foobar 2000 απορια....

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.326
Απάντηση: foobar 2000 απορια....

ρε συ κου-φου μου, δε φτιάχνεις έναν "οδηγό για τυφλούς" για σωστή αναπαραγωγή φλακίων σε χρ και βίστα και 7-άρια να τελειώνουμε με αυτό το θέμα?
+1

Reaction score
0

komhst

με καλυψες απολυτα δεν εχω βρει να σου πω την αληθεια καποιο τροπο να παρακαμψω τα volumes αρα παντα στο 100% για να ειμαι οκ.....ναι ο ενισχυτης μου εχει εσωτερικο dac που μπορει να δεχτει και 24/192 και dts απο wav που θα στειλει το foobar μeσω hdmi Bitstream της 5770 ati απο το Htpc......παντως οταν ειναι ενεργοποιημενο το foobar με wasapi τα ποτενσιομετρακαι οι ηχοι του pc ειναι απενεργοποιημενοι ειτε σε 24/192 ειτε σε 16/41000 dts...αρα ολα δουλευουν αψογα...υποθετω οτι αν δουλευαν οι ηχοι τον win και τα ποτενσιομετρα απο τον πινακα ελεγχου τοτε το wasapi θα ηταν off....γινομαι ολιγο κουραστικος και αναλυτικος μηπως υπαρχουν και αλλα παιδια που θα ηθελαν να καταλαβουν τι ακριβως συμβαινει....

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: foobar 2000 απορια....

Tο DAC μπορεί να δέχεται 24/192, Σωτήρη, αλλά να μη δέχεται το toslink receiver που χρησιμοποιεί.
Σωτήρη ποιό είναι το dac σου;
Zhaolu D3 upgrade version από εδώ: http://cgi.ebay.co.uk/ZHAOLU-D3-DAC...emQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item35a8a999c7

Στα specs αναφέρει πως υποστηρίζει στην spdif 24/192...

Reaction score
10
Μια βοήθεια και σε μας τους πτωχούς τω πνεύματι παρακαλώ...
Κατεβάσαμε το φουμπαρ, κατεβάσαμε και το γουασαπι και είναι σε μορφή ζιπ, το κάνουμε εξτρακτ στο φάκελο κομπονεντς του φουμπαρ??

Reaction score
5
Απάντηση: Re: foobar 2000 απορια....

Μια βοήθεια και σε μας τους πτωχούς τω πνεύματι παρακαλώ...
Κατεβάσαμε το φουμπαρ, κατεβάσαμε και το γουασαπι και είναι σε μορφή ζιπ, το κάνουμε εξτρακτ στο φάκελο κομπονεντς του φουμπαρ??
Σωστά.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: foobar 2000 απορια....

ρε συ κου-φου μου, δε φτιάχνεις έναν "οδηγό για τυφλούς" για σωστή αναπαραγωγή φλακίων σε χρ και βίστα και 7-άρια να τελειώνουμε με αυτό το θέμα?
+10000000
Άντε τώρα που άλλαξα μητρική και ακούω μουσική και από το πι/σι μου, και έχει και εσ-πι-ντι-αη-εφ έξοδο...

Reaction score
10
Άλλη μια ερωτησούλα... Πήγα να ριπάρω το πρώτο μου σιντι σε φλακ και μου έγραψε ότι πρέπει να ανβαθμίσω τα φλακ... Πήγα στο σαητ και "χάθηκα"... Τι ψάχνω??

Όχι ακόμα δεν έπαιξε... Απλά προετοιμάζομαι...

Reaction score
10
*&%)*$&#(&#@()*)%..........
Καληνύχτα γιατί θα κάνω έγκλημα!!! Ευχαριστώ πάντως... Ριπάρισε κανονικά... Απλά για άλλη μια φορά δεν ακούωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:141::141::141:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.803
Απάντηση: Re: foobar 2000 απορια....

*&%)*$&#(&#@()*)%..........
Καληνύχτα γιατί θα κάνω έγκλημα!!! Ευχαριστώ πάντως... Ριπάρισε κανονικά... Απλά για άλλη μια φορά δεν ακούωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:141::141::141:
χαλάρωσε, κι αύριο μέρα είναι...

Reaction score
10
Αχ Κώστα Κώστα... 2 χρόνια βρε, είμαι χωρίς ήχο από το πισι... Όχι ότι το έχω ανάγκη, αλλά βλέπεις έχω κατεβάσει εκείνο το πινκ φλοηντ το εητς ντι, και θέλω να το ακούσω...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.803

εγώ σήμερα πάντως άκουσα ολόκληρους 4-5 δίσκους των πινκ σε ες ντι και δεν έπαθα τίποτα...

Reaction score
0

Κάτι μου λέει οτι έχεις το foobar κατευθείαν συνδεδεμένα στα ηχεία... Αν ισχύει αυτό τότε πηγαίνεις File->Preferences->Playback->Output και στο Output Device επιλέγεις Wasapi(Ηχεία).

Reaction score
0

costas EAR που μπορουμε να βρουμε τα δισκακια το pink....? ξερεις τι ειναι να εχει δυνατοτητα 24/192 κτλ και να μην εχει υλικο???

χεχε

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.578
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani