argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.879
Απάντηση: ΤΗΧ-Διαφωνίες
που να κσερες τι σου ετοιμαζουμε
που να κσερες τι σου ετοιμαζουμε
Σωτηρη ωραιο το συστημα :607::607:.Είσαι τρελός? Τι κάνεις θες να μου τα ματιάσουν! Σβήστα γρήγορα!
Ek μέρους του Σωτήρη, που είναι κολλητός ,απεχθάνεται τα ηχεία σου και τον προ σου ποτέ.Σωτηρη ωραιο το συστημα :607::607:.
Ποτε μπορουμε να το ακουσουμε?:615:
Ek μέρους του Σωτήρη, που είναι κολλητός ,απεχθάνεται τα ηχεία σου και τον προ σου ποτέ.
Αν αλλάξεις πίστη και ψάξεις να βρείς αυλούς , μπορεί κάποτε να το ακούσεις.
Ομως θα πρέπει να απαρνηθείς τις αηδίες που έγραψες για τους αυλούς........................
Ο Σωτήρης ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΥΛΟΥΣ , 7,2 .
μΌΝΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΌ ΤΟΥ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΛΊΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΌ ΜΟΥ ΜΕ ΔΥΟ 8ΙΝΤΣΑ.-ENA 6&1/2 , ΕΝΑ TWEETER 1".
Καλα θα κανει και θα παρει τον 5507 για αρχη. Και πιστεψε με εκει θα μεινει. Αληθεια δεν θελει να παρει τον τεραστιο τελικο σου????Nai εχχμμμ το αστείο είναι οτι δεν το έγραψα για να γελάσουμε....................
Ο σωτήρης έχει μείνει απο dsl και γράφω αντ΄αυτού.
Αν θέλει ας με διαψεύσει. Σήμερα το απόγιομα που λέει και ο argi παρήγγειλε το σετ των αυλών στον δικό μου , 7,2 τα σαμπ του σωτήρη θα είναι ακριβώς τα ίδια με τα δικά μου , όλα τα άλλα ίδια πλην του κεντρικού που το ήθελε πιό μεγάλο ο σωτήρης.
Ολα τα άλλα ίδια όπως τα έχετε δει και ακούσει.Ααα ναι και μου είπε οτι για αρχή θέλει να πάρει 5507και μετά μάλλον avp.A και θέλει αργότερα cinenova grande για να μην έχει 4 τελικούς ....
Δεν χανει αγορι μου. Απλα θελει να μου δειξει ποσο καλα εκανα και τα προτιμησα σε σχεση μου τους σταυλους.:116:Α δεν το πα τα πούλησε ....................
Το σχέδιο είναι να αγοράσει το σετ avp -poa -a1ud , εκεί να δείς γέλια ......
Σε προσκαλεί λέει , καλά χάνει? , να ακούσεις τους αυλούς του ...............
Μπουαχαχαχαχαχαχαχα. Συγκριτικά με τα ηχειάκια σου....................................
Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχα.............................................................................
Με προβληματιζει. Προφανως απο την πολυ παρεα μαζι σου τρελαθηκε . Θα αρχισω να σε προσεχωΚΑΛΆ τόσα ξέρεις τόσα λές.... Δεν μου κάνει καμία εντύπωση.
Ρώτα όμως και τον σωτήρη , που σούταρε 800d -803d για να πάρει αυλούς.........
Αυτό και μόνο θα έπρεπε να σε προβληματίσει.............