XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Reaction score
0
Βέβαια φίλε μου..Εγώ. Τι θες να μάθεις ?
Σε πόσες μέρες σου ήρθε ;
Είχες κάποιο πρόβλημα με την συσκευή ;
Πόσο πήγε η τελική τιμή με τα μεταφορικά ;

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας !!!

Reaction score
0
Σε πόσες μέρες σου ήρθε ;
Είχες κάποιο πρόβλημα με την συσκευή ;
Πόσο πήγε η τελική τιμή με τα μεταφορικά ;

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας !!!
Δυστυχώς η δική μου περίπτωση δεν είναι η πιο κατάλληλη να χρησιμοποιηθεί σαν παράδειγμα -ως προς τον χρόνο παράδοσης- μιας και ήταν από τις πρώτες παραγγελίες πριν κυκλοφορήσει στην λιανική και το περιμέναμε πολλές μέρες. Απότι ξέρω κάνει 4-5 μέρες τώρα. Οταν παρέλαβα ήρθε άψογο. 120 ευρώ με τα μεταφορικά. (Ηταν σε προσφορά γνωριμίας όμως) Κανένα πρόβλημα με την συσκευή!

Reaction score
0
Μια άλλη ερώτηση.

Έχω πολλές ταινίες σε έναν δίσκο και τις έχω ταξινομήσει σε κάθε φάκελο η κάθε μια με μια φωτογραφεία μέσα από την ίδια την ταινία .
Θα μπορώ να βλέπω της ταινίες με μικρογραφίες τον φωτογραφιών ή τσάμπα ο κόπος ?

Reaction score
0
Μια άλλη ερώτηση.

Έχω πολλές ταινίες σε έναν δίσκο και τις έχω ταξινομήσει σε κάθε φάκελο η κάθε μια με μια φωτογραφεία μέσα από την ίδια την ταινία .
Θα μπορώ να βλέπω της ταινίες με μικρογραφίες τον φωτογραφιών ή τσάμπα ο κόπος ?
Και βέβαια. Οταν κάνεις navigation στον δίσκο σου μπορείς να έχεις την επιλογή all -> σου δείχνει τις φωτογραφίες - εξωφυλλά των ταινιών σου ή ...στο movies που σου δείχνει preview της ταινίας που θέλεις να δεις .

Reaction score
0
Ευχαριστώ !!

Η φωτογραφίες πρέπει να είναι σε κάποια συγκεκριμένη ανάλυση ή δεν παίζει ρόλο ?

Reaction score
0
έχει δοκιμάσει κανείς το xtreamer με άλλη κεραία USB;
κάποιο από τα WiFi USB adapters/dongles που υπάρχουν για να κάνουν το PC ασύρματο
π.χ. ένα τέτοιο

Reaction score
0
Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

καλησπερα,ειμαι καινουργιος στο forum και θα ηθελα εφοσον βλεπω οτι αρκετοι απο εσας εχετε τις γνωσεις ωστε να μου απαντησετε τα εξης:1)εχω βαλει στο ματι τους εξης media players και θα ηθελα να μου τους καταταξετε απο το 1 εως το 4 ως προς την ικανοτητα αποδοσης εικονας σε h264,mkv,blue-ray:egreat31b,xstreamer,wd hdtv,popcorn110. 2)προς το παρον εχω ενα laptop (fujitsu amilo 3670xi) Q900 επεξεργαστη και Nvidia 130GT καρτα γραφικων,για να βλεπω τις ταινιες που κατεβαζω συνδεωντας τον σε μια samsung hd τηλεοραση.το ερωτημα μου ειναι θα παιξει ο media player το ιδιο, καλυτερα, η χειροτερα?αρα να προχωρησω στην αγορα και σε ποιον?(εχω βρει τον popcorn στα 169ε ....?)

Reaction score
2.681

Ριπαρισμενα dvd σε ιso μπορει να παιξει με τα μενου;

Reaction score
2.681

Ριπαρισμενα dvd σε ιso μπορει να παιξει με τα μενου;

Συγγνώμη βρε παιδιά , δεν διευκρίνισα ότι θέλω να κάνω rip dvd που έχω δημιουργήσει με το pinnacle , φάκελλος video ts με αρχεία VOB BUP IFO .

Reaction score
2
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Συγγνώμη βρε παιδιά , δεν διευκρίνισα ότι θέλω να κάνω rip dvd που έχω δημιουργήσει με το pinnacle , φάκελλος video ts με αρχεία VOB BUP IFO .
Κι αυτά τα παίζει.
Θα επιλέξεις να παίξει το πρώτο αρχείο IFO, για να σου ξεκινήσει το DVD με μενού.
Έχει και resume από εκεί που το σταμάτησες.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

καλησπερα,ειμαι καινουργιος στο forum και θα ηθελα εφοσον βλεπω οτι αρκετοι απο εσας εχετε τις γνωσεις ωστε να μου απαντησετε τα εξης:1)εχω βαλει στο ματι τους εξης media players και θα ηθελα να μου τους καταταξετε απο το 1 εως το 4 ως προς την ικανοτητα αποδοσης εικονας σε h264,mkv,blue-ray:egreat31b,xstreamer,wd hdtv,popcorn110. 2)προς το παρον εχω ενα laptop (fujitsu amilo 3670xi) Q900 επεξεργαστη και Nvidia 130GT καρτα γραφικων,για να βλεπω τις ταινιες που κατεβαζω συνδεωντας τον σε μια samsung hd τηλεοραση.το ερωτημα μου ειναι θα παιξει ο media player το ιδιο, καλυτερα, η χειροτερα?αρα να προχωρησω στην αγορα και σε ποιον?(εχω βρει τον popcorn στα 169ε ....?)
1) Η ικανότητα απόδοσης εικόνας είναι, πάνω κάτω η ίδια.
2)Το media player θα παίζει το ίδιο ή καλύτερα, ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχεις πετύχει στο laptop (εγώ δεν έχω καταφέρει πάντως να ρυθμίσω το laptop να παίζει σε τέτοια επίπεδα).

Reaction score
2.681
Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

Κι αυτά τα παίζει.
Θα επιλέξεις να παίξει το πρώτο αρχείο IFO, για να σου ξεκινήσει το DVD με μενού.
Έχει και resume από εκεί που το σταμάτησες.

Ευχαριστώ πολύ .

Reaction score
1.988
Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Για τους fun του Xtreamer ....Αγόρασα αυτό : http://www.tranquilpc-shop.co.uk/acatalog/media_players.html Xtreamer cooler!!!!

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Το Xtreamer παραμένει κρύο έστω και μετά από πολλές ώρες χρήσης..και τελείως αθόρυβο!
Είδα στην επίσημη ιστοσελίδα του Xtreamer ψύκτρα για το μηχανάκι μας. Μάλλον δεν είναι η ίδια μ'αυτή που έχεις αγοράσει σωστά?
Εξακολουθείς και έισαι ευχαριστημένος μετά από 2 μήνες περίπου?

Σκεφτόμουν την αγορά του και από το επίσημο e-shop πάει 30 euro (20+10 μεταφορικα, με 2 ψυκτρες), ενώ στο e-shop που έχεις παραθέσει πάει στα 28 με 1(;) ψύκτρα.

Edit: Τώρα είδα ότι στο tranquilpc αυξάνοντας την ποσότητα της παραγγελίας μειώνεται και το συνολικό κόστος! Οπότε αν ενδιαφέρονται κάποιοι για πιο μαζική αγορα (3 ή 5 κομμάτια) αξίζει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef