foobar 2000 απορια....

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Υπάρχουν και playlist managers σε plugins αλλά δεν έχω ασχοληθεί. Κι εγώ στο δίσκο κάνω την οργάνωση.

Reaction score
1
Απάντηση: foobar 2000 απορια....

Είχε αναφερθεί και σε διπλανό thread το θέμα οργάνωσης δισκοθήκης, tags, playlists κτλ...... IMHO κάντε αυτό που ανέφεραν οι Κ.Κ. & Κ.Φ....
Είναι πολύ σημαντική η σωστή οργάνωση και αρχειοθέτηση, όταν έχεις 100, 200 ή 300 albums δε έχεις μεγάλο πρόβλημα αλλά τί θα γίνει όταν σε ένα hd έχεις κάποιες 1000αδες? Μη περιμένετε από το foobar ή τον όποιο mediaplayer να οργανώσει τη δισκοθήκη σας. Αν αργότερα αλλάξετε player ή χαθούν τα αρχεία της db του, από ένα φορμά ή κάποιο λάθος τότε τί γίνεται? Όμορφα folders λοιπόν με είδος μουσικής, subfolders με groups, subfolders με albums, artwork κτλ. Αν δεν έχετε τα tags βρείτε τα και προσθέστε τα είναι πολύ σημαντικό. Το ίδιο και τα εξώφυλλα, υπάρχουν όλα στο internet, χρειάζεστε μόνο google και ένα πληκτρολόγιο. Διαθέστε λίγο χρόνο από την αρχή γιατί σε μερικά χρόνια δε θα ξέρετε τί έχετε και που...

Reaction score
1.188

Είχε αναφερθεί και σε διπλανό thread το θέμα οργάνωσης δισκοθήκης, tags, playlists κτλ...... IMHO κάντε αυτό που ανέφεραν οι Κ.Κ. & Κ.Φ....
Είναι πολύ σημαντική η σωστή οργάνωση και αρχειοθέτηση, όταν έχεις 100, 200 ή 300 albums δε έχεις μεγάλο πρόβλημα αλλά τί θα γίνει όταν σε ένα hd έχεις κάποιες 1000αδες? Μη περιμένετε από το foobar ή τον όποιο mediaplayer να οργανώσει τη δισκοθήκη σας. Αν αργότερα αλλάξετε player ή χαθούν τα αρχεία της db του, από ένα φορμά ή κάποιο λάθος τότε τί γίνεται? Όμορφα folders λοιπόν με είδος μουσικής, subfolders με groups, subfolders με albums, artwork κτλ. Αν δεν έχετε τα tags βρείτε τα και προσθέστε τα είναι πολύ σημαντικό. Το ίδιο και τα εξώφυλλα, υπάρχουν όλα στο internet, χρειάζεστε μόνο google και ένα πληκτρολόγιο. Διαθέστε λίγο χρόνο από την αρχή γιατί σε μερικά χρόνια δε θα ξέρετε τί έχετε και που...
Ομορφα folders φτιάχνει η μαϊμού με όποια οργάνωση θέλει ο καθένας: π.χ. artist\album\... κλπ. Πολύ καλό! MediaMonkey!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.194

Ομορφα folders φτιάχνει η μαϊμού με όποια οργάνωση θέλει ο καθένας: π.χ. artist\album\... κλπ. Πολύ καλό! MediaMonkey!
Στο free, ή πρέπει να αγοράσουμε το Gold;

Reaction score
1.188

Καλή ερώτηση αυτή... Κάτσε να το τσεκάρω...

Reaction score
9
Απάντηση: Re: foobar 2000 απορια....

Το αυτό. :126:

Μέχρι τότε, μη σκας Βλάση!
Παίζε με WASAPI όπως τώρα κι απλά βάλε ένα καλό resampling plugin στο Foobar που να σου "κατεβάζει" τα high-rez σε κάτι που να "σηκώνει" η USB σου.
Παλληκαρια τα φωτα σας
Εγκατεστησα την τελευταια version (1,03) του foobar, και μου πεταει error report για ασυμβατοτητα με το resampling plugin.
Ξερει κανεις αν εχει βγει συμβατο με την τελευταια εκδοση;
Καλο μεσημερι

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Ψάξε βρες το plugin να δεις μήπως έκαναν ή ετοιμάζουν update. ;)

Reaction score
1.188

Παλληκαρια τα φωτα σας
Εγκατεστησα την τελευταια version (1,03) του foobar, και μου πεταει error report για ασυμβατοτητα με το resampling plugin.
Ξερει κανεις αν εχει βγει συμβατο με την τελευταια εκδοση;
Καλο μεσημερι
Εμένα η version 1.03 κάνει resampling κανονικά στα 96KHz όπως έκανε και η προηγούμενη version (1.02) χωρίς πρόβλημα.
Κάτι άλλο πρέπει να φταίει στην περίπτωσή σου.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: foobar 2000 απορια....

βρε παιδια πειτε κανα τροπο η προγραμμα να οργανοσουμε ομορφα την ψηφιακη μας δισκοθηκη προσπαθησα λιγο με τα library του foobar αλλα δεν με βολεψε καθολου πχ θελω ενα απλο προγραματακι που θα μπορω να ορισω κατηγοριες δηλαδη μια flac και μια mp3 οπου εκει θελω απλα να κανω ταξινομηση δεν θελω Player απλα διαχειρηση ετσι ωστε αν θελω να αναπαραγω καποιο κομματι να το πεταω στο foobar και τελος....

J.River Media Center..... Τα υπόλοιπα είναι παιχνίδια!

Παίζει τα πάντα και υποστηρίζει WASAPI + ASIO.

Εγώ έχω πάνω από 60.000 τραγούδια στο server τα οποία τα έχω σε folders κατηγοριοποιημένα και το χρησιμοποιώ με τηλεκοντρολ (σαν το Media Center) το οποίο επιτρέπει περιηγήση με folder view.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: foobar 2000 απορια....

Εγώ έχω πάνω από 60.000 τραγούδια στο server τα οποία τα έχω σε folders κατηγοριοποιημένα και το χρησιμοποιώ με τηλεκοντρολ (σαν το Media Center) το οποίο επιτρέπει περιηγήση με folder view.
Συμφωνά απόλυτα!

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Παιχνίδια είναι αυτά που μπορεί να τα σετάρει στοιχειωδώς ο καθένας που δεν έχει εξοικείωση με τους υπολογιστές.
Κι εγώ κάποιο από αυτά θα πρότεινα σε κάποιο γνωστό μου που δεν έχει χρόνο/δυνατότητα να το ψάξει - για να μη με ζαλίζει και με τις απορίες του.

Το Foobar είναι εργαλείο ή "αντρικό παιχνίδι" αν προτιμάτε.
Και από προγραμματιστικής πλευράς η modular και ανοιχτή φύση του είναι επίτευγμα από μόνη της.

Reaction score
5

Το δοκίμασα σε Win7 x64 και υπήρχαν μεγάλα προβλήματα μέχρι που δεν άντεξα και το απεγκατέστησα.

Reaction score
9

Εμένα η version 1.03 κάνει resampling κανονικά στα 96KHz όπως έκανε και η προηγούμενη version (1.02) χωρίς πρόβλημα.
Κάτι άλλο πρέπει να φταίει στην περίπτωσή σου.
Hθελε επιλογη απο τον dsp manager...
Εγω το εψαχνα με το plugin:138:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: foobar 2000 απορια....

Πάντως όλοι στο Μοναχο έπαιζαν με Amarra! Σε συγκριτικά που κάναμε ήταν αρκετά καλύτερα στα αυτιά μας και από το foobar και από το jriver!

Reaction score
2

Πάντως όλοι στο Μοναχο έπαιζαν με Amarra! Σε συγκριτικά που κάναμε ήταν αρκετά καλύτερα στα αυτιά μας και από το foobar και από το jriver!
Το οποίο, αν κατάλαβα καλά αυτά που διάβασα εδώ (αν δεν κατάλαβα μάλλον τζάμπα έδωσα Proficiency προχθές :138:), κοστίζει σχεδόν 1000 δολλάρια και δεν υποστηρίζει ακόμα Flac;;;;

Reaction score
0

Το οποίο, αν κατάλαβα καλά αυτά που διάβασα εδώ (αν δεν κατάλαβα μάλλον τζάμπα έδωσα Proficiency προχθές :138:), κοστίζει σχεδόν 1000 δολλάρια και δεν υποστηρίζει ακόμα Flac;;;;
Ναι γιατι είναι πρόγραμμα μόνο για αυτούς που δαγκώσαν το μήλο...Για τους υπόλοιπους που δάγκωσαν την λαμαρίνα χρησιμοποιούμε τα flac.

Reaction score
150
Η ομάδα του Jriver έχει κάνει πραγματικά απιστευτη δουλειά και έχει πολλούς πιστούς οπαδούς ενώ τα λεφτά που ζητάει είναι λίγα και τίμια!

Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να ασχοληθεί κανείς με το πως δουλεύει και να διαβάσει. Από εκεί και πέρα προσφέρει απιστευτη παραμετροποίηση και είναι και πολύ γρήγορο.

Όπως είπα έχω πάνω από 60,000 τραγούδια (2ΤΒ +) flac + wav και είμαι υπερευχαριστημένος.

Όταν είπα τη λέξη παιχνίδια δεν αναφέρθηκα στο πως παίζουν τα υπόλοιπα αλλά στο πως διαζειρίζονται τη βάση δεδομένων, το πόσο γρήγορα είναι καθώς και τη δυνατότητα περιήγησης Folder View και όχι Artist/Album κτλ που προσωπικά μου είναι δύσχρηστη δεδομένου ότι κάνω δική μου κατηγοριοποίηση. Θέλω το σκληρό μου να είναι σαν ένα ψηφιακό ντουλάπι και να βλέπω το structure που έχω δημιουργήσει εγώ (Tree View -- Categories (Rock, Jazz, Blues) και να μπαίνω στο folder που θέλω κτλ κτλ.

Στη νέα έκδοση βέβαια πρέπει να παίξεις με custom skin γιατί οι ΜΑΠΕΣ χάλασαν τον τρόπο που παίζεις μέσω folder view αλλά με λίγο σκάψιμο όλα γίνονται.

Reaction score
9

Παιχνίδια είναι αυτά που μπορεί να τα σετάρει στοιχειωδώς ο καθένας που δεν έχει εξοικείωση με τους υπολογιστές.
Κι εγώ κάποιο από αυτά θα πρότεινα σε κάποιο γνωστό μου που δεν έχει χρόνο/δυνατότητα να το ψάξει - για να μη με ζαλίζει και με τις απορίες του.

Το Foobar είναι εργαλείο ή "αντρικό παιχνίδι" αν προτιμάτε.
Και από προγραμματιστικής πλευράς η modular και ανοιχτή φύση του είναι επίτευγμα από μόνη της.
Η αληθεια ειναι οτι μετα απο 1 εβδομαδα που εχω αφιερωσει να τον φερω εκει που θελω, εχω φτασει τα 110 κιλα και ολα μουσκουλα!
Μου βγαινει μια βαρβατιλα ενα πραμα!
Ειδικα τωρα που μαθαινω εντολες σε ASCII, ποιος με πιανει!
Παντως για αυτο και μου αρεσει!
Ειναι player που η τον μισεις απολυτα, η γουσταρεις τρελλα!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.578
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani