Κώστας Φ.
Truth hurts. Here's a teddy bear.
- Reaction score
- 895
Υπάρχουν και playlist managers σε plugins αλλά δεν έχω ασχοληθεί. Κι εγώ στο δίσκο κάνω την οργάνωση.
Ομορφα folders φτιάχνει η μαϊμού με όποια οργάνωση θέλει ο καθένας: π.χ. artist\album\... κλπ. Πολύ καλό! MediaMonkey!Είχε αναφερθεί και σε διπλανό thread το θέμα οργάνωσης δισκοθήκης, tags, playlists κτλ...... IMHO κάντε αυτό που ανέφεραν οι Κ.Κ. & Κ.Φ....
Είναι πολύ σημαντική η σωστή οργάνωση και αρχειοθέτηση, όταν έχεις 100, 200 ή 300 albums δε έχεις μεγάλο πρόβλημα αλλά τί θα γίνει όταν σε ένα hd έχεις κάποιες 1000αδες? Μη περιμένετε από το foobar ή τον όποιο mediaplayer να οργανώσει τη δισκοθήκη σας. Αν αργότερα αλλάξετε player ή χαθούν τα αρχεία της db του, από ένα φορμά ή κάποιο λάθος τότε τί γίνεται? Όμορφα folders λοιπόν με είδος μουσικής, subfolders με groups, subfolders με albums, artwork κτλ. Αν δεν έχετε τα tags βρείτε τα και προσθέστε τα είναι πολύ σημαντικό. Το ίδιο και τα εξώφυλλα, υπάρχουν όλα στο internet, χρειάζεστε μόνο google και ένα πληκτρολόγιο. Διαθέστε λίγο χρόνο από την αρχή γιατί σε μερικά χρόνια δε θα ξέρετε τί έχετε και που...
Στο free, ή πρέπει να αγοράσουμε το Gold;Ομορφα folders φτιάχνει η μαϊμού με όποια οργάνωση θέλει ο καθένας: π.χ. artist\album\... κλπ. Πολύ καλό! MediaMonkey!
Παλληκαρια τα φωτα σαςΤο αυτό. :126:
Μέχρι τότε, μη σκας Βλάση!
Παίζε με WASAPI όπως τώρα κι απλά βάλε ένα καλό resampling plugin στο Foobar που να σου "κατεβάζει" τα high-rez σε κάτι που να "σηκώνει" η USB σου.
Εμένα η version 1.03 κάνει resampling κανονικά στα 96KHz όπως έκανε και η προηγούμενη version (1.02) χωρίς πρόβλημα.Παλληκαρια τα φωτα σας
Εγκατεστησα την τελευταια version (1,03) του foobar, και μου πεταει error report για ασυμβατοτητα με το resampling plugin.
Ξερει κανεις αν εχει βγει συμβατο με την τελευταια εκδοση;
Καλο μεσημερι
βρε παιδια πειτε κανα τροπο η προγραμμα να οργανοσουμε ομορφα την ψηφιακη μας δισκοθηκη προσπαθησα λιγο με τα library του foobar αλλα δεν με βολεψε καθολου πχ θελω ενα απλο προγραματακι που θα μπορω να ορισω κατηγοριες δηλαδη μια flac και μια mp3 οπου εκει θελω απλα να κανω ταξινομηση δεν θελω Player απλα διαχειρηση ετσι ωστε αν θελω να αναπαραγω καποιο κομματι να το πεταω στο foobar και τελος....
:143:Τα υπόλοιπα είναι παιχνίδια!
Συμφωνά απόλυτα!J.River Media Center..... Τα υπόλοιπα είναι παιχνίδια!
Παίζει τα πάντα και υποστηρίζει WASAPI + ASIO.
Εγώ έχω πάνω από 60.000 τραγούδια στο server τα οποία τα έχω σε folders κατηγοριοποιημένα και το χρησιμοποιώ με τηλεκοντρολ (σαν το Media Center) το οποίο επιτρέπει περιηγήση με folder view.
Το δοκίμασα σε Win7 x64 και υπήρχαν μεγάλα προβλήματα μέχρι που δεν άντεξα και το απεγκατέστησα.J.River Media Center..... Τα υπόλοιπα είναι παιχνίδια!
Εγώ έχω πάνω από 60.000 τραγούδια στο server τα οποία τα έχω σε folders κατηγοριοποιημένα και το χρησιμοποιώ με τηλεκοντρολ (σαν το Media Center) το οποίο επιτρέπει περιηγήση με folder view.
Hθελε επιλογη απο τον dsp manager...Εμένα η version 1.03 κάνει resampling κανονικά στα 96KHz όπως έκανε και η προηγούμενη version (1.02) χωρίς πρόβλημα.
Κάτι άλλο πρέπει να φταίει στην περίπτωσή σου.
Πάντως όλοι στο Μοναχο έπαιζαν με Amarra! Σε συγκριτικά που κάναμε ήταν αρκετά καλύτερα στα αυτιά μας και από το foobar και από το jriver!J.River Media Center..... Τα υπόλοιπα είναι παιχνίδια!
Το οποίο, αν κατάλαβα καλά αυτά που διάβασα εδώ (αν δεν κατάλαβα μάλλον τζάμπα έδωσα Proficiency προχθές :138Πάντως όλοι στο Μοναχο έπαιζαν με Amarra! Σε συγκριτικά που κάναμε ήταν αρκετά καλύτερα στα αυτιά μας και από το foobar και από το jriver!
Ναι γιατι είναι πρόγραμμα μόνο για αυτούς που δαγκώσαν το μήλο...Για τους υπόλοιπους που δάγκωσαν την λαμαρίνα χρησιμοποιούμε τα flac.Το οποίο, αν κατάλαβα καλά αυτά που διάβασα εδώ (αν δεν κατάλαβα μάλλον τζάμπα έδωσα Proficiency προχθές :138, κοστίζει σχεδόν 1000 δολλάρια και δεν υποστηρίζει ακόμα Flac;;;;
Η αληθεια ειναι οτι μετα απο 1 εβδομαδα που εχω αφιερωσει να τον φερω εκει που θελω, εχω φτασει τα 110 κιλα και ολα μουσκουλα!Παιχνίδια είναι αυτά που μπορεί να τα σετάρει στοιχειωδώς ο καθένας που δεν έχει εξοικείωση με τους υπολογιστές.
Κι εγώ κάποιο από αυτά θα πρότεινα σε κάποιο γνωστό μου που δεν έχει χρόνο/δυνατότητα να το ψάξει - για να μη με ζαλίζει και με τις απορίες του.
Το Foobar είναι εργαλείο ή "αντρικό παιχνίδι" αν προτιμάτε.
Και από προγραμματιστικής πλευράς η modular και ανοιχτή φύση του είναι επίτευγμα από μόνη της.