Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Ξεκινησα καποιες δοκιμες.Κατεβασα με το my movies μερικα εξωφηλα για της ταινιες που εχω.Προσδιορισα να το αποθηκευση
στον φακελο που εχω την ταινια?Σωστα μεχρι εδω?Δημιουργησε μεσα στον φακελο τα εξεις..Icon.aai,dune_folder.txt,folder.jpg,
mymovies.xml,mymovies-back.jpg,mymovies-front.jpg,και εναν ακομη φακελο χωρις ονομα με τον χαρακτηρα (-) και μεσα εχει.
-.aai,dune_folder.txt.Δεν ξερω αν πρεπει να δημιουργηση και δευτερο φακελο,γιατι οταν πηγαινω στην playlist του dune τα βγαζει διπλα,εναν φακελο με το ονομα της ταινιας,και εναν φακελο
χωρις ονομα.Πατωντας και στους δυο φακελους εχει την ιδια ταινια μεσα.

Reaction score
0
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Σημερα αν και το ειχα παρει απο τους πρωτους ειχα την πρωτη μου εμπειρια με το dune,αφου φορτωσα τον εξωτερικο με καποιες ταινιες αρχισα τις δοκιμες μου επαιξε οτι του εβαλα να παιξει ομως με προβληματισαν πολυ καποιες διακοπες που εκανε κατα την αναπαραγωγη των αρχειων (κυριως ματροσκες)η διακοπη γινοταν για περιπου 10 δευτ και μετα συνεχιζε , δεν ξερω εαν ειναι θεμα λογισμικου (εχω περασει το τελευταιο) η καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω αλλα εαν καποιος ειχε το ιδιο προβλημα και το ελυσε αν μπορουσε να βοηθησει θα με υποχρεωνε.τελος ψαχνωντας τα διαφορα καλουδια σχετικα με iptv και ιντερνετ radio σκεφτηκα μηπως οι κατεχοντες καλα το μηχανημα θα μπορουσαν να φτιαξουν μερικα αρχεια με iptv και καποια με ελληνικους και ξενους ιντερνετικους ραδιοφωνικους σταθμους για εμας τους υπολοιπους που δεν κατεχουμε και πολυ.

Reaction score
0

Σήμερα δοκίμασα torrent σε Ελληνικό tracker δεν ξεκίνησε καθόλου μετά από 5 λεπτά έβγαλε σφάλμα ενώ σε ξένο tracker κατέβαζε κανονικά να μας ενημερώσει κάποιος που είναι στο gt net εάν κατεβάζει στο dune

Reaction score
1.458

Στο συγκεκριμένο tracker είναι ban ο client του dune,όπως και στους περισσότερους σοβαρούς private trackers. Προφανώς ο ξένος που δοκίμασες είναι public ?Στον blue white πάντως δουλεύει κανονικά,αν είσαι μέλος δοκίμασε από κει!

Reaction score
0

Στο συγκεκριμένο tracker είναι ban ο client του dune,όπως και στους περισσότερους σοβαρούς private trackers. Προφανώς ο ξένος που δοκίμασες είναι public ?Στον blue white πάντως δουλεύει κανονικά,αν είσαι μέλος δοκίμασε από κει!

ευχαριστώ

Reaction score
11
Εχω καποιες ερωτησεις σχετικα με το mymovies.Εγατεστησα το My Movies Collection Management γιατι σε xp δεν δουλευει το My Movies for Windows Media Center.Αφου εκανα ολες της απαραιτητες ρυθμισεις "Store meta-data for HDI Dune (AAI files)".,οριισα που εχω της ταινιες και πατησα update.Κανω import τα εξωφηλα και βρηκε ολες της ταινιες που ειχα στο δισκο.μεχρι εδω καλα.Εφτιαξε και εναν φακελο μεσα στο φακελο με της ταινιες "index"
μου τον εμφανιζει αναμεσα στα εξωφηλα αλα μεσα δεν υπαρχει τιποτα.Κανω κατι λαθος?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Εχω καποιες ερωτησεις σχετικα με το mymovies.Εγατεστησα το My Movies Collection Management γιατι σε xp δεν δουλευει το My Movies for Windows Media Center.Αφου εκανα ολες της απαραιτητες ρυθμισεις "Store meta-data for HDI Dune (AAI files)".,οριισα που εχω της ταινιες και πατησα update.Κανω import τα εξωφηλα και βρηκε ολες της ταινιες που ειχα στο δισκο.μεχρι εδω καλα.Εφτιαξε και εναν φακελο μεσα στο φακελο με της ταινιες "index"
μου τον εμφανιζει αναμεσα στα εξωφηλα αλα μεσα δεν υπαρχει τιποτα.Κανω κατι λαθος?
Στο σκληρό το "index" εμφανίζετε στους αρχικούς φάκελους μπορείς να το δεις και στης φωτογραφίες εκτός εάν έχει διαφορά το Center με Collection Management

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Στο σκληρό το "index" εμφανίζετε στους αρχικούς φάκελους μπορείς να το δεις και στης φωτογραφίες εκτός εάν έχει διαφορά το Center με Collection Management
Οκ Sparos νομιζω οτι βρηκα τι εφταιγε.Μετα το περασμα των εξωφηλων,εκανα παλι update και περασανε μεσα στο index.
Ευχαριστω.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Οκ Sparos νομιζω οτι βρηκα τι εφταιγε.Μετα το περασμα των εξωφηλων,εκανα παλι update και περασανε μεσα στο index.
Ευχαριστω.
Τι έκανες ακριβώς?

Reaction score
6

Ρε παιδια αυτό το Index με τις κατηγόριες δεν πρεπει να εμφανίζετε στην αρχη πριν τους υποφακελους ;( και στο σύνολο των σκληρών δίσκων)

Reaction score
1.458

Ρε παιδια αυτό το Index με τις κατηγόριες δεν πρεπει να εμφανίζετε στην αρχη πριν τους υποφακελους ;( και στο σύνολο των σκληρών δίσκων)
Πάει αλφαβητικά,πήγαινε στα settings και άλλαξε το σε _Index ή _0Index αν έχεις ταινίες που αρχίζουν με αριθμό πχ 2012.avi

Reaction score
6

Άλλο ηθελα να πω…
Εγω πχ εχω τρεις σκληρους δισκους με ταινιες αλλα το index εμφανίζεται σε έναν από αυτους .
Δεν γινετε να εμφανίζεται στην αρχη χωρις να ειμαι αναγκασμένος να μπαίνω σε αυτόν τον σκληρό και να ψαχνω το index αναμεσα στους φακέλους των ταινιων ;

Reaction score
0

Άλλο ηθελα να πω…
Εγω πχ εχω τρεις σκληρους δισκους με ταινιες αλλα το index εμφανίζεται σε έναν από αυτους .
Δεν γινετε να εμφανίζεται στην αρχη χωρις να ειμαι αναγκασμένος να μπαίνω σε αυτόν τον σκληρό και να ψαχνω το index αναμεσα στους φακέλους των ταινιων ;
Σωστή ερώτηση. Μάλλον όμως δεν γίνεται, ε?

Reaction score
6

Παρατηρήσατε κανε θέμα με το τελευταίο firmware;
Εδώ και μερικες μερες δεν μου βλεπει τον εσωτερικό σκληρο..
Εχει συμβεί σε κανεναν;
Παιδια δεν εχει τύχη σε κανεναν αυτό που αναφέρω;;
Είναι να τρελαίνεσαι με τα κουφά που εχω συναντήσει ως τώρα ..

Που είναι ο εσωτερικός σκληρός οεο;;

Reaction score
1.458

Σωστή ερώτηση. Μάλλον όμως δεν γίνεται, ε?
Δεν γίνεται αυτό παιδιά.Το index θα υπάρχει ξεχωριστά σε κάθε σκληρό ή σε κάθε folder.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.737
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab