ASUS XONAR ESSENCE

Reaction score
498
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ASUS XONAR ESSENCE

1)Στο εξώφυλλο μιλάει για hiend ήχο με 200 $.
2)Συγκρίνει την STX που υστερεί ως προς την ST.
3)To jitter του ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΥ μέρους, (και πολύ περισσότερο του ψηφιακού), είναι, (για την ST που έχει 31% λιγότερο jitter από την STX), περίπου στα 125 ps, (180 της STX, που μέτρησε ο Atkinson x 31%), που είναι στα επίπεδα των ακριβότερων και καλύτερων DAC αξίας χιλιάδων Ευρώ.

Nομίζω;

:107:
Έχεις χάσει το καράβι,γενικά έχεις χάσει και τον δρόμο (για μία ακόμη φορά..)

Έκανες μία πάρα πολύ καλή αγορά.Μέχρι εκεί όμως.Από εκεί και πέρα αυτοπαραμυθιάζεσαι,όπως κάνεις με όλα τα προιόντα που αγοράζεις..

Δεν ανακάλυψες την Αμερική με αυτή την κάρτα,ούτε και παίζει καλύτερα από dacs πολλών εκατοντάδων/χιλιάδων ευρώ.

Μην με παρεξηγείς, κι εγώ ίσως αυτήν να έπαιρνα στην θέση σου - ψήνομαι για να είμαι ειλικρινής - αλλά μην τρελλαθούμε κιόλας.Να είμαστε και λιγάκι συγκρατημένοι..Ήμαρτον πια...

ααα,και δεν το πιστεύω πως η ST με την STX έχουν τόσο μεγάλη διαφορά πια - παίζει και να μην είναι ακουστή βασικά η διαφορά..

Υ.Γ: Αυτό που μου κάνει εντύπωση,κι έχω πιάσει και τον εαυτό μου να το κάνει είναι πως τρελαινόμαστε με τις πηγές υψηλής ανάλυσης λες κι έχουμε λύσει όλα τα άλλα (χώρος-ηχείο-ενισχυτής).Λες κι ένα σούπερ σύστημα δεν θα μας ρίξει στα αυτιά με MP3 320 σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς όμως επειδή ακούμε στα 24/96...:120:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: ASUS XONAR ESSENCE

Εξηγώ και τεκμηριώνω επαρκώς όσα λέω!
Επαρκώς για εσένα.
Εδώ δεν ξέρεις τη διαφορά Rightmark και Audio Precision και κάνεις μπακαλίστικους υπολογισμούς τύπου -31% επειδή το διάβασες στο site της Asus..
Αυτή είναι η πραγματικότητα και όλο το υπόλοιπο παραμύθι είναι στα πλαίσια του "ό,τι έχει αγοράσει ο caravelle (από ηχεία μέχρι πικάπ και αυτοκίνητα) είναι το καλύτερο και θα σας τα ζαλίσω μέχρι να σας πείσω ή έστω να βγείτε νοκάουτ και να γράφω μόνος μου".

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ASUS XONAR ESSENCE

Έχεις χάσει το καράβι,γενικά έχεις χάσει και τον δρόμο (για μία ακόμη φορά..)

Έκανες μία πάρα πολύ καλή αγορά.Μέχρι εκεί όμως.Από εκεί και πέρα αυτοπαραμυθιάζεσαι,όπως κάνεις με όλα τα προιόντα που αγοράζεις..

Δεν ανακάλυψες την Αμερική με αυτή την κάρτα,ούτε και παίζει καλύτερα από dacs πολλών εκατοντάδων/χιλιάδων ευρώ.

Μην με παρεξηγείς, κι εγώ ίσως αυτήν να έπαιρνα στην θέση σου - ψήνομαι για να είμαι ειλικρινής - αλλά μην τρελλαθούμε κιόλας.Να είμαστε και λιγάκι συγκρατημένοι..Ήμαρτον πια...

ααα,και δεν το πιστεύω πως η ST με την STX έχουν τόσο μεγάλη διαφορά πια - παίζει και να μην είναι ακουστή βασικά η διαφορά..

Υ.Γ: Αυτό που μου κάνει εντύπωση,κι έχω πιάσει και τον εαυτό μου να το κάνει είναι πως τρελαινόμαστε με τις πηγές υψηλής ανάλυσης λες κι έχουμε λύσει όλα τα άλλα (χώρος-ηχείο-ενισχυτής).Λες κι ένα σούπερ σύστημα δεν θα μας ρίξει στα αυτιά με MP3 320 σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς όμως επειδή ακούμε στα 24/96...:120:

1)Παρομοίως..

2)Για ένα παραμύθι ζούμε..

3)Δεν είπα παίζει αλλά έχει JITTER στα επίπεδα κτλπ. κτλπ. ....

4)Διάβαζε προσεκτικότερα...

5)Η διαφορά είναι ελάχιστη η μεγάλη ανάλογα με την οπτική η ακουστική αν θέλεις γωνία που το βλέπουμε η το ακούμε...

6)Υ.Γ. To δικό μου σύστημα ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

Νομίζω; (Σίγουρα ναι και δεν χρεώνω κανένα! Άρα δικαιούμαι!).

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ASUS XONAR ESSENCE

Επαρκώς για εσένα.
Εδώ δεν ξέρεις τη διαφορά Rightmark και Audio Precision και κάνεις μπακαλίστικους υπολογισμούς τύπου -31% επειδή το διάβασες στο site της Asus..
Αυτή είναι η πραγματικότητα και όλο το υπόλοιπο παραμύθι είναι στα πλαίσια του "ό,τι έχει αγοράσει ο caravelle (από ηχεία μέχρι πικάπ και αυτοκίνητα) είναι το καλύτερο και θα σας τα ζαλίσω μέχρι να σας πείσω ή έστω να βγείτε νοκάουτ και να γράφω μόνος μου".

Τέλος πάντων στην συγκεκριμένη περίπτωση που ο φίλος Jargon ρωτάει για πολυκάναλο ήχο η ST μπορεί και η STX όχι! Μπορείτε άνετα να το αμφισβητήσετε!

Τα υπόλοιπα ας κριθούν ...

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Θα κάνουμε το εξής:
Θα αγοράσει την ST ο φίλος JargonGR (αν τη βρει πουθενά γιατί συζητάμε για κάρτα που προφανώς έχει καταργηθεί) για να αντικαταστήσει την "κατώτερη" STX κι αν δεν του άρεσει ή απλα δεν ακούσει διαφορά από την "ταπεινή" STX θα του την αγοράσει άμεσα ο caravelle (να την κρατήσει για ανταλλακτικά ή να την πουλήσει ή ό,τι άλλο θέλει).

Έχουμε συμφωνία;

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Τέλος πάντων στην συγκεκριμένη περίπτωση που ο φίλος ρωτάει για πολυκάναλο ήχο η ST μπορεί και η STX όχι! Μπορείτε άνετα να το αμφισβητήσετε!

Τα υπόλοιπα ας κριθούν ...

Για πολυκάναλο ήχο υπάρχει η Xonar HDAV1.3 Deluxe.
Ούτε για την ST ούτε για την STX έχω δει κάτι ανάλογο.
Εάν και εφόσον υπάρξει κανονική διαθεσιμότητα της ST κι εάν και εφόσον βγει ποτέ το H6 extension card, το ξανασυζητάμε.

Reaction score
11
Απάντηση: ASUS XONAR ESSENCE

Eνημέρωση:

1)To those unfamilair with this model, it was originally slated to be the PCI version of the highly popular Xonar Essence STX. ASUS changed the design by adding a improved master clocking circuit which lowers jitter and also added a pin header. This header allows connection to the H6 DAC expansion board which allows the card to be upgraded from a 2.0 card to full analog surround.

2)Actually, the HDAV 1.3 is better then the D2 but not quite as good as the ST(X) speaking strictly about measurments.

Eδώ:

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=304956

Έχουν και αυτοί την ίδια τρέλλα με εμένα: πιστεύουν πως ότι αγοράζω, είναι το καλύτερο!

:142:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Είναι γνωστό ότι η ST και STX είναι για "μουσική" ενώ η HDAV για πολυκάναλο setup.
Από τη στιγμή που δεν υπάρχει η ST ούτε και το H6, τι ακριβώς συζητάμε; Αν θες πολυκάναλο η HDAV1.3 Deluxe είναι η καλύτερη πρόταση της Asus τη δεδομένη στιγμή.

Σε αυτό δεν απάντησες:

Θα κάνουμε το εξής:
Θα αγοράσει την ST ο φίλος JargonGR (αν τη βρει πουθενά γιατί συζητάμε για κάρτα που προφανώς έχει καταργηθεί) για να αντικαταστήσει την "κατώτερη" STX κι αν δεν του άρεσει ή απλα δεν ακούσει διαφορά από την "ταπεινή" STX θα του την αγοράσει άμεσα ο caravelle (να την κρατήσει για ανταλλακτικά ή να την πουλήσει ή ό,τι άλλο θέλει).

Έχουμε συμφωνία;

Reaction score
11

Εάν και εφόσον υπάρξει κανονική διαθεσιμότητα της ST κι εάν και εφόσον βγει ποτέ το H6 extension card, το ξανασυζητάμε.

Eίδες; Προς τι τόσο μίσος...

:111:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ASUS XONAR ESSENCE

Eίδες; Προς τι τόσο μίσος...

Δεν υπάρχει μίσος, προφανώς, όμως το να βάλεις τον άνθρωπο που έχει ήδη μία πολύ καλή κάρτα (STX) σε έξοδα χωρίς λόγο πάει πολύ.

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ASUS XONAR ESSENCE

Δεν υπάρχει μίσος, προφανώς, όμως το να βάλεις τον άνθρωπο που έχει ήδη μία πολύ καλή κάρτα (STX) σε έξοδα χωρίς λόγο πάει πολύ.

Ρώτησε για πολυκάναλο ήχο! Άρα ορκίζομαι πως δεν τον παρέσυρα σε έξοδα γιατί από το νού του το έβγαλε και θέλει να αγοράσει κάτι άλλο!

:402:

Reaction score
777
Φίλε caravelle.Παρατηρώ οτι είσαι πολύ ευχαριστημένος απο την κάρτα και καλά κάνεις.Αυτό όμως δέν σημαίνει οτι είναι τόσο καλή όσο ένα DAC.Το jitter όπως σου πα δέν μου λέει κατι...Υπάρχουν πολλά στοιχεία που δέν πρέπει να αμελείς.
Τώρα εγώ παίζει να αγοράσω ή τη vdac ή τη musiland ή και τις δύο αν μουρλαθώ...Έλα σπίτι θα καλέσω και τον diabolical που έχει το medea να κάνουμε το debate να μας φύγουν όλες οι αμφιβολίες...Οκ?Έτσι ρε παιδί μου για να δούμε ως προς τί η τιμή και η δόξα μπρός στα tech specs...

Reaction score
11
Απάντηση: Re: ASUS XONAR ESSENCE

Φίλε caravelle.Παρατηρώ οτι είσαι πολύ ευχαριστημένος απο την κάρτα και καλά κάνεις.Αυτό όμως δέν σημαίνει οτι είναι τόσο καλή όσο ένα DAC.Το jitter όπως σου πα δέν μου λέει κατι...Υπάρχουν πολλά στοιχεία που δέν πρέπει να αμελείς.
Τώρα εγώ παίζει να αγοράσω ή τη vdac ή τη musiland ή και τις δύο αν μουρλαθώ...Έλα σπίτι θα καλέσω και τον diabolical που έχει το medea να κάνουμε το debate να μας φύγουν όλες οι αμφιβολίες...Οκ?Έτσι ρε παιδί μου για να δούμε ως προς τί η τιμή και η δόξα μπρός στα tech specs...

Eυχαρίστως! (Που είσαι;)

D

deleted user 10898

Guest

1)Στο εξώφυλλο μιλάει για hiend ήχο με 200 $.
2)Συγκρίνει την STX που υστερεί ως προς την ST.
3)To jitter του ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΥ μέρους, (και πολύ περισσότερο του ψηφιακού), είναι, (για την ST που έχει 31% λιγότερο jitter από την STX), περίπου στα 125 ps, (180 της STX, που μέτρησε ο Atkinson x 31%), που είναι στα επίπεδα των ακριβότερων και καλύτερων DAC αξίας χιλιάδων Ευρώ.

Nομίζω;

1) στο εξωφιλο δεν βλεπεις το τεραστιο ερωτηματικο?
ρωταει... και μεσα απανταει... ΔΕΝ...
2)δεν με αφορα..
3)εαν παιζει σαν squeezbox δεν πα να μετραει και σαν dcs?

αφου εισαι ευχαριστημενος μπραβο.
απλως επειδη ανεφερες το συγκεκριμενο περιοδικο, δεν μπορουμε να γραφουμε οτινανε..
(ειπαμε ενταξει εχει λιιιγο Jitter...)

Reaction score
11

1) στο εξωφιλο δεν βλεπεις το τεραστιο ερωτηματικο?
ρωταει... και μεσα απανταει... ΔΕΝ...
2)δεν με αφορα..
3)εαν παιζει σαν squeezbox δεν πα να μετραει και σαν dcs?

αφου εισαι ευχαριστημενος μπραβο.
απλως επειδη ανεφερες το συγκεκριμενο περιοδικο, δεν μπορουμε να γραφουμε οτινανε..
(ειπαμε ενταξει εχει λιιιγο Jitter...)

1)To ερωτηματικό το βάζουμε για να .... ρωτήσουμε...

Την απάντηση στην ερώτηση δεν την περιλαμβάνεις στο πακέτο;

Λέει:

"... for play back CD-sourced files, I can unreservelly recoment the Xonar Essence, in either of its guises, as the least expensive means of extracting true hi-end sound from a PC".

2)Δεν με αφορά!

3)Καμμία σχέση...

4)Οτινάνε γράφεις!

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.325

Να σας πω... Σόρρυ αν χαλάω το σερί περί Asus, άλλωστε αυτό είναι και το θέμα, αλλά γιατί να πάρω μια Asus και όχι αυτήν εδώ, που υποστηρίζει και συνδέσεις full balanced; Επειδή δεν γράφει επάνω Asus και δεν είναι καλυμμένη με ανοδιωμένο χαϊεντάδικο αλουμινάκι; Σιγά τ' αυγά! Εντάξει, είναι στο παλιό PCI, αλλά εκτός αυτού, για ποιον άλλο λόγο; Επειδή δεν την έχουν κάνει ρηβιού στο Στερεοφίλ; Να μη μιλήσω γι' αυτήν, εντάξει, πάμε σε άλλη τιμή.

Ξεκολλάτε από το Στερεοφίλ, χάνετε την ουσία και μένετε προσκολλημμένοι πίσω από ένα μάτσο αυταρέσκων μεσοκόπων που παιδιαρίζουν γύρω από ακριβά και γυαλιστερά κατασκευάσματα, χωρίς καλά - καλά να ξέρουν τί είναι.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.325

... Αφήστε δηλαδής που η ESI δεν έχει καθόλου jitter στα αναλογικά κυκλώματα! Πςςςςς... :114:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.578
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani