- Reaction score
- 32.152
αν ενδιαφέρεσαι μόνο για καινούργιο οκ αλλά ο μετ/νος έχει 1700 ευρό όπως είδες και από απόδοση σίγουρα ξεπερνάει τους γιαμάχα ,για τον luxman πάω πάσο .
Δεν εχει 1700, μόλις τον βάλεις στο καλάθι πάει στα 2400. Κι έπειτα σε τι κατάσταση να είναι ;αν ενδιαφέρεσαι μόνο για καινούργιο οκ αλλά ο μετ/νος έχει 1700 ευρό όπως είδες και από απόδοση σίγουρα ξεπερνάει τους γιαμάχα ,για τον luxman πάω πάσο .
.........οι ανωτέρω αναφορές έγιναν σε ,VALUE FOR MONEY ...ΟΜΟΣΤΑΥΛΟ ενισχυτή ,με τον as3000.( σύμφωνα με τον τίτλο του θέματος και όπως ζητούσε ο ενδιαφερόμενος χρήστης)Ο άνθρωπος ζητάει πληροφορίες για ένα top-notch ενισχυτή κόστους 7-8κ και καταλήξαμε να το συγκρίνουμε με ενισχυτή του χιλιάρικου. Η πλάκα είναι πως ο άνθρωπος έχει παρουσιάσει και το σύστημά του σε άλλο thread δείχνοντας ότι γνωρίζει, έχει εμπειρία και εχει επενδύσει χρόνο και χρήμα. Κοινώς τι μιλάμε αν δεν ξέρουμε γιατί μιλάμε....? Ρητορικό ερώτημα προς όλους μας.
Αχ να έψαχνα τώρα για ολοκληρωμένο! http://www.magnahifi.com/index.php/webshop/product/audio-gd-integrated-amplifier-master-10Ο ASR, αφενός είναι 50% ακριβότερος του 3000 αφετέρου δεν είμαι και πολύ ένθερμος για να έκανα τόσο μεγάλη υπέρβαση. Ουσιαστικά αν δεν κοιτούσα προς Yamaha θα κοιτούσα προς Luxman και κάπου εκεί θα παιζόταν το παιχνίδι για μένα - ήτοι, Yamaha A-S3000 vs Luxman l-507ux
Από προδιαγραφές σκίζει, από ήχο δεν ξέρω τι θα κανει...Αχ να έψαχνα τώρα για ολοκληρωμένο! http://www.magnahifi.com/index.php/webshop/product/audio-gd-integrated-amplifier-master-10
Κυττα πρώτα τις προδιαγραφές και μετά την τιμή!
¨όπως υπάρχουν στον κύκλο μας οπαδοί της Sansui (Γιάννης Μ.), ή της Onkyo (Σταμάτης), έτσι και εγώ είμαι οπαδός της YAMAHA. Κάποια στιγμή όλα τα μηχανήματα που είχα προέρχονταν από την εταιρία αυτή. Ίσως γιατί ήταν Ιάπωνας κατασκευαστής με καλά ηχεία. Θεωρώ πως η εταιρία αυτή έχει θέσει σημεία αναφοράς στον φυσικό ήχο και η επιστροφή της στον στερεοφωνικό ήχο συνοδεύεται από συνέπεια και ποιότητα. Μακάρι να μπορούσα να συνδυάσω τον a-s3000 με τα NS 1000M που ακόμα διαθέτω, και να μου φύγει η απορία. ......
οι φθηνοι ειναι ντεμο. και αν ειναι αυτος της εκθεσης ειναι ταλαιπωρημενος.Μετα απο 1+ χρονο :
- γιατι υπαρχουν δυο τιμες του 3000; στην πλειοψηφια τους πωλουνται περι τα 2900€, αλλα και σε σχεδον διπλασια τιμη και μαλιστα απο το ιδιο μαγαζι, χωρις να ειναι (πιστευω) ντεμο οι φθηνοι
- τελικα οι εχοντες και ...ακουοντες τι αποψη εχουν για τον συγκεκριμενο ενισχυτη;
Υποθέτω ότι είναι το κομμάτι του Νάκα που θα σταλεί σε συνεργαζόμενο κατάστημα αν ζητηθεί. Αν προσέξεις κανείς δεν τον έχει ετοιμοπαράδοτο. Σε κουβέντα μου στον Νάκα ο υπάλληλος μου είπε ότι έχει λίγες ώρες χρήσης και είναι σε άριστη κατάσταση. Ένα κομμάτι είναι, σε μαύρο χρώμα, μου το διευκρίνισε.Σε ολα ντεμο και με την ΙΔΙΑ τιμη; https://www.skroutz.gr/s/3907396/Yamaha-A-S3000.html?from=catspan&keyphrase=yamaha+as3000
Τι στο καλο, φορτηγο με ντεμο ξεφορτωσαν;
δλδ ξεθαψες το θεμα, αναρωτηθηκες για τις τιμες και εκραξες τον ενισχυτη για να μας πεις οτι δεν σου αρεσουν τα μαυρα;Ο Νακας δεν κανει ανταλλαγες ιδιως σε κατα παραγγελια μοντελα (και σωστα) , ενω τα ντεμο χμ... ασε που ειναι και μαυρο - γι αυτο δεεεν...
Ειδες να κραζω τον ενισχυτη;
Δηλ εχουν ΕΝΑ κομματι ντεμο, το γυροφερνουν, και δεν μπορουν να το δωσουν; φοβερη επιτυχια ειχε αυτο το μοντελο. Και τα καινουργια των 5500€ τι τα κρατουν και δεν τα ...σκοτωνουν;
δλδ θα γραψεις και για τα υπόλοιπα προιοντα του σκρουτζ με διαφοροποιηση στις τιμες ;Ξεθαψα το θεμα γιατι ειδα αυτη τη διαφοροποιηση στις τιμες.
Δεν το γυροφέρνουν, στο ρακ του Νάκα είναι. Αν κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα το θελήσει θα το πάρει.Δηλ εχουν ΕΝΑ κομματι ντεμο, το γυροφερνουν, και δεν μπορουν να το δωσουν; φοβερη επιτυχια ειχε αυτο το μοντελο. Και τα καινουργια των 5500€ τι τα κρατουν και δεν τα ...σκοτωνουν;