XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Reaction score
0
καλησπέρα στην παρέα

μόλις το απέκτησα και εγώ το μηχανηματάκι
από πρώτη εικόνα μου αρέσει πολύ είναι και το πρώτο Media Player που έχω :107::107:

μέχρι στιγμής όλα καλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι μέσα έχει περασμένη την Ver. 2.0.2 με Boot 12 περνάω την τελευταία άνετα η είναι καλύτερα κάποια άλλη version

Παντελής

Reaction score
0
Βάζεις το τελευταίο firmware (2.1.3) που είναι και το πιο σταθερό, τουλάχιστον στο δικό μου δεν παρουσιάζει πρόβλημα.

Reaction score
0
Βάζεις το τελευταίο firmware (2.1.3) που είναι και το πιο σταθερό, τουλάχιστον στο δικό μου δεν παρουσιάζει πρόβλημα.
OK έτοιμος και εγώ με το (2.1.3) μια χαρά όλα!!!!!!

δεν ξέρω πως το έχετε εσείς στο LAN το μηχάνημα πάντως NFS που έτρεχα στο PC όπως έγραφε το link που βρήκα εδώ δεν μου παίζει λόγο ότι το NFS serves δεν τρέχει μου βγάζει αυτό το μήνυμα " mountd: cannot bind tcp socket "

εγώ πήγα στο "πολυμέσα - Δίκτυο - My_Shortcuts και έφτιαξα ένα user pass και την IP του PC έκανα sharing τα folders που ήθελα και παίζει τέλια και τα sub και 1080p και .ISO και BD ISO ή folders όλα τέλεια το μόνο που έκανε σπασίματα ήτανε αυτό Samsung.Demo_Oceanic.Life.x264.1080p.40Mbps.mkv

με τα covers δεν τα έχω καταφέρει όπως θα ήθελα, βρήκα κάτι προγράμματα άλλα δεν τα πήγα πολύ καλά. έχετε κάτι να προτείνετε ?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Είδα στην επίσημη ιστοσελίδα του Xtreamer ψύκτρα για το μηχανάκι μας. Μάλλον δεν είναι η ίδια μ'αυτή που έχεις αγοράσει σωστά?
Εξακολουθείς και έισαι ευχαριστημένος μετά από 2 μήνες περίπου?

Σκεφτόμουν την αγορά του και από το επίσημο e-shop πάει 30 euro (20+10 μεταφορικα, με 2 ψυκτρες), ενώ στο e-shop που έχεις παραθέσει πάει στα 28 με 1(;) ψύκτρα.

Edit: Τώρα είδα ότι στο tranquilpc αυξάνοντας την ποσότητα της παραγγελίας μειώνεται και το συνολικό κόστος! Οπότε αν ενδιαφέρονται κάποιοι για πιο μαζική αγορα (3 ή 5 κομμάτια) αξίζει.
Eγω ενδειαφερομαι.Αν καποιος αποφασισει ας στειελει πμ για να στειλω χρηματα

Reaction score
0
καλημερα,μηπως θα μπορουσε καποιος που ξερει απο αγορες απο το εξωτερικο να αναλαβη μια πρωτοβουλια για την αγορα της ψυκτρας,θα διευκολυνε εμας που δεν ξερουμε και ισως κερδιζαμε και κατι.

Reaction score
0
OK έτοιμος και εγώ με το (2.1.3) μια χαρά όλα!!!!!!

δεν ξέρω πως το έχετε εσείς στο LAN το μηχάνημα πάντως NFS που έτρεχα στο PC όπως έγραφε το link που βρήκα εδώ δεν μου παίζει λόγο ότι το NFS serves δεν τρέχει μου βγάζει αυτό το μήνυμα " mountd: cannot bind tcp socket "

εγώ πήγα στο "πολυμέσα - Δίκτυο - My_Shortcuts και έφτιαξα ένα user pass και την IP του PC έκανα sharing τα folders που ήθελα και παίζει τέλια και τα sub και 1080p και .ISO και BD ISO ή folders όλα τέλεια το μόνο που έκανε σπασίματα ήτανε αυτό Samsung.Demo_Oceanic.Life.x264.1080p.40Mbps.mkv

με τα covers δεν τα έχω καταφέρει όπως θα ήθελα, βρήκα κάτι προγράμματα άλλα δεν τα πήγα πολύ καλά. έχετε κάτι να προτείνετε ?
αυτό με το user pass τι είναι;
δε μου χρειάστηκε ποτέ, είτε από NFS που τρέχει στο PC είτε μέσω share που έχω κάνει στo PC.
Απλά κάνω share κάτι στο PC, βάζω ότι είναι για everyone και δεν έχει πρόβλημα.
Δε χρειάστηκε στο xtreamer να ορίσω user pass, τα βλέπει κατευθείαν και έχει πρόσβαση άμεση.

Reaction score
0
Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Από σήμερα και εγώ κάτοχος του συγκεκριμένου media player. Πρώτη μου κίνηση η αναβάθμιση σε 2.1.3 από την 2.0.2 που είχε.Είναι το πρώτο μου media player και το μόνο που έχω δει να παίζει είναι το Egreat M34A. Διαφορές δεν είδα σε κίνηση αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις player που παίζουν σε διαφορετικές τηλεοράσεις.Τώρα οσον αφορά το XTreamer. Πρώτη εντύπωση θετικότατη για λεπτομέρειες θα ξαναγράψω αφού το ξεζουμίσω λίγο χε χε χε. Η απορία μου και η ερώτησή μου είναι η εξής. Όταν βάλουμε στικάκι usb ή κατ επέκταση δίσκο εξωτερικό υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνουμε ασφαλή κατάργηση μέσα από τα μενού ή απλά το βγάζουμε από τη usb θύρα; Έψαξα τα μενού αλλά δεν βρήκα κάτι εκτός και αν μου διέφυγε.

Reaction score
1.988

Εγώ απλά το βγάζω από την usb και δεν έχω κανένα πρόβλημα!

Reaction score
1.988
Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

καλημερα,μηπως θα μπορουσε καποιος που ξερει απο αγορες απο το εξωτερικο να αναλαβη μια πρωτοβουλια για την αγορα της ψυκτρας,θα διευκολυνε εμας που δεν ξερουμε και ισως κερδιζαμε και κατι.
Φίλε μου έχεις μήνυμα...!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Φίλε μου έχεις μήνυμα...!
καλημερα ,φιλε γιωργο σου εστειλα μηνυμα με τα στοιχεια επικοινωνιας.σ ευχαριστω

Reaction score
1.988

Λοιπόν, Παναγιώτη και Νίκο θα προχωρήσω στην αγορά σήμερα.
Στο e-shop το κόστος για τις 3 μαζί με τα μεταφορικά είναι 53.03 λίρες Αγγλιας.
Όταν θα ολοκληρωθεί και η χρέωση μου μέσω Paypal σε ευρώ, θα σας ενημερώσω και για το τελικο ποσό σε ευρο.
Τα υπόλοιπα θα τα πούμε αφού ολοκληρωθεί η παραγγελία και τηλεφωνικα!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Όταν θα ολοκληρωθεί και η χρέωση μου μέσω Paypal σε ευρώ, θα σας ενημερώσω και για το τελικο ποσό σε ευρο.
Ενταξει απο μενα,προχωρα την διαδικασια.

Reaction score
0

Και απο εμενα ενταξει.Σ ευχαριστω

Reaction score
1.988

Ενταξει απο μενα,προχωρα την διαδικασια.
Και απο εμενα ενταξει.Σ ευχαριστω
Η παραγγελιά εχει πέσει ήδη απο εχθές.....:116:!

Feb 2, 2010 Payment To Tranquil PC Limited Completed Details -£53.03 GBP
Feb 2, 2010 Currency Conversion (credit) To British Pound From Euro Completed Details £53.03 GBP
Feb 2, 2010 Currency Conversion (debit) From Euro To British Pound Completed Details -€62.34 EUR
Feb 2, 2010 Transfer From Credit Card Completed Details €62.34 EUR

Reaction score
0

Γεια σας παιδιά
Θέλω να κάνω share στο Xtreamer ένα φάκελλο που έχει κενά μεταξύ των λέξεων στο όνομα και συγκεκριμένα d:\peer 2 peer downloads.
Στον NFS server το κάνω import ως d:"\peer 2 peer downloads" αλλά στις ρυθμισεις του xtreamer δεν περνάει με τίποτα!!!
Ξέρει κάποιος να μου πει πώς να γραψω την εντολή?

Reaction score
2
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Γεια σας παιδιά
Θέλω να κάνω share στο Xtreamer ένα φάκελλο που έχει κενά μεταξύ των λέξεων στο όνομα και συγκεκριμένα d:\peer 2 peer downloads.
Στον NFS server το κάνω import ως d:"\peer 2 peer downloads" αλλά στις ρυθμισεις του xtreamer δεν περνάει με τίποτα!!!
Ξέρει κάποιος να μου πει πώς να γραψω την εντολή?
Μήπως θέλει κάτω παύλα ( _ ) εκεί που έχει κενό;
Αν δε δουλέψει έτσι, άλλαξε το όνομα του φακέλου σε peertopeer και θα τον δει (μήπως εκτός από τα κενά, φταίει και ο αριθμός).

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

Μήπως θέλει κάτω παύλα ( _ ) εκεί που έχει κενό;
Αν δε δουλέψει έτσι, άλλαξε το όνομα του φακέλου σε peertopeer και θα τον δει (μήπως εκτός από τα κενά, φταίει και ο αριθμός).
Δεν δουλευει :108:
Έχω ψάξει πολύ.
Δεν θέλω να αλλάξω όνομα γιατί θα έχουμε πρόβλημα στα κατεβάσματα των αρχείων, οπότε...... οψόμεθα
Ευχαριστώ πάντως.
Άλλες ιδέες ευπρόσδεκτες.

Reaction score
0

Μια ερώτηση.Μου κάνει ένα κουφό.Όταν παίζει ταινία και το κουνήσω λίγο μου κάνει restart. Αν θυμάμαι καλά κάπου το διάβασα και σε κάποιο ξένο forum αλλά δεν θυμάμαι που. Εσείς έχετε διαπιστώσει κάτι τέτοιο ή συμβαίνει μόνο σε μένα. Υπάρχει κάποια λύση για το συγκεκριμένο "πρόβλημα"; Επίσης τι γίνεται με τα HD format του ήχου, θα τα υποστηρίξει ή όχι;

Reaction score
1.988

Μια ερώτηση.Μου κάνει ένα κουφό.Όταν παίζει ταινία και το κουνήσω λίγο μου κάνει restart. Αν θυμάμαι καλά κάπου το διάβασα και σε κάποιο ξένο forum αλλά δεν θυμάμαι που. Εσείς έχετε διαπιστώσει κάτι τέτοιο ή συμβαίνει μόνο σε μένα. Υπάρχει κάποια λύση για το συγκεκριμένο "πρόβλημα"; Επίσης τι γίνεται με τα HD format του ήχου, θα τα υποστηρίξει ή όχι;
Πολύ περίεργο.....τι έκδοση λογισμικού έχεις περασμένη?
Εμένα με την 2,1,2 δεν έχει παρουσιάσει κάτι τέτοιο....!
Μήπως ή δεν έχει κουμπώσει καλά το καλώδιο τροφοδοσίας όπως είπε ο φίλος Μίλτος ή κάτι δεν πάει καλά με την υποδοχή της τροφοδοσίας μέσα στο κουτί.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508