XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Reaction score
0
Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Τη βοήθειά σας φίλοι μου...
Όταν παίζω ένα DVD-iso αρχείο, πως μπορώ να κάνω την επιλογή κάποιου από τους ενσωματωμένους υπότιτλους?
Στο συγκεκριμένο που παίζω αυτή τη στιγμή, το iso αρχείο περιλαμβάνει μόνο την ταινία και όχι το αρχικό menu του DVD ώστε να κάνω την επιλογή από εκεί...
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους,

Καινούργιος ιδιοκτήτης και εγώ ενός Xtreamer λοιπόν άρχισα να αντιμετωπίζω προβλήματα το πρώτο που ευτυχώς και το έλυσα ήταν ότι το Xtreamer δεν έβλεπε τα αρχεία που είχα κάνει sharing(μέσω WiFi πάντα) σε ένα Η/Υ ACER(καινούργιας τεχνολογίας) με Windows 7 τελικά έφταιγε ο McAfee αφού οταν πρόσθεσα την IP port του Xtreamer όλα λύθηκαν και τα αρχεία εμφανίστηκαν κανονικά. Όμως το πρόβλημα που αντιμετωπίζω τώρα είναι ότι ότι video είναι σε HQ δηλαδή 720 και 1080 δεν μπορεί να το παίξει με τίποτα κολλάει η εικόνα αλλά και ο ήχος, με τα αρχεία που είναι μικρότερα τους 1GB δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. Το router μου είναι D-Link με δυνατότητα ασύρματης μετάδοσης Ν και το σήμα πολύ καλό αφού το router μου απέχει μόνο 5 μέτρα από τον Xtreamer. Έτσι λοιπόν αγαπητοί συνάδελφοι ζητάω την βοήθειά σας αν είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα και αν υπάρχει λύση ή να πάρω φόρα και να το πετάξω?

Reaction score
0

Ο γρίφος ελύθει τελικά παίδες έφταιγε ο σκληρός από τον οποίο είχα κάνει sharing τα αρχεία, τα ίδια αρχεία σε άλλο σκληρό έπαιζαν κανονικά. Όποτε μετέφερα τον προβληματικό δίσκο στο usb του Xtreamer για να δοκίμασω και αυτην την λύση και έπαιζαν κανονικά τα βίντεο οπότε δεν ξέρω γιατί ο συγκεκριμένος σκληρός (Toshiba 1TB) έχει πρόβλημα να κάνει sharing αρχεία ασύρματα ενώ ενσύρματα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Οι υπόλοιποι σκληροί μου (Samsung Story 1TB εξωτερικός και ο εσωτερικός του υπολογιστή) λειτουργούν άψογα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Τη βοήθειά σας φίλοι μου...
Όταν παίζω ένα DVD-iso αρχείο, πως μπορώ να κάνω την επιλογή κάποιου από τους ενσωματωμένους υπότιτλους?
Στο συγκεκριμένο που παίζω αυτή τη στιγμή, το iso αρχείο περιλαμβάνει μόνο την ταινία και όχι το αρχικό menu του DVD ώστε να κάνω την επιλογή από εκεί...
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
Aπο το κουμπί Subtitles στο τηλεκοντρόλ. Αφού το πατήσεις μία για την επιλογή και άλλη μία για το εσωτερικό μενού , τότε με τα κουμπιά up και down διαλέγεις του εσωτερικούς

Reaction score
0
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Καλησπέρα σε όλους,

Καινούργιος ιδιοκτήτης και εγώ ενός Xtreamer λοιπόν άρχισα να αντιμετωπίζω προβλήματα το πρώτο που ευτυχώς και το έλυσα ήταν ότι το Xtreamer δεν έβλεπε τα αρχεία που είχα κάνει sharing(μέσω WiFi πάντα) σε ένα Η/Υ ACER(καινούργιας τεχνολογίας) με Windows 7 τελικά έφταιγε ο McAfee αφού οταν πρόσθεσα την IP port του Xtreamer όλα λύθηκαν και τα αρχεία εμφανίστηκαν κανονικά. Όμως το πρόβλημα που αντιμετωπίζω τώρα είναι ότι ότι video είναι σε HQ δηλαδή 720 και 1080 δεν μπορεί να το παίξει με τίποτα κολλάει η εικόνα αλλά και ο ήχος, με τα αρχεία που είναι μικρότερα τους 1GB δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. Το router μου είναι D-Link με δυνατότητα ασύρματης μετάδοσης Ν και το σήμα πολύ καλό αφού το router μου απέχει μόνο 5 μέτρα από τον Xtreamer. Έτσι λοιπόν αγαπητοί συνάδελφοι ζητάω την βοήθειά σας αν είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα και αν υπάρχει λύση ή να πάρω φόρα και να το πετάξω?
1) Συμβουλή: Πέταξε τον McAfee. Ολο προβλήματα είναι....:116:
2) Eχεις κάνει update το firmware στο 2.3.1 ?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

Aπο το κουμπί Subtitles στο τηλεκοντρόλ. Αφού το πατήσεις μία για την επιλογή και άλλη μία για το εσωτερικό μενού , τότε με τα κουμπιά up και down διαλέγεις του εσωτερικούς
Μπα, Νίκο μου το δοκίμασα, αλλά τζίφος.
Δυστυχώς απ' ότι φαίνεται με τα DVD-iso έχει πρόβλημα το Xtreamer μου.
Να σημειώσω εδώ ότι τα iso τα έφτιαξα εγώ με το Nero 8 (Νίκο εσύ με ποιο πρόγραμμα δημιουργείς DVD-iso και Blu-Ray iso?). Μήπως φταίει αυτό?
Συγκεκριμένα δοκίμασα δύο iso. To πρώτο το έκανα από ένα DVD folder που περιείχε μόνο την ταινία και τους ενσωματωμένους υπότιτλους και όχι το μενού του DVD. To δεύτερο το δημιούργησα από ένα DVD folder που περιείχε κανονικά όλα τα αρχεία του αρχικού DVD (μενού, έξτρας, κτλ).
Και στα δύο iso αρνείτο πεισματικά να μου δώσει υπότιτλους και μάλιστα στο δεύτερο δε μου έδινε ούτε τα μενού του DVD. Nα σημειώσω εδώ ότι τα αντίστοιχα folders (όχι σε iso) το Xtreamer μου τα έπαιξε κανονικά με αλλαγή υποτίτλων, πρόσβαση στα μενού κτλ...
Τι νομίζετε ότι μπορεί να φταίει? Φταίει το Nero, με το οποίο έφτιαξα τα DVD-iso, φταίει κάτι άλλο? Μήπως πρέπει να κάνω αναβάθμιση το firmware (μου ήρθε με το 2.0.2 πάνω)? Please, help...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

1) Συμβουλή: Πέταξε τον McAfee. Ολο προβλήματα είναι....:116:
2) Eχεις κάνει update το firmware στο 2.3.1 ?
1. Μάλλον έχεις δίκιο είσαι ο δεύτερος που μου το προτείνει με το που τελειώσει συνδρομή πήρε δρόμο...

2. Ναι έχω κάνει το τελευταίο update.

Reaction score
0

Δυστυχώς η χαρά μου κράτησε μόνο μια μέρα πάλι άρχισε και κολλάει τι έχει ποια αυτό το μηχάνημα :141:

Reaction score
0

Να προσθέσω ότι όταν προσπαθώ να μεταφέρω ένα αρχείο στο σκληρό που είναι συνδεδεμένος στο XT η ταχύτητα μεταφοράς δεν ξεπερνάει τα 500kb/s και επίσης όταν προσπαθώ να ανοίξω τα βίντεο που βρίσκονται στο σκληρό του XT από τον υπολογιστή μου πάλι η εικόνα κολαει όπως και ο ήχος το ίδιο ακριβώς που παθαίνω όταν προσπαθώ να παίξω βίντεο στο XT από τον υπολογιστή μου. καμιά ιδέα παιδιά?

Reaction score
0

Να προσθέσω ότι όταν προσπαθώ να μεταφέρω ένα αρχείο στο σκληρό που είναι συνδεδεμένος στο XT η ταχύτητα μεταφοράς δεν ξεπερνάει τα 500kb/s και επίσης όταν προσπαθώ να ανοίξω τα βίντεο που βρίσκονται στο σκληρό του XT από τον υπολογιστή μου πάλι η εικόνα κολαει όπως και ο ήχος το ίδιο ακριβώς που παθαίνω όταν προσπαθώ να παίξω βίντεο στο XT από τον υπολογιστή μου. καμιά ιδέα παιδιά?
Κάτι σου κολλάει , σου μειώνει την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων στο δίκτυό σου. Καλώδιο? Περίπλοκες συνδεσεις ? παράλληλες εργασίες στο δίκτυο? κάτι..!

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους,

σύμφωνα με το επίσημο site του xtreamer η λειτουργία pass-through των HD-audio format από το HDMI θα προστεθεί με μελλοντική αναβάθμιση του firmware. Θα γίνει πραγματικά κάτι τέτοιο? Το hardware υποστηρίζει τέτοια δυνατότητα?

Το xtreamer Pro θα έχει αυτή τη δυνατότητα εξ αρχής?

Συγνώμη εάν έχουν απαντηθεί αυτά ερωτήματα εδώ. Είμαι νέος στο forum και δεν έχω ψάξει αρκετά.

Ευχαριστώ…..

Reaction score
0

Κάτι σου κολλάει , σου μειώνει την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων στο δίκτυό σου. Καλώδιο? Περίπλοκες συνδεσεις ? παράλληλες εργασίες στο δίκτυο? κάτι..!
Σίγουρα κάτι είναι δοκίμασα να απενεργοποιήσω το mcafee αλλά τίποτα. παράλληλη εργασία στο δίκτυο δεν υφίσταται πάω ψάχνοντας και βλέπω...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλ

Σίγουρα κάτι είναι δοκίμασα να απενεργοποιήσω το mcafee αλλά τίποτα. παράλληλη εργασία στο δίκτυο δεν υφίσταται πάω ψάχνοντας και βλέπω...
Εγώ...(εάν είναι η δοκιμαστική των 90 ημέρών έκδοση..και δεν την έχεις πληρώσει..) σου συνιστώ να τον βγάλεις τον mcafee. Βάλε έναν free antivirus και τον firewall των Win 7 (εάν έχεις 7 ) αλλιώς οι λύσεις είναι 2: ο νέος Norton internet security ή to Nod 32 . ( σε interactive mode to 2o να βλέπεις τι σου κόβει και τι σου αφήνει)

Reaction score
0

εγώ έχω βάλει το Microsoft Security Essentials για antivirus και ξένοιασα.
Αν θυμάμαι καλά μπαίνει μόνο απο αμερικάνικο site της microsoft και εννοείται ότι το παρέχει δωρεάν για να είναι ασφαλή τα παραθύρια της!

Reaction score
39
Δύο ερωτήσεις:
1) Έχει παραγγείλει κανείς το Xtreamer Pro από το site της εταιρειας για παλιούς πελάτες; Η έκπτωση ισχύει αν έχεις αγοράσει το απλό Xtreamer από Eλλάδα (π.χ. Multirama); Γιατί στο site αναφέρουν ότι χρειάζεται το #SERIAL NUMBER και τον αριθμό παραγγελίας του παλιού [από το site: (4) YOU WILL BE REQUIRED TO PROVIDE VALID ORDER NUMBER AND OF THE DEVICE FOR THIS SPECIAL OFFER TO BE APPROVED BY OUR SALES DEPARTMENT.]
2) Επίσης ενώ κάπου αναφέρει έξοδα για αποστολές εντός Ε.Ε 25 ευρώ, αν πας να παραγγείλεις, αναγράφει έξοδα 50ευρώ για την αγορα απο το Xtreamer.net Shop. Τι συμβαίνει τελικά

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους,

σύμφωνα με το επίσημο site του xtreamer η λειτουργία pass-through των HD-audio format από το HDMI θα προστεθεί με μελλοντική αναβάθμιση του firmware. Θα γίνει πραγματικά κάτι τέτοιο? Το hardware υποστηρίζει τέτοια δυνατότητα?

Το xtreamer Pro θα έχει αυτή τη δυνατότητα εξ αρχής?

Συγνώμη εάν έχουν απαντηθεί αυτά ερωτήματα εδώ. Είμαι νέος στο forum και δεν έχω ψάξει αρκετά.

Ευχαριστώ…..
Σύμφωνα με μία τελευταία ανακοίνωση από την xtreamer όσα players πουλήθηκαν μέχρι κάποια στιγμή φέτος (τουλάχιστον μέχρι που ανακοινώθηκε το pro) δε θα μπορέσουν να κάνουν pass through γιατί υπάρχει περιορισμός από τη realtek.

Τα καινούρια xtreamer και xtreamer pro θα κάνουν pass through με μελλοντικό firmware επειδή στα νέα chipset από τη realtek θα υποστηρίζεται αυτή η δυνατότητα καθώς και ότι θα παίζουν mkv με 16 ref frames.

Το chipset φαίνεται να είναι το ίδιο για τα παλιά και για τα καινούρια.
Τώρα ποιά είναι η διαφορά και αφού το chipset είναι το ίδιο, γιατί τα παλιά δε θα μπορούν δεν το ξέρω.

Επίσης, για μελλοντικό firmware έλεγαν πριν μέχρι που το αλλάξανε. Αν δεν βγει πρώτα εγώ δεν τους πιστεύω.

Reaction score
39
Δύο ερωτήσεις:
1) Έχει παραγγείλει κανείς το Xtreamer Pro από το site της εταιρειας για παλιούς πελάτες; Η έκπτωση ισχύει αν έχεις αγοράσει το απλό Xtreamer από Eλλάδα (π.χ. Multirama); Γιατί στο site αναφέρουν ότι χρειάζεται το #SERIAL NUMBER και τον αριθμό παραγγελίας του παλιού [από το site: (4) YOU WILL BE REQUIRED TO PROVIDE VALID ORDER NUMBER AND OF THE DEVICE FOR THIS SPECIAL OFFER TO BE APPROVED BY OUR SALES DEPARTMENT.]
2) Επίσης ενώ κάπου αναφέρει έξοδα για αποστολές εντός Ε.Ε 25 ευρώ, αν πας να παραγγείλεις, αναγράφει έξοδα 50ευρώ για την αγορα απο το Xtreamer.net Shop. Τι συμβαίνει τελικά
Τώρα που το ξαναβλέπω, τα 50 ευρώ πρέπει να είναι επειδή πήγα να παραγγείλω την προσφορά για το Pro + eTRAYz, 25+25=50. Μάλλον...
Ωστόσο το βασικό ερώτημα παραμένει: Η προσφορά για το Pro ισχύει και για τα Xtreamer 2.5'' αγορασμένα από Ελλάδα;

Reaction score
0
Τώρα που το ξαναβλέπω, τα 50 ευρώ πρέπει να είναι επειδή πήγα να παραγγείλω τν προσφορά για το Pro + eTRAYz, 25+25=50. Μάλλον...
λογικό γιατί στο xtreamer πάει ανά προϊόν και όχι ανά αποστολή

Reaction score
1.988
Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

λογικό γιατί στο xtreamer πάει ανά προϊόν και όχι ανά αποστολή
Μεγάλη βλακεία αυτο...!!!!

Reaction score
39
Έχω πολλές ταινίες σε εξωτερικούς σκληρούς (NTFS) των 1 και 1,5ΤΒ με αρχεια mkv κυρίως. Το Xtreamer 2,5'' διαβάζει αυτούς τους σκληρους;

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef