XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

όπως λες δεν ξέρεις αλλά τις ατάκες τις πετάς.
Το μηχάνημα δε θέλει έξτρα ψήκτρα.
Αλλά όπως στους υπολογιστές μπορείς να αλλάξεις, ψήκτρες, ανεμιστήρες κλπ, έτσι και εδώ μπορείς να αλλάξεις την ψήκτρα και να μην χρησιμοποιείς τον ανεμιστήρα.

fits79, μήπως είσαι μαθηματικός ή ηλεκτρολόγος μηχανικός;
Δεν χρειάζεται να είμαι για να δω ότι όπως όλα τα media players και αυτό αρχικά είχε τα προβλήματα(Ακόμα και με τους υπότιτλους όπως κάποιος είχε πει ότι έχει και το wd tv live) του(Αν δεις προηγούμενο ποστ μου παραθέτω κάποια από αυτά που ΕΣΕΙΣ έχετε πει - βρει) και με μελλοντικά fw updates διορθώθηκαν.

Επίσης μόνο και μόνο από το chipset φαίνεται ποιο είναι δυνατότερο(Τουλάχιστον τεχνολογικά) μηχάνημα και ποιο όχι.
Τέλος αυτά από εμένα και επειδη μάλλον σας χαλάει πολύ να σας λέει κάποιος την αλήθεια(Με αποδείξεις) γιατί λέτε για εμένα ότι φοράω παρωπίδες και προσπαθώ να πίσω το κόσμο ότι το δικό μου είναι καλύτερο από το δικό σας κ.τ.λ. αλλά κι εσείς δεν πάτε πίσω...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλ

Δεν χρειάζεται να είμαι για να δω ότι όπως όλα τα media players και αυτό αρχικά είχε τα προβλήματα(Ακόμα και με τους υπότιτλους όπως κάποιος είχε πει ότι έχει και το wd tv live) του(Αν δεις προηγούμενο ποστ μου παραθέτω κάποια από αυτά που ΕΣΕΙΣ έχετε πει - βρει) και με μελλοντικά fw updates διορθώθηκαν.

Επίσης μόνο και μόνο από το chipset φαίνεται ποιο είναι δυνατότερο(Τουλάχιστον τεχνολογικά) μηχάνημα και ποιο όχι.
Τέλος αυτά από εμένα και επειδη μάλλον σας χαλάει πολύ να σας λέει κάποιος την αλήθεια(Με αποδείξεις) γιατί λέτε για εμένα ότι φοράω παρωπίδες και προσπαθώ να πίσω το κόσμο ότι το δικό μου είναι καλύτερο από το δικό σας κ.τ.λ. αλλά κι εσείς δεν πάτε πίσω...
Δυστυχώς φίλε μου...από τα συνολικά σου λεγόμενα καταλαβαίνω ότι δεν διαθέτεις τις απαραίτητες γνώσεις για να κάνεις συγκριτικά.
Εάν θέλεις βοήθεια κάπου με τις ορολογίες και τι είναι η κάθε δυνατότητα που προσφέρεται γενικότερα στην αγορά είτε σε θέματα Audio ή Video μετά χαράς να σε βοηθήσουμε .
Ομως μην αλλοιώνεις την σοβαρότητα των topics με arguments χωρίς δυνατότητα προσφοράς ουσιαστική προς όλους αυτούς που μας παρακολουθούν.

Reaction score
3
Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Σαν αρχή ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ έχει το δικαίωμα να κάνει συγκριτικά δεν είναι απαραίτητο να είναι "πυρηνικός φυσικός" για να κάνει κάτι τετοιο όπως εσύ υπονοείς.

Εγω πιστεύω ότι ο οποιοσδήποτε νοήμον άνθρωπος μπορεί να κάνει συγκριτικό σύμφωνα με διάφορα media players ή οτιδήποτε άλλο θέλει αρκεί να έχει δει με τα ίδια του τα ματια είτε σε real time, είτε σε sites, είτε οπουδήποτε.

Αν ήτανε έτσι onlinen8 τότε αυτοί που θα κάνανε συγκριτικά παγκοσμίως θα ήτανε μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού και όχι το όποιο σάϊτ, χρήστης, πρόγραμμα κ.τ.λ.

Εάν θέλεις βοήθεια κάπου με τις ορολογίες και τι είναι η κάθε δυνατότητα που προσφέρεται γενικότερα στο παραπάνω ποστ μου μετά χαράς να σε βοηθήσω. Αυτό σαν απάντηση στην παραπάνω ειρωνεία σου.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλ

βασικά, πάνω στο πάθος σου να υπερασπίσεις το πιο θεωρείς καλύτερο μηχάνημα, χάνεις τη μπάλα.

τι σχέση έχει αυτό που σου είπα με αυτό που μου λες, δε μπορώ να καταλάβω.

Σου λεώ ότι είναι παραμετροποιήσιμο και σε θέμα hardware (έστω και αυτό το λίγο) και μου λες για το τι λένε οι άλλοι για το fw και πιο φοράει δυνατότερο επεξεργαστή.

Έστω ότι το wd live έχει καλύτερο επεξεργαστή και παίζει τα πάντα, νομίζεις ότι αυτό το κάνει αυτόματα το καλύτερο μηχάνημα; τι να το κάνω αν σε θέμα fw είναι χρόνια πίσω; γιατί να το πάρω; πάω να πάρω αυτό που είναι πιο ώριμο που θεωρώ ότι είναι το xtreamer.

Αν τα παίζει όλα; όχι φυσικά, με ενδιαφέρει; σαφώς. υπάρχει περίπτωση να του βάλω το πιο δύσκολο και περίεργο; όχι γιατί ξέρω τις δυνατότητές του και επίσης τα releases που του βάζω να παίζει, τα καταφέρνει. Δεν ασχολούμαι με releases που έχουν 15 ref frames. Τα θεωρώ χαζά και ούτε που με ενδιαφέρουν. Έχω τεράστια γκάμα επιλογής από releases που είναι στις δυνατότητες του xtreamer και οπότε τα υπόλοιπα τα αγνοώ.

Έχει το wd live ώριμο fw; δεν ξέρω και δε με νοιάζει γιατί δε μου προσφέρει τίποτα περισσότερο από αυτά που κάνει το xtreamer.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media P

βασικά, πάνω στο πάθος σου να υπερασπίσεις το πιο θεωρείς καλύτερο μηχάνημα, χάνεις τη μπάλα.

τι σχέση έχει αυτό που σου είπα με αυτό που μου λες, δε μπορώ να καταλάβω.

Σου λεώ ότι είναι παραμετροποιήσιμο και σε θέμα hardware (έστω και αυτό το λίγο) και μου λες για το τι λένε οι άλλοι για το fw και πιο φοράει δυνατότερο επεξεργαστή.

Έστω ότι το wd live έχει καλύτερο επεξεργαστή και παίζει τα πάντα, νομίζεις ότι αυτό το κάνει αυτόματα το καλύτερο μηχάνημα; τι να το κάνω αν σε θέμα fw είναι χρόνια πίσω; γιατί να το πάρω; πάω να πάρω αυτό που είναι πιο ώριμο που θεωρώ ότι είναι το xtreamer.

Αν τα παίζει όλα; όχι φυσικά, με ενδιαφέρει; σαφώς. υπάρχει περίπτωση να του βάλω το πιο δύσκολο και περίεργο; όχι γιατί ξέρω τις δυνατότητές του και επίσης τα releases που του βάζω να παίζει, τα καταφέρνει. Δεν ασχολούμαι με releases που έχουν 15 ref frames. Τα θεωρώ χαζά και ούτε που με ενδιαφέρουν. Έχω τεράστια γκάμα επιλογής από releases που είναι στις δυνατότητες του xtreamer και οπότε τα υπόλοιπα τα αγνοώ.

Έχει το wd live ώριμο fw; δεν ξέρω και δε με νοιάζει γιατί δε μου προσφέρει τίποτα περισσότερο από αυτά που κάνει το xtreamer
.
Σε αυτό θα σου απαντήσω το εξής απλό.
Πότε βγήκε το xtreamer και πότε το wd tv live?
Μετά απ' αυτό πιστεύω καταλαβαίνεις ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πεις ότι έχει ή δεν έχει firmware support το wd tv live.

Reaction score
1.213

Να ανοιχτει ενα θεμα XTreamer Media Player vs WD live να γινουν οι 'κοντρες' οπως πρεπει...:114:

Και να βοηθηθει και κανενας πριν κανει την επιλογη του..

Reaction score
0

Τελικά το καινούργιο Firmware 2.2 προσθέτει κάτι ουσιαστικό ή όχι; Αξίζει τον κόπο να το βάλουμε ή όχι; Ερώτηση προς αυτούς που το έχουν περάσει. Έχει κανένα οφθαλμοφανές bug ή περνάμε άφοβα;

Reaction score
63

Επειδη θελω να παρω ενα απο τα δυο μπορει κανεις συνοπτικα να πει τι κανει και τι δεν κανει το ενα η το αλλο.
Επισης θελω να ρωτησω υπαρχει κανενα mediaplayer με μικρη οθονη για να βλεπω τα αρχεια που επιλεγω στο σκληρο.Θελω να το χρησιμοποιησω μονο για μουσικη.

Reaction score
0

Διαβάζοντας όσα περισσότερα πόστ μπόρεσα πρίν αρχίσω να ζαλίζομαι :111: θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής, τα οποία δεν είδα να συζητιούνται...
Μ ενδιαφέρει
1. η ακρόαση ιντερνετικών ραδιοφώνων
2. η παρακολούθηση βίντεο απο YouTube
3. και η παρακολούθηση απο ιστοσελίδες που παίζουν online επεισόδια απο σειρές της τηλεόρασης (π.χ http://www.greek-movies.tv/ ) .
Έχει καταρχήν αυτές τις δυνατότητες το συγκεκριμένο player (μπορείς δηλαδή π.χ να βάλεις την IP οπουδήποτε ιντερνετικου ραδιοφώνου και ν ακούσεις ή μόνο ότι σταθμούς έχει περασμένους εργοστασιακά? ) και αν ναι, ποιές είναι οι επιδόσεις του? (μέσω LAN πάντα).

Ευχαριστώ και αναμένω την απάντησή σας πρίν προχωρήσω στην παραγγελία... :102:

Reaction score
1.988

Μ ενδιαφέρει
1. η ακρόαση ιντερνετικών ραδιοφώνων Μόνο αυτών που είδη προϋπάρχουν στο μηχάνημα
2. η παρακολούθηση βίντεο απο YouTube Κανονικότατα
3. και η παρακολούθηση απο ιστοσελίδες που παίζουν online επεισόδια απο σειρές της τηλεόρασης (π.χ http://www.greek-movies.tv/ ) . Δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο

Έχει καταρχήν αυτές τις δυνατότητες το συγκεκριμένο player (μπορείς δηλαδή π.χ να βάλεις την IP οπουδήποτε ιντερνετικου ραδιοφώνου και ν ακούσεις ή μόνο ότι σταθμούς έχει περασμένους εργοστασιακά? ) και αν ναι, ποιές είναι οι επιδόσεις του? (μέσω LAN πάντα). Σε όσους έχω δοκιμάσει παίζει μία χαρά. Βέβαια ότι δοκιμή έχω κάνει είναι από περιέργεια και μόνο. Δεν χρησιμοποιώ τακτικά αυτή την λειτουργία

Ευχαριστώ και αναμένω την απάντησή σας πρίν προχωρήσω στην παραγγελία... :102:
Ελπίζω να βοήθησα!!

Reaction score
20.816

Ιντερνετικά ραδιόφωνα μπορείς να προσθέσεις όσα θέλεις, υπάρχει μάλιστα στο φόρουμ του xtreamer ένα topic με οδηγίες και ένα μεγάλο κατάλογο, αλλά και να μην υπάρχει κάποιο ραδιόφωνο μπορείς να φτιάξεις μόνος σου μία playlist (plsx) και να την βάλεις στο μηχάνημα.

http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=11&t=5729

Reaction score
0

Ιντερνετικά ραδιόφωνα μπορείς να προσθέσεις όσα θέλεις, υπάρχει μάλιστα στο φόρουμ του xtreamer ένα topic με οδηγίες και ένα μεγάλο κατάλογο, αλλά και να μην υπάρχει κάποιο ραδιόφωνο μπορείς να φτιάξεις μόνος σου μία playlist (plsx) και να την βάλεις στο μηχάνημα.

http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=11&t=5729
You made my day!!! :135: ευχαριστω φιλε μου. Δίνω παραγγελία... :103:

Reaction score
0

εχει ακουσει καποιος κατι για το προβλημα που παρουσιαζει σε αναπαραγωγη με ενερηγοποιημενο το 24 p ποιο ειναι και τι κανει καποιος για αυτο το προβλημα??

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Νομίζω πως κάνουν. Βέβαια όλα τα μάτια δεν βλέπουν το ίδιο.....!
γιωργο εβαλα την ψυκτρα και ολα μια χαρα..εγινε και πιο ωραιο εμφανισιακα, σ ευχαριστω για την εξυπηρετηση,οσο για τα ανωτερο νομιζω κανουν και μαλιστα πολυ καλη δουλεια,το φαιρνει καποιος οπως του αρεση το μηχανημα,αν κανουν κατι και με τον ηχο δεν νομιζω ναχει να ζηλεψη κατι απο τα πιο ακριβα μοντελα.

Reaction score
1.988
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλ

γιωργο εβαλα την ψυκτρα και ολα μια χαρα..εγινε και πιο ωραιο εμφανισιακα, σ ευχαριστω για την εξυπηρετηση.
Παρακαλώ!! :116:

Reaction score
0

Δοκίμασε να το συνδέσεις σε άλλη tv , σε άλλη μπρίζα ρεύματος και ακόμα καλλίτερα σε κάποιο άλλο σπίτι !
Αν στο κάνει μόνο στο δικό σου , πολύ πιθανό να έχεις καπια γενική διαρροή ρεύματος !
Αλλιώς το XTreamer σου είναι προβληματικό .
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Σκέφτομαι να το πάω πίσω μιας και το αγόρασα πριν 4 μέρες να δω τι θα μου πουν από το Πλαίσιο.
Τελικά το πήγα πίσω το έγεγξαν αλλά πρόβλημα δεν βρήκαν και μου το επέστρεψαν.Έλα μου όμως που δεν μου έδωσαν αυτό που τους πήγα αλλά καινούργιο!!! Πως το κατάλαβα. Είχε περασμένο το αρχικό firmware και όχι την αναβάθμιση που του είχα κάνει και το τηλεχειρηστήριο δεν είχε μπαταρίες αλλά ήταν όλα όπως ήταν στην αρχική συσκευασία. Τώρα γιατί μου το άλλαξαν από τη στιγμή που δεν είχε πρόβλημα δεν το ξέρω και δεν μου είπαν κάτι. Επίσης που είπαν να αγοράσω ups ή μια πρίζα ή πολύμπριζο ασφαλείας και το οποίο αγόρασα.Αφού λοιπόν τα εγκατέστησα και έκανα ξανά την αναβάθμιση το πρόβλημα παρέμενε αλλά σε μικρότερο βαθμό και εξηγώ ενώ με το πρώτο μηχάνημα έκανε restart αν το ακουμπούσα μετά από 2-3 λεπτά με το καινούργιο το έκανε περίπου μετά από 15 λεπτά περίπου.Παρόλο που έβαλα το πολύμπριζο ασφαλείας το πρόβλημα παρέμενε αλλά σε μικρότερο βαθμό. Σκέφτηκα λοιπόν ότι για να μην μου κάνει επανεκινήσεις να του βάλω μια προέκταση στη usb θύρα το πράγμα που έγινε παράλληλα με την αναβάθμιση στο καινούργιο firmware. Δεν ξέρω τι από τα δύο βοήθησε αλλά επανεκινήσεις τέλος. Είδα ταινίες ολόκληρες και παράλληλα ανα 10 λεπτά ή ανά 20 ή μετά από 1 ώρα το ακουμπούσα αλλά αυτό ακλόνητο. Το πρόβλημα λύθηκε οπότε τέλος καλό όλα καλά.

Reaction score
1.988

Τελικά το πήγα πίσω το έγεγξαν αλλά πρόβλημα δεν βρήκαν και μου το επέστρεψαν.Έλα μου όμως που δεν μου έδωσαν αυτό που τους πήγα αλλά καινούργιο!!! Πως το κατάλαβα. Είχε περασμένο το αρχικό firmware και όχι την αναβάθμιση που του είχα κάνει και το τηλεχειρηστήριο δεν είχε μπαταρίες αλλά ήταν όλα όπως ήταν στην αρχική συσκευασία. Τώρα γιατί μου το άλλαξαν από τη στιγμή που δεν είχε πρόβλημα δεν το ξέρω και δεν μου είπαν κάτι. Επίσης που είπαν να αγοράσω ups ή μια πρίζα ή πολύμπριζο ασφαλείας και το οποίο αγόρασα.Αφού λοιπόν τα εγκατέστησα και έκανα ξανά την αναβάθμιση το πρόβλημα παρέμενε αλλά σε μικρότερο βαθμό και εξηγώ ενώ με το πρώτο μηχάνημα έκανε restart αν το ακουμπούσα μετά από 2-3 λεπτά με το καινούργιο το έκανε περίπου μετά από 15 λεπτά περίπου.Παρόλο που έβαλα το πολύμπριζο ασφαλείας το πρόβλημα παρέμενε αλλά σε μικρότερο βαθμό. Σκέφτηκα λοιπόν ότι για να μην μου κάνει επανεκινήσεις να του βάλω μια προέκταση στη usb θύρα το πράγμα που έγινε παράλληλα με την αναβάθμιση στο καινούργιο firmware. Δεν ξέρω τι από τα δύο βοήθησε αλλά επανεκινήσεις τέλος. Είδα ταινίες ολόκληρες και παράλληλα ανα 10 λεπτά ή ανά 20 ή μετά από 1 ώρα το ακουμπούσα αλλά αυτό ακλόνητο. Το πρόβλημα λύθηκε οπότε τέλος καλό όλα καλά.
Άντε και καλές και απροβλημάτιστες θεάσεις....!!!
!

Reaction score
2
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Εννοείτε να το κάνω τι τώρα ποια?

Και όταν λες hd ήχο τι ακριβώς εννοείς, ότι ΔΗΛΑΔΗ δεν μπορείς να ακούσεις ήχο από ταινίες με dts-hd γιατί δεν τον κάνει downmix σε στέρεο?
Όταν λέω HD ήχο, εννοώ το DTS-HD και το Dolby TrueHD, τα οποία περιέχονται στα Bluray και στα αρχεία m2ts των Bluray, τα οποία βλέπουμε στα μηχανήματα με εσωτερικούς ή εξωτερικούς υπότιτλους.
Αυτός ο ήχος περνάει μόνο μέσω HDMI σε κατάλληλο ενισχυτή ο οποίος τον αποκωδικοποιεί και μπορείς να τον ακούσεις.

Τα παλιότερα NMT (Popcorn Egreat κτλ) περνούν κανονικά αυτό τον ήχο στον ενισχυτή μέσω HDMI με την επιλογή DTS-HD.

Τα νεότερα (Xtreamer WD Live Egreat R1) δεν έχουν τέτοια δυνατότητα και απλά υποβιβάζουν τον HD ήχο, για να γίνει ακουστός.
Το Xtreamer για παράδειγμα μετατρέπει το Dolby TrueHD σε δικάναλο PCM, ενώ από το DTS-HD MASTER αφήνει να περάσει μόνο ο απλός πυρήνας DTS που εμπεριέχεται σε αυτό.

Γι αυτό κι εγώ χρησιμοποιώ το Xtreamer για όλες τις δουλειές, εκτός από ταινίες με HD ήχο, για τις οποίες χρησιμοποιώ το Egreat M31B, που το κάνει απροβλημάτιστα.

Reaction score
0

Άντε και καλές και απροβλημάτιστες θεάσεις....!!!
!
Ευχαριστώ για την ευχή και μιας και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο media player θα ήταν κρίμα να καεί από κάτι για το οποίο δεν ευθύνομαι.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef