Zingali Duevel Re!

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Zingali HM115-HM212 Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klipsch THX Array-

PAULT: Δες πόσο σκληρή είναι η ανάρτηση!
TERMATOGAZI: :107:

Reaction score
5.614
Re: Zingali HM115-HM212 Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klipsch THX Array-RE Audio 1

Σε αναζήτηση της ποιοτικότερης οδήγησης των main Zingali 115, τελικά θα χρησιμοποιήσω τον Karan Acoustics KA I 180.

Reaction score
5.614
Re: Zingali HM115-HM212 Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klipsch THX Array-RE Audio 1

Έμεινα με το στόμα ανοιχτό με τον ήχο-δαντέλα του ενισχυτή, ακόμη και με ράδιο!

Reaction score
5.614

Η ποιότητα του ολοκληρωμένου Karan είναι τέτοια, που θα ανεχτώ την ύπαρξη δύο ποτενσιομέτρων στη διαδρομή του σήματος, κατά τη θέαση ταινίας, γιατί δυστυχώς δεν διαθέτει σύνδεση ht passthrough.

Και μια μικρή αναδιάταξη στο ρακ, για να βλέπει το τηλεκοντρόλ τον ολοκληρωμένο και το tuner.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Zingali HM115-HM212 Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klipsch THX Array-RE A

Βρε τον Σέρβο ενισχυτές που φτιάχνει:126:

Reaction score
5.614

Γενικά ήμουν της άποψης ότι ένας πολύ ποιοτικός ενισχυτής για τα main δεν προσφέρει ουσιαστικά οφέλη κατά τη θέαση ταινίας, αλλά μόνο κατά την ακρόαση μουσικής.

Κι όμως, οι γλυκοί κι αναλυτικοί ήχοι από τα main καταφέρνουν να μαγέψουν ακόμη και στην ταινία. Πιάνω τον εαυτό μου να επαναλαμβάνω κάποια σκηνή για να απολαύσω τη μουσική της υπόκρουση!

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Zingali HM115-HM212 Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klipsch THX Array-

Βρε τον Σέρβο ενισχυτές που φτιάχνει:126:
Και όχι μόνο φτιάχνει αλλά και υποστηρίζει.

Βγάζω το καπέλο στο σέρβις της εταιρίας, αφού όταν χρειάστηκε σέρβις πριν μερικούς μήνες, η Karan ανέλαβε όλα τα έξοδα της επισκευής. Και μάλιστα αντικατέστησε όλη την πλακέτα του ενός καναλιού για να έχει ακριβώς τις ίδιες μετρήσεις με το άλλο κανάλι. Το αποτέλεσμα είναι να έχω τώρα στα χέρια μου έναν ουσιαστικά καινούριο ενισχυτή, μετρημένο-καλιμπραρισμένο από την ίδια την Karan, και μάλιστα δωρεάν, no questions asked!

Μάλιστα με ρώτησαν αν επιθυμώ να τον στείλουν πίσω στο original ξύλινο κιβώτιο, αφού δεν το είχα. Από τη μεριά μου μόνο τα μεταφορικά πλήρωσα!

Reaction score
2.212

Απορία: Αν εκεί στο εργοστάσιο που τον είχες στείλει τους είχες ζητήσει να προσθέσουν μια είσοδο HT passthrough δε θα το έκαναν;

Και εναλλακτικά, πόσο δύσκολο είναι να μετατραπεί μια απλή είσοδος σε HT passthrough σε οποιονδήποτε ενισχυτή;

Reaction score
5.614

Δεν νομίζω να το έκαναν και δεν ήμουν σε θέση να τους ζητήσω κάτι τέτοιο.

Τώρα κατά πόσο τεχνικά είναι δύσκολο να μετατραπεί μια είσοδος σε ht passthrough δεν γνωρίζω.

Reaction score
1.772
Απάντηση: Re: Zingali HM115-HM212 Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klipsch THX Array-

Απορία: Αν εκεί στο εργοστάσιο που τον είχες στείλει τους είχες ζητήσει να προσθέσουν μια είσοδο HT passthrough δε θα το έκαναν;

Και εναλλακτικά, πόσο δύσκολο είναι να μετατραπεί μια απλή είσοδος σε HT passthrough σε οποιονδήποτε ενισχυτή;
γινεται αλλα χρειαζεται σφαξιμο και δεν θα το εκαναν.

Reaction score
5.614

Εντάξει, και το Passthrough, ενώ είναι καλοδεχούμενο φυσικά, δεν πειράζει και τόσο αν δεν υπάρχει. Βάζεις το ποτενσιόμετρο σε μια συγκεκριμένη θέση κάθε φορά κι αυτό είναι όλο. Και δεν αντιλήφθηκα να πέφτει η ποιότητα του ήχου. Το αντίθετο θα έλεγα, είναι εμφανής ο ήχος του Karan, ακόμη κι όταν μεσολαβεί ο AV.

Reaction score
2.212

Κανένα κόλπο με το tape monitor δεν μπορεί να γίνει;

Δεύτερη απορία, επί του προκειμένου: Ο Karan έχει είσοδο τελικού; Αν ναι, δοκίμασες αν με χρήση του ως τελικό αλλάζει ο ήχος;

Να επισημάνω βέβαια ότι οι απορίες μου είναι εγκυκλοπαιδικού χαρακτήρα και όχι αυτές ενός υποψήφιου αγοραστή...

Reaction score
5.614

Όχι, δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο, αφού ο ολοκληρωμένος δεν έχει ht passthrough ή είσοδο τελικού.

Το σήμα από τον AV θα περάσει από το ht passthrough του W4S Dac2 και από εκεί με XLR στις ισορροπημένες εισόδους του Karan.

Reaction score
5.614

Μιας και ήμουν Αθήνα για την έκθεση το Σαββατοκύριακο, πέρασα και από την παρουσίαση των Focal SM9 στην Athensproaudio.
E, πρώτη φορά πήγα, μη φύγω και με άδεια χέρια...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.830
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos