ΤΗΧ-Διαφωνίες

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: ΤΗΧ-Διαφωνίες

που να κσερες τι σου ετοιμαζουμε

Reaction score
29.547
Απάντηση: Re: ΤΗΧ-Διαφωνίες

Σωτηρη ωραιο το συστημα :607::607:.
Ποτε μπορουμε να το ακουσουμε?:615:
Ek μέρους του Σωτήρη, που είναι κολλητός ,απεχθάνεται τα ηχεία σου και τον προ σου ποτέ.
Αν αλλάξεις πίστη και ψάξεις να βρείς αυλούς , μπορεί κάποτε να το ακούσεις.
Ομως θα πρέπει να απαρνηθείς τις αηδίες που έγραψες για τους αυλούς........................
Ο Σωτήρης ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΥΛΟΥΣ , 7,2 .
μΌΝΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΌ ΤΟΥ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΛΊΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΌ ΜΟΥ ΜΕ ΔΥΟ 8ΙΝΤΣΑ.-ENA 6&1/2 , ΕΝΑ TWEETER 1".

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

σωτηρη αν μαζευεις βινταζ αντικειμενα
εχω κατι πουρα προεπαναστατικα don candido της τοτε κουβανικη dunhill
και καμποσα ακομα , upmann punch larranaga belinda gispert κ,α
θα σου κανω μια καλη τιμη (γυρω στα 10 χιλιαρικα )
και θα γεμιζεις τα σωθικα των φουγαρων σου με μπλε προεπαναστατικο -προ εμπαργκο γαλαζιο καπνο
ετσι και αλλιως τραβανε καλα σε ολους τους καιρους

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αληθεια οι νιμο θα τρεχουν τις καμιναδες?
μιλαμε οι καπνοι θα φτασουν για πλακα στην στρατοσφαιρα

Reaction score
5
Απάντηση: Re: ΤΗΧ-Διαφωνίες

Ek μέρους του Σωτήρη, που είναι κολλητός ,απεχθάνεται τα ηχεία σου και τον προ σου ποτέ.
Αν αλλάξεις πίστη και ψάξεις να βρείς αυλούς , μπορεί κάποτε να το ακούσεις.
Ομως θα πρέπει να απαρνηθείς τις αηδίες που έγραψες για τους αυλούς........................
Ο Σωτήρης ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΥΛΟΥΣ , 7,2 .
μΌΝΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΌ ΤΟΥ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΛΊΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΌ ΜΟΥ ΜΕ ΔΥΟ 8ΙΝΤΣΑ.-ENA 6&1/2 , ΕΝΑ TWEETER 1".

:143::143::142::142:
Να εισαι καλα ρε Γιαννη. Με εκανες και γελασα βραδιατικα.

Reaction score
29.547

Nai εχχμμμ το αστείο είναι οτι δεν το έγραψα για να γελάσουμε....................
Ο σωτήρης έχει μείνει απο dsl και γράφω αντ΄αυτού.
Αν θέλει ας με διαψεύσει. Σήμερα το απόγιομα που λέει και ο argi παρήγγειλε το σετ των αυλών στον δικό μου , 7,2 τα σαμπ του σωτήρη θα είναι ακριβώς τα ίδια με τα δικά μου , όλα τα άλλα ίδια πλην του κεντρικού που το ήθελε πιό μεγάλο ο σωτήρης.
Ολα τα άλλα ίδια όπως τα έχετε δει και ακούσει.Ααα ναι και μου είπε οτι για αρχή θέλει να πάρει 5507και μετά μάλλον avp.A και θέλει αργότερα cinenova grande για να μην έχει 4 τελικούς ....

Reaction score
5

Nai εχχμμμ το αστείο είναι οτι δεν το έγραψα για να γελάσουμε....................
Ο σωτήρης έχει μείνει απο dsl και γράφω αντ΄αυτού.
Αν θέλει ας με διαψεύσει. Σήμερα το απόγιομα που λέει και ο argi παρήγγειλε το σετ των αυλών στον δικό μου , 7,2 τα σαμπ του σωτήρη θα είναι ακριβώς τα ίδια με τα δικά μου , όλα τα άλλα ίδια πλην του κεντρικού που το ήθελε πιό μεγάλο ο σωτήρης.
Ολα τα άλλα ίδια όπως τα έχετε δει και ακούσει.Ααα ναι και μου είπε οτι για αρχή θέλει να πάρει 5507και μετά μάλλον avp.A και θέλει αργότερα cinenova grande για να μην έχει 4 τελικούς ....
Καλα θα κανει και θα παρει τον 5507 για αρχη. Και πιστεψε με εκει θα μεινει. Αληθεια δεν θελει να παρει τον τεραστιο τελικο σου????
Οσο για τα ηχεια..........στην εξοχη μενει, εχει αναγκη απο σταυλους (ασε που εκει που εχει παει το πετρελαιο εχει αναγκη και απο σομπες)
Και για πες τα ηχεια που εχει τι θα τα κανει?

Reaction score
29.547

Α δεν το πα τα πούλησε ....................
Το σχέδιο είναι να αγοράσει το σετ avp -poa -a1ud , εκεί να δείς γέλια ......
Σε προσκαλεί λέει , καλά χάνει? , να ακούσεις τους αυλούς του ...............
Μπουαχαχαχαχαχαχαχα. Συγκριτικά με τα ηχειάκια σου....................................
Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχα.............................................................................

Reaction score
5

Α δεν το πα τα πούλησε ....................
Το σχέδιο είναι να αγοράσει το σετ avp -poa -a1ud , εκεί να δείς γέλια ......
Σε προσκαλεί λέει , καλά χάνει? , να ακούσεις τους αυλούς του ...............
Μπουαχαχαχαχαχαχαχα. Συγκριτικά με τα ηχειάκια σου....................................
Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχα.............................................................................
Δεν χανει αγορι μου. Απλα θελει να μου δειξει ποσο καλα εκανα και τα προτιμησα σε σχεση μου τους σταυλους.:116:
Α και μην ξεχασω. Τι να τους κανω τους σταυλους βρε. Εχω τζακι σπιτι δεν θελω και σομπες :143:.

Reaction score
29.547

ΚΑΛΆ τόσα ξέρεις τόσα λές.... Δεν μου κάνει καμία εντύπωση.
Ρώτα όμως και τον σωτήρη , που σούταρε 800d -803d για να πάρει αυλούς.........
Αυτό και μόνο θα έπρεπε να σε προβληματίσει.............

Reaction score
5

ΚΑΛΆ τόσα ξέρεις τόσα λές.... Δεν μου κάνει καμία εντύπωση.
Ρώτα όμως και τον σωτήρη , που σούταρε 800d -803d για να πάρει αυλούς.........
Αυτό και μόνο θα έπρεπε να σε προβληματίσει.............
Με προβληματιζει. Προφανως απο την πολυ παρεα μαζι σου τρελαθηκε . Θα αρχισω να σε προσεχω

Reaction score
150
Αμαν! Τι έγινε μου πουλήσατε τα ηχεία και δεν το πήρα χαμπάρι?

Λοιπόν νομίζω ότι τα λόγια πλέον είναι περιτά και μένει να δούμε κάποια πράγματα στην πράξη.

Δυστυχώς το σύστημα μου θέλει λίγο καιρο ακόμη για να ολοκληρωθεί γιατί ανοιξα πολλά μέτωπα εικόνας-ήχου και ζορίστηκα αλλά θα τελειώσω που θα πάει.

Mια είναι η λέξη κλειδί!

CABARET!

Reaction score
29.547

Σας φαίνεται αστείο??? καλά δοκιμάστε να το παίξετε και να δείτε?Το εχω σε καονονικό cd και ο ήχος μαμάει.......
Το κομμμάτι είτε αρέσει είτε οχι , αλλά ξεσηκώνει έτσι????

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis