Zingali Duevel Re!

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Zingali HM115-HM212 Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klipsch THX Array-

επειδη σε βλεπω γκαζιαρη..:105:
...την ενταση συνηθως στον av για ταινιες που την εχεις...?
:142:

Τι κάνεις Γιάννη;
....Κουκιά σπέρνω. :142:
Χαχα, σόρι, βγήκα από τη σελίδα κατά λάθος στο iPad και χάθηκε η απάντηση που σου έγραψα. Ξαναγράφω:

Συνήθως στο -15, αλλά πάντα έχω το τηλεκοντρόλ στο χέρι ή δίπλα και αυξομειώνω κατά βούληση. Πολλές φορές ανεβάζω μόνο και μόνο για να νιώσω στο πετσί μου τη χροιά της φωνής του ηθοποιού. Είναι απίστευτο πώς αποδίδεται το λαρύγγι από την κόρνα Omniray.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Zingali HM115-HM212 Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klipsch THX Array-RE A

-15 ?
αποσταση απο την μπροστινη τριαδα (μιας και αυτη ειναι υπευθυνη για τις σταθμες) ?
απο το -10 ως το + 10 του pioneer που βρισκονται οι σταθμες στα 3 μπροστινα ?
Να εχουμε μια εικονα .......γιατι το -15 μονο του δεν λεει τιποτα.................

Reaction score
15.548
Απάντηση: Zingali HM115-HM212 Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klipsch THX Array-RE A

νορμαλ παιζει ο ανθρωπος......105db περιπου(εκτος sub)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

το μετρησες και αυτο με την τηλεπαθεια ? :143:
τι σε συ ?
τυφλα ναχει ο xvier απο τους xmen
Αφου μπορεις και βγαζεις σταθμες χωρις διαστασεις χωρου εισαι αητοπουλο........

Reaction score
5.614
Re: Zingali HM115-HM212 Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klipsch THX Array-RE Audio 1

Ναι, 100db από τη θέση ακρόασης, στα 4,5 μέτρα. Εννοείται ότι δεν ακούω στη διαπασών.

Όποιος ισχυρίζεται ότι παίζει τσίτα γκάζια πάντα είτε ψεύδεται, είτε έχει μικρό σύστημα, είτε δε βλέπει καθημερινά μία ταινία, αλλά κατ' επιλογήν μια φορά τη βδομάδα.

Όλες οι ταινίες δεν είναι αναφοράς κι ούτε η διάθεση πάντα ίδια.

Αλλά στη μουσική φροντίζω να μην περνάει μέρα που να μη βαράω σε στάθμες συναυλίας έστω και για ένα-δυο κομμάτια να γουστάρω.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.488

το μετρησες και αυτο με την τηλεπαθεια ? :143:
τι σε συ ?
τυφλα ναχει ο xvier απο τους xmen
Αφου μπορεις και βγαζεις σταθμες χωρις διαστασεις χωρου εισαι αητοπουλο........

Γιατί ρε συ? μπορεί να το υπολογίσει στο περίπου.
Ευαισθησία ηχείου +3db απο το άλλο ηχείο και μετά -6db ανα διπλασιασμό απόστασης απο το κάθε ηχείο , δεν χρειάζεται ογκομέτρηση χώρου για να υπολογιστούν οι στάθμες στη θέση ακρόασης.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

οταν ξαναρθεις θα δεις καποιον που παιζει παντα τεζα γκαζια ,οτι και αν δει,
και θα σου κανει εντυπωση τις ωρες που παιζει.....
Απλα απιστευτος , οχι για το παντα τσιτα,
αλλα σε πολυκατοικια και 4 τα ξημερωματα ειναι αθλος το να μην σε εχουν πεταξει εξω........

Reaction score
5.614
Re: Zingali HM115-HM212 Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klipsch THX Array-RE Audio 1

Η επιτυχία είναι να νιώθεις ότι έχεις μεγάλο ήχο ακόμη και σε μέσες στάθμες.

Αυτή τη μεγαλοσύνη και ανοιχτοσύνη μόνο οι μεγάλες κόρνες το προσφέρουν.

Όπως και τον αυτοκρατορικό όγκο στα μπάσα μόνο η μεγάλη συνολική επιφάνεια των κώνων των γούφερ τον δίνει.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Γιατί ρε συ? μπορεί να το υπολογίσει στο περίπου.
Ευαισθησία ηχείου +3db απο το άλλο ηχείο και μετά -6db ανα διπλασιασμό απόστασης απο το κάθε ηχείο , δεν χρειάζεται ογκομέτρηση χώρου για να υπολογιστούν οι στάθμες στη θέση ακρόασης.

γιατι το ειπα και πιο πριν
ποσα db εχει απο τον av ανα ηχειο.........αν παιζεις με κανα ευκολο και δεν εισαι του γκαζιου ....μου λες τι υπολογιζεται και πως

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.488

Ελα ρε συ αφού οι άλλοι ένοικοι είναι τα πεθερικά του , τι να τον πετάξουν έξω?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Zingali HM115-HM212 Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klipsch THX Array-

Η επιτυχία είναι να νιώθεις ότι έχεις μεγάλο ήχο ακόμη και σε μέσες στάθμες.

Αυτή τη μεγαλοσύνη και ανοιχτοσύνη μόνο οι μεγάλες κόρνες το προσφέρουν.

Όπως και τον αυτοκρατορικό όγκο στα μπάσα μόνο η μεγάλη συνολική επιφάνεια των κώνων των γούφερ τον δίνει.

σωστος ευκολα γκαζια χαμηλες παραμορφωσεις
και ποταμος χαμηλων να σε πνιγει μεχρι το σβερκο............

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Ελα ρε συ αφού οι άλλοι ένοικοι είναι τα πεθερικά του , τι να τον πετάξουν έξω?

οχι γιαννη με νοικι ειναι , και ενας απο τους ενοικους ειναι <ξενος> πιλοτος u know..............

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.488

γιατι το ειπα και πιο πριν
ποσα db εχει απο τον av ανα ηχειο.........αν παιζεις με κανα ευκολο και δεν εισαι του γκαζιου ....μου λες τι υπολογιζεται και πως
Οτι θες σου λέω ανα πάσα στιγμή. Τι θα πει πόσα db έχει απο τον av?
Πες μου πόσα αληθινά watts rms βγάζει ο av να σου πω ακριβώς.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

γιαννη απαντας μονο σου
ζητας πληροφοριες για να πεις
Οχι λες ενα νουμερο κατα προσεγγιση που ειναι αδυνατο αυτα τα ηχεια να μην βγαζουν αυτες τις σταθμες.....

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Zingali HM115-HM212 Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klipsch THX Array-

Ναι, 100db από τη θέση ακρόασης, στα 4,5 μέτρα. Εννοείται ότι δεν ακούω στη διαπασών.

Όποιος ισχυρίζεται ότι παίζει τσίτα γκάζια πάντα είτε ψεύδεται, είτε έχει μικρό σύστημα, είτε δε βλέπει καθημερινά μία ταινία, αλλά κατ' επιλογήν μια φορά τη βδομάδα.

Όλες οι ταινίες δεν είναι αναφοράς κι ούτε η διάθεση πάντα ίδια..
:615:

Reaction score
15.548

και εγω το ιδιο παιζω.....-12 εως -15 με 109db max.....αλλα ειμαι στα 3.8μ

Reaction score
15.548

Οχι λες ενα νουμερο κατα προσεγγιση που ειναι αδυνατο αυτα τα ηχεια να μην βγαζουν αυτες τις σταθμες.....
νομιζεις......

εαν ειχα την ακριβες αποσταση θα του το εβγαζα οσο ακουει......

....εγω τον υπολογισα στα 3.5μ περιπου..

βεβαια εσυ δεν ξερεις απο av παιζεις με oppo :405:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

κεφαλα ....μια ζωη κεφαλας εισαι .:401:
Και θα εισαι
Και για να κεφαλοποιηθεις και αλλο,
οπως εχω ξαναπει, (αλλα δεν θες να θυμασαι)

Ρωτα τον αποστολη αν το 93 μου παιζει καλυτερα αναλογικα ή απο hdmi ........πανω στον ada .....
σε σχεση με ενα απλο 93 ,
με ενδιαφερει η ΠΟΙΟΤΗΤΑ του ηχου , και δεν υπολοιπομαι σε τιποτα μιας και εχω ξεχωριστη ισοσταθμιση.
Αληθεια εσυ εχεις ιδια ποιοτητα ηχου ή καλυτερη ? :143:
Καλες οπτικες ακροασεις :605:

Reaction score
15.548

με αυτα που γραφεις πιο πανω δειχνει ποσο παντελως ασχετος εισαι.....:105:

...ασε τον μαυρο στην ησυχια του......

ada vs oppo ......?

.....ασε μας ρε Αναργυρε ....!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

στο χει πει και ο μαρκου
αστο κωστακη δεν τοχεις

......οσο για τον μαυρο ιδια αποψη εχει για σενα.......και οχι μονο
δεν βρεχει .......ροχαλες ειναι

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.811
Members
38.497