Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Νομίζω οτι θέλεται να κάνετε την ζωή σας δύσκολη ή κάνω λάθος?
να δείτε πως τους λένε αυτούς μαζόχ..........ς κάπως έτσι δεν θυμάμαι ακριβώς!:142::142::142:

Reaction score
5.621
1:1 πιστά αντίγραφα ασφαλείας μπορεί να κάνει κανείς με DVDFab με ένα κλικ.
Δισκάκια 50gb Sony x2 με 7 ευρώ από Ιαπωνία.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Νομίζω οτι θέλεται να κάνετε την ζωή σας δύσκολη ή κάνω λάθος?
να δείτε πως τους λένε αυτούς μαζόχ..........ς κάπως έτσι δεν θυμάμαι ακριβώς!:142::142::142:

Όχι ρε τι μαζόχες....HTPC Users τους λένε.:143:

Reaction score
384

Λοιπον, τα mini SAS ειναι συμβατα με SATA, αλλα δεν παει 1 προς 1. Για το κουτι που ενδιαφερομαστε χρειαζομαστε καρτα SATA controller με 5 mini SAS βυσματα. Επειδη οι καρτες εχουν 4 μονο, θα βαλουμε πανω τους 16 σκληρους. Θελουμε κι αλλη καρτα για τους υπολοιπους, εκτος κι αν παρουμε το καλωδιο που απο ενα mini SAS βγαζει 4χSATA και μπει στα SATA του motherboard (ετσι νομιζω τουλαχιστον).
Λυση ειναι η http://www.highpoint-tech.com/usa/rr2340.htm
και μια φτηνη αλλα οχι Raid http://www.supermicro.com/products/accessories/addon/AOC-SASLP-MV8.cfm (με τρεις τετοιες εχεις 24 καναλια. (£87 η μια στο scan.co.uk)
Φυσικα υπαρχουν και πολυ πιο ακριβες καρτες, αλλα δεν παμε να χτισουμε Data Centre. Μια ταινια θελουμε να δουμε! :142:

Αυτο που λεγαμε τωρα να 'εξαπλωθουμε' και σε δευτερο κουτι το κανουμε με αυτη την καρτα... HP SAS Expander, HP Part# 468406-B21. Οι καρτες αυτες ειναι σαν τα USB Hubs και απλα αυξανουν τα SAS port του συστηματος. Το control γινεται απο την καρτα Raid και φυσικα οσο αυξανουμε τον αριθμο των σκληρων θα πεφτει και η αποδοση. Η καρτα μπορει να 'σηκωσει' και 256 σκληρους, αρα με 5-6 καρτουλες εχετε σκληρους για να αποθηκευσει το FBI ολα του τα στοιχεια, συν ολα τα Blu Ray της γειτονιας.

Αυτα τα λιγα για τωρα, αλλα εαν ειναι κατι αλλο που δεν γνωριζω το λετε. Κι εγω μεχρι τωρα ημουνα χαρουμενος εαν το motherboard ειχε 6-8 SATA. :136:

Reaction score
150
xexe ωραίος!

Το πρόβλημα με την πτώση της απόδοσης των σκληρών νομίζω ότι στην περίπτωση μας είναι μικρό γιατί ούτε 100αδες concurrent users έχουμε, ούτε από 5 σκληρούς μαζί θα διαβάζουμε για να saturate the sata channel (γαμ...τα ελληνικά μου).

Υποθέτω πάντα, εκτός κι αν μπαίνει limit στο bandwidth ανα σκληρό ασχέτου ταυτόχρονης χρήσης τους.

Reaction score
1
Απάντηση: Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί...

Πάνω που ήμουν έτοιμος να πατήσω το κουμπί και να τα παραγγείλω, μια και τα συγκεκριμένα δισκάκια είναι τα φτηνότερα επώνυμα printable των 50GB που παίζουν αυτή τη στιγμή στο αγγλικό e-bay, πρόσεξα την προειδοποίηση του πωλητή:

ATTENTION!
These discs are NOT VERY COMPATIBLE with LG GGW-H20L burner
or TROUBLES can occur.

http://cgi.ebay.co.uk/10-tdk-bluray-bd-r-50gb-blu-ray-dual-layer-4X-printable_W0QQitemZ130349202555QQcmdZViewItemQQptZBI_Blank_Media?hash=item1e596afc7b

Αν δεν το είχα προσέξει, τώρα θα την είχα πατήσει και μάλιστα δεν θα μπορούσα να διαμαρτυρηθώ και καθόλου! :623:

Φαίνεται ότι αρχίζουν να παρουσιάζονται σιγά σιγά οι πρώτες ασυμβατότητες ανάμεσα στα δισκάκια Blu-ray (ακόμα και τα επώνυμα), και στα Blu-ray writers! :141:

Reaction score
807

Yπαρχει τροπος να βλεπει το ps3 δισκακια bd-re 50gb ?
Ειχα κανει κατι αποπειρες με το mgburn και το ggw αλλα επαιζαν παντου εκτος απο το ps3.
Υπαρχει καποιο κολπακι/ρυθμιση σε καποιο προγραμμα αντιγραφης ετσι ωστε να τα αναγνωριζει?

Reaction score
1

Yπαρχει τροπος να βλεπει το ps3 δισκακια bd-re 50gb ?
Ειχα κανει κατι αποπειρες με το mgburn και το ggw αλλα επαιζαν παντου εκτος απο το ps3.
Υπαρχει καποιο κολπακι/ρυθμιση σε καποιο προγραμμα αντιγραφης ετσι ωστε να τα αναγνωριζει?

Δες εδώ σε αυτό το θέμα, τα δικά μου μηνύματα 88, 89 και 90:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=65954&page=9

Με αυτόν τον τρόπο εγγραφής, λύσαμε οριστικά το πρόβλημα συμβατότητας ανάμεσα στο Playstation 3 αλλά και πολλά Blu-ray players της Sony και τα δισκάκια της Traxdata των 25GB με το Home που μοίραζα στα μέλη, και δεν μπορούσαν να τα παίξουν όσοι είχαν Playstation 3! :126:

Δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον τρόπο που διαβάζει το PS3 τα δισκάκια των 25GB με αυτόν που διαβάζει τα δισκάκια των 50GB! Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια ειδικά με πενηντάρια δισκάκια, αλλά θα ήταν πολύ κουφό να υπάρχει τέτοια διαφορά... :111:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Τελευταία παραλαβή 50 άδα 108 ευρώ! και βέβαια Χ4, και με την εγγύηση της TDK!
που τα είδες 4 ευρώ?
Ποιά TDK ρε παιδιά και πιο e-bay για να πληρώνω 6 ευρώ το δίσκο και μεταφορικά.

Τα φθηνότερα και αξιόπιστα δισκάκια είναι plaisio.gr και Letsbuy.gr
http://www.letsbuy.gr/product_info.php?products_id=1269 ektyposima
http://www.letsbuy.gr/product_info.php?cPath=66_48&products_id=1254

http://www.plaisio.gr/Consumables/O...isks/Verbatim-Dvd-R-Blu-Ray-25Gb-4X-43688.htm korifi

Σιγά να μην ψωνίσω αναλώσιμα από έξω....έχω γράψει δεκάδες.:114:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Αγαπητέ bmwz4 δεν τα πας καλά με την αριθμητική.
108 ευρώ/50 δισκάκια=2,16 ευρώ ανά δισκάκι

από ebay
20 TDK bluray video disc BD R blueray 25 GB 4X blu ray

Buy It Now price: US $65.00

Shipping and handling:To Greece -- US $3.99 -- Small Packets - International - Air. Additional services available.

Payment methods: PayPal
δηλ. 2,8 ευρώ ανά δισκάκι

Τα Maxell που έγγραψες έχουν 3,45 ευρώ ανά δισκάκι.

Reaction score
6

Κοντολέτα, αντί να παραδίδεις μαθήματα αριθμητικής, δεν κάνεις και καμμιά παραγγελία γιατί...στεγνώσαμε???? Οι δίσκοι μου έχουν αρχίσει και αγκομαχάνε, αγωνιούν να περαστούν σε BD-R 50 & BD-R 25 .... (έχω και την eurovision σε ΗD mpeg-2 4:2:2 με τα Gb της !!!)
Άντε να βλέπω παραγγελία...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Εγώ παρήγγειλα εχθές μια 50άδα TDK printable, με 115 ευρώ.

Reaction score
0

Έχω ένα LG GGW-H20L BD στο οποίο χρησιμοποιούσα δισκάκια Vernatim (Format Ver. 1.1) και CD Burner XP και όλα λειτουργούσαν άψογα. Τα δισκάκια γράφονταν σε 2X μέσα σε 45 λεπτά και το σύνολο των δεδομένων στο δισκάκια έφτανε μέχρι και 23,2 GB.
Από την στιγμή που προμηθεύτηκα δισκάκια Verbatim (Format Ver. 1.2) άρχισαν τα προβλήματα. Η ταχύτητα παρέμεινε 2X αλλά το σύνολο των δεδομένων μειώθηκε σε 18-20 GB. Όταν προσπαθώ να γεμίσω το δισκάκι παίρνω αυτό το μήνυμα

Έχει παρατηρήσει κανείς αυτό το πρόβλημα;
Σε δισκάκι Maxell BD-R Dual Layer 50 GB (Format Version 1.2) όλα λειτούργησαν σωστά και δεν παρατηρήθηκε το παραπάνω πρόβλημα, που σημαίνει ότι το μηχάνημα δεν έχει πρόβλημα.
Ποιές είναι οι διαφορές μεταξύ Format Version 1.1 και Format Version 1.2;
Αύριο θα δοκιμάσω ένα VERBATIM BLU-RAY BD-R 4X 25GB PRINTABLE (δεν ξέρω ακόμα Format Version).
Συγνώμη για το μεγάλο post και ελπίζω κάποιος να μπορεί να βοηθήσει.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Για να μην χαλάτε δισκάκια, καντε το εξής, γράφεται πρώτα σε ένα επανεγγράψιμο, και όταν όλα πάνε καλά, πχ. εικόνα, υπότιτλοι, εγγραφή, τότε τα περνάτε στο κανονικό
δισκάκι, αυτό κάνω εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος, δύο επανεγγράψιμα TDK 25
τα έχω γράψει πάνω απο 300 φορές! το δε 50άρι μου πάρα πολλές φορές χωρίς πρόβλημα,
και χωρίς να τα προσέχω καθόλου, ρωτήστε τον Παναγιώτη που με είδε!!!

Reaction score
0

Δυστυχώς και το VERBATIM BLU-RAY BD-R 4X 25GB PRINTABLE (Format Version 1.2) παρουσιάζει το ίδιο "πρόβλημα" με αυτό που παρουσίασα στη προηγούμενη αναρτησή μου ( #236) .
Να υποψιαστώ λοιπόν ότι απο εδώ και πέρα τα BLURAY της VERBATIM παρουσιάζουν ασυμβατότητα με το LG GGW-H20L;
Αν κάποιος έχει την δυνατότητα να δοκιμάσει, ας ενημερώσει.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Όλα τα δισκάκια θα τα γράφεις στην μισή απο την ονομαστική ταχύτητα!

Reaction score
0

Σε ταχύτητα 2Χ τα έγραψα.
Απλά το θέμα είναι ότι πλεόν δεν γεμίζουν με δεδομένα. Βάζω 20-21 GB και η εγγραφή γίνεται κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν βάζω πάνω απο 22 GB βγάζει αυτό το μύνημα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.615
Members
38.579
Νεότερο μέλος