Yamaha RX-V773.... ζητειται αντιπαλος........

Reaction score
512
Απάντηση: Re: Yamaha RX-V773.... ζητειται αντιπαλος........

ο καθηγητης μου και ο καταστηματαρχης μου μπορνες τις λεει

Reaction score
209
Απάντηση: Re: Yamaha RX-V773.... ζητειται αντιπαλος........

ενταξη θα ξεχασω αυτα που μαθαινα στο σχολειο. στο εργαστηριο που ειμουν παρεπιπτοντως απουσιολογος και παραλληλα σπιτι μου κατασκευαζα subwoofers kai τελικους ενισχυτες με πληρη εργαστηριο γενητρια συχνοτητων παλμογραφο συχνομετρο βαθυπερατο φιλτρο χαμηλης τασης(ενεργο) μεταβλητης καμπυλης δικιας μου προσαρμογης υστερα απο δικα μου πειραματα . Γενικα τοτε εφτιαχνα και αλλα πραγματα στα ηλεκτρονικα.Δεν θυμαμε τωρα μπανανα και μπορνα δεν ξερω τι γινεται. Μπορνα ειναι το συστημα για να το ξεκαθαρισουμε και εχει αρσενικο και θυλικο. Αν τοσα χρονια οριζατε το αρσενικο της μπορνας μπανανα δεν ξερω η μπανανα και παλι λεω ειναι κυρτη
Ναι εντάξει, κι εγώ στο εργαστήριο της σχολής έλυνα κινητήρες και στο σπίτι έφτιαχνα το παπί μου σε πλήρες γκαράζ, με φίλτρα αέρος αγωνιστικού τύπου (χοάνες) και κάρτερ ξηρού τύπου. Ήμουν τόσο καλός που όλοι οι γνωστοί μου σε εμένα έφερναν το μηχανάκι τους για να το φτιάξω.
Από και και πέρα μπανάνες τις λένε. Φυσικά εσύ αν επιμένεις μπορείς να τις αποκαλείς όπως θέλεις. Να το κλείσουμε στο "αγκινάρα" να συμφωνήσουμε;

Σε όποιο ηλεκτρονικάδικο της γειτονιάς να πας, μπανάνες τις ζητάς. Μπόρνες εάν ζητήσεις θα σου δώσουν μπόρνες (αν έχουν), δηλαδή την πρίζα που επάνω της θηλυκώνει η μπανάνα.

Reaction score
4
Απ: Yamaha RX-V773.... ζητειται αντιπαλος........

Ειναι πραγματι κατι παραπανω απο ξεκαθαρο εδω και χρονια. Οι ενυσχητες & τα ηχεια εχουν μπορνες. Τα καλωδια τερματζουν (προεραιτικα και για την ευκολια μας στο μπασε βγαλε) με μπανανες.
life is so simple...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: Yamaha RX-V773.... ζητειται αντιπαλος........

Μιας και το λύσαμε,πάμε στα του θέματος;

Reaction score
2.557
Απάντηση: Yamaha RX-V773.... ζητειται αντιπαλος........

Μιας και το λύσαμε,πάμε στα του θέματος;
Άντε να πάμε λοιπόν στα του θέματος... Μετά από 1 χρόνο βέβαια!

Επειδή οι 771, 773 και 775 φαίνεται να έχουν τον ίδιο ενισχυτή τι διαφορές (που να μετράνε) έχουν?

Έχω αναγκαστεί να έχω ένα ρηχό Pioneer 916 που χωράει στο ελάχιστο πλάτος του ραφιού που τον έχω, Τον δουλεύω με ένα τελικό 5 κάναλο που χρησιμοποιώ τα 3 (L+R+κεντρικό). Αποφάσισα όμως να κάνω κάποιες αλλαγές για να μπορώ επιτέλους να βάλω όποιον AVR μου αρέσει. Το διαθέσιμο βάθος στο ράφι θα γίνει 50 εκ.

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το θέμα συνδεσιμότητα με iphone κλπ. Ούτε και το 3D. Ούτε και κάτι περισσότερο από 5.1 ούτε και zone 2, διενισχύσεις κλπ. Ούτε 5.1 ή phono input.

Δίνω κάποια μικρή σημασία στη σύνδεση με το Internet αλλά με ενδιαφέρει να μπορεί έχει 2 HDMI out (για να διώξω το switch 4->2) και το σήμα από τις πηγές HDMI να περνάει στη TV με τον AVR στο stand-by.

Εκτός από αυτή την απαίτηση με ενδιαφέρει η ποιότητα του ήχου κυρίως για μουσική στα L+R. Δευτερευόντως και ο ήχος του home cinema.

Ούτε και το pre-out με ενδιαφέρει γιατί θα καταργήσω και τον τελικό (AMC 25100). Αλλά θέλω καλό ήχο από τον AVR. Τα μπροστινά μου ηχεια είναι B&W 602S2 με κεντρικό τοB&W cc6s2. Ο χώρος είναι μεγάλος (70 μ2).

Λέω αν βρώ πουθενά μεταχειρισμένο τον Yamaha RX-V771 να τον πάρω. Υπάρχει κάποιος λόγος να πάω σε 773 ή 775 και να πληρώσω έξτρα? Λεφτά δεν υπάρχουν - μόνο ο ΓΑΠ πρέπει να έχει πιά...

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης