Yamaha a-s3000

Reaction score
32.152
αν ενδιαφέρεσαι μόνο για καινούργιο οκ αλλά ο μετ/νος έχει 1700 ευρό όπως είδες και από απόδοση σίγουρα ξεπερνάει τους γιαμάχα ,για τον luxman πάω πάσο .

Reaction score
266
αν ενδιαφέρεσαι μόνο για καινούργιο οκ αλλά ο μετ/νος έχει 1700 ευρό όπως είδες και από απόδοση σίγουρα ξεπερνάει τους γιαμάχα ,για τον luxman πάω πάσο .
Δεν εχει 1700, μόλις τον βάλεις στο καλάθι πάει στα 2400. Κι έπειτα σε τι κατάσταση να είναι ;

C

chrispo

Guest
Ο άνθρωπος ζητάει πληροφορίες για ένα top-notch ενισχυτή κόστους 7-8κ και καταλήξαμε να το συγκρίνουμε με ενισχυτή του χιλιάρικου. Η πλάκα είναι πως ο άνθρωπος έχει παρουσιάσει και το σύστημά του σε άλλο thread δείχνοντας ότι γνωρίζει, έχει εμπειρία και εχει επενδύσει χρόνο και χρήμα. Κοινώς τι μιλάμε αν δεν ξέρουμε γιατί μιλάμε....? Ρητορικό ερώτημα προς όλους μας.
.........οι ανωτέρω αναφορές έγιναν σε ,VALUE FOR MONEY ...ΟΜΟΣΤΑΥΛΟ ενισχυτή ,με τον as3000.( σύμφωνα με τον τίτλο του θέματος και όπως ζητούσε ο ενδιαφερόμενος χρήστης)

.....7-8 k...?!!!...(..μένω εδώ μόνο...για να μη συνεχίσω με ¨Ρητορικές ¨ απαντήσεις)....:thumbsdown:

http://eshop.ultimateaudio.gr/el/e-...s/stereo-amplifiers/yamaha-a-s3000-black.html

Last edited by a moderator:

Reaction score
5.938
Ο ASR, αφενός είναι 50% ακριβότερος του 3000 αφετέρου δεν είμαι και πολύ ένθερμος για να έκανα τόσο μεγάλη υπέρβαση. Ουσιαστικά αν δεν κοιτούσα προς Yamaha θα κοιτούσα προς Luxman και κάπου εκεί θα παιζόταν το παιχνίδι για μένα - ήτοι, Yamaha A-S3000 vs Luxman l-507ux
Αχ να έψαχνα τώρα για ολοκληρωμένο! http://www.magnahifi.com/index.php/webshop/product/audio-gd-integrated-amplifier-master-10
Κυττα πρώτα τις προδιαγραφές και μετά την τιμή!

Reaction score
578
¨όπως υπάρχουν στον κύκλο μας οπαδοί της Sansui (Γιάννης Μ.), ή της Onkyo (Σταμάτης), έτσι και εγώ είμαι οπαδός της YAMAHA. Κάποια στιγμή όλα τα μηχανήματα που είχα προέρχονταν από την εταιρία αυτή. Ίσως γιατί ήταν Ιάπωνας κατασκευαστής με καλά ηχεία. Θεωρώ πως η εταιρία αυτή έχει θέσει σημεία αναφοράς στον φυσικό ήχο και η επιστροφή της στον στερεοφωνικό ήχο συνοδεύεται από συνέπεια και ποιότητα. Μακάρι να μπορούσα να συνδυάσω τον a-s3000 με τα NS 1000M που ακόμα διαθέτω, και να μου φύγει η απορία. ......

Reaction score
266
¨όπως υπάρχουν στον κύκλο μας οπαδοί της Sansui (Γιάννης Μ.), ή της Onkyo (Σταμάτης), έτσι και εγώ είμαι οπαδός της YAMAHA. Κάποια στιγμή όλα τα μηχανήματα που είχα προέρχονταν από την εταιρία αυτή. Ίσως γιατί ήταν Ιάπωνας κατασκευαστής με καλά ηχεία. Θεωρώ πως η εταιρία αυτή έχει θέσει σημεία αναφοράς στον φυσικό ήχο και η επιστροφή της στον στερεοφωνικό ήχο συνοδεύεται από συνέπεια και ποιότητα. Μακάρι να μπορούσα να συνδυάσω τον a-s3000 με τα NS 1000M που ακόμα διαθέτω, και να μου φύγει η απορία. ......

Καλά θα παίζει ο συνδυασμός σίγουρα. Ξέρει τι κανει η Yamaha όταν φτιάχνει κορυφαίες συσκευές.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Μετα απο 1+ χρονο :
- γιατι υπαρχουν δυο τιμες του 3000; στην πλειοψηφια τους πωλουνται περι τα 2900€, αλλα και σε σχεδον διπλασια τιμη και μαλιστα απο το ιδιο μαγαζι, χωρις να ειναι (πιστευω) ντεμο οι φθηνοι
- τελικα οι εχοντες και ...ακουοντες τι αποψη εχουν για τον συγκεκριμενο ενισχυτη;

Reaction score
296
Μετα απο 1+ χρονο :
- γιατι υπαρχουν δυο τιμες του 3000; στην πλειοψηφια τους πωλουνται περι τα 2900€, αλλα και σε σχεδον διπλασια τιμη και μαλιστα απο το ιδιο μαγαζι, χωρις να ειναι (πιστευω) ντεμο οι φθηνοι
- τελικα οι εχοντες και ...ακουοντες τι αποψη εχουν για τον συγκεκριμενο ενισχυτη;
οι φθηνοι ειναι ντεμο. και αν ειναι αυτος της εκθεσης ειναι ταλαιπωρημενος.

Reaction score
1.380
Σε ολα ντεμο και με την ΙΔΙΑ τιμη; https://www.skroutz.gr/s/3907396/Yamaha-A-S3000.html?from=catspan&keyphrase=yamaha+as3000
Τι στο καλο, φορτηγο με ντεμο ξεφορτωσαν;
Υποθέτω ότι είναι το κομμάτι του Νάκα που θα σταλεί σε συνεργαζόμενο κατάστημα αν ζητηθεί. Αν προσέξεις κανείς δεν τον έχει ετοιμοπαράδοτο. Σε κουβέντα μου στον Νάκα ο υπάλληλος μου είπε ότι έχει λίγες ώρες χρήσης και είναι σε άριστη κατάσταση. Ένα κομμάτι είναι, σε μαύρο χρώμα, μου το διευκρίνισε.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Δηλ εχουν ΕΝΑ κομματι ντεμο, το γυροφερνουν, και δεν μπορουν να το δωσουν; φοβερη επιτυχια ειχε αυτο το μοντελο. Και τα καινουργια των 5500€ τι τα κρατουν και δεν τα ...σκοτωνουν;

Reaction score
296
ο ενισχυτής παίζει μια χαρά και μάλιστα πολύ καλύτερα από άλλους βιοτεχνιών με ίδιες τιμές. Το οτι δεν πουλαει στην ψωροκωσταινα δεν αποτελει κανενα στοιχειο για την αξια του.

δεν εχουν αποθηκη, κατοπιν παραγγελιας ερχονται. αν ενδιαφερεσαι γιατι δεν επικοινωνεις να παρεις απαντησεις για ολα;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ο Νακας δεν κανει ανταλλαγες ιδιως σε κατα παραγγελια μοντελα (και σωστα) , ενω τα ντεμο χμ... ασε που ειναι και μαυρο - γι αυτο δεεεν...

Reaction score
296
Ο Νακας δεν κανει ανταλλαγες ιδιως σε κατα παραγγελια μοντελα (και σωστα) , ενω τα ντεμο χμ... ασε που ειναι και μαυρο - γι αυτο δεεεν...
δλδ ξεθαψες το θεμα, αναρωτηθηκες για τις τιμες και εκραξες τον ενισχυτη για να μας πεις οτι δεν σου αρεσουν τα μαυρα;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ειδες να κραζω τον ενισχυτη;
Ξεθαψα το θεμα γιατι ειδα αυτη τη διαφοροποιηση στις τιμες. Που να φανταστω οτι ειναι ΕΝΑ κομματι ντεμο που θα το στειλουν οπου πουληθει (κατα πληροφοριες σου)

Reaction score
296
Ειδες να κραζω τον ενισχυτη;
Δηλ εχουν ΕΝΑ κομματι ντεμο, το γυροφερνουν, και δεν μπορουν να το δωσουν; φοβερη επιτυχια ειχε αυτο το μοντελο. Και τα καινουργια των 5500€ τι τα κρατουν και δεν τα ...σκοτωνουν;

Ξεθαψα το θεμα γιατι ειδα αυτη τη διαφοροποιηση στις τιμες.
δλδ θα γραψεις και για τα υπόλοιπα προιοντα του σκρουτζ με διαφοροποιηση στις τιμες ;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Με ενδιεφερε αρχικα κι απορησα με την τιμη. Αστο καλυτερα...

Reaction score
296
το αφήνω, απλά αναρωτιέμαι γιατί κάποιος να μπει στη διαδικασία αν δεν ενδιαφέρεται.

Reaction score
1.380
Δεν το γυροφέρνουν, στο ρακ του Νάκα είναι. Αν κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα το θελήσει θα το πάρει.

Η Yamaha διατίθεται (μέσω του Νάκα) αρκετά φθηνότερα στη χώρα μας από άλλες χώρες, παρ. Αγγλία & Αμερική. Είναι από τις εξαιρέσεις γιατί συνήθως οι περισότερες εταιρείες κοστίζουν περισσότερο στην Ελλάδα, όχι παράξενο μιας και η αγορά είναι μικρή και ο Έλληνας αντιπρόσωπος δεν έχει την ανάλογη έκπτωση με κάποιον άλλον που θα παραγγείλει τα τριπλάσια κομμάτια.

Το ότι έχει 5000 χιλιάρικα ο A-S3000 οφείλεται περισσότερο στην εταιρεία και λιγότερο στον αντιπρόσωπο. Είναι ο κορυφαίος ενισχυτής της και τόσο τον κοστολογεί. Το ότι επίσης δεν πουλάει εδώ είναι "λογικό". Λίγοι μπορούν να δώσουν αυτό το ποσό για ενισχυτή και οι περισσότεροι από αυτούς δεν φτιάχνονται με το όνομα της εταιρείας.

Το ότι δεν τα σκοτώνει ο Νάκας είναι κλασική Ελληνική νοοτροπία. Δεν αναφέρομαι στο να χάσει χρήματα ούτε να κατεβάσει τη τιμή σε προϊόν που είναι σε παραγωγή. Οι Έλληνες αντιπρόσωποι δύσκολα βάζουν μηχανήματα από παλιότερες σειρές σε τιμές κόστους (ή σχεδόν κόστους) όπως στο εξωτερικό. Έξω κάνουν χώρο για τα νέα μοντέλα, εδώ τα κρατάνε μέχρι να φύγουν.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.998
Members
38.525