Most visitors online was 3439 , on 16 Sep 2025
Έχω ένα board με 386SX16 και 4ΜΒ RAM. Να το δώσω λες κανα χιλιάρικο; Καλά δεν είναι; :105:ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΤΟ "ΟΤΙ ΤΙΜΗ ΠΙΑΣΕΙΣ".
ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ/ΠΩΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ "ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗ/ΠΩΛΗΤΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ".
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΣ.
Αμάν! Σταμάτα τα αποσιωπητικά! Λ...όξ...υγ-κας μ' έπιασε!...όταν άνοιξα το θέμα είχα μια οπτική...μπορεί τελικά να αδικώ πολύ κόσμο....μη μου δίνεται σημασία...εξάλλου όποιος έχει την μύγα...μυγιάζεται.....
...ούτε μπορώ να σταθμίζω όλες τις παραμέτρους πριν ανοίξω το στόμα μου....
...στην εργασία μου, παρότι είναι στο τεχνικό κομμάτι, με αποκαλούν αγοραστή (σε αντιδιαστολή με τον πωλητή...)
...υποψιάζεστε γιατί...πολλοί το αντιλαμβάνονται εδώ μέσα...γιατί δένομαι με τα μηχανάκια...και τους δίνω δεύτερη και τρίτη ευκαιρία ...μέχρι να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό....αυτή είναι η τρέλα μου...
...αλλά και να μην τον βγάλουν....μ’ έχουν κουράσει τόσο στην πορεία...που τελικά τα συμπαθώ...
...και δεν είναι άψυχα...σχεδιαστές και μηχανικοί κρύβονται από πίσω...που τα θεωρούν παιδιά τους....
...μ’ αρέσει να ακούγονται απόψεις....εβδομάδα δεκαπενταύγουστου και δουλεύω αύριο....(...πάλι καλά που έχω δουλειά θα πουν μερικοί και θα έχουν δίκιο...)
Σιγά το δύσκολο.Έχω ένα board με 386SX16 και 4ΜΒ RAM. Να το δώσω λες κανα χιλιάρικο; Καλά δεν είναι; :105:
ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΛΑ.Έχω ένα board με 386SX16 και 4ΜΒ RAM. Να το δώσω λες κανα χιλιάρικο; Καλά δεν είναι; :105:
Επί τη ευκαιρία, τα ενισχυτάκια γιατί τα πουλάς? :138:Αυτό που με κάνει έξαλλο: "Γιατί το πουλάς?" Ρε μεγάλε, αν είναι μάπα θα σ' το πώ?
Μπορείς να δεις ενδεχομένως και...΄΄άσπονδους΄΄,εκείνους δηλαδή που ενώ θα τους άρεσε,δεν μπορούσαν να διαθέσουν το ζητούμενο ποσό τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή...:126:...η ένστασή μου είναι στο ότι αυτός που θα αποφασίσει να πουλήσει, θα το κάνει πριν από οποιαδήποτε αγγελία ζήτησης, για τους δικούς του λόγους, είτε πρόκειται για το ταξίδι στον κόσμο του ήχου...είτε πρόκειται για το ξύδι που δεν έχει για την σαλάτα...:126:
...αλλά ακόμη και αν πρόκειται για ...το ξύδι....δες την αγγελία του ep4nder....για να καταλάβεις ποιοι είναι οι φίλοι...