Εν εξελίξει...

Μηνύματα
470
Reaction score
513
Διαβάζω όσα μου λέτε και σας ευχαριστώ πολύ, βέβαια θα συμφωνείτε να τα ακούσω πάντως, έτσι δεν είναι; Αν μου ταιριάζει η... κουτίλα, καλώς. Αν όχι, πάμε και για άλλα.
 

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Μηνύματα
686
Reaction score
2.675
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα έχεις πρόβλημα με την κρίσιμη μεσαία περιοχή.
Τα δοκιμάζεις και βλέπεις. Δε χάνεις τίποτα.
 

AriPetro

Ears of Gold
Μηνύματα
938
Reaction score
1.632
...βέβαια θα συμφωνείτε να τα ακούσω πάντως, έτσι δεν είναι; Αν μου ταιριάζει η... κουτίλα, καλώς. Αν όχι, πάμε και για άλλα.
Εννοείται, να τα ακούσεις.
Εγώ την έχω παντρευτεί αυτή τη κουτίλα, μου αρέσει:thumbsup:
 

Μηνύματα
428
Reaction score
379
Πάνο,σαφώς και θα κάνεις ότι σου αρέσει,αλλά κάνε το γρήγορα γιατί μας έχει πιάσει αγωνία.
(προφανώς αστειεύομαι ή όχι?)
 

Μηνύματα
3.060
Reaction score
632
Δύσκολο έως απίθανο να αρέσουν τα Harbeth σε έναν ακροατή που προτιμά καθαρότητα, ανάλυση και λεπτομέρεια στην αναπαραγωγή. Κι εγώ είμαι ένας από αυτούς.
 

Μηνύματα
470
Reaction score
513
Πόσο γρήγορα να κάνω; Πρέπει να βρω κόσμο διατεθειμένο να μου τα παραχωρήσει. Για τα ProAc έχω φίλο, για τα Harbeth απλώς ελπίζω σε κάτι που έχω στο νου. Αγωνία ε; :p
 

nima

Banned
Μηνύματα
1.015
Reaction score
618
musical fidelity: τα κάνει όλα και συμφέρει, line, phono, dac, αν τον δώσεις θες 2 ή 3 διαφορετικές συσκευές για να τον αντικαταστήσεις οπότε κάτσε στα αυγά σου για την ώρα.
clearaudio: δοκίμασε κεφαλές και μπορείς έτσι θα διαμορφώσεις τον ήχο του σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου.
καλώδια: ναι, κάνουν διαφορές αλλά μην ξεφύγεις οικονομικά, με μέτρο.
ηχεία: εδώ κάνε παιχνίδι,
proac --> οι σειρές tablette & studio έχουν διαφορετικό χαρακτήρα από τα δικά σου, πιο ήπια, από την response και πάνω γίνονται πιο ακριβή και διαυγή,
από άλλες εταιρείες αν θες να πας "απέναντι" σε ήχο (ξεκούραστα κλπ), άκου sonus faber & chario.
 




Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Μηνύματα
686
Reaction score
2.675
Από ό,τι είδα, υπήρξαν εξελίξεις.
Καλορίζικο το κτηνάκι!
Την ισχύ ουδείς εμίσησε.
Ελπίζω να επιλύθηκαν όλα τα προβλήματα.
 

Μηνύματα
470
Reaction score
513
Καλησπέρα σε όλους! Φίλε Sleep υπήρξαν παραπάνω από θετικές εξελίξεις, απλώς περιμένω κάτι μικρό (ΜΕΓΑΛΟ) ακόμα για να παρουσιάσω και να μοιραστώ τη χαρά μου!
 

Μηνύματα
470
Reaction score
513
Το setup ολοκληρώθηκε (όποια μικρή αλλαγή δεν επείγει), δοκιμάστηκε, εγκρίθηκε και εδώ και 3-4 μέρες απολαμβάνεται! Θα μου πείτε, σκοτιστήκαμε, αλλά αφού το ξεκίνησα, ας μοιραστώ τη χαρά μου. Καθώς είμαι στο γραφείο, θα βγάλω μερικές φωτογραφίες το βράδυ και ίσως μπορέσω και κανένα βίντεο. Να δώσω hints για τα μέρη αυτού; ;)
 



Μηνύματα
470
Reaction score
513
Χαχαχα, λοιπόν, ενισχυτής είναι πλέον ο Unison Research Unico 100 που γέμισε με σώμα τον ήχο μου και, παρότι δεν "κατέβασε" τόσο τα πρίμα και τα συριστικά (τελικά, χαρακτηριστικό των PMC) δεν ενοχλεί ως άκουσμα ΚΑΘΟΛΟΥ, ίσως επειδή έγινε πιο πλήρες σε όλη την έκταση και τις περιοχές. Αναλυτικός, καθαρός ήχος, με σώματα και καλή ισορροπία, θα αλλάξω και το ζευγάρι λυχνιών στην προενίσχυση κάποια στιγμή. Χρέη phono stage τελεί προς το παρόν (και για πολύ καιρό, καθώς δεν υπάρχει σάλιο) ένα εντυπωσιακά αξιοπρεπέστατο εισαγωγικό της ProJect, είναι ξεκάθαρο value for money και θα μείνει εκεί για λίγο καιρό ή περισσότερο. Τέλος, DAC θεωρώ πως φύγαμε σε άλλο επίπεδο με το North Star Design USB DAC 32, εκεί που έλεγα πως οι μεσαίες του ιταλικού κτήνους στην ενίσχυση δεν γίνονται καλύτερες, να'τος ο άλλος Ιταλός διάολος τις κορύφωσε. Μειονέκτημα ο τηλεχειρισμός που απλώς... δεν υφίσταται. Διάβασα για ένα app στο iPhone αλλά δεν το έχω ψάξει.
Α, κάτι ξέχασα αλλά δεν έχει πολλή σημασία μάλλον. Δισκάκια (που έχω ελάχιστα) παίζω μέσω του Pioneer BDP-150 το οποίο έχει αναβαθμιστεί και είναι region free για τα DVD που κράτησα (έχω όλη τη συλλογή της Criterion) και τα λίγα BluRay αλλά είναι και εντυπωσιακά καλό ως media player, ως τώρα διαβάζει τα πάντα απρόσκοπτα και αντικατέστησε, μέχρι να του βρω κάτι κακό, το Fantec που παίζω εδώ και χρόνια.
 

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
11.830
Reaction score
2.427
Χαίρομαι που σου άρεσε το κτήνος! Οι λάμπες έχουν αλλαχθεί, δεν ξέρω αν ταιριάζουν άλλες καλύτερα, κάνε μια ερώτηση στον Μιχαήλο ή γενικα στην Orpheusaudio ισως έχουν προταση
 

Μηνύματα
428
Reaction score
379
Καλημέρα,
Πάνο ,νομίζω την πάτησες,
έδωσες τον πρίγκηπα και πήρες το κτήνος.
Προφανώς αστειεύομαι,
περί ορέξεως ουδείς λόγος,
καλές ακροάσεις.
 

Μηνύματα
879
Reaction score
1.145
πωπω με τόση δύναμη του Unico θα έχει κάνει τα PMC, τα σκυλάκια του! ...με 90db ευαισθησία κιόλας!
 

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
11.830
Reaction score
2.427
Και ο MF A1008 είχε δύναμη, απλά είναι διαφορετικοί οι χαρακτήρες των δύο ενισχυτών: πιο συγκρατημένος ίσως και πιο μουσικός ο ιταλικός, πιο ζωντανός και ενθουσιώδης ο Άγγλος. Και θέλουν την κατάλληλη "φωνη" για να ακουσθουν
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.640
Μηνύματα
2.868.703
Members
37.944
Νεότερο μέλος
timurakhmetov
Top