- Reaction score
- 512
Απάντηση: Re: Yamaha RX-V773.... ζητειται αντιπαλος........
ο καθηγητης μου και ο καταστηματαρχης μου μπορνες τις λεει
ο καθηγητης μου και ο καταστηματαρχης μου μπορνες τις λεει
Ναι εντάξει, κι εγώ στο εργαστήριο της σχολής έλυνα κινητήρες και στο σπίτι έφτιαχνα το παπί μου σε πλήρες γκαράζ, με φίλτρα αέρος αγωνιστικού τύπου (χοάνες) και κάρτερ ξηρού τύπου. Ήμουν τόσο καλός που όλοι οι γνωστοί μου σε εμένα έφερναν το μηχανάκι τους για να το φτιάξω.ενταξη θα ξεχασω αυτα που μαθαινα στο σχολειο. στο εργαστηριο που ειμουν παρεπιπτοντως απουσιολογος και παραλληλα σπιτι μου κατασκευαζα subwoofers kai τελικους ενισχυτες με πληρη εργαστηριο γενητρια συχνοτητων παλμογραφο συχνομετρο βαθυπερατο φιλτρο χαμηλης τασης(ενεργο) μεταβλητης καμπυλης δικιας μου προσαρμογης υστερα απο δικα μου πειραματα . Γενικα τοτε εφτιαχνα και αλλα πραγματα στα ηλεκτρονικα.Δεν θυμαμε τωρα μπανανα και μπορνα δεν ξερω τι γινεται. Μπορνα ειναι το συστημα για να το ξεκαθαρισουμε και εχει αρσενικο και θυλικο. Αν τοσα χρονια οριζατε το αρσενικο της μπορνας μπανανα δεν ξερω η μπανανα και παλι λεω ειναι κυρτη
Άντε να πάμε λοιπόν στα του θέματος... Μετά από 1 χρόνο βέβαια!Απάντηση: Yamaha RX-V773.... ζητειται αντιπαλος........
Μιας και το λύσαμε,πάμε στα του θέματος;