Zingali Duevel Re!

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: XTZ Divine-Zingali HM Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klipsch THX

δοκίμασες να βάλεις τα σαμπ πάνω στα ζιγκάλι;
Θα δοκιμάσω να βάλω τον Kotsidi πάνω στα Zingali.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.579
Απάντηση: XTZ Divine-Zingali HM Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klipsch THX Array-El

α, αυτός θα σκαρφαλώσει μόνος του, δε θέλει βοήθεια!

Reaction score
2.205
Re: XTZ Divine-Zingali HM Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klipsch THX Array-Elac FS2

Θα τον αντέξουν;

:116:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.075
Re: XTZ Divine-Zingali HM Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klipsch THX Array-Elac FS2

παλιοπαιδα

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881

εγω προτεινω απο πανω προς τα κατω
zingali-cerwin vega - re audio - kotsidis
ο kotsidis ως νεος ατλας να κραταει τις δυο συστοιχιες

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.416
Απάντηση: XTZ Divine-Zingali HM Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klipsch THX Array-El

Καλά μιλάμε όντως φαίνεται για 80" η οθόνη.
Και εγω 120 εχω αλλά φαίνεται. Νομίζω τουλάχιστον.
Αμα στείλεις τα Klipsch, και βάλεις εκεί πίσω τα re audio και τα vega, θα καθαρίσει ο χώρος.

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: XTZ Divine-Zingali HM Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klipsch THX Arra

Τα Re Audio θα έρθουν πρόσωπο με το κεντρικό, από κάτω του, με το μέγιστο βάθος μέχρι τον πίσω τοίχο να είναι 1,5 μέτρο, οπότε έτσι σκέφτομαι να κάνουμε τις κούτες. 60εκx60εκx1,5μ. βάθος.

Τα Klipsch θα μπουν δύο το ένα πάνω από το άλλο αριστερά, δύο ορίζοντια πάνω από το πίσω μέρος των καμπινών των RE, και δύο δεξιά το ένα πάνω από το άλλο.

Το κεντρικό έχει ύψος 40εκ. Το πανί ξεκινά στα 1,13, οπότε μας παίρνει.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.219

Και εγω 120 εχω αλλά φαίνεται.
Φαίνεται λόγω του κεντρικού σου...:414:

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: XTZ Divine-Zingali HM Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klipsch THX

Το μάτι ξεγελιέται εύκολα:

Reaction score
1.772
Απάντηση: Re: Απάντηση: XTZ Divine-Zingali HM Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klipsc

Τα Re Audio θα έρθουν πρόσωπο με το κεντρικό, από κάτω του, με το μέγιστο βάθος μέχρι τον πίσω τοίχο να είναι 1,5 μέτρο, οπότε έτσι σκέφτομαι να κάνουμε τις κούτες. 60εκx60εκx1,5μ. βάθος.

Τα Klipsch θα μπουν δύο το ένα πάνω από το άλλο αριστερά, δύο ορίζοντια πάνω από το πίσω μέρος των καμπινών των RE, και δύο δεξιά το ένα πάνω από το άλλο.

Το κεντρικό έχει ύψος 40εκ. Το πανί ξεκινά στα 1,13, οπότε μας παίρνει.
καλα θα κρατησεις και τα Klipsch?

αντε να δω μεχρι που θα το φτασης:142::142:

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTZ Divine-Zingali HM Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Kl

Τα Klipsch πολλοί τα θέλουν, αλλά στα λόγια. Κανείς δεν βάζει το χέρι στην τσέπη! :103:

Θέλω να δω όμως και τι μπάσο θα βγει από τα Re Audio, υποθέτω βαρύ σαν βόμβα, και ίσως μου λείψουν τα μποφόρια που βγάζουν τα port των Klipsch.

Reaction score
5.614

Όταν πιάνεται η συχνότητα συντονισμού των έξι 12ιντσων της Klipsch προκύπτει ένα τσουνάμι, που πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις.

Ο καυγάς με τα Re γίνεται για να πιάσουμε τα χαμηλά Hz, 5-25.

Reaction score
5.612

η οθονη δεν ειναι ψηλα ?
μηπως πρεπει να την κατεβασεις ???

Reaction score
5.612

οσο για τα κλιπς , και γω τα θελω αλλα προτιμησα να κανω τον χωρο πρωτα , οταν με το καλο ξεχρεωσω η πουλησω τιποτα και υπαρχουν ακομα , θα τα παρω εγω ! :105:

Reaction score
1.772
Απάντηση: Re: XTZ Divine-Zingali HM Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klipsch THX Arra

Όταν πιάνεται η συχνότητα συντονισμού των έξι 12ιντσων της Klipsch προκύπτει ένα τσουνάμι, που πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις.

Ο καυγάς με τα Re γίνεται για να πιάσουμε τα χαμηλά Hz, 5-25.
γιατι δεν το ζω νομιζεις;

τα 4 15αρια μου ξερεις τi πραμα βγαζουν;

υ.γ.για τα 2κ δεν θα γραψεις τιποτα η περιμενεις τα νεα κουτακια να ομορφηνουν;

Reaction score
5.614

η οθονη δεν ειναι ψηλα ?
μηπως πρεπει να την κατεβασεις ???
Την έχω συνηθίσει ψηλά. Είναι και ο τρόπος που βλέπω ταινία, φωλιάζω στον γωνιακό καναπέ με το κεφάλι αραχτό προς τα πίσω, ενώ η συμβία ξαπλώνει τελείως στο αριστερό μέρος. Οπότε γίνεται σαν bedroom ht η κατάσταση, και βηθάει στην πιο ξεκούραστη θέαση το ύψος της οθόνης.

Στη δεκαετία του '90 χόρταινα πιο πολύ την οθόνη, όταν ήταν 4:3 και οι 120 ίντσες έφταναν σχεδόν στο πάτωμα στο χαμηλοτάβανο υπόγειο τότε, με πηγή VHS...

Reaction score
5.614

υ.γ.για τα 2κ δεν θα γραψεις τιποτα η περιμενεις τα νεα κουτακια να ομορφηνουν;
Προσπαθώ να πείσω (εις μάτην) τον εαυτό μου ότι δε μου αρέσουν, για να μη μείνουν τελικά στα main, ενώ προορίζονται για τα Re Audio.

Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι ένα 2Κ θα ταίριαζε καλύτερα στο κεντρικό.

Reaction score
5.614

Με γενική μέγιστη ένταση από -10 μέχρι -5, το κεντρικό το έχω στο 0 στη ρύθμιση στάθμης των καναλιών, οδηγούμενο από τον Hypex 700άρη.

Τα 115 τα έχω στο -7,5, οδηγούμενα από τους 2Κ.

Reaction score
1.772
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XTZ Divine-Zingali HM Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Kl

Προσπαθώ να πείσω (εις μάτην) τον εαυτό μου ότι δε μου αρέσουν, για να μη μείνουν τελικά στα main, ενώ προορίζονται για τα Re Audio.

Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι ένα 2Κ θα ταίριαζε καλύτερα στο κεντρικό.
κατσε να παραλαβης και το αλλο 700αρη μεχρι την τεταρτη να συγκρινης.

σιγουρα τα 700αρια εχουν καλυτερο ηχο και αυτο φαινεται και στις μετρησεις.

απλα στα δικα μου ηχεια επειδη ειναι υπερβολικα δυσκολα τα 2κ ακουγονται καλυτερα.

σε εσενα που ειναι ομως ευαισθητα μπορη να γινη το αντιθετο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.744
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88