Zήτηση στις Αγγελίες...σημεία των καιρών...

Reaction score
1.213
Απάντηση: Zήτηση στις Αγγελίες...σημεία των καιρών...

[YOUTUBE]JwiQdww8p7w[/YOUTUBE]

Διαφορα κοινωνικης ταξης ...:204:

Reaction score
1.213

Αυτο με το τιμη συζητησιμη δεν ειναι κακο...:116:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Νομίζω πως όλα έχουν να κάνουν με την ευγένεια.
Εγώ προσωπικά δεν είμαι του παζαριού. Ντρέπομαι.
Για 1002 λόγους... Όμως, εδώ και 3-4 χρόνια που έχουν ζορίσει τα πράματα, έχει τύχει να ζητήσω καλύτερη τιμή από πωλητή.
Αφήνω να μειώσει ο πωλητής την τιμή και έπειτα (χωρίς άλλο παζάρι) προχωρώ η αποχωρώ από την αγοραπωλησία.
Όλα αυτά ταπεινά και σεβόμενος πωλητή και αντικείμενο προς πώληση.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.155

ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΤΟ "ΟΤΙ ΤΙΜΗ ΠΙΑΣΕΙΣ".
ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ/ΠΩΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ "ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗ/ΠΩΛΗΤΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ".
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΣ.
Έχω ένα board με 386SX16 και 4ΜΒ RAM. Να το δώσω λες κανα χιλιάρικο; Καλά δεν είναι; :105:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.155

...όταν άνοιξα το θέμα είχα μια οπτική...μπορεί τελικά να αδικώ πολύ κόσμο....μη μου δίνεται σημασία...εξάλλου όποιος έχει την μύγα...μυγιάζεται.....

...ούτε μπορώ να σταθμίζω όλες τις παραμέτρους πριν ανοίξω το στόμα μου....

...στην εργασία μου, παρότι είναι στο τεχνικό κομμάτι, με αποκαλούν αγοραστή (σε αντιδιαστολή με τον πωλητή...)

...υποψιάζεστε γιατί...πολλοί το αντιλαμβάνονται εδώ μέσα...γιατί δένομαι με τα μηχανάκια...και τους δίνω δεύτερη και τρίτη ευκαιρία ...μέχρι να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό....αυτή είναι η τρέλα μου...

...αλλά και να μην τον βγάλουν....μ’ έχουν κουράσει τόσο στην πορεία...που τελικά τα συμπαθώ...

...και δεν είναι άψυχα...σχεδιαστές και μηχανικοί κρύβονται από πίσω...που τα θεωρούν παιδιά τους....

...μ’ αρέσει να ακούγονται απόψεις....εβδομάδα δεκαπενταύγουστου και δουλεύω αύριο....(...πάλι καλά που έχω δουλειά θα πουν μερικοί και θα έχουν δίκιο...)
Αμάν! Σταμάτα τα αποσιωπητικά! Λ...όξ...υγ-κας μ' έπιασε!

Reaction score
2.248

Έχω ένα board με 386SX16 και 4ΜΒ RAM. Να το δώσω λες κανα χιλιάρικο; Καλά δεν είναι; :105:
Σιγά το δύσκολο.
Πες ότι είναι "Kogias Singature" χεριασμένη, βάλε και μερικούς να λένε ότι είναι το καλύτερο board και "μην την δίνεις μηηηηηη Κόγια" και θα δεις πως θα φύγει :204:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.753

Ο μαλ@κας δεν αλλάζει. Όταν πουλάει ο ίδιος, θεωρεί τα πράγματά του "ιερά" και επιθυμεί τιμές βιτρίνας (ή και παραπάνω). Όταν ψάχνει στα μεταχειρισμένα, θέλει να ψωνίσει τζάμπα και τους βλέπει όλους απατεώνες/κορόιδα.

Reaction score
27.286

ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΛΑ.
ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΗΣ?:103:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.826
Αυτό που με κάνει έξαλλο: "Γιατί το πουλάς?" Ρε μεγάλε, αν είναι μάπα θα σ' το πώ?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.972
Απάντηση: Re: Zήτηση στις Αγγελίες...σημεία των καιρών...

Αυτό που με κάνει έξαλλο: "Γιατί το πουλάς?" Ρε μεγάλε, αν είναι μάπα θα σ' το πώ?
Επί τη ευκαιρία, τα ενισχυτάκια γιατί τα πουλάς? :138:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.826
Γιατί κλάνει το γατί.

Ένα πουλάω, όλοι το ίδιο με ρωτάνε... :141:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.016

...η ένστασή μου είναι στο ότι αυτός που θα αποφασίσει να πουλήσει, θα το κάνει πριν από οποιαδήποτε αγγελία ζήτησης, για τους δικούς του λόγους, είτε πρόκειται για το ταξίδι στον κόσμο του ήχου...είτε πρόκειται για το ξύδι που δεν έχει για την σαλάτα...:126:
...αλλά ακόμη και αν πρόκειται για ...το ξύδι....δες την αγγελία του ep4nder....για να καταλάβεις ποιοι είναι οι φίλοι...
Μπορείς να δεις ενδεχομένως και...΄΄άσπονδους΄΄,εκείνους δηλαδή που ενώ θα τους άρεσε,δεν μπορούσαν να διαθέσουν το ζητούμενο ποσό τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή...:126:

Όποιος δεν διακατέχεται από χαϊενδικές λόξες κι έχει πράγματι ικανοποιηθεί από δεδομένη συσκευή,οφείλει να την έχει κρατήσει στην κατοχή του γι αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.Εν τοιαύτη περιπτώσει,εάν και όταν έλθει η ώρα να την αποχωριστεί,οφείλει να την τιμολογήσει ρεαλιστικά βάσει της...ηλικίας της -μιά και θα έχει παρέλθει λογικά αρκετός χρόνος από τη στιγμή που κατασκευάστηκε η συσκευή.:612:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.133
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop