Λ.Ε.Α.

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Λ.Ε.Α.

αν δεν ειμαι τραγικα λαθος ποσοστο 10% των ελληνικων οχηματων ειναι ανασφαλιστα... κοινως δολοφονικα οπλα...οποιον παρει ο χαρος...
τι να λεμε τωρα....
Kοιτα δεν πιστευω οτι το κρατος ειμαστε ολοι εμεις (οι τουλαχιστον οι πολλοι ) .Ουτε οτι εχουμε τους πολιτικους που μας αξιζει , αρα κατ'επεκταση τους δρομους που μας αξιζουν, τα νοσοκομεια και τα σχολεια και δεν ξερω εγω τι αλλο που μας αξιζουν.

Παιδεια και ευγενεια , αλλα πρωτιστως ας ξεκινησουμε απο την εφαρμογη νομων (για ολους ) απο τα εργα που πρεπει να γινουν κλπ.

Και ο Αγγλος ο φιλαθλος πχ (επειδη εχεις εμπειρια οπως ειπες ) δεν χρειαζεται χαρτακι για να ειναι ευγενης , ελα ομως που δεν διορθωθηκαν τα πραγματα με την παιδεια , αλλα με μετρα, και οποτε αυτα λασκαρουν (εξωτερικο ) εχουμε και καποια εκτροπα.

Δεν κλεινω τα ματια στα στραβα που γινονται εδω, αλλα απο την μια εγω απογοητευτει απο αυτους που εχουν την εξουσια και απο την αλλη εχω βαρεθει να ακουω για την σουπερ ντουπερ παιδεια , αξιοκρατια , διαφανεια , ελλειψη παντους ειδους προβληματων (μεταναστευτικο,εγκληματικοτητας,ρατσισμου ) , εργατικοτητα των Ευρωπαικων παραδεισενιων χωρων.

Reaction score
6
δηλαδη θελεις να πας πεις οτι οι Νεοέλληνες χρειαζονται χαρτακι για να μπουν στην ουρα πισω απο τα αλλα αυτοκινητα και να μην πανε σαν εξυπναρες Νεοέλληνες στην ΛΕΑ που ειναι για αλλη χρηση παει και τελειωσε ????
δεν το καταλαβαινουν μονοι τους? η απλα χαρακτηριζοντε απο την γνωστη λεξη που ξεκιναει απο το γραμμα Μ ?

χρειαζεσαι χαρτακι για να εισαι ευγενης και νομοταγης αραγε?

προσωπικη απορια : οδηγεις στην ΛΕΑ των ελληνικων δρομων?

δευτερη απορια : εχεις οδηγησει στην ΛΕΑ μποτιλιαρισμενων πχ αγγλικων δρομων ? δεν ειμαστε η μονη χωρα με πανικο στους δρομους , ετσι επειδη εχω και μια 7ετη εμπειρια απο Αγγλια ρωταω, συζητηση να γινετε...

ΥΓ χτες,δυστυχως, ημουν στα εκτακτα του Λαϊκου Νοσοκομειου...οποτε εχω και μια μικρη εμπειρια και απο "χαρτακια"...ας γελασω... δεν ετυχε να παω στο Υγεια...

και απο τους κολλητους των Τραπεζικων υπαλληλων που δεν στηνοντε φυσικα στην ουρα...των εφοριακων και των κολλητων ιδιωτικων λογιστων τους επισης
και ποσων αλλων καταναλωτων ελληνικου ελαιολαδου που δεν στηνοντε στην ουρα με η χωρις χαρτι... στο χαρτι κολλησες? :)
οπως επισης αρκετων βυσματων αυτης της χωρας...

εμεις που ζουμε σε αλλη χωρα αραγε ?

φιλικα

Βασιλης...
Πάμε λοιπόν ένα ένα.

Είναι πασιφανές πως δεν έχεις οδηγήσει στην Αττική οδό ούτε βέβαια και χρησιμοποιείς λεωφορεία. Γιατί πρώτον θα γνώριζες ότι σε οδηγεί η λάθος χάραξη στη ΛΕΑ και δεύτερον θα γνώριζες ότι δεν υπάρχει σειρά στις στάσεις.
Τρίτον δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρεις να ξεκολλήσεις από τη ΛΕΑ γιατί κανείς δεν πρόκειται να σε αφήσει να βγεις από εκεί όταν η Αττ. Οδός έχει μποτιλιάρισμα (καθημερινά εννοείται).
Τέταρτον για πες μας και για τη ΛΕΑ στην Κορίνθου Πατρών, την έχεις κάνει τη διαδρομή? Δεν οδηγείς ποτέ εκεί και αφήνεις ουρές χιλιομέτρων πίσω σου επειδή είσαι.... πως να το πω.... νομοταγής;
Πέμπτον για πες μας και για τη ΛΕΑ στο Αντίριο Ιωάννινα.... ουπς! Ξέχασα εκεί είναι χωράφι.... :142:
Οπότε από κυκλοφοριακά άστο καλύτερα, άσε κάποιον που κάνει 60χλμ καθημερινά διασχίζοντας το λεκανοπέδιο να ξέρει καλύτερα.

Νοσοκομεία είπες; μήπως εννοείς εξωτερικά Ιατρεία; Γιατί εκεί υπάρχουν προτεραιότητες ανάλογα την κρισιμότητα του περιστατικού. Δεν πιστεύω να περιμένεις να εξεταστείς πρώτος όταν ο άλλος μπαίνει μέσα με κανένα κρανίο σπασμένο;

Επίσης.... πόσα χρόνια έχεις να πας σε τράπεζα???????????

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Λ.Ε.Α.

Ποια είναι όμως τα ύποπτα σημάδια που θα αναζητούν οι κάμερες; Αν για παράδειγμα κάποιος αλλάζει θέσεις χωρίς προφανή λόγο, αν πλησιάζει πολύ κοντά και στριμώχνει κάποιον άλλον επιβάτη, ομάδες νεαρών που κινούνται συντονισμένα, επιβάτες που φωνάζουν στον οδηγό, άτομα που χασομερούν και μπλοκάρουν στις σκάλες των διπλών λεωφορείων κ.λπ., όλα αυτά μπορεί να είναι ενδείξεις ενός επικείμενου προβλήματος. Για το τελικό φιλτράρισμα, ωστόσο, είναι απαραίτητος ο ανθρώπινος παράγοντας.

Μπουάχαχαχα!!!!! :142::142:

Ήδη έχουν κάμερες τα λεωφορεία εδώ. Αλλά διαβάζοντας αυτά και σκεπτόμενος το χαμό που γίνεται μέσα σε ένα λεωφορείο που είναι ο ένας πάνω στον άλλον...... :204:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Λ.Ε.Α.

χαμό που γίνεται μέσα σε ένα λεωφορείο που είναι ο ένας πάνω στον άλλον...... :204:
:204::204:

Τι θες ρε φιλε , αριθμημενες θεσεις ? :204:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Λ.Ε.Α.

Παραπονιαρη ..υπαρχουν και χειροτερα..:114:

[YOUTUBE]STNWc7Rlpfk[/YOUTUBE]

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Λ.Ε.Α.

Τι θες ρε φιλε , αριθμημενες θεσεις ?
Έλα ρε συ meletov, αφού είπαμε... από τον καναπέ όλα βρωμούν και ζέχνουν να 'ουμ.... :143:

Λες και δεν ξέρουμε ποιο είναι το σωστό και το λάθος... περιμένουμε από τις.... κάμερες να μας το πούνε... :116:

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.770
Πάμε λοιπόν ένα ένα.

Είναι πασιφανές πως δεν έχεις οδηγήσει στην Αττική οδό ούτε βέβαια και χρησιμοποιείς λεωφορεία. Γιατί πρώτον θα γνώριζες ότι σε οδηγεί η λάθος χάραξη στη ΛΕΑ και δεύτερον θα γνώριζες ότι δεν υπάρχει σειρά στις στάσεις.
Τρίτον δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρεις να ξεκολλήσεις από τη ΛΕΑ γιατί κανείς δεν πρόκειται να σε αφήσει να βγεις από εκεί όταν η Αττ. Οδός έχει μποτιλιάρισμα (καθημερινά εννοείται).
Τέταρτον για πες μας και για τη ΛΕΑ στην Κορίνθου Πατρών, την έχεις κάνει τη διαδρομή? Δεν οδηγείς ποτέ εκεί και αφήνεις ουρές χιλιομέτρων πίσω σου επειδή είσαι.... πως να το πω.... νομοταγής;
Πέμπτον για πες μας και για τη ΛΕΑ στο Αντίριο Ιωάννινα.... ουπς! Ξέχασα εκεί είναι χωράφι....
Οπότε από κυκλοφοριακά άστο καλύτερα, άσε κάποιον που κάνει 60χλμ καθημερινά διασχίζοντας το λεκανοπέδιο να ξέρει καλύτερα.

Νοσοκομεία είπες; μήπως εννοείς εξωτερικά Ιατρεία; Γιατί εκεί υπάρχουν προτεραιότητες ανάλογα την κρισιμότητα του περιστατικού. Δεν πιστεύω να περιμένεις να εξεταστείς πρώτος όταν ο άλλος μπαίνει μέσα με κανένα κρανίο σπασμένο;

Επίσης.... πόσα χρόνια έχεις να πας σε τράπεζα???????????
αντε παμε παλι απο την Αρχη...
επετρεψε μου να γνωριζω καλα την Αττικη οδο μιας και καθημερινα κανω την πρωϊνη διαδρομη Ραφηνα Κηφισια (καπου 40 χλμ) μεσω Αττικης οδου μιας και τιμαω εν μερη την εταιρεια που εργαζομαι....
(το απογευμα επιστρεφω απο Πεντελη.. εχει ωραια στροφιλικια για το mx5... αλλοι καφροι εκει... διπλη διαχωριστικη γραμμενη κανονικα...και μετα σου λεει φταιει ο δρομος και η χαραξη για τα ατυχηματα)

εμενα πως και δεν τυχαινει να με βγαζει η χαραξη του δρομου στην ΛΕΑ αραγε? επισης πως και δεν τυχαινει ποτε να ειμαι τριτο παραλληλο αυτοκινητο στην εξοδο προς Λαμια? απο λωριδα προς Πειραια εχει γινει λωριδα των εξυπνακηδων για να μην περιμενουν 30 λεπτα οπως εγω και οι περισσοτεροι αλλοι...οχι ολοι...ειπαμε...
επισης επειδη οι ωρες που περναω απο Αττικη ειναι κλασσικες , εχω προσεξει οτι οι ιδιοι κλασσικοι κανουν το ιδιο "λαθος", δεν ετυχε ουτε ξεφυγε...

χτες ημουν στα εξωτερικα ιατρεια οπου και φυσικα ισχυει αυτο που ανεφερες... αλλα δεν αναφερομουν απαραιτητα στα εκτακτα...στην αρχη μιλησα για ουρες στα νοσοκομεια και ανεφερα την χτεσινη επισκεψη για να καταλαβεις οτι δεν τιμω το Υγεια με το καλημερα...

σου εχει τυχη να περιμενεις "εκτακτη" επισκεψη ιατρικου επισκεπτη ενω εσυ περιμενεις το προγραμματισμενο σου ραντεβου? καποιου κολλητου η συγγενη Ιατρου επισης? και εσυ να εχεις κλισει το ραντεβου ενα μηνα πριν?
μιλαω εκ πειρας και παλι...

δεν υπαρχει δικαιολογια για την χρηση της ΛΕΑ στην Αττικη Οδο οπως επισης και στην Εθνικη, καθοδο προς Πειραια απο Κηφισια, καθημερινα, φυσικα και αντιλαμβανομαι δρομους μαλακισμενους οπως αυτους που ανεφερες και οτι δεν ειναι δυνατον να εισαι σωστος εκει...αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα

δεν μου απαντησες ... χρησιμοποιεις κλασσικα και καθημερινα την ΛΕΑ στην Αττικη οδο? και καθε μερα σε ριχνει ο δρομος στη ΛΕΑ?
και δεν υπαρχει ουτε ενας να σε αφησει να μπεις στην κανονικη λωριδα κυκλοφοριας μετα?

αμα θελουμε να την κανουμε την αταξια μας βρισκουμε παντα δικαιολογια..τωρα αν ειναι πιστευτη...ολοι κρινομαστε....οχι εδω...στους δρομους μας...

σε τραπεζα εχω χρονια να πατησω , παιζω με internet banking... απο τα χρονια που τις επισκεπτομουν , υπηρχαν στανταρ ατομα εταιρειων που αφηναν στην ακρη στο ταμειο τις υποχρεωσεις τους και ερχονταν αργοτερα για παραλαβη των αποδειξεων πληρωμων και τα extre...

κανω λαθος? δεν ισχυει αυτο πια? βελτιωθηκαμε???? ολεεεε!

συγνωμη αν σας κουρασα, συγνωμη αν γινομαι λιγο περισσοτερο προκλητικος...ισως ειναι το μοναδικο θεμα στο avsite που εχω γραψει τοσα πολλα, αλλα πραγματικα... για εμενα ειναι απιστευτο αυτο που γινετε στους ελληνικους δρομους...οχι μονο στις ΛΕΑ...

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.770
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Λ.Ε.Α.

Kοιτα δεν πιστευω οτι το κρατος ειμαστε ολοι εμεις (οι τουλαχιστον οι πολλοι ) .Ουτε οτι εχουμε τους πολιτικους που μας αξιζει , αρα κατ'επεκταση τους δρομους που μας αξιζουν, τα νοσοκομεια και τα σχολεια και δεν ξερω εγω τι αλλο που μας αξιζουν.

Παιδεια και ευγενεια , αλλα πρωτιστως ας ξεκινησουμε απο την εφαρμογη νομων (για ολους ) απο τα εργα που πρεπει να γινουν κλπ.

Και ο Αγγλος ο φιλαθλος πχ (επειδη εχεις εμπειρια οπως ειπες ) δεν χρειαζεται χαρτακι για να ειναι ευγενης , ελα ομως που δεν διορθωθηκαν τα πραγματα με την παιδεια , αλλα με μετρα, και οποτε αυτα λασκαρουν (εξωτερικο ) εχουμε και καποια εκτροπα.

Δεν κλεινω τα ματια στα στραβα που γινονται εδω, αλλα απο την μια εγω απογοητευτει απο αυτους που εχουν την εξουσια και απο την αλλη εχω βαρεθει να ακουω για την σουπερ ντουπερ παιδεια , αξιοκρατια , διαφανεια , ελλειψη παντους ειδους προβληματων (μεταναστευτικο,εγκληματικοτητας,ρατσισμου ) , εργατικοτητα των Ευρωπαικων παραδεισενιων χωρων.
ανεφερα την ΛΕΑ ως παραδειγμα...δεν ειμαι ξενομανης...για αυτο και επεστρεψα Ελλαδα...
χρειαζομαστε δηλαδη τον αστυνομο μεσα στο αυτοκινητο μας για να ειμαστε τυπικοι? μονοι μας δεν??? πρεπει να ερθουμε στην θεση των θυματων , χτυπα ξυλο, ωστε ετσι να αλλαξουμε ισως σταση?

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Λ.Ε.Α.

συγνωμη αν σας κουρασα, συγνωμη αν γινομαι λιγο περισσοτερο προκλητικος...ισως ειναι το μοναδικο θεμα στο avsite που εχω γραψει τοσα πολλα, αλλα πραγματικα... για εμενα ειναι απιστευτο αυτο που γινετε στους ελληνικους δρομους...οχι μονο στις ΛΕΑ...
Βασιλη απιστευτο ειναι , και πολυ περισσοτερο σε συγκεκριμενες περιπτωσεις , οπως και πολλα αλλα πραγματα.Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε ? :114:
Αλλα δεν μπορουμε να ελπιζουμε στην ευγενεια του διπλα (ακομα και αν εχει λαβει οδηγικη η αλλου ειδους παιδεια , ειτε απο το σπιτι , ειτε απο το σχολειο κλπ ) παρα στην αυστηρη τηρηση των κανονων και εργα απο μερια της πολιτειας .Δεν μπορουν να υπαρξουν τα τελευταια ? Τι να κανουμε , θα ζησουμε με αυτο , οπως εγω πχ κοιταω στις διασταυρωσεις προς ολες τις μεριες , ακομα και οταν εχω προτεραιοτητα , πραγμα που με εχει σωσει (μηχανοβιος ). :137: :619:

Reaction score
6
Εντάξει απλά δεν έχεις πάει ούτε εκεί που ενώνεται το Imittos Ring, ούτε στην έξοδο για Λαμία (όχι από Πειραιά, άλλη μία λωρίδα που μπαίνει στη μία και μοναδική) και ούτε έχεις μπει από Μεταμόρφωση.

Αν έχεις το θάρρος, δοκίμασέ τα και έλα μετά να μου πεις.

Ευτυχώς που συμφωνείς για τους άλλους καρόδρομους.

Ναι στις τράπεζες τα πράγματα είναι αλλιώς, όταν έχει κόσμο. Απ' έξω περιμένουν όλοι για λόγους ασφαλείας.

Στα υπόλοιπα βλέπω συμφωνείς μέσες άκρες οπότε μένει η απορία σου για τη ΛΕΑ.

Λοιπόν η απάντηση:
Κάθε μέρα στο κομμάτι που ενώνεται η Αττ. οδός από το αεροδρόμιο με το κομμάτι του Υμηττού, υπάρχει εκεί ένα μποτιλιάρισμα μικρό (μερικών χιλιομέτρων μόνο μη φανταστείς τίποτε το ιδιαίτερο) όπου "υποχρεωτικά" όταν μπαίνεις στο τούνελ ο δρόμος στενεύει για τους άλλους που έρχονται από αεροδρόμιο (άλλη μια πατέντα της Αττ. οδού) και η δική μου λωρίδα εισόδου καταλήγει στη ΛΕΑ όντας η συνέχειά της.
Με πολύ κόπο και κάμποσο μετά καταφέρνεις να βγεις από εκεί γιατί πρόκειται για μποτιλιάρισμα.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είναι κανείς απαραίτητα ζώο. Απλά τον υποχρεώνουν να συμπεριφερθεί έτσι γιατί δεν του δίνουν καμία εναλλακτική.
Το ίδιο συμβαίνει και στην είσοδο από μεταμόρφωση αλλά το χειρότερο απ' όλα είναι η έξοδος προς Λαμία.

Αυτά. Νομίζω σε κάλυψα. Δεν οδηγώ στη ΛΕΑ πάρα μόνο όταν υπάρχει ανάγκη. Μόνο που αυτή είναι σχεδόν συνεχής σε αυτή τη χώρα.

Reaction score
5
Εντάξει, σε αυτό το thread μάθαμε ότι δεν φταίει κανείς για την κατάντια των ελληνικών δρόμων, δεν φταίει κανείς που οι κάφροι οδηγούν σαν Έλληνες, δεν φταίει κανείς που δεν υπάρχουν ουρές στις στάσεις των λεωφορείων (μόνες τους δημιουργούνται οι ουρές αν έχεις σεβασμό στο συνάνθρωπο, έχεις πάρει λεωφορείο στη Γερμανία;), δεν φταίει κανείς που σε σπρώχνουν και σε πατούν στις κυλιόμενες στο μετρό και πολλοί πάνε από αριστερά να χωθούν, δεν φταίει κανείς που για χλμ ταξιδεύουν όλοι στη ΛΕΑ επειδή 'έχει κίνηση'...

...παρά μόνο 3 λαμόγια εργολάβοι που τά'χτισαν σαν τα μούτρα τους και 5 λαμόγια πολιτικοί που τους έδωσαν τις δουλειές!
Στην πυρά τις μάγισσες λοιπόν!

Εντάξει, το λύσαμε κι αυτό το θέμα, ως πανέξυπνοι Ελληνάρες που είμαστε! Εμείς δεν φταίμε σε τίποτα πάλι! Πάμε παρακάτω!

Reaction score
6
Πλάκα θαχει να ακούσουμε για ουρές σε στάσεις πάλι.... :142::143:

Παίδες αφού δεν γνωρίζετε καν τι είναι στάση και που βρίσκεται αυτή τότε μην εκτίθεστε. :144:

Η μήπως γνωρίζετε; Για να ακούσω.... .

Ας πάει κάποιος στην Πλατεία Συντάγματος να πάρει λεωφορείο ή Τρόλλευ. Εύκολα σας βάζω. Το πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας.

Και μετά ας έρθει να μας πει τι και πως και ποιος φταίει.

Μπροστά στα μάτια μας καθημερινά τα βλέπουμε. Τυφλοί δεν είμαστε.

Reaction score
1.213

Πλάκα θαχει να ακούσουμε για ουρές σε στάσεις πάλι.... :142::143:

Παίδες αφού δεν γνωρίζετε καν τι είναι στάση και που βρίσκεται αυτή τότε μην εκτίθεστε. :144:

Η μήπως γνωρίζετε; Για να ακούσω.... .

Δεν εχει σημασια ρε συ.

Ειδες ποτε να λεει κανεις κατι αρνητικο (οσους τους φερνουν σαν επιχειρημα ) για τους ξενους ? Ποτε ..Ειδες κανενα να παραδεχεται εστω οτι καποτε υπηρχε το ιδιο προβλημα σε αυτους αλλα με καποιους τροπους το λυσανε ? Ποτε...

Το θεμα ειναι να σου πουν απλως οτι υπαρχει καφριλα και ελλειψη παιδειας στην Ελλαδα....

Τι θελεις , δρομους ? Παμε μια κοντρα με τους Γερμανικους αυτοκινητοδρομους (τυχαιο παραδειγμα )...να δεις εσυ...:143:

Reaction score
6
Φταίει και η παιδεία φταίνε και όλα. Απλά πριν φτάσουμε στον αν φταίει η Εύα ή ο Αδάμ μπορούμε πολύ καλύτερα να είμαστε πιο αποτελεσματικοί όταν δείχνουμε το πρόβλημα και προσπαθούμε να το διορθώσουμε με τον τρόπο που επείγει. Μετά θα έχουμε όλο το χρόνο να διορθώσουμε και τα υπόλοιπα. Ας δώσουμε προτεραιότητα μια φορά όμως σε αυτό που καίει.

Προς ενημέρωση: Στάση είναι η πινακίδα. Το παγκάκι και το στέγαστρο δεν είναι στάση. Ανήκει δε στο Δήμο. Κάποτε υπήρχαν στάσεις με παγκάκια και στέγαστρα στις οποίες το σίδερο μπροστά από αυτές οριοθετούσε τη σειρά των επιβατών. Τώρα δεν υπάρχουν. Μη μου πείτε ότι φταίει η παιδεία και γι' αυτό..... :121:

Αλλά για να τα ξέρεις αυτά πρέπει να έχεις φάει μερικές δεκαετίες με τα λεωφορεία.... .

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.770
Re: Απάντηση: Re: Λ.Ε.Α.

Βασιλη απιστευτο ειναι , και πολυ περισσοτερο σε συγκεκριμενες περιπτωσεις , οπως και πολλα αλλα πραγματα.Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε ? :114:
Αλλα δεν μπορουμε να ελπιζουμε στην ευγενεια του διπλα (ακομα και αν εχει λαβει οδηγικη η αλλου ειδους παιδεια , ειτε απο το σπιτι , ειτε απο το σχολειο κλπ ) παρα στην αυστηρη τηρηση των κανονων και εργα απο μερια της πολιτειας .Δεν μπορουν να υπαρξουν τα τελευταια ? Τι να κανουμε , θα ζησουμε με αυτο , οπως εγω πχ κοιταω στις διασταυρωσεις προς ολες τις μεριες , ακομα και οταν εχω προτεραιοτητα , πραγμα που με εχει σωσει (μηχανοβιος ). :137: :619:
σωστος ...το ιδιο κανω και εγω... απο τοτε που με τσακισε πλαγιομετωπικα, εγω οδηγοντας μηχανη, mercediko του 70 με αλβανικες πινακιδες στην Μιχαλακοπουλου πριν 10 χρονια, εχοντας κανει ο οδηγος της mercedas την κλασσικη ελληνικη μαλ... εξοδου απο καθετο και στριψιμο αντικανονικο... φυσικα και με παρατησε μεσημεριατικα πεσμενο κατω και την κοπανησε... ναι καλα ακουσατε...
βοηθησε ενας οδηγος ταξι...να ειναι καλα ο ανθρωπος.
απο τοτε μηχανη κομμενη... επικινδυνο αθλημα στην Ελλαδα..

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.770
Εντάξει απλά δεν έχεις πάει ούτε εκεί που ενώνεται το Imittos Ring, ούτε στην έξοδο για Λαμία (όχι από Πειραιά, άλλη μία λωρίδα που μπαίνει στη μία και μοναδική) και ούτε έχεις μπει από Μεταμόρφωση.

Ναι στις τράπεζες τα πράγματα είναι αλλιώς, όταν έχει κόσμο. Απ' έξω περιμένουν όλοι για λόγους ασφαλείας.

Λοιπόν η απάντηση:
Κάθε μέρα στο κομμάτι που ενώνεται η Αττ. οδός από το αεροδρόμιο με το κομμάτι του Υμηττού, υπάρχει εκεί ένα μποτιλιάρισμα μικρό (μερικών χιλιομέτρων μόνο μη φανταστείς τίποτε το ιδιαίτερο) όπου "υποχρεωτικά" όταν μπαίνεις στο τούνελ ο δρόμος στενεύει για τους άλλους που έρχονται από αεροδρόμιο (άλλη μια πατέντα της Αττ. οδού) και η δική μου λωρίδα εισόδου καταλήγει στη ΛΕΑ όντας η συνέχειά της.
Με πολύ κόπο και κάμποσο μετά καταφέρνεις να βγεις από εκεί γιατί πρόκειται για μποτιλιάρισμα.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είναι κανείς απαραίτητα ζώο. Απλά τον υποχρεώνουν να συμπεριφερθεί έτσι γιατί δεν του δίνουν καμία εναλλακτική.
Το ίδιο συμβαίνει και στην είσοδο από μεταμόρφωση αλλά το χειρότερο απ' όλα είναι η έξοδος προς Λαμία.

Αυτά. Νομίζω σε κάλυψα. Δεν οδηγώ στη ΛΕΑ πάρα μόνο όταν υπάρχει ανάγκη. Μόνο που αυτή είναι σχεδόν συνεχής σε αυτή τη χώρα.
Ραφηνα μετακομισα το καλοκαιρι..ως τοτε και για 3 χρονια επερνα το imitos ring για Κηφισια και ΛΕΑ δεν μπηκα ουτε μια φορα...

λεγε οτι θες λεγε εγω θα σαγαπω :)

ps Η Αττικη οδος ΔΕΝ σχεδιαστηκε για να εξυπηρετησει τοσο μεγαλο αριθμο οχηματων, λυσεις προταθηκαν δεν εγιναν αποδεκτες..

Reaction score
1

Φταίει και η παιδεία φταίνε και όλα. Απλά πριν φτάσουμε στον αν φταίει η Εύα ή ο Αδάμ μπορούμε πολύ καλύτερα να είμαστε πιο αποτελεσματικοί όταν δείχνουμε το πρόβλημα και προσπαθούμε να το διορθώσουμε με τον τρόπο που επείγει. Μετά θα έχουμε όλο το χρόνο να διορθώσουμε και τα υπόλοιπα. Ας δώσουμε προτεραιότητα μια φορά όμως σε αυτό που καίει.

Προς ενημέρωση: Στάση είναι η πινακίδα. Το παγκάκι και το στέγαστρο δεν είναι στάση. Ανήκει δε στο Δήμο. Κάποτε υπήρχαν στάσεις με παγκάκια και στέγαστρα στις οποίες το σίδερο μπροστά από αυτές οριοθετούσε τη σειρά των επιβατών. Τώρα δεν υπάρχουν. Μη μου πείτε ότι φταίει η παιδεία και γι' αυτό..... :121:

Αλλά για να τα ξέρεις αυτά πρέπει να έχεις φάει μερικές δεκαετίες με τα λεωφορεία.... .
να προσθεσω και εγω οτι νοημα για σειρα στη σταση ειχε καποτε που τα λεωφορεια ειχαν εισπρακτορα και ανοιγαν μονο την πισω πορτα...ή πιο μετα με το κουτακι με τα ψιλα....τωρα που ανοιγουν ολες οι πορτες δεν εχει νοημα η σειρα...απλα διαλεγεις πορτα και μπαινεις.....

Reaction score
1

Ραφηνα μετακομισα το καλοκαιρι..ως τοτε και για 3 χρονια επερνα το imitos ring για Κηφισια και ΛΕΑ δεν μπηκα ουτε μια φορα...

λεγε οτι θες λεγε εγω θα σαγαπω :)

ps Η Αττικη οδος ΔΕΝ σχεδιαστηκε για να εξυπηρετησει τοσο μεγαλο αριθμο οχηματων, λυσεις προταθηκαν δεν εγιναν αποδεκτες..
μπορεις να μου απαντησεις αν γνωριζεις για την επεκταση της εξοδου ΚΥΜΗΣ στην εθνικη οδο και τον λογο που δεν υλοποιηθηκε?

Αν ειχε υλοποιηθει οπως προβλεποταν στον αρχικο σχεδιασμο...και αποροφουσε το φορτο απο κυμης μεχρι αεροδρομιο....δεν θα ειχε κανενα προβλημα η εξοδος 8 στην μεταμορφωση....

η εξοδος 8 ειναι τοσο μικρη γιατι σχεδιαστηκε να αποροφα το φορτο απο την ΕΞΟΔΟ ΚΥΜΗΣ μεχρι την μεταμορφωση και τιποτα παραπανω...

αλλα δυστυχως δεν υλοποιηθηκε....

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.770

Λοιπόν η απάντηση:

βρε μπαγασα... ελπιζω φιλικα να μου το επιτρεπεις...:) ποια ειναι η τοσο μεγαλη αναγκη που θα υπερκαλυψει την αναγκη αμεσης προσβασης ενος ασθενοφορου κουφια η ωρα?

κουφια η ωρα οταν ο πατερας μου ειχε ενα ατυχημα στην Μαραθωνος το καλοκαιρι που περασε, του 2009, και μεταφερθηκε απο την Αττικη οδο στο νοσοκομειο... γαιτι αραγε δεν τον μετεφεραν απο Μεσογειων?
μηπως επειδη δεν εχει ΛΕΑ? ορκιζομαι οτι οσα λεω ειναι πραγματικα και οχι για να σας την πω η να φανω εξυπνος και οτι σας βγαινω απο πλαγια...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.877
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain