Κώστας Φ.
Truth hurts. Here's a teddy bear.
- Reaction score
- 895
Έχει USB το VDAC, έστω κι από τις "αρχαίες". Το μόνο που δεν έχει είναι ψηφιακή έξοδο.
Ναι...Ψάχνοντας λοιπόν τον ξένο τύπο βρήκα αυτόΑπίστευτο!
Η νέα, (εσωτερική), κάρτα ήχου της ASUS, (stereo only αναλογικά), λένε ορισμένοι ειδικοί πολύ γνωστοί μας, ότι πλησιάζει η και ξεπερνάει οριακά σε ορισμένα σημεία, το μηχάνημα αναφοράς για χρόνια, το dac benchmark!
Κάποιο σχόλιο; :624:
Μπερδέυουν και πάλι την ST με την STX!!!Ναι...Ψάχνοντας λοιπόν τον ξένο τύπο βρήκα αυτό
κλίκ το οποίο μάλλον βγάζει μέτρια αποτελέσματα για την κάρτα συγκριτικά με.....
λοιπον μαλλον πρεπει να το κανουμε ξεχωριστο θεμαhttp://www.lynxstudio.com/product_detail.asp?i=16
$795 η 16κάναλη και αυτό είνα MSRP.
€775 Ελλλάδα εδώ
Ναι αλλα και παλι δέν την συγκρίνουν με τη musiland.Και αποκλείεται η st να έχει τεράστιες διαφορές με την stx.Μπερδέυουν και πάλι την ST με την STX!!!
Πολλά και τεκμηριωμένα στοιχεία, συγκριτικά για τις δύο κάρτες, όπου φαίνεται η υπεροχή της ST ως προς την STX, θα βρεις στους ίδιους εδώ:
http://www.head-fi.org/forums/f46/xonar-essence-st-sneak-peak-414322/
Tώρα ως προς την σύγκριση με το BENCHMARK αφήνω να μιλήσουν άλλοι! Εγώ θα έπρεπε να τα έχω δίπλα-δίπλα και τα δύο στο δικό μου σύστημα για να πω και δεν .... Από προδιαγραφές πάντως ... άνετα!
Εκείνο που μπορώ να πω και να είναι 100 % έγκυρο, είναι πως το θέμα DAC για μένα έκλεισε με την αγορά της ST και δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ! O ήχος που πήρα είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που χρειάζομαι! Εύχομαι για όλους τους εναγώνια ψάχνοντες συμφορουμίτες κάποτε να συμβεί αυτό το θαύμα!
Καλή χρονιά!
:107:
Ναι αλλα και παλι δέν την συγκρίνουν με τη musiland.Και αποκλείεται η st να έχει τεράστιες διαφορές με την stx.
Την st την βρίσκω πουθενά?Ξέρεις?ίσως αν την έβρισκα να το σκεφτόμουν...
Δέν επικοινώνησα και δέν νομίζω οτι το κατάστημα έχει καλό ιστορικό στην ενημέρωση.Δυστυχώς...
Αλλά αναρωτιέμαι τι να συμβαίνει... Στο e-shop σου είπαν πως δεν θα ξανάρθει;
:111:
Δέν επικοινώνησα και δέν νομίζω οτι το κατάστημα έχει καλό ιστορικό στην ενημέρωση.
Εξαντλημένο. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αγορά.Tότε πως λες ότι δεν υπάρχει;
:111:
Μου ηρθε το Stereophile.Tώρα ως προς την σύγκριση με το BENCHMARK αφήνω να μιλήσουν άλλοι! Εγώ θα έπρεπε να τα έχω δίπλα-δίπλα και τα δύο στο δικό μου σύστημα για να πω και δεν .... Από προδιαγραφές πάντως ... άνετα!
Μου ηρθε το Stereophile.
Η συγκριση γινεται με το Squeezebox απο το οποιο ειναι λιγο καλυτερο! το Squeezebox ειναι γνωστο για το μεγαλο τζιτερ και τις χαμηλου επιπεδου αναλογικες εξοδους.
η δευτερη συγκριση γινεται με το ayre dac. το ayre ειναι πολυ καλυτερο σε ολα.
δεν βλεπω πουθενα διθυραμβους για την χρηση της καρτας ως dac.
η αποψη μου ειναι να παρεις ενα απο τα φθηνα dac και να κανεις συγκρισεις. ισως εκπλαγεις.
τωρα ως προς το χαμηλο jitter στο ψηφιακο μερος, συμφωνα με τον κωσταυτια που εκτιμω ιδιαιτερως το ταπεινο egreat παρεχει ενα αριστο αποτελεσμα.
τα παραπανω γιατι εγινε λογος για το αρθρο του stereophile
Δηλαδή εγώ που έχω την STX αξίζει να πάρω την ST?
Θα παίζει και πολυκάναλα FLAC.
OXI.
Caravelle μην παίρνεις στο λαιμό σου κόσμο, αν μπορείς.