YELLOWBOX MAGAZINE - Το νέο περιοδικό για τον ήχο & την εικόνα!


C

chrispo

Guest
..περίμενε τώρα και θα δείς ποιά έκθεση ..(μας βλέπω με σπόρια και φυστίκια μέσα στο σπίτι πάλι).
 
Last edited by a moderator:

alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
14.399
Reaction score
27.689
Σε μια σχετική κουβέντα που άκουσα στο ραδιόφωνο η διαμαρτυρία προς την κυβέρνηση είναι ως προ το γεγονός ότι τα Malls είναι ανοιχτά και οι εκθέσεις όχι. Περίπου 10.000 που δουλεύουν στη κατηγορία "εκθέσεις - συνέδρια" δεν έχουν δουλειά.
Θέλουν να επιτραπούν οι εκθέσεις, με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας ακόμα και στο 50% των επισκεπτών.
Οπότε όλα παίζουν.
 

C

chrispo

Guest
Δε νομίζω ότι έχει καμία σχέση ο χώρος ενός mall, με τον ασφυκτικά περιορισμένο χώρο των δωματίων και κλειστών διαδρόμων μιας έκθεσης hifi, σε ξενοδοχείο ( τα υποβρύχια είναι πιο ευρύχωρα).

Το να γίνει μία έκθεση-συνέδριο, σε ένα μεγάλο ενιαίο κλειστό χώρο( γήπεδο, στάδιο, εκθεσιακό κέντρο), με επιμέρους άλλους μεγάλους και ψηλοτάβανους χώρους και με αυστηρά περιορισμένη είσοδο ατόμων εκεί , μπορεί ίσως να συζητηθεί το θέμα, αλλά για ξενοδοχεία δε νομίζω.
 
Last edited by a moderator:

alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
14.399
Reaction score
27.689
Σωστό. Και ακόμα και αν δώσουν το ΟΚ με περιορισμούς, τη θα κάνουν οι εκθέτες; Θα βάλουν πορτιέρη σε κάθε δωμάτιο να μετρά κεφάλια και να λέει "μπες εσύ, και εσύ, οι επόμενοι σε λίγο;".
Ποιός θα κάνει τον αστυνόμο 👮 για την επιβολή των μέτρων μάσκας παντού; Η διοργάνωση;

Σε κάθε περίπτωση εγώ δεν πρόκειται να πάω σε καμία έκθεση φέτος έτσι και αλλιώς.
 

C

chrispo

Guest
Οπότε για τους παραπάνω λόγους, μάλλον θα παγώσουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις.
 


Ultra Audio

Επαγγελματίας
Μηνύματα
3.763
Reaction score
2.188
Αναβλήθηκε για το 2021.

Δεν γίνονται εκθέσεις Hifi μέσα στο 2020, πουθενα στον Δυτικό κόσμο.
 

blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
Αγαπητοί φίλοι,
Με τα τελευταία δεδομένα, δυστυχώς, δεν γίνονται εμπορικές εκθέσεις, τουλάχιστον μέχρι τέλος Σεπτέμβρίου. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι το μέτρο αυτό θα επιμηκυνθεί.
Από την στιγμή που η έκθεση θέλει να δώσει χαρά σε επισκέπτες και εκθέτες, αυτά δεν γίνονται ούτε με αποστάσεις των 2 μέτρων ούτε με μάσκες. Από το τέλος της άνοιξης που το ανακοινώσαμε, ελπίζαμε η κατάσταση να ήταν διαφορετική τον Οκτώβρη.
Οπότε, η έκθεση μεταφέρεται το 2021, όπως και όλες οι εμπορικές εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η ακριβής ημερομηνία του BLACKBOX A/V SHOW θα ανακοινωθεί σε μετέπειτα χρόνο, πιθανότατα προς το τέλος του 2020.
Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι το κράτος επέτρεπε τις εμπορικές εκθέσεις, πάλι η απόφασή μας θα ήταν ή ίδια. Η διοργάνωση μιας έκθεσης δεν επιτρέπεται να ακολουθεί τυχοδιωκτικές πρακτικές, να κάνουμε μία έκθεση απλά για να λέμε ότι κάναμε μία έκθεση, πρέπει να υπάρχει σεβασμός τόσο στους εκθέτες όσο και στους επισκέπτες αυτής.

Ζητούμε συγνώμη για την όποια αναστάτωση.

ΒΒ Team
 

Μηνύματα
763
Reaction score
1.594
Δεν νομίζω να γίνει. Ήδη ακυρώθηκε και το vinyl market στην Τεχνόπολη
Μιλώντας πριν τη ματαίωση με δισκοπώλη, που συμμετέχει σε τέτοιες εκθέσεις, μου είπε ότι καθόλου δεν ανυπομονούσε να γίνει: υπήρχαν επιφυλάξεις από όλο τον κλάδο σχετικά με τον τρόπο ελέγχου της προσέλευσης του κοινού, ενώ και οι ίδιοι οι συμμετέχοντες καμία διάθεση δεν είχαν να κλειστούν επί 12ωρο καθημερινά σε έναν χώρο, με όλους τους υγιεινομικούς κινδύνους που θα συνεπαγόταν κάτι τέτοιο. Νομίζω είναι το μικρότερο κακό, στο ευρύτερο κλίμα της εποχής.
 

Μηνύματα
13.611
Reaction score
6.567
Kαλως δεν γινονται εκθεσεις,οχι μονο για τη υγεια οσων θα ηθελαν να πανε,αλλα και για το γεγονος οτι λογω μειωμενης προσελευσης ,θα ειχαμε και λιγοτερες συμμετοχες απο εκθετες,αλλα κυριως μια εμμεση μορφη αθεμιτου ανταγωνισμου ,απο τα πιο ισχυρα ονοματα των εκθετων,που εχουν τη δυνατοτητα να στησουν τον δικο τους εκθεσιακο χωρο σωστα,ασχετα αν θα υπαρχει μικρος αριθμος επισκεπτων.
 


blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
YELLOWBOX - ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΕ SUPER ΔΩΡΑ!
Πιστοί στο ραντεβού μας, το νέο ΤΕΥΧΟΣ OKT/NOE του YELLOWBOX κυκλοφορεί πανελλαδικά στις 2 Οκτωβρίου (Αθήνα 1η Οκτωβρίου λόγω διανομής) με μία μεγάλη έκπληξη! Σε όλο το τιράζ του περιοδικού έχουμε τοποθετήσει 8 διαφορετικά μουσικά CD & DVD τα οποία έχουν μοιραστεί τυχαία στα περίπτερα. Τα CD/DVD είναι κανονικές, πρωτότυπες εκδόσεις (όχι bootleg) και μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν έναν από τους 8 τίτλους με την αγορά ενός περιοδικού YELLOWBOX ΟΚΤ/ΝΟΕ!!

YELLOW_BOX_MAG_COVER_04_final_Page_1.jpg


Τα CD/DVD που προσφέρονται είναι:

BRIAN ENO: Music for Airports (DVD)
Salonen: LA Variations / Sibelius: Symphony No.5 (DVD)
THE VERY BEST OF RUSSEL MORRIS (CD)
ZAYN: MIND OF MINE (CD)
AMERICAN HUSTLE: Original motion picture Soundtrack (CD)
WILD: Original motion picture Soundtrack (CD)
THE VACCINES: ENGLISH GRAFITTI (CD)
JOHN WILLIAMS: A LIFE IN MUSIC (CD)


Όποιος αναγνώστής θέλει επιπλέον τίτλο, όλα τα CD/DVD πωλούνται και ξεχωριστά από το περιοδικό προς 6 Ευρώ ανά CD/DVD ή μπορεί να βρει τον τίτλο που τον ενδιαφέρει στο περίπτερο και να το αγοράσει μαζί με το περιοδικό. Δεν υπάρχει απολύτως καμία επιβάρυνση σε όλες τις αποστολές του περιοδικού ή των συνοδευτικών προϊόντων. Περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω link ή μέσω μηνύματος στο AVSITE ή email στο [email protected]
Περισσότερες πληροφορίες

Highlights 4ου τεύχους
Serblin & Sons Frankie Plus: Ολοκληρωμένος ενισχυτής/DAC /Streamer
Πρώτη & αποκλειστική παρουσίαση στην Ελληνική αγορά!
Ο λιτός σχεδιασμός, η σημασία στην λεπτομέρεια, οι καινοτόμες επιλογές και η πληθώρα των δυνατοτήτων του, μιλούν από μόνα τους για την φιλοσοφία δημιουργίας ενός ξεχωριστού ενισχυτή από έναν όχι και τόσο γνωστό κατασκευαστή ο οποίος, ωστόσο, έχει γράψει την δική του ιστορία.
Amphion Argon 7LS
Ακρίβεια, εξαιρετική στερεοφωνική εικόνα και ουδετερότητα, ένα ηχείο για καθημερινή χρήση, με οποιοδήποτε είδος μουσικής και για κάθε ακροατή.
Yamaha A-S2200
Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής Yamaha A-S2200 προσφέρει γενναιόδωρα έναν αυθεντικό, ισχυρό και ταυτόχρονα κομψό και συναισθηματικό ήχο και απόλυτη μουσικότητα μέσα από μια πολυτελή, πανέμορφη υλοποίηση.
Thorens TD 1601/TP 92
Νέο πλατό από την Thorens, μια ιδιαίτερα προσεγμένη στις λεπτομέρειες κατασκευή, ένα υψηλού επιπέδου σύστημα πλατό/βραχίονα.
Cambridge Audio CXN V2
Αξιολογούμε το καινούριο network streamer, το Cambridge CXN V2, μια ανανεωμένη σε λειτουργικότητα και εμφάνιση, έκδοση του αρχικού CXN που κυκλοφόρησε αρχικά το 2015
Copland CTA408
Ηχητική απόδοση, ποιότητα κατασκευής και κομψό σκανδιναβικό design, ένας εξαιρετικός ενισχυτής που κάθε μουσικόφιλος θα ήθελε να έχει στο σαλόνι του.
Tsakiridis Devices Aeolos R
Μια all-around σχεδίαση, με σεβαστές ικανότητες οδήγησης, ικανή να υποστηρίξει μια μεγάλη γκάμα σύγχρονων ηχείων, με καλοσχεδιασμένη ηχητική ταυτότητα που δίνει έμφαση στην ουδετερότητα και την ακρίβεια.
Chario Constellation ΙΙ Delphinus
Δοκιμάζουμε την αναβαθμισμένη έκδοση του γνωστού, μικρού σε όγκο, Delphinus και ανακαλύπτουμε ένα ηχείο με ποιοτική κατασκευή, όμορφο design, εύκολη τοποθέτηση στον χώρο, λογικές απαιτήσεις ενίσχυσης και κυρίως με γεμάτο, ευχάριστοςαλλά και συνάμα καθαρό ήχο.
Samsung QE75Q80T/QLED 4K HDR Smart TV
Η Samsung δίνει μια αποστομωτική απάντηση σε εκείνους που ίσως σκέφτηκαν ότι είχε πει την τελευταία της κουβέντα για τις QLED TV!
JBL 9.1 Bar / Soundbar
Η JBL επιδεικνύει υψηλού βαθμού σχεδιαστική εφευρετικότητα και λειτουργικότητα - αυτή τη φορά με ένα Dolby Atmos / DTS: X Soundbar.
Ακουστικά Dali iO-6
Μια μεγάλη επιτυχία της Dali που είναι τα πρώτα της ακουστικά και μια ενθουσιώδης πρόταση από εμάς εάν αναζητάτε ένα από τα καλύτερα ασύρματα, ANC ακουστικά στην κατηγορία τιμής τους.
Creative SXFI Gamer
Δοκιμάσαμε το Creative SXFI Gamer, ένα ευέλικτο και πλήρες gaming headset ιδανικό για τους λάτρεις των παιχνιδιών, για θέαση τηλεόρασης και ταινιών.

Δισκοκριτική - Βιβλιοκριτική
Ακούσαμε & σας προτείνουμε δίσκους νέους αλλά και λίγο πιο παλιούς. Η δισκογραφία υποφέρει από τον COVID, με δυσκολίες στην ηχογράφηση νέων album (για live ουτε καν συζήτηση..) αλλά πάντα υπάρχουν ενδιαφέρουσες προτάσεις τις οποίες και παρουσιάζουμε στο περιοδικό.
Επιπλέον, στο 4ο τεύχος καλοσωρίζουμε τον κ. Φώντα Τρούσα, που είναι ένας πολύ έμπειρος συντάκτης τον οποίο οι περισσότεροι τον γνωρίσατε από το περιοδικό Jazz & Jazz. Θα μας κρατάει συντροφιά από το 4ο τεύχος του YELLOWBOX με πολλές & ενδιαφέρουσες επιλογές σε jazz, rock & Ελληνική σκηνή!

Δύο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις στο 4ο τεύχος:
Η πρώτη με τον Bob Attiyeh, ιδιοκτήτη και ιδρυτή της audiophile εταιρείας Yarlung Records, μας έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη επ’ ευκαιρία της 15ης επετείου από την ίδρυση της.
Η δεύτερη με την συγγραφεά Χίλντα Παπαδημητρίου, της οποίας το πρώτο της μυθιστόρημα “Για μια χούφτα βινύλια" παρουσιάζεται στο παρόν τεύχος!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΜΑΣ
Και κλείνοντας, να αναφέρω ότι έχουμε και ΝΕΟ διαγωνισμό για τους συνδρομητές μας!! Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, όλοι οι νέοι και νυν συνδρομητές μας θα μπουν στην κλήρωση για ένα ολοκαίνουριο σετ ακουστικών Dali iO-6!!

DALI-IO-6-Caramel-White-profile.jpg


ΑΥΡΙΟ, 1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΧΟΜΠΑΡΑ SONOS BEAM!!


ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΕΥΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.
 

Attachments

Last edited by a moderator:







blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
Καλησπέρα σε όλους.
Τα τεύχη προς τους συνδρομητές έφυγαν με courier την Παρασκευή, 2/10, οπότε λογικά στην ηπειρωτική χώρα οι παραδόσεις θα γίνουν Δευτέρα και στα νησιά Τρίτη με Τετάρτη.
Ευχαριστώ
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.316
Μηνύματα
2.858.268
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top