pioneer LX82

Reaction score
460
Απάντηση: pioneer LX82

Ναι....αλλα εχεις καλομαθει...δεν φταιω εγω..:116:Που να δεις οι φιλοι που ερχονται σπιτι τι απαιτητικοι ειναι!Ετσι παιδια απο ιερα εξεταση περασα.

Εαν παρεις ολκληρωμενο θα ακους με τα ενυσχητικα του...?
Οχι βεβαια δεν ειδες στην φωτο οτι εχω τελικους για καθε ηχειο?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Απάντηση: Re: Απάντηση: pioneer LX82

Λίγη υπομονή γιατί θέλει δουλίτσα.:126:
Αντε γιατρε μου φτιαχτο και γω το καλοκαιρι που θα μου ερχεσαι στα Καλαμια beach για απλωτες θα βαζω τους φρεντους και τα Πλωμαρια on the rocks......ψηνεσαι?????????

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Τα σεβη μου κυριε Αρβανιτακη μας!!!!!!!!!!!!!

Εσυ ποτε θα ερθεις απο τα μερη μας????εχει γεμησει η παραλια πιπινια αναψοκοκκινισμενα που δεν τα καταφερνω ολα μονος μου!!!!!!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Τα σεβη μου κυριε Αρβανιτακη μας!!!!!!!!!!!!!

Εσυ ποτε θα ερθεις απο τα μερη μας????εχει γεμησει η παραλια πιπινια αναψοκοκκινισμενα που δεν τα καταφερνω ολα μονος μου!!!!!!!

Φυλακή θα πάμε ρεεεεεεε!:107:

Θα έρθω ρε τρελλιάρη, θα έρθω.

Reaction score
29.579

Εσυ πάρε αγκαλιά κανά Mundorf και άσε τα πιπίνια σε μας , είσαι και μεγάλος άνθρωπος.
:116:

Reaction score
15.548

Οχι βεβαια δεν ειδες στην φωτο οτι εχω τελικους για καθε ηχειο?
Τα ειδα ......αλλα ξερω γω...:116:

Οταν καποιος ψαχνετε για ολοκληρωμενο av με τετοια μηχανακια να στεκουν περνανε διαφορα απο το μυαλο του.....

Φιλε μου προσωπικα θα πηγαινα σε εναν προ AV ο οποιος θα μπορει να μου δωσει τον ηχο του δικαναλου που εχω φτιαξει....

Τωρα ......εαν παρεις ολοκληρωμενο θα σκασεις ενα 3χιλιαρο σιγουρα......

Βαζεις αλλα τοσα κοντα και εισαι στο επιπεδο που θελεις....

Τωρα με τον av που εχεις δεν ακους πολυκαναλα....και ας μην εχει τα καινουρια φορμα ηχητικα.?.......ακους....μια χαρα δεν ειναι..?...ειναι

Οποτε και τοτε θα ακους καλα και καλυτερα απο τα καινουρια φορμα ηχου......

Η ποιοτητα ηχου θα μεινει....θα αλλαξει η κωδικοποιησει ελαφρος στο μελλον(που δεν το βλεπω)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Εσυ πάρε αγκαλιά κανά Mundorf και άσε τα πιπίνια σε μας , είσαι και μεγάλος άνθρωπος.
:116:
Τι λες εσυ μωρη σιτεμενη μουστογρια που ζηλευεις τα νιατα μου και την τσαχπινια μου!!!!!!!!

Εσυ Αρχιστρατηγε μου ποτε θα μας κανεις την τιμη ??????
Αντε επειδη σε αγαπαω μιας και εισαι καλο παλλικαρι θα σε αφησω να διαλλεξεις πρωτος!!!!!
Θα ειναι και κατι φιλες μου

Εσυ ομως θα παρεις την καλλιτερη ζεν πρεμιε μου Μαρκου
γιαυτο μην χανεις χρονο...παρε το σπορ αμαξι σου
και ελα για καφε αντρακλα μου

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Re: Απάντηση: pioneer LX82

Παντως βρε λεβεντοπαιδα αν βγει καποιος προ AV full HD φυσικα για ριξτε ενημερωση εδω μεσα!!!!
Η εστω ας ανοιχτει ενα νεο thread με τους προ AV που υπαρχουν στην αγορα.....Να ειστε καλα βρε!!!
Αν μπορει καποιος να το κανει αυτο θα ειναι πολυ καλο,και με φωτο εαν ειναι δυνατον.
Μια πρώτη γεύση

Reaction score
29.579

Τι λες εσυ μωρη σιτεμενη μουστογρια που ζηλευεις τα νιατα μου και την τσαχπινια μου!!!!!!!!

Εσυ Αρχιστρατηγε μου ποτε θα μας κανεις την τιμη ??????
Αντε επειδη σε αγαπαω μιας και εισαι καλο παλλικαρι θα σε αφησω να διαλλεξεις πρωτος!!!!!
Θα ειναι και κατι φιλες μου

Εσυ ομως θα παρεις την καλλιτερη ζεν πρεμιε μου Μαρκου
γιαυτο μην χανεις χρονο...παρε το σπορ αμαξι σου
και ελα για καφε αντρακλα μου

KΑΛΑ ΘΑ ΣΕ ΦΙΑΞΩ ΕΓΩ ΕΣΕΝΑ ΠΟΡΝΟΓΕΡΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ...........

Reaction score
150
Re: Απάντηση: pioneer LX82

Τωρα ρε φιλε γιατι με τσιγκλας?Για να μιλησω??

Δες την υπογραφή μου.

Για να είμαστε και δίκαιοι όμως η Classe υποσχέθηκε HD Formats και το έκανε ΔΩΡΕΑΝ σε όλους όσους πήραν τον SSP-800 και ήταν και user upgradeable αφού στην ουσία άλλαζες το DSP το οποίο είναι σαν socket (ε περίπου) επεξεργαστή. Δηλδή καμία ταλαιπωρία.

Και τι DSP βαρβάτο.

Reaction score
130

Ποιον ντενον ειχε?Σημαντικη η απαντηση του μονο που πρεπει να την αναλυσει με λεπτομερειες για σιγουρα συμπερασματα απο εμας,δηλ τι του αρεσε και τι οχι απο το καθε μηχανημα,που ηταν καλο το ενα και που το αλλο που υστερουσε το καθε ενα κτλ τα εχει δοκιμασει σαν προ μονο?
ο DENON που είχα ήταν ο AVP-Α1SR . Τον δούλευα απο την αρχή σαν προενισχυτή οπως άλλωστε και τον σημερινό αντικαταστάτη του.
Σίγουρα ο pioneer αυτή τη στιγμή μου προσφέρει καλύτερη ανάλυση και ταχύτητα, Συν τα άλλα βέβαια που είχα προαναφέρει. Αυτά δηλαδή που χρειάζομαι στο home cinema.Με λίγα λόγια ο pioneer είναι ποιο κινηματογραφικός, και αυτό εγώ ήθελα.

Τώρα, στη μουσική, ο DENON είχε μια γλυκύτητα που από τον pioneer απουσιάζει-το είπαμε άλλωστε ότι το μηχάνημα είναι για σινεμά- αλλά σαν σύνολο, έχω καλύτερα αποτελέσματα και εδώ.
Δεν θα ήθελα όμως να κάνω συγκρίσεις διότι, αν και ο DENON ήταν ένα μηχάνημα που κόστισε τότε, πάνω από τα διπλά χρήματα του pioneer, δεν έπαυε να κουβαλά στη πλάτη του αρκετά χρονάκια που σ΄ αυτά έγιναν πολλές εξελίξεις στην τεχνολογία.
Το να συγκρίνω τώρα τον pioneer των 2000ευρώ, με το αντίστοιχο από αυτό που είχα τότε, σημερινό μοντέλο της DENON (AVP-A1HD) των 5500ευρώ, πάλι νομίζω ότι θα αδικούσα τον LX-82.

Εν κατακλείδι αυτό που θέλω να πω είναι ότι: το πόσα περισσότερα χρήματα θα δώσει κάποιος για να πάρει ένα μηχάνημα , δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει αντίστοιχη ποιότητα στο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα στο χώρο του.
Και είναι σίγουρο επίσης ότι, όσο ποιο πολύ προχωρημένος είσαι στο «άθλημα», για να πάρεις μια μικρή βελτίωση στον ήχο σου πρέπει να δώσεις πολλά χρήματα, και δεν ξέρω αν αξίζει το κόπο με την ταχύτητα που προχωρά η τεχνολογία.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Δημητρη για ακομα μια φορα σε ευχαριστω.Και να σε βλεπουμε πιο συχνα.Η γνωμη σου εχει ιδιατερη βαρυτητα μιας και η σχεση σου με την μουσικη ειναι ακρως ενδιαφερουσα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

μακη αν θυμασαι περσι ή προπερσι η θητα εβγαλε το pliix μιλαμε για περιπου 4 χρονια καθυστερηση.Δεν ειναι πολλα ?
Ξερεις ποσο κοστιζε η πλακετα? Ξερεις ποτε θα βγαλει νεα φορμα?
Και η μαρκ με τον προηγουμενο προ ειχε υποσχεθει χαρντγουερικες αναβαθμισεις, κατι που ποτε δεν εγινε.
Στο παρελθον εχουμε ξαναδει παρομοιες καταστασεις.
Οκ δεν λεω καποια ισως να αξιζει να αναβαθμιστουν , αλλα
με τι κοστος?
και παιζει καλα σαν ενα φρεσκο μηχανακι?
Παραπλησιες καταστασεις εχουμε δει απο rotel-onkyo, αλλα απο τηγανιτα τιποτις.Βεβαια στο βαθος χρονου δεν ξερω ποτε θα βλεπουμε νεες τεχνολογιες σχεδον καθε εξαμηνο

Reaction score
460

Τα ειδα ......αλλα ξερω γω...:116:

Οταν καποιος ψαχνετε για ολοκληρωμενο av με τετοια μηχανακια να στεκουν περνανε διαφορα απο το μυαλο του.....

Φιλε μου προσωπικα θα πηγαινα σε εναν προ AV ο οποιος θα μπορει να μου δωσει τον ηχο του δικαναλου που εχω φτιαξει....

Τωρα ......εαν παρεις ολοκληρωμενο θα σκασεις ενα 3χιλιαρο σιγουρα......

Βαζεις αλλα τοσα κοντα και εισαι στο επιπεδο που θελεις....

Τωρα με τον av που εχεις δεν ακους πολυκαναλα....και ας μην εχει τα καινουρια φορμα ηχητικα.?.......ακους....μια χαρα δεν ειναι..?...ειναι

Οποτε και τοτε θα ακους καλα και καλυτερα απο τα καινουρια φορμα ηχου......

Η ποιοτητα ηχου θα μεινει....θα αλλαξει η κωδικοποιησει ελαφρος στο μελλον(που δεν το βλεπω)
Η επεξεργασια του 91 ειναι περιορισμενων δυνατοτητων οσο για ισοσταθμιση απλα ανυπαρκτη το συστημα οπως ειναι τωρα στημενο(με το 91 σνδεδεμενο αναλογικα)ειναι μια προσωρινη λυση αναγκης αφου δεν σου επιτρεπει καμια αξιολογη επεμβαση ρυθμισεων(το 91).

Reaction score
460

ο DENON που είχα ήταν ο AVP-Α1SR . Τον δούλευα απο την αρχή σαν προενισχυτή οπως άλλωστε και τον σημερινό αντικαταστάτη του.
Σίγουρα ο pioneer αυτή τη στιγμή μου προσφέρει καλύτερη ανάλυση και ταχύτητα, Συν τα άλλα βέβαια που είχα προαναφέρει. Αυτά δηλαδή που χρειάζομαι στο home cinema.Με λίγα λόγια ο pioneer είναι ποιο κινηματογραφικός, και αυτό εγώ ήθελα.

Τώρα, στη μουσική, ο DENON είχε μια γλυκύτητα που από τον pioneer απουσιάζει-το είπαμε άλλωστε ότι το μηχάνημα είναι για σινεμά- αλλά σαν σύνολο, έχω καλύτερα αποτελέσματα και εδώ.
Δεν θα ήθελα όμως να κάνω συγκρίσεις διότι, αν και ο DENON ήταν ένα μηχάνημα που κόστισε τότε, πάνω από τα διπλά χρήματα του pioneer, δεν έπαυε να κουβαλά στη πλάτη του αρκετά χρονάκια που σ΄ αυτά έγιναν πολλές εξελίξεις στην τεχνολογία.
Το να συγκρίνω τώρα τον pioneer των 2000ευρώ, με το αντίστοιχο από αυτό που είχα τότε, σημερινό μοντέλο της DENON (AVP-A1HD) των 5500ευρώ, πάλι νομίζω ότι θα αδικούσα τον LX-82.

Εν κατακλείδι αυτό που θέλω να πω είναι ότι: το πόσα περισσότερα χρήματα θα δώσει κάποιος για να πάρει ένα μηχάνημα , δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει αντίστοιχη ποιότητα στο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα στο χώρο του.
Και είναι σίγουρο επίσης ότι, όσο ποιο πολύ προχωρημένος είσαι στο «άθλημα», για να πάρεις μια μικρή βελτίωση στον ήχο σου πρέπει να δώσεις πολλά χρήματα, και δεν ξέρω αν αξίζει το κόπο με την ταχύτητα που προχωρά η τεχνολογία.
Αξιολογη και κατατοπιστικη η παραθεση των αποψεων σου σε ευχαριστω παρα πολυ!!

Reaction score
460

μακη αν θυμασαι περσι ή προπερσι η θητα εβγαλε το pliix μιλαμε για περιπου 4 χρονια καθυστερηση.Δεν ειναι πολλα ?
Ξερεις ποσο κοστιζε η πλακετα? Ξερεις ποτε θα βγαλει νεα φορμα?
Και η μαρκ με τον προηγουμενο προ ειχε υποσχεθει χαρντγουερικες αναβαθμισεις, κατι που ποτε δεν εγινε.
Στο παρελθον εχουμε ξαναδει παρομοιες καταστασεις.
Οκ δεν λεω καποια ισως να αξιζει να αναβαθμιστουν , αλλα
με τι κοστος?
και παιζει καλα σαν ενα φρεσκο μηχανακι?
Παραπλησιες καταστασεις εχουμε δει απο rotel-onkyo, αλλα απο τηγανιτα τιποτις.Βεβαια στο βαθος χρονου δεν ξερω ποτε θα βλεπουμε νεες τεχνολογιες σχεδον καθε εξαμηνο
Παντως οτι ειχε πει το χαρμαν γκρουπ περι αναβαθμισεων ηταν ατοπο,τι κανει τωρα ο ιδιοκτητης του λεξικον 12β(13000ε) και τι του μαρκ 40(40000ε)?μπλε και στην θαλασσα!!Δεν θελω να νιωσω σαν και αυτους σε καμια περιπτωση.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αντωνη η τεχνολογια εδω ειναι πιο ξεφτυλισομενη (αν μπορω να το πω ετσι) σε σχεση ακομα και με τα pc.Οι εξυπνες αγορες σου επιτρεπουν και την δουλεια σου να κανεις, και να εχεις και μια μαγια στον κουμπαρα σου για μελλοντικες αγορες

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster