Πως βάζω sub στο δικαναλο σύστημα;

Καλησπέρα σας….
Αν έχω δικαναλο ήχο με προενισχητη και τελικούς….πως μπορώ να βάλω sub?

Tidal Playlists

Ένα thread με έτοιμες λίστες μουσικής που φτιάξαμε εμείς στο Tidal.

Ξεκινάω με δυο που έφτιαξα αυτές τις μέρες, μια Disco και μια Rock (mainstream). Πολύ γνωστά τραγούδια, ιδανικά για αυτοκίνητο, πάρτι, ή για να τις δώσετε στα παιδιά σας να ακούσουν την μουσική με την οποία μεγαλώσαμε οι 50+άρηδες (έχει και πιο σύγχρονα)

Η σειρά των τραγουδιών είναι τυχαία, βάλτε την στο Random...

[URL...

Η ΕΕ απαγορεύει την πώληση 4K QD-OLED, OLED, QLED και όλες τις 8Κ TVs;

Οι αναθεωρημένοι κανονισμοί της ΕΕ βασικά απαγορεύουν τις πωλήσεις τηλεοράσεων 8K μαζί με ορισμένα μοντέλα 4K QD-OLED, OLED και QLED επίσης.


[URL...

Νέο setup για σαλόνι.

Χαιρετώ όλους.Θα ήθελα τα φώτα,όσων γνωρίζουν και μπορούν να βοηθήσουν,να λυθούν κάποιες αποροίες.
Ας ξεκινήσω απο τις διαστάσεις του χώρου (σαλόνι).... 8χ5m και στη μέση περίπου της μεγάλης διάστασης είναι στημένο το σύστημα και η tv. Απόσταση μεταξύ ηχείων είναι 3m όπως και η θέση ακρόασης απο το κάθε ηχείο...
Η ερώτηση είναι,στο χώρο αυτό είναι εφικτό-σωστό να τοποθετηθεί ένα set 2.1...

Τελικά, υπάρχει hi-fi σήμερα;

δεν θα υπήρχε καν hi-fi!
Ποιός σου είπε ότι υπάρχει ?
Αν όχι, γιατί;

Αν ναι, πού βρίσκεται;

Ποιο είναι το τεχνολογικό προφίλ των συσκευών, καθώς και το ψυχογραφικό τοιούτο των δυνάμει ιδιοκτητών τους;

Και κατά βάσιν, τί εννοούμε σήμερα με τον όρο hi-fi;

Headphone corner. Ακουστικά και παρελκόμενα.

Να και ένα thread για όλους εμάς που λατρεύουμε τις ακροάσεις με ακουστικά. Είτε γιατί δουλεύουμε σε pc όλη μέρα, είτε γιατί είμαστε στο δρόμο πολλές ώρες, είτε γιατί δεν θέλουμε να ενοχλούμε τα άλλα μέλη της οικογένειας. Αλλά κυρίως γιατί μπορεί να έχουμε άθλιο χώρο σπίτι μας και να θέλουμε να ακούσουμε κάτι καλύτερο χωρίς να πρέπει να πουλήσουμε τα νεφρά μας.

Αρχή με τον αγαπητό Darko audio...

Αναβάθμιση ποτενσιόμετρου στάθμης (VOLUME) σε Audio Research LS3

Ο προενισχυτής ανήκει σε μέλος του φόρουμ κι όταν έφτασε στα χέρια μου είχε ήδη τροποποιηθεί και το απλό ποτενσιόμετρο ελέγχου της έντασης είχε αντικατασταθεί με το γνωστό τηλεχειριζόμενο, μέσω ηλεκτροκινητήρα, της ALPS.

Κυκλωματικά ο Audio Research LS3 είναι μια κατηγορία μόνος του. Το κύκλωμα είναι μινιμαλιστικό και υλοποιείται αποκλειστικά με τρανζίστορ fet που τροφοδοτούνται με υψηλή τάση...

Πώς να κάνω το πικάπ να ακούγεται καλύτερα από τα ψηφιακά;

Περισσότερο ενδιαφέρον εχει να συζητηθεί κάτω απο ποιες προϋποθέσεις μπορεί πράγματι σε ενα σύστημα-χώρο να ακούγεται καλύτερα το βινύλιο απο τα ψηφιακά μέσα, σε δικάναλη αναπαραγωγή.
Για να δούμε λοιπόν...

Για πείτε...

Ηχεία...άσωτα

Το εορτολόγιο αναγράφει του Ασώτου,σε αντιπαραβολή όμως με τον Βιβλικό χαρακτήρα λέω να παρουσιαστούν μέσα από αυτό το νήμα ηχεία...που δεν θα εξιλεώνονταν με τίποτα.Μοντέλα για τα οποία δεν θα χρειαζόταν καν να μελετηθεί διαθέσιμο spinorama,αφού η αστοχία θα ήταν χαραγμένη ήδη από την on-axis απόκριση και τις δέσμες off-axis (οριζόντια-κατακόρυφη) όπως παρουσιάζονται στις δημοσιευμένες...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
166.029
Μηνύματα
2.696.229
Members
37.019
Νεότερο μέλος
kwpap7
Top