκτυο, τα οποία από USB τα παίζει κανονικά.

Έλεγαν ότι θα βγάζουν δύο firmware το μήνα, αλλά μέχρι στιγμής μόνο λόγια.Δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει καινούριο ως τα μέσα Αυγούστου.
Πλάκα κάνεις!!!!! Δεν το βρίσκω σπουδαίο να το φτιάξουν αυτό. Ολα τα media players το κάνουνε ..... Δεν θα ανακαλύψουν τον τροχό. Ελεος ....Η δυνατότητα να διαβάζονται οι εξωτερικοί υπότιτλοι είναι είναι από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνει ένας media player ....Δεν το πιστεύω...
Εχουν δωσει βαση στο bug list report και επανω σε αυτο δουλευουνε.

Το 02 firmware το εχουν δωσει σε 100 χρηστες και συλλεγουν τις παρατηρισεις για να τα ενσωματωσουν στο τελικο..επισης δουλευουν και στο interface που για μενα ειναι βασικο.
Το 1.02 beta firmware που έχουν δώσει για δοκιμή έχει κάποιες αλλαγές για το ασύρματο δίκτυο, βλέπει περισσότερα είδη αρχείων (πχ m2t, m2v που δεν τα έβλεπε) και καινούρια μορφή zoom.
Καμία όμως αλλαγή σε υπότιτλους ή βελτίωση ενσύρματου δικτύου.
Γι αυτό λένε ότι,τώρα, δουλεύουν πάνω σε νέο πυρήνα SDK, γιατί το θέμα του δικτύου υποστηρίζουν ότι ήταν εξ' αιτίας του προηγούμενου driver.
Λένε ότι θα κυκλοφορήσει (το beta αρχικά) έως τα μέσα Αυγούστου.

Θεωρώ πως θα ήταν πιο εύκολο να έδιναν ένα προσωρινό firmware με λίγες αλλαγές, αλλά οπωσδήποτε με λυμένο το θέμα των υποτίτλων για να μπορεί ο κόσμος (γιατί πουλάνε παγκόσμια και όχι μόνο σε Αγγλία και Αμερική) να βλέπει ταινίες με υπότιτλους στη γλώσσα του και ας έκαναν όσο καιρό ήθελαν δοκιμές για να λύσουν τα μικρότερα (και περισσότερα bugs).

Δυστυχώς όμως, μέχρι στιγμής, είναι μόνο λόγια.
Σοβαρα προβληματα στα 1080p απο δικτυο:

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=24313&pid=220794#pid220794
Δωρεαν αποστολη καινουριου ανεμιστηρα σε οσους ειχαν παρει με την πρωτη φουρνια (1st batch)
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=17&t=2099

=============================
Free Fan Replacement

For those who placed an order in the first batch and require a fan replacement as some of you may find their device fan too loud - we will be able to send you new fan - FREE OF CHARGE. The new slower fan has an embedded potentiometer that provide more efficient workflow with less noise as it utilize its operation on slower speed. (This new fan is already being replaced in 2nd batch onwards -so only 1st batch applications should be relevant )

All you will be required is to do is send us an email until September 15th - in english to this mail : [email protected] .

make short message with your serial number, order number and full address (we will ship only to the address in the shop account) . Our staff will collect all requests and will ship you replacement after the 15th of spetmber. We will publish here clear guide how to replace the fan with the relevant pictures and instructions.

We will not reply or confirm your mails. We will publish a list of orders who requested fan replacement before fan shipments.
Επίσης να προσθέσω ότι τα mkv's που έχουν Video format profile : [email protected] και 16 Reframes ('οπως πολλά media players) δεν τα παιζει!!
Λίγα λόγια...

Με ενυπωσίασε η ταχύτητα του στα μενου αλλα και σε οτι επιλογες εκανα.

Απο τα βασικά δεν εχει Ελληνικο μενου...θα βαλουνε μου εχουν πει.

Εχει να διαλεξεις ελληνικους υποτιτλους.

Τους εμφανίζει όμως μονο αν το mkv δεν εχει μεσα αλλους. ( Θα το ξαναελέγξω ομως γιατι μου φάνηκε κουφό)

DTS down to stereo ΝΑΙ κανει.

Αριστα με το δύκτιο. Εκανα 2-3 ταινιες δοκιμη και πηγε καλα.

Αυτα εν ολιγοις....και τακα τακα.

ομορφο ειναι και ζεστοοοο.

Απο επόμενη δοκιμή το παρακάτω...

Ελληνικό Μενού αυτη τη στιγμή ΔΕΝ έχει .... όταν τελειώσω τη μετάφρασή του 8α τους το στείλω και θα το περάσουν...

Τριπλοτσεκαρα το θεμα των υποτιτλων και ειναι οπως το γραφω παραπανω.

Δηλαδη...αν η ματρότσκα μεσα ΔΕΝ εχει ενσωματ υπότιτλους το srt των ελληνικών παίζει αψογα.

Αν έχει υποτιτλους ενσωμ μεσα στο container τοτε αυτοι ΔΕΝ παιζουν.

Δοκιμασα κατι που διαβασα στο φορουμ τους δηλαδη name_of_movie.mkv (η ταινια) name_of_movie.gr.srt (οι υποτιτλοι) αλλα και παλι ΔΕΝ...

Εδώ http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=3&t=690 αναφέρουν και άλλοι το συγκεκριμένο bug...ευτυχώς δεν εχει να κανει ΜΟΝΟ με τα ελληνικά αλλα με ΟΛΟΥΣ τους εξωτερικούς υπότιτλους,

Οι υποτιτλοι μεγαλωνουν real time καθως επίσης μετακινουνται επανω κατω.

Δεν ειδα η τουλαχιστον δεν βρηκα τροπο να αλλαζεις χρωμα σε αυτους.

Η εικονα του μου άρεσε σε γενικες γραμμες αν και αυτο που με εντυπωσίασε στην κυριολεξια ειναι η ταχύτητά του , ίσως γιατι το WD που έχω εδω και καιρό σέρνεται λίγο.

Δεν εχω τον χρονο να δοκιμασω πολλων ειδων αρχεία αλλα κατι πιξελιασματα ειδα μονο στα Χαρυ Ποτερ , μπορει να ειναι και κατι αλλο...τα συγκεκριμενα ομως παιζουν αριστα στο WD.

Τελος και επειδη ειχα στο Lan ενα φάκελο με φωτογραφίες, ένα μπορώ να πώ οτι τις σκίζει χαλαρα....γρήγορο φόρτωμα τους και καλη εμφάνιση.

Αυτα...

υ.γ

Το 24p το υποστιρίζει με ενα on/off ( δεν το δοκιμασα )
μεσα στο μενου.
Αυτό ακριβώς.Όταν έχει εσωτερικούς δεν βλέπει τους εξωτερικούς,οπότε πάνε οι περισσότερες ταινίες.

Και έχει ακόμη προβλήματα στο να παίζει βαριά αρχεία από δίκτυο, τα οποία από USB τα παίζει κανονικά.

Έλεγαν ότι θα βγάζουν δύο firmware το μήνα, αλλά μέχρι στιγμής μόνο λόγια.Δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει καινούριο ως τα μέσα Αυγούστου.
Πλάκα κάνεις!!!!! Δεν το βρίσκω σπουδαίο να το φτιάξουν αυτό. Ολα τα media players το κάνουνε ..... Δεν θα ανακαλύψουν τον τροχό. Ελεος ....Η δυνατότητα να διαβάζονται οι εξωτερικοί υπότιτλοι είναι είναι από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνει ένας media player ....Δεν το πιστεύω...
Εχουν δωσει βαση στο bug list report και επανω σε αυτο δουλευουνε.

Το 02 firmware το εχουν δωσει σε 100 χρηστες και συλλεγουν τις παρατηρισεις για να τα ενσωματωσουν στο τελικο..επισης δουλευουν και στο interface που για μενα ειναι βασικο.
Το 1.02 beta firmware που έχουν δώσει για δοκιμή έχει κάποιες αλλαγές για το ασύρματο δίκτυο, βλέπει περισσότερα είδη αρχείων (πχ m2t, m2v που δεν τα έβλεπε) και καινούρια μορφή zoom.
Καμία όμως αλλαγή σε υπότιτλους ή βελτίωση ενσύρματου δικτύου.
Γι αυτό λένε ότι,τώρα, δουλεύουν πάνω σε νέο πυρήνα SDK, γιατί το θέμα του δικτύου υποστηρίζουν ότι ήταν εξ' αιτίας του προηγούμενου driver.
Λένε ότι θα κυκλοφορήσει (το beta αρχικά) έως τα μέσα Αυγούστου.

Θεωρώ πως θα ήταν πιο εύκολο να έδιναν ένα προσωρινό firmware με λίγες αλλαγές, αλλά οπωσδήποτε με λυμένο το θέμα των υποτίτλων για να μπορεί ο κόσμος (γιατί πουλάνε παγκόσμια και όχι μόνο σε Αγγλία και Αμερική) να βλέπει ταινίες με υπότιτλους στη γλώσσα του και ας έκαναν όσο καιρό ήθελαν δοκιμές για να λύσουν τα μικρότερα (και περισσότερα bugs).

Δυστυχώς όμως, μέχρι στιγμής, είναι μόνο λόγια.
Σοβαρα προβληματα στα 1080p απο δικτυο:

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=24313&pid=220794#pid220794
Δωρεαν αποστολη καινουριου ανεμιστηρα σε οσους ειχαν παρει με την πρωτη φουρνια (1st batch)
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=17&t=2099

Free Fan Replacement

For those who placed an order in the first batch and require a fan replacement as some of you may find their device fan too loud - we will be able to send you new fan - FREE OF CHARGE. The new slower fan has an embedded potentiometer that provide more efficient workflow with less noise as it utilize its operation on slower speed. (This new fan is already being replaced in 2nd batch onwards -so only 1st batch applications should be relevant )

All you will be required is to do is send us an email until September 15th - in english to this mail : [email protected] .

make short message with your serial number, order number and full address (we will ship only to the address in the shop account) . Our staff will collect all requests and will ship you replacement after the 15th of spetmber. We will publish here clear guide how to replace the fan with the relevant pictures and instructions.

We will not reply or confirm your mails. We will publish a list of orders who requested fan replacement before fan shipments.
Επίσης να προσθέσω ότι τα mkv's που έχουν Video format profile : [email protected] και 16 Reframes ('οπως πολλά media players) δεν τα παιζει!!
Aξίζει όμως να προσθέσω ότι mkv file με video profile [email protected] και 11 reframes έπαιζε με σπασίματα από τον Xtreamer και μόλις το έβαλα στον WDTV έπαιξε κανονικά!!!!!
Το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό.Δεν παίζει πολλά αρχεία (τα παίζει με διακοπές) 1080p από ethernet (για wifi δεν το συζητάμε), τα οποία τα παίζει κανονικά από USB.

Κατά τα άλλα έχει βελτιωθεί πολύ το firmware και έχει λύσει τα βασικά προβλήματα, όπως αυτά που είχε με τους υπότιτλους.

Reaction score
2
Αχ βρε fits79!
Δουλειά δεν είχε ο διάολος!!!
Είσαι ο μόνος απογοητευμένος που γράφεις σε ξένα posts!!!

Reaction score
3

Ποιος σου είπε αρχικά ότι είμαι απογοητευμένος? Βγάζεις που βγάζεις συμπεράσματα από μόνος σου τα βγάζεις και ΛΑΘΟΣ.

Επειδή ψάχνομαι γενικώς με οτιδήποτε εχω στη κατοχή μου και τι πως μπορώ να το κάνω να κάνει περισσότερα(Ακόμα και ας είναι άχρηστα) σημαίνει ότι είμαι απογοητευμένος από κάτι?

Ααα ρε parisal τόσα ξέρεις τόσα λες... Και δεν σε είδα να απαντάς σε κάτι από αυτά που είπα ποιο πάνω(Γιατί άραγε?).

Αν εσύ αγοράζεις κάτι και το βάζεις στην άκρη σαν αντίκα και απλά το χρησιμοποιείς αραιά και που δεν σου φταίω εγώ γι' αυτό.

Reaction score
20.816

Α δεν πάει άλλο, fits79 ...plonk

Reaction score
2

Ποιος σου είπε αρχικά ότι είμαι απογοητευμένος? Βγάζεις που βγάζεις συμπεράσματα από μόνος σου τα βγάζεις και ΛΑΘΟΣ.

Επειδή ψάχνομαι γενικώς με οτιδήποτε εχω στη κατοχή μου και τι πως μπορώ να το κάνω να κάνει περισσότερα(Ακόμα και ας είναι άχρηστα) σημαίνει ότι είμαι απογοητευμένος από κάτι?

Ααα ρε parisal τόσα ξέρεις τόσα λες... Και δεν σε είδα να απαντάς σε κάτι από αυτά που είπα ποιο πάνω(Γιατί άραγε?).

Αν εσύ αγοράζεις κάτι και το βάζεις στην άκρη σαν αντίκα και απλά το χρησιμοποιείς αραιά και που δεν σου φταίω εγώ γι' αυτό.
Για το μόνο που δεν χρησιμοποιώ το Xtreamer είναι για τον HD ήχο (όταν έχω τέτοια αρχεία) που δεν υποστηρίζει(όπως και το WD).
Αλήθεια! εσύ εκείνο το A-110 που είχες το πούλησες;

Reaction score
3

Εννοείτε να το κάνω τι τώρα ποια?

Και όταν λες hd ήχο τι ακριβώς εννοείς, ότι ΔΗΛΑΔΗ δεν μπορείς να ακούσεις ήχο από ταινίες με dts-hd γιατί δεν τον κάνει downmix σε στέρεο?

Reaction score
0
Ας προσπαθησουμε ολοι να βγουμε απο το τριπακι που μας εχει βαλει ο κυριος και να ασχοληθουμε με το μηχανακι μας γιατι ο σκοπος δεν ειναι να δουμε ποιος εχεο το καλλυτερο μηχανημα η ποιος την εχει πιο μεγαλη ετσι και αλλιως ο καθε ενας ψωνιζει με τα δικα του κριτηρια και δεν σημαινει οτι αυτο που καλυπτει εμενα καλυπτει απαραιτητα και ολους τους αλλους.Προσπεραστε τετοιους τυπους και ας ασχοληθουμε με το μηχανακι μας

Reaction score
0

όπως λες δεν ξέρεις αλλά τις ατάκες τις πετάς.
Το μηχάνημα δε θέλει έξτρα ψήκτρα.
Αλλά όπως στους υπολογιστές μπορείς να αλλάξεις, ψήκτρες, ανεμιστήρες κλπ, έτσι και εδώ μπορείς να αλλάξεις την ψήκτρα και να μην χρησιμοποιείς τον ανεμιστήρα.

fits79, μήπως είσαι μαθηματικός ή ηλεκτρολόγος μηχανικός;

Reaction score
1.988
Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

για όσους έχουν βάλει το fw 2.2, το Hue και το saturation τι λένε; κάνουν καμία διαφορά;
Νομίζω πως κάνουν. Βέβαια όλα τα μάτια δεν βλέπουν το ίδιο.....!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef