gstriftos
gilectronikos
- Reaction score
- 4.424
Παράκληση:Μην γράφετε με κεφαλαία και bold!
Καλώς ήρθες στο φόρουμ φίλε μου!ΑΠΟ ΤΗΝ COMPONENT ΠΕΡΝΑΕΙ 1080 ΤΙΣ ΜΑΤΡΟΣΚΕΣ?
ΡΩΤΑΩ ΔΙΟΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΒΛΕΠΩ BLURAY ΑΠΟ ΤΗΝ COMPONENT TOY SAMSUNG 1500, 1080i ΥΠΕΡΟΧΑ ,ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ HDMI. ΜΕΤΑ ΤΑ 120 ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ BLURAY ΓΛΥΚΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΜΑΤΡΟΣΚΕΣ ΣΤΙΣ 80 ΙΝΤΣΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ MEDIA PLAYER ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΝΕΙ 1080i ΑΠΟ ΤΗΝ COMPONENT?
Ευχαριστώ πολύ. Αυτό ακούγεται πιο λογικό. Θα το δοκιμάσω..Πατάς >> (x2) και έπειτα κάθε φορά που θα πατάς >>l, θα πηγαίνει 10 λεπτά μπροστά...
Ευχαριστώ πολύ. Αυτό ακούγεται πιο λογικό. Θα το δοκιμάσω..
τιποτα δυστυχως, το αφησα εκτος μπριζας αρκετες ωρες αλλα τιποτα..Δοκίμασες να το αποσυνδέσεις προσωρινά από την παροχή ρεύματος; Το καλύτερο φάρμακο όταν τρώει τέτοια κολλήματα...
σβήσε το φάκελο (wd_tv) απο το σκληρό και ξαναδέςτιποτα δυστυχως, το αφησα εκτος μπριζας αρκετες ωρες αλλα τιποτα..
Τότε buck up το περιεχόμενο του σκληρού και κάνε του format πάλι:122:τιποτα δυστυχως, το αφησα εκτος μπριζας αρκετες ωρες αλλα τιποτα..
αυτο μαλλον θα ηταν καλη λυση αλλα δε με αφηνει να το σβησω..Μου βγαζει το ph.db-journal που ειναι μεσα στο φακελο, ειναι corrupted and unreadable. Ακομα και με το προγραμματακι το "Unlocker" πηγα να το σβησω αφου εκανα restart αλλα ειναι ακομα εκει. ΞΕρετε αλλο τροπο να το σουταρω χωρις να γινει φορματ?σβήσε το φάκελο (wd_tv) απο το σκληρό και ξαναδές
Αν σου πω τώρα ότι με το κάτω βελάκι, κατάλαβα το πλήκτρο με το βελάκι προς τα κάτω, τι θα μου πεις;;;
...αν παρω αυτο που υποδικνυεις θα βλεπω καλα 1080ι ;