Yamaha a-s3000

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Bower:
Και δεν καταλαβαινεις τι λεω και παρεξηγεις: ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ. Αλλιως ειχα καμια σκασιλα για να ασχοληθω;
Τωρα που ΦΩΝΑΞΑ ελπιζω να με καταλαβες;)

Κωστα
Διαβασα ενα εξαιρετικο τεστ (οχι του whf) και μου κινησε το ενδιαφερον. Οπως και το οτι ο ρηβιουερ επαθε ζημια στον ενισχυτη (οπως κι αλλοι στα σχολια που εγραψαν) και μαλιστα επαναλαμβανομενη, πραγμα μαλλον περιεργο για τετοιας εμβελειας, δυνατοτητων και ποιοτητας εταιρειας
Αυτο http://www.stevehuffphoto.com/the-yamaha-a-s-3000-integrated-amp-review/

Last edited:

Reaction score
296
ασχολουμαι για να δω ποιος ο λογος των ποστ. προς τι η "έκρηξη"...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Υποθέτω ότι είναι το κομμάτι του Νάκα που θα σταλεί σε συνεργαζόμενο κατάστημα αν ζητηθεί. Αν προσέξεις κανείς δεν τον έχει ετοιμοπαράδοτο. Σε κουβέντα μου στον Νάκα ο υπάλληλος μου είπε ότι έχει λίγες ώρες χρήσης και είναι σε άριστη κατάσταση. Ένα κομμάτι είναι, σε μαύρο χρώμα, μου το διευκρίνισε.
Μολις επικοινωνησα με καταστημα και μου ειπαν οτι, εν μερει, δεν ισχυει αυτο που λενε στον Νακα για ενα, κοινο, κομματι ντεμο. Αυτοι, τουλαχιστον, εχουν το δικο τους, για αλλους δεν ξερει

Reaction score
296
Μολις επικοινωνησα με καταστημα και μου ειπαν οτι, εν μερει, δεν ισχυει αυτο που λενε στον Νακα για ενα, κοινο, κομματι ντεμο. Αυτοι, τουλαχιστον, εχουν το δικο τους, για αλλους δεν ξερει
εξακολουθείς να μην ενδιαφέρεσαι? :lolsign:

Reaction score
1.380
Δεν το λένε στον Νάκα, δική μου υπόθεση ήταν. Ο Νάκας έχει ένα κομμάτι σε μαύρο χρώμα σε έκθεση στη μισή τιμή. Προσωπικά δε πιστεύω ότι ξαφνικά βρέθηκαν αρκετά κομμάτια του ακριβότερου ενισχυτή της εταιρείας στη μισή τιμή στην Αθήνα, ειδικά σε μαύρο χρώμα.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
εξακολουθείς να μην ενδιαφέρεσαι? :lolsign:
Κουβεντα κανουμε, αλλωστε στην ακριβη τιμη θα προτιμουσα εστω και ντεμο Luxman

Παντως ειναι ευκαιρια το ντεμο του Yamaha

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Bower:

Κωστα
Διαβασα ενα εξαιρετικο τεστ (οχι του whf) και μου κινησε το ενδιαφερον. Οπως και το οτι ο ρηβιουερ επαθε ζημια στον ενισχυτη (οπως κι αλλοι στα σχολια που εγραψαν) και μαλιστα επαναλαμβανομενη, πραγμα μαλλον περιεργο για τετοιας εμβελειας, δυνατοτητων και ποιοτητας εταιρειας
Αυτο http://www.stevehuffphoto.com/the-yamaha-a-s-3000-integrated-amp-review/
Mην διαβαζετε Μ@λ@κιες της πιστευετε και της λετε και εδω μεσα
ποιες ζημιες και ποια demo? Δηλαδη επειδη εγραψε μια παπαρια ο ριβιουερ απο τη μαλαισια πρεπει να το υοιθετησουμε? Ειναι δυνατον να υπαρχει μονο ενα κοματι demo σε ολη την ελλαδα και να το γυροφερνουν? Που ξερετε εσεις ο καθε εμπορος hi fi ποιον εχει προμηθευτη? Αν προμηθευεται μηχανηματα απο εδω η απο το εξωτερικο και δεν μιλαω για τον Νακα. Αν υπαρχει yamaha 3000 σε κατασταση demo που να εχει ερθει στα χερια του εμπορου απο ανταλλαγη!

Μαστορα τα πολλα λογια ειναι φτωχεια αν εχεις τα χρηματα κανει την κινηση,
Μην περιμενεις απο δω μεσα να σου πουμε εμεις αν ο 3000 αξιζει τα λεφτα του η αν σε κοντρα με τον Luxman ο δευτερος θα ειναι καλυτερος την στιγμη που δεν τον εχει ακουσει κανενας.

Αν πιστευεις οτι ο 3000 θα σου βγαλει προβλημα επειδη στο εγραψε ο ριβιουερ απο το μπαγκλαντες δωσε λιγα χρηματα παραπανω και ζητησε επεκταση εγγυησης.

Δεν νομιζω οτι η ναυαρχιδα της εταιριας που αποφασισε να ξαναμπει στον διακαναλο ηχο θα ειναι μαπα!

Εχω αρκετα ενισχυτικα ενα απο αυτα και ο yamaha 2000 τον θεωρω αξιολογο δεν νομιζω οτι ο 3000 ειναι μαπα και υποδεεστερος του 2000 η του 1000.
Και δεν πιστευω οτι ο συνδυασμος 2000 με το cd 1000 ειναι καλυτερος απο το συνδυασμο as 2000 kai cd s 2000 το οποιο ειναι το ταιρι του ενισχυτη!

Υ.Γ.
Τετοιες μ@λ@κιες διαβαζα και εγω και εβλεπα στο youtube και εχω πεταξει 1 εκατομμυριο ευρω σε πατατες προσεχε μην κανεις τα ιδια!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ωχ ... μας πηρες σβαρνα και τι να πουμε τωρα*:)

* καλα τα λες!

Reaction score
209
Η Yamaha παράγει από την δεκαετία του 70 τίμια μηχανήματα με σωστό value for money όταν άλλες εταιρείες (βλέπε Luxman/Accuphase) εκτόξευσαν τις τιμές χωρίς κατά την γνώμη μου κάποιο συγκριτικό πλεονέκτημα στον ήχο. Με άλλα λόγια απόλαυσε τον Yamaha και άσε τους άλλους να προσπαθούν να βγάλουν την μαρμελάδα από τα αυτιά τους ...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
μην εισαι σιγουρος οτι θα ειναι καλυτερος.
Ξηγησου στα ισα;) αν βεβαια εχεις ακουσει
[DOUBLEPOST=1522319755][/DOUBLEPOST]Υπαρχει κι αλλο σχετικο θεμα https://www.avsite.gr/forum/threads/yamaha-a-s3000-and-cd-s3000.130303/page-2
Μου εκανε εντυπωση το ...αριστειο των Αυστραλων και η 10ετης εγγυηση! Τα δικα μας ευρουλακια εχουν αλλη γευση;;;
http://www.avhub.com.au/images/stor...amaha_as-3000_amplifier_review_test_lores.pdf

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.994
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas