Διπολα ηχεια

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Διπολα ηχεια

Ευχαριστώ για τις ευχές kostas kefalas και antkots.

Καλά και τα 2 sub, αλλά με τα 4 επιτυγχάνεται ένα παχύ στρώμα χαμηλού που είναι κ@υλ@, ακόμη και στις ομιλίες. Όταν δηλαδή δυο ηθοποιοί περιγράφουν κάτι άσχημο, βγαίνει ένα χαμηλό που το νιώθεις να γαργαλάει το στήθος σου. Δεν περιμένεις την έκρηξη για να τρομάξεις.
Απο στατικα το σπιτι σου δεν το βλεπω καλα με τα 4 τεμ σαμπ.

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: Διπολα ηχεια

Απο στατικα το σπιτι σου δεν το βλεπω καλα με τα 4 τεμ σαμπ.
Α, ναι;

Τότε να μην ξεπακετάρω το πέμπτο και έκτο sub που ήρθαν στην ίδια παλέτα :)

Reaction score
460
Απάντηση: Διπολα ηχεια

Σκεψου την ζωη σου πριν ξεπακεταρεις.Καλα να ρωτησω απο που τα αγοραζεις αυτα και ποσο?(αν θες απαντας)

Reaction score
5.614
Δε θα τα βάλω στον ίδιο χώρο, αλλά στο δεύτερο home cinema/audio room που έτοιμάζω στον πρώτο όροφο. Εκεί θα παίξουν με τα τρία Heresy για μπροστινά και με τον atma-sphere S30 για μουσική. Σκέφτομαι για 65άρα plasma 3d για εκεί.

antkots > Από Γερμανία προφανώς ήρθαν τα Klipsch. Ούτε που ρώτησα πόσο έχουν εδώ.

Reaction score
15.548

με προ καθαρο παιζεις ηηηηηηηηηηηηη..........:118:

ποιον αν επιτρεπετε.......:118::116:

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Διπολα ηχεια

Δε θα τα βάλω στον ίδιο χώρο, αλλά στο δεύτερο home cinema/audio room που έτοιμάζω στον πρώτο όροφο. Εκεί θα παίξουν με τα τρία Heresy για μπροστινά και με τον atma-sphere S30 για μουσική. Σκέφτομαι για 65άρα plasma 3d για εκεί.

antkots > Από Γερμανία προφανώς ήρθαν τα Klipsch. Ούτε που ρώτησα πόσο έχουν εδώ.
Επειδη και εγω θελω καποια τηλεοραση (δεν βαζω προτζεκτορα)ποια σκεφτεσαι για τις 65''

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αυριο μιας και καλη (δεν εχω χρονο) θα σε σενιαρω μια και καλη
(σωτηρη)

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Διπολα ηχεια

με προ καθαρο παιζεις ηηηηηηηηηηηηη..........:118:

ποιον αν επιτρεπετε.......:118::116:
Με τα Heresy χρησιμοποιούσα τον προ Aaron Cineast.
Τελευταία δουλεύω με έναν Yamaha Z7, ωραίο μηχανάκι. Ως προ βέβαια μόνο, με Audionet ampIII για τα μπροστινά και Aaron No.3 για τα πίσω.
Μέσω zone2 στέλνω στα Purity για ακρόαση ράδιο και cd.

Έχω κάνει γερό downsizing στο σαλόνι. Less is more τελικά σε νορμάλ οικιακό χώρο.

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: Διπολα ηχεια

Επειδη και εγω θελω καποια τηλεοραση (δεν βαζω προτζεκτορα)ποια σκεφτεσαι για τις 65''
Για τη νέα Panasonic σκέφτομαι.

Reaction score
460

Σημερα περασα απο κρας τεστ η αλλιως ιερα εξεταση,περιμενω τα αποτελεσματα!!θα τα διβασετε συντομα απο τον συντονιστη!

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Διπολα ηχεια

Σχετικά με το καλύτερο ή χειρότερο ξέρεις ότι τα πάντα είναι σχετικά και όπως είπα τα Synthesis δεν είναι προϊόν αλλά πακέτο με υπηρεσια. Τωρα το πως το πουλάν εδώ είναι άλλο θέμα.

Όταν τα ακούσωτα 9800 θα σου πως ποια είναι κατά τη γνώμη μου καλύτερα και ποια χειρότερα βάη των πληροφοριών και εμπειριών που έχω. Και θα σου τα κρίνω και με τιμές Αμερικής που είναι σαφώς καλύτερες (και μέχρι 50% κάτω) γιατί αν τα κρίνω με ελληνικές.....

Σχετικά με τα δίπολα και τη μουσική έγινε περεξήγηση. Νόμιζα ότι μιλούσες για τα 9800 και μου έκανε τρομερή εντύπωση αλλά τελικά μιλούσες για τα δίπολα. Είμαστε απολύτως σύμφωνοι τότε και ας πάμε παρακάτω. Εννοείται ότι τα δίπολα θα είναι δράμα στη μουσική.
Σωτηρη καλημερα εχεις καποια τιμη απο Αμερικη για τα 9800 se?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

good morning vietnem
παμε
3 κατηγοριες ηχειων δαπεδου
1) φτηνα
2) μεσαιας τιμης
3) ακριβα
Ποση αποσταση θελει καθε ηχειο απο τον τοιχο, ας πουμε απο 30cm μεχρι 3 μετρα
Και ποση αποσταση τα πιο πανω ηχεια θελουν για να ανεβασουν ηχο ψηλα στο 1,80 που βρισκεται ενα διπολο.
Και λεω στην μεση οδο ας πουμε 3 μετρα (αυτο για το ενα ηχειο
και αλλα 3 μετρα το αλλο μας μαζευονται 6 μετρα, και αλλο 1,5 στην καλυτερη περιπτωση για δυο καθισματα αρα μιλαμε για 7,5 μετρα + στην καλυτερη περιπτωση αλλους 60 ποντους που θελουν τα ηχεια αποσταση απο τον τοιχο.Παμε στα 8,1 μ
Και σε ρωταω ρε σωτηρη , ποιος εχεις πλατος 8,1 μετρα πλατος στο χωρο του ? ε?
Μιλας για καταστασεις extreme , γινονται τετοια στις μερες μας?

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Διπολα ηχεια

Σωτηρη καλημερα εχεις καποια τιμη απο Αμερικη για τα 9800 se?

Καλημέρα. Είχα βρει αυτή http://www.independentaudiovideo.com/store/item_view.asp?estore_itemid=1000028

αλλά το SE έχει καλύτερο finish και καλύτερο crossover αλλά και περίπου $3000 ακριβότερα (το ένα).

Απλά έιχα διαβάσει κάπου ότι τα αμερικάνικα είχαν το υποδεέστερο cross by default αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Στην Αγγλία οι τιμές που βρίσκεις στο Internet είναι 25,000 λίρες.

Π.χ. http://www.letsbuyit.co.uk/product/22224442/speakers/jbl-k2s9800se-floor-speakers

Δεν ξέρω γιατί ρωτάς πάντως το Ευρώ είναι κάτω οπότε από Αμερική δεν ξέρω αν συμφέρει αυτή τη στιγμή βάση δεδομένων.

Θα προτιμούσα να μπω σε "παζάρι" mode μεσω Ευρώπης.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Διπολα ηχεια

good morning vietnem
παμε
3 κατηγοριες ηχειων δαπεδου
1) φτηνα
2) μεσαιας τιμης
3) ακριβα
Ποση αποσταση θελει καθε ηχειο απο τον τοιχο, ας πουμε απο 30cm μεχρι 3 μετρα
Και ποση αποσταση τα πιο πανω ηχεια θελουν για να ανεβασουν ηχο ψηλα στο 1,80 που βρισκεται ενα διπολο.
Και λεω στην μεση οδο ας πουμε 3 μετρα (αυτο για το ενα ηχειο
και αλλα 3 μετρα το αλλο μας μαζευονται 6 μετρα, και αλλο 1,5 στην καλυτερη περιπτωση για δυο καθισματα αρα μιλαμε για 7,5 μετρα + στην καλυτερη περιπτωση αλλους 60 ποντους που θελουν τα ηχεια αποσταση απο τον τοιχο.Παμε στα 8,1 μ
Και σε ρωταω ρε σωτηρη , ποιος εχεις πλατος 8,1 μετρα πλατος στο χωρο του ? ε?
Μιλας για καταστασεις extreme , γινονται τετοια στις μερες μας?
Και με 5-6 μέτρα μια χαρά είσαι..

Reaction score
29.527

Αστονε ρε σωτήρη μην τον πριζώνεις τώρα και πάει και γκρεμίσει την υπόγα να την ξαναφιάξει......:604::617:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αν πσινεσαι εχω μεσο τον γιατρο του φρανκεσταιν
σε κανει μια λοβοτομη και σου κουμπωνει μεσα λιγο παλαδιο
ειναι ευγενες μεταλ και δεν μασα απο οξειδωσεις

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ