Minimal

Μοιράζομαι δημόσια τις εμπειρίες μου σε ένα μεγάααααλο κείμενο με την ελπίδα ότι θα συνδράμω βοηθητικά σε άλλους φίλους που ίσως σκέφτονται κάτι παρόμοιο, παραθέτοντας χωρίς ωραιοποιήσεις τα προβλήματα, τις παρατηρήσεις και τα συμπεράσματα μου από την διαδικασία και όχι τόσο για να «παρουσιάσω» το σύστημα μου. Επίσης τα όποια συμπεράσματα είναι από την πλευρά του ημιμαθή- άσχετου και προφανώς...

Το σύστημα μου (pmc)

Αυτό το σύστημα αποτελείται από pmv ib2i που οδηγούνται από bryston 4b3 κ από Benchmark ahb2,αναλόγως της όρεξης ,που με τη σειρά τους οδηγούνται από diy fully differential preamp salas dcg3.το cd player είναι το bcd3 της bryston,ενώ ο dac είναι Benchmark dac3 hgc.το κασετόφωνο είναι nac dr2 κ το πικάπ bauer dps3 με βραχίονα bauer κ κεφαλή dynavector te kaitora rua.το phono stage είναι επίσης...

Από nordost σε κάτι άλλο !!!

Από τις αρχές τις δεκαετίας του 2000 που για πρώτη φορά αγόρασα καλώδια πάντα είχα nordost, αυτή την στιγμή έχω πρώτης γενιάς red dawn και ήρθε η στιγμή (μετά βέβαια από την κρίση ) να κάνω μια αναβάθμιση στα ιντερκονεκτ για αρχή, το μπάτζετ σηκώνει red down τελευταίας γενιάς βαριά βαριά heimdall 2 έχω δοκιμάσει και τα δυο και ο συνδυασμός heimdall στο cd και red dawn στους δυο τελικούς μου...

Lag σε 4k ταινίες

Καλησπέρα παιδιά,
έχω ένα θέμα με την αναπαραγωγή ταινιών 4κ για κάποιο λόγο. Αγοράστηκε ένα asus laptop και τώρα που είμαστε σε καραντίνα είπαμε να βάλουμε καμιά ταινία στο σύστημα να περάσει η ώρα. Εκεί που βρίσκουμε την ταινία, συνδέουμε όλα καλά και ωραία και προ εκπλήξεως βλέπω ότι κολλάει και δεν φορτώνει. έχω δοκιμάσει τη παρακάτω λίστα:
[URL...

Ξεκινώντας εγκατάσταση πολυκάναλου

Ξεκινάω αυτό το θέμα για να έχω μαζεμένα τα θέματα που αντιμετωπίζω και θα αντιμετωπίσω για την εγκατάσταση πολυκάναλου που ξεκινάω. Να είναι κάπου μαζεμένες οι απορίες μου, γιατί μέχρι τώρα είναι διάσπαρτες σε διάφορα threads οπότε τις ψάχνω.
Καταρχήν τα δεδομένα.
Ο χώρος θα είναι μόνο για το πολυκάναλο. Είναι υπόγειο 6,4μχ6,4χ2,35μ(Π,Μ,Υ). όντως το ύψος είναι ένα θέμα. Από treatment...

Μετατροπή παθητικού ηχείου σε ενεργό - αξίζει το κόπο;

Χαιρετίζω την ομήγυρη!

Ως γνωστόν, έχω ενθουσιαστεί με τη ψηφιακή διόρθωση του χώρου. Έχω αρχίσει να βλέπω πιο ζεστά και τη λειτουργία των ενεργών ηχείων βάζοντας στη ζυγαριά τις πιθανές υποχωρήσεις απο πλευράς κατασκευής και τα - όπως επιτάσσει η λογική - προτερήματά τους.
Οι κύριοι λόγοι που μπορούν να υπερέχουν τα ενεργά, όπως τους αντιλαμβάνομαι, αν δεν κάνω λάθος είναι οι εξής:
-...

Το home cinema του alfakia

Αφού ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του πατρικού και μπήκαν και οι .... κουρτίνες, ας παρουσιάσω και εγώ το δικό μου σινεμαδάκι.

Έχω προσπαθήσει να τηρήσω το κατά Dolby 5.1.4 Ευαγγέλιον όσο γίνεται, αλλά όπως θα δείτε πρόκειται για το σαλόνι της οικίας, οπότε αναγκαστικά έχουν γίνει κάποιοι συμβιβασμοί.

Έχουμε λοιπόν :

Εικόνα : Samsung 75’’ QNFN.

Πηγές : Dune HD Pro 4k, PS3 (οσονούπω PS5)...

Τύφλα να χει το...Dirac (διόρθωση απόκρισης δικαναλικού)

Είμαστε λοιπόν κλασσικοί δικαναλικοί χρήστες και θέλουμε να διορθώσουμε την απόκριση χωρίς να καταφεύγαμε σε πολυκαναλικούς επεξεργαστές ή γνωστές λύσεις που θα μας δημιουργούσαν ενδοιασμούς με την κατασκευή και τους όρους ένταξης σε δεδομένο setup.

Τι θα χρειαζόταν να έχουμε :

- Ηλεκτρονικό υπολογιστή για την επεξεργασία των δεδομένων.Κατά προτίμηση σε περιβάλλον Windows για τη βασική...

Ymz3606 2ch system

Καλησπέρα,

Να παρουσιάσω το σύστημα μου. "Κλέβω" από τον hidden guru την συντακτική δομή για να γίνω αντιληπτός.

Δικαναλο για Ακρόαση μουσικής. Βρίσκεται σε σαλόνι τραπεζαρία. Δάπεδο ξύλινο καρφωτο.

Η διάσταση του πλάτους έχει τιμή 6,5 μέτρα.
Ύψος 2,7μ.
Μήκος 6μ στο πρωτεύον μισό και 9μ στο σκέλος που σχηματίζει γαμμα.
Δείτε συνημμένο σχήμα.

Η έκταση στο ένα πλευρικό τοίχωμα κυριαρχείται...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
153.251
Μηνύματα
2.315.969
Members
34.813
Νεότερο μέλος
dimitrios fakitsas
Top