Zingali Duevel Re!

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: Zingali Duevel Re!

Tα Enterprise ανοιγουν τη στροφιγγα της διασπορας του ηχου στο χωρο σου,Μεγεια,καλοακουστα!:cool:
Ευχαριστώ Στάθη. Ναι, όντως, σαν στρόφιγγα φαντάζει το πάνω μέρος.

Θυμίζει επίσης κάποια PMC από τις ακριβές σειρές.

Σε άλλους βέβαια θυμίζει το Enterprise από το Star Trek, εξ ου και το όνομα του μοντέλου.

Reaction score
5.614
Βασιλιάς θα ήμουν με το Sirius, αλλά δεν έχω παράπονο. Όλα στον καιρό τους! :smile:

Το Enterprise με ξενύχτησε χτες. Ανέλπιστα καλό!

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Απάντηση: Zingali Duevel Re!

Βρε πανάθεμά σε... :tongue:

:dance:

Reaction score
5.614
Μετά τον έρωτα που με χτύπησε κατακούτελα με τα κορυφαία Jupiter, έψαχνα κάτι αντίστοιχο και για το σαλόνι. Τα Bella Luna και Venus έχουν πάλι απαγορευτικό ύψος για την οθόνη. Τα Planets τα φοβόμουν μήπως παραείναι μικρά. Οπότε η επιλογή ήταν τα Enterprise, που παρόλο που αρχικά δεν μου γέμιζαν το μάτι σχεδιαστικά, σιγά-σιγά τα συνήθισα μέχρι που τα παρήγγειλα, ελπίζοντας να έχω έστω ένα μέρος του ήχου των Jupiter.

Κι επαληθεύτηκα και με το παραπάνω! Ήχος αναλυτικός, "κρύσταλλο" και δυναμικές που κόβουν την ανάσα. Ναι, ανεβάζει στάθμες αγόγγυστα! Μεγάλη έκπληξη πώς τα καταφέρνει. Εννοείται βέβαια όλα αυτά με την εξαιρετική διασπορά στον χώρο. Όπου κι αν βρίσκομαι, όρθιος καθιστός, στην κουζίνα, πάνω από τα ηχεία, δίπλα, πίσω από τα ηχεία, η μουσική με ακολουθεί παντού. Τι καλύτερο για τον χώρο που ζει και κινείται κανείς καθημερινά. Τέρμα το αλυσοδέσιμο στην καρέκλα για ακροάσεις και εκτός αυτής να νιώθεις σαν το πάρτι να γίνεται αλλού.

Reaction score
5.614
Ως εδώ βέβαια πάνω-κάτω αναμενόμενες οι εντυπώσεις.

Η μεγάλη έκπληξη ήταν κατά τη θέαση ταινίας. Άνοιξε το ηχητικό πεδίο μπροστά απίστευτα! Σαν να πρόσθεσα έξτρα ηχεία wide και height!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.786
Members
38.494
Νεότερο μέλος
mpalo