XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Reaction score
3
Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Τώρα φταίω εγώ να απαντήσω ή όχι στον palm(Αλλιώς πάει η παλ' μ σύννεφο...) που με προκαλεί?

Reaction score
0
Το ότι κανένα μα κανένα μηχάνημα με realtek chipset δεν κάνει pass through τον hd ήχο(Λόγο αδυναμίας του chipset) ενώ κάποια μηχανήματα με sigma chipset το κάνουν(Ακόμα και κάποια αρχαία media players) δεν σου/ας λέει τίποτα για το ποιο είναι chipset με αρ.... και ποιο όχι?
αυτό είναι επιχείρημα κατά του xtreamer; :142::142:
καλύτερα να το γράψεις στα κατά του WD.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

αυτό είναι επιχείρημα κατά του xtreamer; :142::142:
καλύτερα να το γράψεις στα κατά του WD.
Αν για εσένα δεν είναι μείον να ΜΗΝ μπορείς να ακούς τον ήχο dts-hd & truehd(Ήχος που είναι στις hd ταινίες) από την hdmi στον ενισχυτη σου και να ακούς μόνο τον dts & ac3 ήχο που είναι χειρότεροι(Και ποιοτικά αλλά και από κανάλια) από τους αντίστοιχους hd τους τι να πω τόσα ξέρεις τόσα λες.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Αν για εσένα δεν είναι μείον να ΜΗΝ μπορείς να ακούς τον ήχο dts-hd & truehd(Ήχος που είναι στις hd ταινίες) από την hdmi στον ενισχυτη σου και να ακούς μόνο τον dts & ac3 ήχο που είναι χειρότεροι(Και ποιοτικά αλλά και από κανάλια) από τους αντίστοιχους hd τους τι να πω τόσα ξέρεις τόσα λες.
στο έχω ξαναπεί, πάνω στη μανούρα που έχεις για να αποδείξεις ότι έχεις το καλύτερο player, χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια (μπήκαμε στη σαρακοστή και το Πάσχα είναι πιο κοντά) . Να το προσέξεις αυτό.

επίσης, δεν κατάλαβες τι είπα και γράφεις ότι θες και δε μπορώ να στο γράψω πιο αναλυτικά. Ή να διαβάζεις πιο προσεχτικά ή θα συνεχίσουμε να έχουμε πρόβλημα επικοινωνίας στα απλά πράγματα όπως 1 + 1 = 2 ή 1 + 1 = 10.
Γενικά άλλα αντί άλλων απαντάς τουλάχιστον στα δικά μου μηνύματα.

στο θέμα μας τώρα, άμα πάρω το WD με το φοβερό chipset που μπορεί να δώσει HD audio, θα ακούσω HD audio σήμερα με το fw που έχει;
αν όχι τότε η Αμερική δεν είναι μακρυά, καλό κολύμπι.
Μέχρι να βγάλει, το xtreamer είναι καλύτερο.

αν ναι τότε να το χαίρεσαι και και καλές ακροάσεις. το WD είναι καλύτερο.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλ

στο έχω ξαναπεί, πάνω στη μανούρα που έχεις για να αποδείξεις ότι έχεις το καλύτερο player, χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια (μπήκαμε στη σαρακοστή και το Πάσχα είναι πιο κοντά) . Να το προσέξεις αυτό.

επίσης, δεν κατάλαβες τι είπα και γράφεις ότι θες και δε μπορώ να στο γράψω πιο αναλυτικά. Ή να διαβάζεις πιο προσεχτικά ή θα συνεχίσουμε να έχουμε πρόβλημα επικοινωνίας στα απλά πράγματα όπως 1 + 1 = 2 ή 1 + 1 = 10.
Γενικά άλλα αντί άλλων απαντάς τουλάχιστον στα δικά μου μηνύματα.

στο θέμα μας τώρα, άμα πάρω το WD με το φοβερό chipset που μπορεί να δώσει HD audio, θα ακούσω HD audio σήμερα με το fw που έχει;
αν όχι τότε η Αμερική δεν είναι μακρυά, καλό κολύμπι.
Μέχρι να βγάλει, το xtreamer είναι καλύτερο.

αν ναι τότε να το χαίρεσαι και και καλές ακροάσεις. το WD είναι καλύτερο.
Δάσκαλε που δίδασκες...
Και ύστερα λες ότι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς στα μηνύματα σου ενώ εσύ μπορείς να καταλάβεις τις απαντήσεις μου? :131:

Με είδες να πω πουθενά ότι το wd tv live μπορεί να περάσει τον hd audio σε κάποιο ενισχυτη? :111:

Μάθε λοιπόν κι εσύ να κάνεις αυτό που εσύ ο ίδιος λες δηλαδή αυτό "δεν κατάλαβες τι είπα και γράφεις ότι θες και δε μπορώ να στο γράψω πιο αναλυτικά" :121:

Μίλησα εγώ πουθενά ότι το wd tv live περνάει τον hd ήχο ή είπα ότι "μερικά sigma chipset το κάνουν σε αντίθεση με τα realtek chipset που δεν το κάνουν".

Ορίστε και η απόδειξη όσων λέω:
Το ότι κανένα μα κανένα μηχάνημα με realtek chipset δεν κάνει pass through τον hd ήχο(Λόγο αδυναμίας του chipset) ενώ κάποια μηχανήματα με sigma chipset το κάνουν(Ακόμα και κάποια αρχαία media players) δεν σου/ας λέει τίποτα για το ποιο είναι chipset με αρ.... και ποιο όχι?
Οπότε μετά απ' όλα αυτά ποιος απαντάει άλλα ντι άλλων? :140:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players

Δάσκαλε που δίδασκες...
Και ύστερα λες ότι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς στα μηνύματα σου ενώ εσύ μπορείς να καταλάβεις τις απαντήσεις μου?

Με είδες να πω πουθενά ότι το wd tv live μπορεί να περάσει τον hd audio σε κάποιο ενισχυτη?

Μάθε λοιπόν κι εσύ να κάνεις αυτό που εσύ ο ίδιος λες δηλαδή αυτό "δεν κατάλαβες τι είπα και γράφεις ότι θες και δε μπορώ να στο γράψω πιο αναλυτικά"

Μίλησα εγώ πουθενά ότι το wd tv live περνάει τον hd ήχο ή είπα ότι "μερικά sigma chipset το κάνουν σε αντίθεση με τα realtek chipset που δεν το κάνουν".

Ορίστε και η απόδειξη όσων λέω:

Οπότε μετά απ' όλα αυτά ποιος απαντάει άλλα ντι άλλων?
δε φτάνει που δεν καταλαβαίνεις τι λέω, ούτε τι λες εσύ δεν καταλαβαίνεις φαίνεται.
Γράφεις αυτά που γράφεις, διάβασε τα πριν πατήσεις στο "submit reply" για να δεις τις γράφεις. Λογικά δε θα σου πάρει πολύ χρόνο.

Γράφεις "μερικά sigma chipset το κάνουν σε αντίθεση με τα realtek chipset που δεν το κάνουν".

Σου λέω "αυτό είναι επιχείρημα κατά του xtreamer;
καλύτερα να το γράψεις στα κατά του WD."

και αντί να πας στα του WD να πεις το αρνητικό του και να μην το συνεχίσεις εδώ, μου απαντάς "Αν για εσένα δεν είναι μείον να ΜΗΝ μπορείς να ακούς τον ήχο dts-hd & truehd(Ήχος που είναι στις hd ταινίες) από την hdmi στον ενισχυτη σου και να ακούς μόνο τον dts & ac3 ήχο που είναι χειρότεροι(Και ποιοτικά αλλά και από κανάλια) από τους αντίστοιχους hd τους τι να πω τόσα ξέρεις τόσα λες."

και πάνω σε αυτό συνεχίζω να σου λέω για το αν μπορεί το WD με sigma chipseτ να βγάλει HD audio αλλά... δεν έχει πάγιο ΟΤΕ η απάντηση.

και η ιστορία ξεκινάει ότι μπήκες εδώ μέσα σαν ταύρος σε υαλοπωλείο για να πείσεις και να αποδείξεις ότι το WD είναι καλύτερο του xtreamer και εμείς οι τυφλοί είμαστε λάθος.

Το άσχημο είναι ότι τα γραφόμενα σου σε προδίδουν γιατί το μόνο που έχεις αποδείξει είναι ότι έκανες λάθος. Έκανες μία αγορά που σε έχει απογοητεύσει και για να ξεπεράσεις το ψυχολογικό σου τραύμα, προσπαθείς να αποδείξεις σε άλλους ότι το WD είναι μία καλή αγορά που υπερτερεί του xtreamer για να νιώσεις εσύ καλύτερα. Δηλαδή, άμα καταφέρεις εμάς να μετανοήσουμε για την αγορά τότε και εσύ θα ηρεμήσεις και θα σου φύγει η απογοήτευση και θα πιστέψεις ότι αφού μετανόησαν αυτοί τότε έκανα καλή αγορά.

Έχει γέλιο τελικά που λέει και ο άλλος στη σειρά.

Σου γράφω λοιπόν ότι έκανες καλή αγορά και το WD τα ευρώ τα αξίζει. Δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο από το xtreamer αλλά επειδή έχει "καλύτερο" chipset και παίζει το 5% από τις ματρόσκες που δε θα παίξει το xtreamer, μάλλον ίσως και αποδεδειγμένα, και που ποτέ δε θα πάω να κατεβάσω για να δω, με έχει πονέσει αφάνταστα για τα 119 ευρώ που έδωσα για να έχω μία μούφα που καλύπτει τις ανάγκες μου απόλυτα αυτή τη στιγμή στα χρήματα που κοστίζει.

Και δυστυχώς, λυπάμαι που δεν βρέθηκες στο δρόμο μου πιο νωρίς για να μου ανοίξεις τα μάτια και να μην προβώ στην αγορά του xtreamer που ήταν πιο φτηνό αλλά να πάρω το WD που ήταν πιο ακριβό, που δεν προσέφερε τίποτα περισσότερο αλλά για το chipset του χαλάλι του.

και φυσικά αφήνω τελείως ασχολίαστο το "μερικά sigma chipset"...για να καλύψουμε τις αδυναμίες/αστοχίες :142::142:

Reaction score
3

δε φτάνει που δεν καταλαβαίνεις τι λέω, ούτε τι λες εσύ δεν καταλαβαίνεις φαίνεται.
Γράφεις αυτά που γράφεις, διάβασε τα πριν πατήσεις στο "submit reply" για να δεις τις γράφεις. Λογικά δε θα σου πάρει πολύ χρόνο.
-Δεν απαντάω καν στο σχόλιο σου γιατί πολύ απλά δεν θέλω να πέσω στο επίπεδο σου.

Γράφεις "μερικά sigma chipset το κάνουν σε αντίθεση με τα realtek chipset που δεν το κάνουν".

Σου λέω "αυτό είναι επιχείρημα κατά του xtreamer;
καλύτερα να το γράψεις στα κατά του WD."
-Ναι εε και για εξήγησε μου πως αυτό είναι υπέρ του xtreamer & realtek chipset(Αφού ούτε αυτό το κάνει σε σχέση με το wd tv live όχι τα sigma chipsets γενικά) γιατί δεν το καταλαβαίνω καθότι όπως λες είμαι χαζός.

και αντί να πας στα του WD να πεις το αρνητικό του και να μην το συνεχίσεις εδώ, μου απαντάς "Αν για εσένα δεν είναι μείον να ΜΗΝ μπορείς να ακούς τον ήχο dts-hd & truehd(Ήχος που είναι στις hd ταινίες) από την hdmi στον ενισχυτη σου και να ακούς μόνο τον dts & ac3 ήχο που είναι χειρότεροι(Και ποιοτικά αλλά και από κανάλια) από τους αντίστοιχους hd τους τι να πω τόσα ξέρεις τόσα λες."

και πάνω σε αυτό συνεχίζω να σου λέω για το αν μπορεί το WD με sigma chipseτ να βγάλει HD audio αλλά... δεν έχει πάγιο ΟΤΕ η απάντηση.

και η ιστορία ξεκινάει ότι μπήκες εδώ μέσα σαν ταύρος σε υαλοπωλείο για να πείσεις και να αποδείξεις ότι το WD είναι καλύτερο του xtreamer και εμείς οι τυφλοί είμαστε λάθος.
-Πρώτον δεν μπήκα σαν ταύρος σε υαλοπωλείο αλλά σαν ένα άτομο που έχει απλά μια άλλη άποψη από τι δίκη σας και απλά ήθελα να την πω σε ένα "νομίζω δημοκρατικό" τοπικ, άλλα μάλλον το εν λόγο τοπικ μόνο δημοκρατικό δεν είναι και δεν δέχεται άλλες απόψεις - προτάσεις από το ότι το xtreamer είναι TOP MEDIA PLAYER.

Το άσχημο είναι ότι τα γραφόμενα σου σε προδίδουν γιατί το μόνο που έχεις αποδείξει είναι ότι έκανες λάθος. Έκανες μία αγορά που σε έχει απογοητεύσει και για να ξεπεράσεις το ψυχολογικό σου τραύμα, προσπαθείς να αποδείξεις σε άλλους ότι το WD είναι μία καλή αγορά που υπερτερεί του xtreamer για να νιώσεις εσύ καλύτερα. Δηλαδή, άμα καταφέρεις εμάς να μετανοήσουμε για την αγορά τότε και εσύ θα ηρεμήσεις και θα σου φύγει η απογοήτευση και θα πιστέψεις ότι αφού μετανόησαν αυτοί τότε έκανα καλή αγορά.
-Μπλα... μπλα... μπλα... ο γιατρός έχει πει να σου λέμε σε όλα ναι οπότε ναι έχεις δίκιο και δεν το συνεχίζω(Βλ. επίπεδο).

Έχει γέλιο τελικά που λέει και ο άλλος στη σειρά.

Σου γράφω λοιπόν ότι έκανες καλή αγορά και το WD τα ευρώ τα αξίζει. Δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο από το xtreamer αλλά επειδή έχει "καλύτερο" chipset και παίζει το 5% από τις ματρόσκες που δε θα παίξει το xtreamer, μάλλον ίσως και αποδεδειγμένα, και που ποτέ δε θα πάω να κατεβάσω για να δω, με έχει πονέσει αφάνταστα για τα 119 ευρώ που έδωσα για να έχω μία μούφα που καλύπτει τις ανάγκες μου απόλυτα αυτή τη στιγμή στα χρήματα που κοστίζει.
-Πόσο??? Χα χα χα εδώ γελάνε αν μη τι άλλο γιατί με αυτό που λες αποδεικνύεις κατά πόσο ξέρεις τι τιμή του wd tv live όταν βγήκε? 109 ευρώ(Εγω τόσο το πήρα με το που ήρθε Ελλάδα) σε αντίθεση με το xtreamer που κοστίζει 140 ευρώ, αν όμως δεν το έχεις ψάξει καν λογικό να μην το ξέρεις.

Και δυστυχώς, λυπάμαι που δεν βρέθηκες στο δρόμο μου πιο νωρίς για να μου ανοίξεις τα μάτια και να μην προβώ στην αγορά του xtreamer που ήταν πιο φτηνό αλλά να πάρω το WD που ήταν πιο ακριβό, που δεν προσέφερε τίποτα περισσότερο αλλά για το chipset του χαλάλι του.
-Δεν απαντάω καν στο σχόλιο σου γιατί πολύ απλά δεν θέλω να πέσω στο επίπεδο σου(Δεύτερη φορά)

και φυσικά αφήνω τελείως ασχολίαστο το "μερικά sigma chipset"...για να καλύψουμε τις αδυναμίες/αστοχίες
-Για πες μου με αποδειξεις για ποιο λόγο είναι καλύτερα τα realtek chipset από τα sigma chipset αν θες.
Και για να είμαι ποιο συγκεκριμένος το εχω είδη πει παμπολες φορές αλλά ας το πω άλλη μια γιατί μάλλον δεν το κατάλαβες με τη πρώτη.
Το chipset του wdtvlive είναι λίγο δυνατότερο του chipset του xtreamer(Αν διαφωνείς απέδειξε μου το αντίθετο)
Πιστεύω σου απάντησα όσο ποιο ευγενικά μπορούσα(Σε αντίθεση με εσένα) στα περισσότερα των ερωτήσεων σου.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Πιστεύω σου απάντησα όσο ποιο ευγενικά μπορούσα(Σε αντίθεση με εσένα) στα περισσότερα των ερωτήσεων σου.
κάνω edit γιατί τώρα είδα που γράφεις, τι γράφεις και που απαντάς

Ας πω και εγώ μερικά:

- Το να πέσεις στο επίπεδο μου δύσκολο, πρέπει να ανέβεις κάμποσα πρώτα :142::142:
- Αν ήθελες απλά να πεις την άποψή σου τότε δε θα υπήρχαν διαμαρτυρίες σε δύο forums
- Μπλα-μπλα-μπλα- ο γιατρός...:142::142: μάλλον είμαι πολύ γέρος για τέτοια, μου θυμίζεις όταν ήμουν νέος, γύρο στα 5
- Άσε μεγάλε και πάλι ακριβό είναι, εγώ το πήρα 99 ευρώ, κοίτα στο site του xtreamer
- και επειδή θα πεις για 119 και τώρα για 99, είναι κάτι σαν το δικό σου που το πήρες 109 ευρώ
- αλλά επί της ουσίας δε λες τίποτα
- η ευγένεια σου με έχει σκλαβώσει

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

κάνω edit γιατί τώρα είδα που γράφεις, τι γράφεις και που απαντάς

Ας πω και εγώ μερικά:

- Το να πέσεις στο επίπεδο μου δύσκολο, πρέπει να ανέβεις κάμποσα πρώτα
Όπως ακριβώς το είπες με τις φατσουλες. Γελάσαμε πάλι.

- Αν ήθελες απλά να πεις την άποψή σου τότε δε θα υπήρχαν διαμαρτυρίες σε δύο forums
Σε δυο φορουμς? Ποια δυο φορουμς ρε? Ένα υπάρχει σε αυτό το σάϊτ.

- Μπλα-μπλα-μπλα- ο γιατρός... μάλλον είμαι πολύ γέρος για τέτοια, μου θυμίζεις όταν ήμουν νέος, γύρο στα 5
Οπότε όπως κι εσύ ο ίδιος λες είσαι πολύ γέρος για να ξέρεις τι νέα τεχνολογία - τεχνογνωσία.

- Άσε μεγάλε και πάλι ακριβό είναι, εγώ το πήρα 99 ευρώ, κοίτα στο site του xtreamer
- και επειδή θα πεις για 119 και τώρα για 99, είναι κάτι σαν το δικό σου που το πήρες 109 ευρώ
Αν το πάμε έτσι κι εγώ το πήρα δωρεάν αφού μου το έκαναν δώρο.

- αλλά επί της ουσίας δε λες τίποτα
Ενώ εσύ λες εεε?

- η ευγένεια σου με έχει σκλαβώσει
Εμένα να δεις...
Έκανα κι εγώ μερικά edit.
Τέλος επειδη αρκετά ζαλίσαμε το τοπικ αν θες κάτι άλλο μέσω p.m.

Reaction score
0

Τελικα ο ...πριτς ....ειναι ανημερωτος απ οτι καταλαβαινω ..............

Reaction score
0

Δυο ερωτήσεις προς τους κατόχους του συγκεκριμένου media player. Υπάρχει δυνατότητα να βάλουμε εξωτερικό DVD-BD Player σε μια από τις USB θύρες; Επίσης η επίλογή DVD στο μενού πολυμέσα τι κάνει;

Reaction score
2
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Δυο ερωτήσεις προς τους κατόχους του συγκεκριμένου media player. Υπάρχει δυνατότητα να βάλουμε εξωτερικό DVD-BD Player σε μια από τις USB θύρες; Επίσης η επίλογή DVD στο μενού πολυμέσα τι κάνει;
Η δυνατότητα όχι μόνο υπάρχει, αλλά με τα τελευταία firmware παίζει και γνήσια (με προστασία) DVD.
Η επιλογή που λες είναι ακριβώς για αυτό το πράγμα.
Γνήσια BD δεν παίζει.Αν έχεις γραμμένο κάποιο που του έχει αφαιρεθεί η προστασία θα το παίξει χωρίς τα μενού.Μπορείς όμως να διαλέξεις υπότιτλους, ήχο και να προχωράς τα κεφάλαια.
Αν τώρα έχεις στο κομπιούτερ σου ένα BD player και έχεις το AnyDVD που αφαιρεί τις προστασίες, μπορείς να παίξεις και γνήσια BD, μέσω δικτύου, αλλά θέλει κάποια διαδικασία.
Το μόνο πρόβλημα με τα Bluray είναι ότι δεν περνάει στον ενισχυτή τον HD ήχο και πρέπει να αρκεστείς σε DTD ή Dolby.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

Η δυνατότητα όχι μόνο υπάρχει, αλλά με τα τελευταία firmware παίζει και γνήσια (με προστασία) DVD.
Η επιλογή που λες είναι ακριβώς για αυτό το πράγμα.
Γνήσια BD δεν παίζει.Αν έχεις γραμμένο κάποιο που του έχει αφαιρεθεί η προστασία θα το παίξει χωρίς τα μενού.Μπορείς όμως να διαλέξεις υπότιτλους, ήχο και να προχωράς τα κεφάλαια.
Αν τώρα έχεις στο κομπιούτερ σου ένα BD player και έχεις το AnyDVD που αφαιρεί τις προστασίες, μπορείς να παίξεις και γνήσια BD, μέσω δικτύου, αλλά θέλει κάποια διαδικασία.
Το μόνο πρόβλημα με τα Bluray είναι ότι δεν περνάει στον ενισχυτή τον HD ήχο και πρέπει να αρκεστείς σε DTD ή Dolby.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Το "πρόβλημα" με τους HD ήχους δεν με προβληματίζει γιατί δεν έχω ενισχυτή να τους αποκωδικοποιεί οπότε όλα καλά

Reaction score
0

Κάτι σε μίξη xtreamer με etrayz μου κάνει.Αν φοράει το ίδιο chipset με το xtreamer πιθανά να έχει θέμα με τους HD ήχους.Κατά τα άλλα φαίνεται ένα πλήρες μηχανάκι και σε πολύ καλή τιμή!!!

Reaction score
0
καλημερα σε ολους, σκεφτομαι να αγορασω το xtreamerpro και το
δινουν σε προσφορα για ηδη κατοχους του xtreamer. Υπαρχει
καποιος που δεν εχει σκοπο να το αγοραση εως τις 1.4.2010 που ισχυει η προσφορα? ωστε να μου πει το serial απο το μηχανακι του για να την παρω εγω? Ευχαριστω.

Reaction score
0

αν είναι μόνο για το serial number πάς σε ένα media markt και βγάζεις μιά φοτό το μηχανάκι απο πίσω (και καλά για να το δείξεις αλλού)
άλλα έχω την εντύπωση ότι θα σου ζητήσουν και σκαναρισμένη την απόδειξη αγοράς.
στο site συγκεκριμένα αναφέρει "You will be required to provide device #serial and proof of purchase in order to be eligiblie for this limited time offer."

Reaction score
0
εχεις δικιο. Mαλλον θελει και την αποδειξη. Τι γινεται ομως εαν την εχεις πεταξη η το εχεις μεταπουληση?Τελος παντων εχω το ποπκορν
Α-100 και ελεγα να παρω το xtreamerpro σαν ευκαιρια αλλα αν δεν βρεθει καποιος να με βοηθησει θα παραμεινω στο ποπκορν. Thanks any way...

Reaction score
0

τώρα θα γίνω λίγο κακό παιδί άλλα μόνο έτσι επιβιώνεις :)
άν έχεις σκοπό να αγοράσεις κάτι άλλο απο πλαίσιο πχ τους 2 δίσκους που θα βάλεις στο Pro, μπορείς να το αγοράσεις, να σημειώσεις το serial και να βγάλεις φωτοτυπία την απόδειξη και μετά να το επιστρέψεις και να πάρεις αυτούς τους 2 δίσκους http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Seagate-Sata-Ii-1-Tb-32Mb-7200-12-ST31000528AS.htm

Έσχατη λύση άλλα πιάνει!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef