Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Ποια ειναι , κατα την αποψη σου, τα αληθινα προβληματα?
Ας πουμε ενα, το παρακατω ειναι αληθεια???

Την ίδια όμως μόνιμα μπαναρισμένο μέλος του παρόντος φόρο και πρώην μέλος της παραπάνω ομάδας, που χαρακτηρίσθηκε παρείσακτη, αλωνίζει ελεύθερα και γράφει όσο θέλει, ότι θέλει , όποτε θέλει με άλλο nickname...Με την υπέρμετρη ανοχή και συμπαράσταση όλων......

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

το ζήτημα δέν είναι να υπάρχει μάχη απόψεων.Το θέμα είναι να μήν νοιώθω περίεργος που λέω την άποψη μουκαι να μήν χαρακτηρίζομαι γι αυτήν.Το πρόβλημα σε αυτό το σάιτ είναι οτι αν άνοιγα τέτοιο θέμα πρίν ένα μήνα μέλη του σάιτ θα προσπαθούσαν μέσω κοροϊδίας στο πρόσωπο μου να μου επιβάλλουν την άποψη τους.Πραγματικά λυπάμαι που υπάρχει κόσμος που δέν το βλέπει.
Θα επανέλθω κάποια στιγμή με πιο αναλυτικά στοιχεία και σκέψεις...

Reaction score
1.685
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Συμφωνα με ποστ του Δημητροπουλου, δεν θα επρεπε να ειναι. Σωστα?
Ειναι ενα θεμα λοιπον....κατα την γνωμη μου..

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Συμφωνα με ποστ του Δημητροπουλου, δεν θα επρεπε να ειναι. Σωστα?
Ειναι ενα θεμα λοιπον....κατα την γνωμη μου..

Οk. Μονο που δεν ειχε την ανοχη και την συμπαρασταση ολων.
Η πλειοψηφια νικά!

Reaction score
1.685

Οk. Μονο που δεν ειχε την ανοχη και την συμπαρασταση ολων.
Η πλειοψηφια νικά!
Συμφωνοι, αλλα αυτο εδω λεει οτι δεν μπορει να ειναι, γενικα.
Δεν λεει για ποσοστα ανοχης..

Παρανοήσατε εντελώς.
Δεν αναφέρθηκα πουθενά στην ανωνυμία μέσα στα πλαίσια ενός forum που είναι δικαίωμα κάθε μέλους ξεχωριστά.
Αναφέρθηκα ξεκάθαρα πως δεν είναι δυνατόν να τιμωρηθεί ο οποιοσδήποτε, αφού σε μια εικονική κοινωνία, η μόνη τιμωρία που μπορεί να δωθεί είναι αποκλεισμός από την εικονική παρέα.

Τα υπόλοιπα που αναφέρω ήταν πολύ συγκεκριμένα.
Αν κάποιος μπαίνει σήμερα ως doc, κάνει λάθος και banαριστεί, την επόμενη μπορεί να ξαναμπεί ως cod και να αισθάνεται και κύριος.
Ευτυχώς υπάρχουν μέθοδοι εντοπισμού
.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Εχει μεσολαβησει ικανο χρονικο διαστημα , το οποιο εξομαλυνε τις σχεσεις.

Reaction score
1.685

Εχει μεσολαβησει ικανο χρονικο διαστημα , το οποιο εξομαλυνε τις σχεσεις.
Ειμαι αναγκασμενος να καταλαβω τι εννοεις, αλλα δεν με καλυπτει.
Δεν επανερχομαι, σ ευχαριστω για τις απαντησεις.

Reaction score
14

Την ίδια όμως μόνιμα μπαναρισμένο μέλος του παρόντος φόρο και πρώην μέλος της παραπάνω ομάδας, που χαρακτηρίσθηκε παρείσακτη, αλωνίζει ελεύθερα και γράφει όσο θέλει, ότι θέλει , όποτε θέλει με άλλο nickname...Με την υπέρμετρη ανοχή και συμπαράσταση όλων...

.........

Φιλικά για πάντα και προς όλους...
Εγώ στην έκθεση έσφιξα το χέρι όλων...και αυτών που μόλις με είδαν γύρισαν την πλάτη...και ήρθα στισ εκδηλώσεις του site...

Όμως μη κοροϊδευόμαστε ρε παιδιά...
εχω χάσει επεισόδια τελικα... συγνώμη τι πάει να πεί ο sudoku???:104:

Reaction score
14

καλά τελικά πείτε μου... μπάζει το καράβι ή είχε μπατάρει και πήρε λίγα νερά λόγω του πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος και όλοι πήγαμε σαν πρόβατα στην αριστερή μεριά του σκάφους να δούμε τι τρέχει?

Reaction score
281

=== Το μονο σιγουρο ειναι οτι απο ολα αυτα, θα βγει κατι καλο για ολους ===
Καλη καρδια χρειαζεται μονο και αγαπη ο ενας για τον αλλο. Τιποτε περισσοτερο.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

καλά τελικά πείτε μου... μπάζει το καράβι ή είχε μπατάρει και πήρε λίγα νερά λόγω του πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος και όλοι πήγαμε σαν περιεργοι στην αριστερή μεριά του σκάφους να δούμε τι τρέχει?
Αλλαζω λιγο το ποστ σου , για να σου πω ,πως μερικοι εμειναν στην δεξια πλευρα , ωστε να βοηθησουν στην πλευση του σκαφους.:126:

Reaction score
877
Είχα κάνει μια κουβέντα πριν λίγο καιρό με τον Νικ_Τσαρ
Το Νικ τον εκτιμώ μιας και εκτός από το χίφι μας ενώνει και μια άλλη τρέλλα...

Δεν θέλω να πω αν δικαιώθηκα ή όχι γι αυτά που έλεγα...
Ούτε θέλω να πιστέψω πως ο Νικ πικράθηκε από τα πρόσφατα γεγονότα τόσο, όσο εγώ από διάφορες συμπεριφορές εδώ μέσα...

Συμπεριφορές που μ' έκαναν να σταματήσω να γράφω πια εδώ...Δεν πειράζει...It's ok.......

Τα δικά μου threads είναι υπερβολικά ρομαντικά...γράφουν για βουκαμβίλιες και τέτοια...

Reaction score
877
Κύριε Μάνο,μιά διόρθωση μόνο.'Ηταν ένδυση χαιεντοκατασκευαστών και όχι αντιπροσώπων.

Φιλικά

Γιώργος Στριφτός
Γιώργο...το νήμα σου είναι μια χαρά...
Μ' αρέσουν τα θέματα γενικού ενδιαφέροντος γιατί γίνεται κουβέντα και πλάκα... Όταν υπάρχει καλή και φιλική διάθεση όλα είναι οκ...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Ούτε θέλω να πιστέψω πως ο Νικ πικράθηκε από τα πρόσφατα γεγονότα τόσο, όσο εγώ από διάφορες συμπεριφορές εδώ μέσα...

Συμπεριφορές που μ' έκαναν να σταματήσω να γράφω πια εδώ...Δεν πειράζει...It's ok.......

Κατα καιρους , αρκετα μελη εχουν πικραθει.
Δεν κρυβω πως αναμεσα τους ειμαι κι εγω.
Επειδη ομως , αυτος ο χωρος μ εκανε να γνωρισω καποιους καταπληκτικους Κύριους, δεν μπορω να το ξεχασω.

Reaction score
250

Φίλε Βασίλη...πιστεύεις ειλικρινά πως αυτή είναι η μοναδική 'παραβατική' συμπεριφορά του παρόντος φόρο, όσον αφορά τις δυο πλευρές??? Αυτή της διαχείρισης και αυτή των μελών ενοοώ???

Όλοι γνωρίζουμε πως πριν δυο μήνες μόλις γράτηκαν (3) τρία μετρημένα posts από άτομα γνωστής 'χαιεντάδικης' ομάδας(συμπεριλαμβανομένου του γράφοντος) έτρεξαν όλοι να πουν πως απασχολούμε το avsite...Την ίδια στιγμή που ανοίγονται threads για...'ένδυση των αντιπροσώπων' και....'tou_bous_to_tree' και άλλα τέτοια...(Όχι δεν έχω τίποτα μ' αυτούς που τα άνοιξαν...Καλά έκαναν)...

Όπως καλά έκανε και ο EAR και πόσταρε τη φωτό...

Την ίδια όμως μόνιμα μπαναρισμένο μέλος του παρόντος φόρο και πρώην μέλος της παραπάνω ομάδας, που χαρακτηρίσθηκε παρείσακτη, αλωνίζει ελεύθερα και γράφει όσο θέλει, ότι θέλει , όποτε θέλει με άλλο nickname...Με την υπέρμετρη ανοχή και συμπαράσταση όλων...

.........

...............
Αφού απευθύνεσαι σε μένα προσωπικά θα σου απαντήσω . Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι έχεις απόλυτα δίκιο....Αυστηρά για το συγκεκριμένο σημείο που θίγεις.....

Reaction score
10
Κυριε Ανδρεα, κ.Ιδρυτα, σας απευθυνω μια υστατη θερμη παρακληση, να αναλαβετε πρωτοβουλια συνευρεσης ολης της ΔΟ, ολης της ΣΟ, και οσων εχουν/ειχαν θεση ευθυνης σε αυτο το φορουμ! Η κατασταση πλεον εχει εκτροχιαστει εοικινδυνα, και πλεον μονο ο καπετανιος μπορει να σωσει την κατασταση. Η παρακληση απευθυνετε και σε σας κ.Ακρατοπουλε! Βρειτε τα πρωτα μεταξυ σας, διοτι φανηκε σε πολλα σημεια οτι υπαρχουν σοβαρα προβληματα μεταξυ σας, καθιστε και οριοθετηστε αρμοδιοτητες, οριοθετιστε πορεια του φορουμ, και αναπροσαρμοστε τους κανονες λειτουργειας του! ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, απο κοντα, βαλτε τα κατω, βαλτε πανω απο ολα αυτα τα 20000 μελη, αυτα που εχετε ηδη δημιουργησει στις καρδιες αυτων των μελων, ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΩΡΟΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ! Θεωρω οπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ,δυστυχως με γκρικλισ, οτι καλο θα ηταν να ανοιχτει και ενα θρεντ στην καταλληλη κατηγορια, με εναν συντονιστη συνεχως απο πανω, και να σβηνει ολα τα οφ τοπικ ποστς, ουτως ωστε να παρετε μια γευση, μια αισθηση για το τι και για το πως σκεφτονται τα ενεργα μελη αυτου του φορουμ!!
κ.ΑΝΤΡΕΑ, κ.ΑΚΡΑΤΟΠΟΥΛΕ, βοηθηστε το φορουμ σας ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!!

Χωρις να εχω τιποτα απολυτως να κερδισω εδω μεσα, παρα μονο στιγμες χαλαρωσης και γνωσης, σας παρακαλω και σας εκλιπαρω να πραξετε τα δεοντα!!!

Reaction score
250

Κυριε Ανδρεα, κ.Ιδρυτα, σας απευθυνω μια υστατη θερμη παρακληση, να αναλαβετε πρωτοβουλια συνευρεσης ολης της ΔΟ, ολης της ΣΟ, και οσων εχουν/ειχαν θεση ευθυνης σε αυτο το φορουμ! Η κατασταση πλεον εχει εκτροχιαστει εοικινδυνα, και πλεον μονο ο καπετανιος μπορει να σωσει την κατασταση. Η παρακληση απευθυνετε και σε σας κ.Ακρατοπουλε! Βρειτε τα πρωτα μεταξυ σας, διοτι φανηκε σε πολλα σημεια οτι υπαρχουν σοβαρα προβληματα μεταξυ σας, καθιστε και οριοθετηστε αρμοδιοτητες, οριοθετιστε πορεια του φορουμ, και αναπροσαρμοστε τους κανονες λειτουργειας του! ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, απο κοντα, βαλτε τα κατω, βαλτε πανω απο ολα αυτα τα 20000 μελη, αυτα που εχετε ηδη δημιουργησει στις καρδιες αυτων των μελων, ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΩΡΟΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ! Θεωρω οπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ,δυστυχως με γκρικλισ, οτι καλο θα ηταν να ανοιχτει και ενα θρεντ στην καταλληλη κατηγορια, με εναν συντονιστη συνεχως απο πανω, και να σβηνει ολα τα οφ τοπικ ποστς, ουτως ωστε να παρετε μια γευση, μια αισθηση για το τι και για το πως σκεφτονται τα ενεργα μελη αυτου του φορουμ!!
κ.ΑΝΤΡΕΑ, κ.ΑΚΡΑΤΟΠΟΥΛΕ, βοηθηστε το φορουμ σας ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!!

Χωρις να εχω τιποτα απολυτως να κερδισω εδω μεσα, παρα μονο στιγμες χαλαρωσης και γνωσης, σας παρακαλω και σας εκλιπαρω να πραξετε τα δεοντα!!!

Καλέ μου Φίλε !!!! Μην τρελαθούμε κιόλας ! Δεν έγινε η συντέλεια του κόσμου....Δεν καταστρέφεται το σύμπαν ....Δεν καταρρέει το διαδίκτυο....Δεν μας πολιορκεί ο Χίτλερ σε συμμαχία με τους ερυθρούς χμερ....

Εντάξει ...Το site (μέσω κάποιων διαχειριστικών-συντονιστικών στελεχών) φαίνεται να ανέχεται επιλεκτικά κάποιες φιλοσοφίες (απο πολιτικοκοινωνικές μέχρι τεχνολογικές) και να απαξιώνει τις υπόλοιπες , φαίνεται να ανέχεται-δέχεται την αποκλίνουσα συμπεριφορά κάποιων μελών χωρίς να κάνει το ίδιο με κάποια άλλα....Δεν είναι όμως ο κανόνας και γίνεται μάλλον άναρχα και αμεθόδευτα...Θεωρώ ότι οι ισορροπίες πρέπει να τηρούνται με θρησκευτική ευλάβεια...Δεν είναι εύκολο...Αλλά επιβάλλεται να το πετύχουμε και θα το πετύχουμε.....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.923

Θέλω να επαναλάβω το μήνυμα που έγραψα στον ΕAR με αφορμή όσα έγραψε ο Νίκος Τσαρουχάς:

Το οφείλουμε σε όλους όσους κάθισαν και διάβασαν και έγραψαν.

Σήμερα προσωπικά εγώ δεν μπορώ να κάνω συζήτηση για τα παραπάνω που αναφέρεις. Έχω μία πρώτη άποψη. Έχω ίσως έναν βασικό κορμό. Όμως -κακά τα ψέματα - το τελευταίο διάστημα δεν το είχα ψάξει τόσο πολύ. Χρειάζεται λίγος χρόνος. Όμως εσύ Κώστα είναι καλό να σημειώσεις αυτό το μήνυμά μου.

Εγώ εδώ θα είμαι. Θα ακούσω κάθε σχόλιο κάθε συζήτηση κάθε προτροπή και πρόταση. Κάθε άποψη.

Όλα μπορούν να λυθούν αν έχουμε καλή διάθεση και προσπαθήσουμε πραγματικά όλοι.
Το αν υπάρχουν ή όχι κάποιες οικονομικές βλέψεις σε κάποια μέλη δεν είναι κακό, ούτε υποχρεωτικό να απαρνηθεί κάποιος την όποια ιδιότητα του ως επαγγελματίας.

Αν κάποιος έχει εμπορική ενασχόληση με το χώρο δεν είναι απαγορευμένο να βρίσκεται εδω αρκεί να το δηλώνει, όπως αναφαίρουν και οι κανονισμοί.

ps. Το θέμα διαχείρησης του φόρουμ σε επίπεδο (ΔΟ/ΣΟ) πάντως θα χρειαστεί εκτενή συζήτηση. Ισως να χρειαστεί συζήτηση και στο θέμα του προσανατολισμού (πόσο ανοικτό ή κλειστό αντικείμενο έχει)
Η εξέλιξη του θέματος δεν έχει και τόσο happy end όσο φαίνεται. Δεν έχετε καταλάβει ορισμένοι τι έχει γίνει. Κάποια θέματα που θίχτηκαν και από τον καρντάση, παραμένουν χωρίς λύση και είναι πάρα πολύ σοβαρά.

Κατά την ταπεινή μου άποψη όμως θα πρέπει οπωσδήποτε να περιμένεις την Διαχείριση να δώσει το kick off για μια κουβέντα εφ' όλης της ύλης.

Περιμένω αυτή η κουβέντα να ξεκινήσει με έναυσμα τις αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές, το απαραίτητο σπάσιμο αβγών και αρκετό "αίμα". Τόσο για τα λάθη που έχουν γίνει, όσο και για άλλα θέματα, πχ συντονιστών που δεν συντονίζουν ή δεν κάνει να συντονίζουν. Μόνο τότε θα δούμε σοβαρά βήματα προς τα εμπρός

IMHO λοιπόν, υπομονή και αναμονή για την πρωτοβουλία της διοίκησης του site.

...
Χρήστο, σημείωσα το μην σου και περιμένω.

Ξέρω ότι χρειάζεται "λίγος χρόνος", όπως λογικότατα λες. Φυσικά, ΔΕΝ τέλειωσαν τα "δήθεν" χρονικά "περιθώρια", το "καράβι" δε μπάζει από παντού νερά, δε "βουλιάζει" κι ούτε είναι "ακυβέρνητο", καμιά σχέση (...), αλλά plz, συντομεύετε.

Το "καράβι" το συνεχίζουν τα μέλη του, κι αυτά μόνο λίγα δεν είναι...:126:

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε ταυτόχρονα με μένα ο Βασίλης:
Μην τρελαθούμε κιόλας ! Δεν έγινε η συντέλεια του κόσμου....Δεν καταστρέφεται το σύμπαν ....Δεν καταρρέει το διαδίκτυο....Δεν μας πολιορκεί ο Χίτλερ σε συμμαχία με τους ερυθρούς χμερ.....
Τα συνεχόμενα ποστ των μελών και σε αυτό το θρεντ δείχνουν ενδιαφέρον αλλά και πως πρέπει σιγά-σιγά να πάρετε και τις αναγκαίες πρωτοβουλίες.

Προσωπικά, κάνω μόνο το εξής:

...υπομονή και αναμονή για την πρωτοβουλία της διοίκησης του site.
Αλλά αυτό το θέμα έφτασε (!!!) τα 600 ποστς και σχεδόν 35.000 θεάσεις! Ίσως, ίσως λέω, (μπορεί να κάνω και λάθος), αλλά νομίζω πως είναι πια καιρός να πάρετε τις αναγκαίες πρωτοβουλίες.

...

Τέλος, επιτρέψτε μου, να ξανα-επαναλάβω τη σύσταση προς όλους του brο: Υπομονή, και αναμονή για το "kick off" της ΔΟ-ΣΟ για μια κουβέντα εφ' όλης της ύλης..

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt