Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Reaction score
3.455
Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

MP3 playback: Αν εξαιρέσεις ότι σου τρώει το πρώτο δευτερόλεπτο κατά τα άλλα μια χαρά ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ "popup menu" ή "information". Τότε αρχίζουν σπασίματα τα οποία παραμένουν ΣΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΞΕΙΣ (είτε mp3 είτε avi) μέχρι να κάνεις restart. Ειδικά αν πατήσεις popup menu αρχίζουν τα πανηγύρια. Χάνεται στιγμιαία το σήμα, ο ήχος χάνεται για λίγο, μετά παίζει με διακοπές και γενικά συμβαίνει ένα απίστευτο μπάχαλο.

Όλα αυτά με εξωτερικό σκλήρό από USB, δεν έχω δοκιμάσει ακόμα εσωτερικό σκληρό ή e-sata για να δω αν εκεί υπάρχει καμιά διαφορά.

Για μηχάνημα 400 ευρώ αυτό είναι απίστευτο και φοβερά εκνευριστικό.
Απαράδεκτη συμπεριφορά. Απoρώ πως και δεν το είxε αναφέρει κανείς από τους δοκιμαστές, ή μήπως το είχε αναφέρει και δεν το είχα προσέξει ?

Από την άλλη, μήπως δεν κάνεις κάτι σωστά ή έχεις λανθασμένα settngs ?

Reaction score
0
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Προσοχή στους δύσμοιρους που θα επιχειρήσουν ανυποψίαστοι να δικτυώσουν το μηχανάκι τους με το D-Link DWA-140 (το μοναδικό συμβατό σύμφωνα με την HDI).

Εάν δεν βρείτε το D-Link DWA-140 Η/W ver. B1 τότε ΜΗΝ ελπίζετε.
Αναφέρω το πάθημα μου:
Παρήγγειλά το D-Link DWA-140 από γνωστό κατάστημα. Σήμερα το παρέλαβα.
Το έβαλα στο Dune Prime 3.0 και ....... ΤΙΠΟΤΑ! Νεκρό! Nada!
Σκέφτηκα ότι μάλλον έχει πρόβλημα το USB. Το έβαλα στον υπολογιστή μου και έπαιξε μια χαρά. Τότε άρχισα να το ψιλιάζομαι...
Έψαξα στο site της HDI και είδα ότι έχουν προσθέσει δίπλα στο D-Link DWA-140 το H/W ver. B 1.
Δυστυχώς εγώ έχω το Β 2 και οπότε μου είναι άχρηστο.

Γενικά πάντως είναι ψιλοαπαράδεκτο να μην έχουν σοβαρό support σε τέτοια πράγματα.
Δεν είναι δυνατό να πουλάς μηχάνημα 450 Euro και να ζητάς να βρούμε συγκεκριμένο (και μόνο) USB Wi-FI adapter ΚΑΙ με συγκεκριμένο H/W version... ΕΛΕΟΣ !!!

Ελπίζω να διορθωθούν τα πράγματα στο επόμενο firmware.

Οπότε, απανταχού συνάδελφοι εκεί έξω, προσέξτε πριν αγοράσετε. Μην την πατήσετε όπως εγώ!

Reaction score
6

Σχετικά με την βιβλιοθήκη ενώ μου εμφανίζονται κανονικά τα εξωφυλλα και οι πληροφορίες για κάθε ταινια εχω διαφορά στην εμφάνιση σε σχεση με την παρακάτω εικονα…

Σε αυτή την φωτο ενώ παρουσιάζονται δυο σειρές ταινιων σε εμένα βγαίνει μονο μια πιθανόν γιατι είναι μεγαλύτερα τα εξώφυλλα?? ( δεν ξερω ακριβως)

Υπαρχει κατι που αγνοώ ώστε να εμφανίζονται κανονικά δυο σειρες ταινιων;;
Επισης υπαρχει καποιος τροπος οι πληροφορίες των ταινιων να είναι με ελληνικά;;

Τα παρακάτω εικονίδια για την κατηγοριοποίηση των φακέλων που τα βρισκω;

Κατι ακόμα
Η λειτουργία snapshot λειτουργεί;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Για ολους οσους ειναι λιγο βιαστικοι...παρακαλω ας διαβασουν
αυτο το νημα το οποιο,παρεπιπτοντως, εχει αναρτηθει σε φορουμ
που δεν αφορα το Dune

Reaction score
11
1. ο εσωτερικός σκληρός που, όπως γράφεις, έχει περασμένα τα προγράμματα, κάνει το εξής: είναι χωρισμένος σε 2 partitions. To ένα (2Gb) χρησιμοποιείται από το Dune σαν system storage για λειτoυργίες όπως το IPTV, internet radio, bd-live, που θα ειίναι διαθέσιμες σε επόμενο firmware. Το δεύτερο partition χρησιμεύει για αποθήκευση αρχείων (ταινιών κλπ). Πρόσεξε μόνο αν στο δεύτερο patrition έχει γίνει format. Αν όχι, τότε μπορείς να δώσεις την εντολή format partition (πηγαίνεις από την αρχική οθόνη στο hard disc, πατάς το info στο τηλεκοντρόλ, μετά format partition και επιλέγεις το partition που θέλεις.

2.Οι υπότιτλοι παίζουν στο Pc? Γιατί δεν μου έτυχε σε καμμία ταινία να μην παίζουν οι υπότιτλοι. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι το αρχείο της ταινίας και των υπότιτλων δεν έχουν το ίδιο όνομα. Αν η ταινία είναι πχ movie.mkv τότε οι υπότιτλοι πρέπει να είναι movie.srt.
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.Με τους υποτιτλους βρηκα τι φταιει.Ταινια και srt ειχαν διαφορετικες ονομασιες,εβαλα τον τιτλο που ειναι η ταινια στο αρχειο srt και ειδα φως,παιξανε κανονικοτατα.Με ειχε μπερδεψη,γιατι στο PC παιζανε κανονικα.
Αυτο με το partition δεν το πολυκαταλαβα."Πρόσεξε μόνο αν στο δεύτερο patrition έχει γίνει format" Τον δισκο τον βλεπη με ονομασια Hard disk 2/2.Παταω info και μου βγαζει.Partition 2/2
File system EXT2. Ειναι ok η πρεπει να κανω κατι?

Reaction score
11
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.Με τους υποτιτλους βρηκα τι φταιει.Ταινια και srt ειχαν διαφορετικες ονομασιες,εβαλα τον τιτλο που ειναι η ταινια στο αρχειο srt και ειδα φως,παιξανε κανονικοτατα.Με ειχε μπερδεψη,γιατι στο PC παιζανε κανονικα.
Αυτο με το partition δεν το πολυκαταλαβα."Πρόσεξε μόνο αν στο δεύτερο patrition έχει γίνει format" Τον δισκο τον βλεπη με ονομασια Hard disk 2/2.Παταω info και μου βγαζει.Partition 2/2
File system EXT2. Ειναι ok η πρεπει να κανω κατι?
Nick

Reaction score
11
Απο χτες παιδευομαι να βαλω να παιξει ταινια bluray original νοικιασμενη.Ενω ξεκιναει να μετραει ξαφνικα σταματαει το counter
στο 00.00.20 sec και εμφνιζεται το Paramount logo της ταινιας μαυριζει η οθονη και εμφανιζει το παρακατω μυνημα.
"Playback cancelled due to security violation Please eject and re-insert the disk".Μια φορα μονο καταφερε και επαιξε,μετα τελος.
Το Prime 3.0 εχει το firmware το κανονικο,δεν εχει γινει update.Ειναι συνδεμενο μεσω hdmi,αυτο που ειχε μεσα,μεσω onkyo 905 σε sony KDL 46 X 3500.Οι ρυθμισεις στο dune ειναι.
Video connector HDMI,Video mode 1080p24Hz,Auto framerate 24/50/60Hz.Συνδεσα το dune απειυθειας στην TV μηπως εφταιγαι ο onkyo,αλλα το προβλημα παραμενει το ιδιο.Δοκιμασα και αλλα
framerate settings αλλα τιποτα.
Ευχαριστω και καλες γιορτες σε ολους.
Nick

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Απο χτες παιδευομαι να βαλω να παιξει ταινια bluray original νοικιασμενη.Ενω ξεκιναει να μετραει ξαφνικα σταματαει το counter
στο 00.00.20 sec και εμφνιζεται το Paramount logo της ταινιας μαυριζει η οθονη και εμφανιζει το παρακατω μυνημα.
"Playback cancelled due to security violation Please eject and re-insert the disk".Μια φορα μονο καταφερε και επαιξε,μετα τελος.
Δοκιμασες μονο με μια ταινια?
Εαν ναι, ποια ειναι αυτη?

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Δοκιμασα το Transformers Revenge Of The Fallen,και το Star Trek.
Ενω εχτες επαιξε το Star Trek κατευθειαν,σημερα που πηγα να το ξαναβαλο εβγαζε το μυνημα που περιγραφω πιο πανω.

Reaction score
11

Δοκιμασα το Transformers Revenge Of The Fallen,και το Star Trek.
Ενω εχτες επαιξε το Star Trek κατευθειαν,σημερα που πηγα να το ξαναβαλο εβγαζε το μυνημα που περιγραφω πιο πανω.
Ξεχασα να αναφερω οτι σε ολη αυτη την προσπαθεια,δεν ειχα κουμπωση το usb stick που ηταν μεσα στο dune.
Ειναι απαραιτητο να ειναι στη usb θυρα του dune για να δουμε bluray δισκακια?

Το dune ηρθε με προεγκατεστημενο 500 gb σκληρο δισκο.Οποτε το stick δεν χρειαζεται?

Reaction score
1.458

Βγάλτο από την πρίζα για 2-3 ' και μετά θα στα παίξει τα blu ray.Προσοχή μην δοκιμάσεις το BD-LIVE γιατί έχει πρόβλημα δεν το παίζει και θα σου ξαναβγάλει το ίδιο μήνυμα αν το δοκιμάσεις.

Reaction score
0
UPDATE: Λοιπόν σήμερα έβαλα το δικό του HDMI καλώδιο (χθες το είχα συνδέσει με το HDMI του e-great που ήταν ήδη συνδεδεμένο στην TV). Δεν έκανε τίποτα από αυτά που περιγράφω παραπάνω: έπαιξε τα πάντα χωρίς σπασίματα και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις είτε πάταγα info είτε popup menu.

Πήρα μια τρομάρα όταν έβαλα το Shield (7η season, 4ο DVD) γιατί κόλλησε και έπαιζε κομμάτι του εισαγωγικού βίντεο του DVD σε loop και δε σταματούσε με τίποτα. Το έκλεισα από το διακόπτη, το ξανάπαιξα και έπαιξε κανονικότατα.

Εξακολουθεί να μου φαίνεται ότι δεν κάνει upscale, δε μπορεί ρε γαμώτο xvid να μου φαίνεται καλύτερης ποιότητας απ' ότι DVD! (και το δοκίμασα με κάμποσα avi από τις σειρές που παρακολουθώ και με DVD τα αγορασμένα Frasier, Shield & 3rd Rock from the Sun).

Ρε παιδιά δεν δοκιμάζει και κανείς άλλος μπας και κάνουν πουλάκια τα μάτια μου;

Βέβαια ίσως να φταίει ότι χθες είδα για πρώτη φορά bluray (Galactica) του οποίου η εικόνα με έκανε να μαζεύω το σαγόνι μου (μέχρι χθες νόμιζα ότι με ματρόσκα υψηλού bit-rate τα είχα δει όλα... ουδέν ψευδέσθερο!!!)

Αυτά!

@secabox: Σε ποιο στικάκι αναφέρεσαι; Το μόνο που είχε στο κουτί ήταν ένας sata->usb connector.

Reaction score
11
UPDATE: Λοιπόν σήμερα έβαλα το δικό του HDMI καλώδιο (χθες το είχα συνδέσει με το HDMI του e-great που ήταν ήδη συνδεδεμένο στην TV). Δεν έκανε τίποτα από αυτά που περιγράφω παραπάνω: έπαιξε τα πάντα χωρίς σπασίματα και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις είτε πάταγα info είτε popup menu.

Πήρα μια τρομάρα όταν έβαλα το Shield (7η season, 4ο DVD) γιατί κόλλησε και έπαιζε κομμάτι του εισαγωγικού βίντεο του DVD σε loop και δε σταματούσε με τίποτα. Το έκλεισα από το διακόπτη, το ξανάπαιξα και έπαιξε κανονικότατα.

Εξακολουθεί να μου φαίνεται ότι δεν κάνει upscale, δε μπορεί ρε γαμώτο xvid να μου φαίνεται καλύτερης ποιότητας απ' ότι DVD! (και το δοκίμασα με κάμποσα avi από τις σειρές που παρακολουθώ και με DVD τα αγορασμένα Frasier, Shield & 3rd Rock from the Sun).

Ρε παιδιά δεν δοκιμάζει και κανείς άλλος μπας και κάνουν πουλάκια τα μάτια μου;

Βέβαια ίσως να φταίει ότι χθες είδα για πρώτη φορά bluray (Galactica) του οποίου η εικόνα με έκανε να μαζεύω το σαγόνι μου (μέχρι χθες νόμιζα ότι με ματρόσκα υψηλού bit-rate τα είχα δει όλα... ουδέν ψευδέσθερο!!!)

Αυτά!

@secabox: Σε ποιο στικάκι αναφέρεσαι; Το μόνο που είχε στο κουτί ήταν ένας sata->usb connector.

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Βγάλτο από την πρίζα για 2-3 ' και μετά θα στα παίξει τα blu ray.Προσοχή μην δοκιμάσεις το BD-LIVE γιατί έχει πρόβλημα δεν το παίζει και θα σου ξαναβγάλει το ίδιο μήνυμα αν το δοκιμάσεις.
Τωρα μολις δοκιμασα και αυτο.Το προβλημα παραμενη

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Τότε κάνε reinstall το firmware.
Εισαι σιγουρος γιαυτο?Πως γινεται το εχεις κανει?
Αν δεν ξερεις τι να το κανης τι το θες το στικακι?

Reaction score
0
Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους,εχω μια απορια,μερικα ριπαρισμενα δισκακια δεν μου τα παιζει το base βγαζοντας μηνυμα για region!
Υπαρχει τροπος να γινει region free?
Ευχαριστω!

Reaction score
0

Καλημέρα. Κάποιους κοινόχρηστους φακέλους από το δίκτυο μου τους δείχνει άδειους ενώ έχουν αρχεία flac. Αν τα μεταφέρω αλλού τα βλέπει και τα παίζει κανονικά! Συνέβη σε κανέναν άλλον;

Reaction score
11

Χρονια πολλα σε ολους.
Αυτα τα στοιχεια μου δειχνει ο εσωτερικος δισκος.Τα 2 gb που χρεισημοπιουνται δεν φαινονται.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab