Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
1.458
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

ΑΠΟ ΤΗΝ COMPONENT ΠΕΡΝΑΕΙ 1080 ΤΙΣ ΜΑΤΡΟΣΚΕΣ?
ΡΩΤΑΩ ΔΙΟΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΒΛΕΠΩ BLURAY ΑΠΟ ΤΗΝ COMPONENT TOY SAMSUNG 1500, 1080i ΥΠΕΡΟΧΑ ,ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ HDMI. ΜΕΤΑ ΤΑ 120 ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ BLURAY ΓΛΥΚΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΜΑΤΡΟΣΚΕΣ ΣΤΙΣ 80 ΙΝΤΣΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ MEDIA PLAYER ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΝΕΙ 1080i ΑΠΟ ΤΗΝ COMPONENT?
Καλώς ήρθες στο φόρουμ φίλε μου!
Ολα τα σύγχρονα media players που έχουν component έξοδο δίνουν 1080i,ότι κι αν διαλέξεις δε θα έχεις πρόβλημα.

Reaction score
0
Παιδια καλησπερα,

εχω ενα περιεργο προβλημα το οποιο εχει δημιουργηθει απο προχτες ξαφνικα και δυστυχως εχει επηρεασει τη λειτουργια του σκληρου μου σε συνδυασμο με το WD TV Live που εχω..

Με τα πολλα, πηγα προχτες να κατεβασω μια ταινια . Την βρηκα σε release απο ενα και μονο συγκεκριμενο team. Την κατεβασα, την αποσυμπιεσα, καταληξη avi, ολα κανονικα.. και μολις παω να την παιξω με τον GOM Player, μου βγαζει μηνυμα λαθους για codec και να παω λεει να την αν ανοιξω με τον Windows Media Player. Το κανω κι εκει μου βγαζει το ιδιο λαθος και μου ανοιγει απο μονο του τον firefox, οπου με βγαζει σε μια σελιδα η οποια αναφερει , και καλα, μηνυμα του συγκεκριμενου TEAM, οτι για διαφορους λογους τα releases τους πλεον θα παιζουν στον Custom Player της εταιριας-σπονσορα τους. (Υ.Γ. δοκιμασα να το περασω απευθειας σε DVD μεσω ConvertX αλλα κι εκει εβγαζε προβλημα..)

Μπορουμε λεει να τον κατεβασουμε αφοβα, ειναι δωρεαν, παιζει τα παντα κλπ κλπ. Προτου σε αφησει να τον κατεβασεις, θελει να συμπληρωσεις λεει ενα survey. Παω να το κανω αλλα λιγο πριν το τελος ηθελε λεφτα (συνδρομη με sms μυνηματα) οποτε του ριχνω τις καταλληλες ευχες και το κλεινω...

Το θεμα πιο ειναι.. Προτου εξαντλησω ολα τα περιθωρια με το site, περασα και το αρχειο στον 500ρι σκληρο μου που χω ολες τις ταινιες για να δω αν θα παιξει στο WD TV Live. Δεν επαιξε, μου εβγαλε μηνυμα λαθους. Κατευθειαν το εβγαλα απο το σκληρο και τελος.

Τωρα ομως τι μου κανει, και το κανει μονο στον σκληρο στο οποιο ειχα περασει το καταραμενο αρχειο..Σε ολα μεσα τα κανονικα μενου, η περιεηγηση γινεται κανονικα με κανονικη ταχυτητα οπως παταω τα κουμπια κι αλλαζω επιλογες κλπ. Με το που θα παω να ξεκινησω την οποιαδηποτε ταινια/επεισοδιο, κολλαει στο στρογγυλο που κανει κανει load, μου βγαζει μαυρη οθονη και ξεκιναει την ταινια με 40 δευτερα - 1 λεπτο καθυστερηση. Και απο κει και περα ΟΛΕΣ οι επιλογες που θα κανω, θα εχουν καθυστερηση (pause, unpause, stop, play, rewind, FFWD), τα παντα.

Ειναι τελειως εκνευριστικο..

Εχει συναντησει κανεις παρομοιο προβλημα; δοκιμαζοντας αλλους σκληρους με ιδιες ταινιες κλπ, το μηχανημα τις παιζεις κανονικα...το καταραμενο αρχειο κατι εκανε στο σκληρο μου και γινεται αυτο το πραγμα... Η λειτουργια του στο PC δεν εχει αλλαξει καθολου, και μετα απο σκαναρισμα, ιο δε βρηκα...

Help!!.........

JL_

Reaction score
19
Δοκίμασες να το αποσυνδέσεις προσωρινά από την παροχή ρεύματος; Το καλύτερο φάρμακο όταν τρώει τέτοια κολλήματα...

Reaction score
39
Μια ερώτηση ρε παιδιά. Το πρώτης γενιάς μηχάνημα προχωράει μπροστά το βίντεο κατά 10 λεπτά; Κάπου διάβασα ότι πατάς το x2 (FF) και μετά το κάτω βελάκι και γίνεται. Στο δικό μου πάντως όχι...

JL_

Reaction score
19
Πατάς >> (x2) και έπειτα κάθε φορά που θα πατάς >>l, θα πηγαίνει 10 λεπτά μπροστά...

Reaction score
39
Πατάς >> (x2) και έπειτα κάθε φορά που θα πατάς >>l, θα πηγαίνει 10 λεπτά μπροστά...
Ευχαριστώ πολύ. Αυτό ακούγεται πιο λογικό. Θα το δοκιμάσω..

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.589

Ευχαριστώ πολύ. Αυτό ακούγεται πιο λογικό. Θα το δοκιμάσω..

Αυτό δε σου είχα πει κι εγώ βρε;:140::136:

Γιατί να πάρει ο JL_ τα 20 € για τη βοήθεια κι όχι εγώ;:138:

Reaction score
0
Δοκίμασες να το αποσυνδέσεις προσωρινά από την παροχή ρεύματος; Το καλύτερο φάρμακο όταν τρώει τέτοια κολλήματα...
τιποτα δυστυχως, το αφησα εκτος μπριζας αρκετες ωρες αλλα τιποτα..

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

σβήσε το φάκελο (wd_tv) απο το σκληρό και ξαναδές

Reaction score
1.458
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Τότε buck up το περιεχόμενο του σκληρού και κάνε του format πάλι:122:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

σβήσε το φάκελο (wd_tv) απο το σκληρό και ξαναδές
αυτο μαλλον θα ηταν καλη λυση αλλα δε με αφηνει να το σβησω..Μου βγαζει το ph.db-journal που ειναι μεσα στο φακελο, ειναι corrupted and unreadable. Ακομα και με το προγραμματακι το "Unlocker" πηγα να το σβησω αφου εκανα restart αλλα ειναι ακομα εκει. ΞΕρετε αλλο τροπο να το σουταρω χωρις να γινει φορματ?

Αρα μαλλον φορματ θα κανει τη δουλεια..κι εντακει εχω τωρα 300 απο 465 GB κατηλλειμμενα, τι να κανω backup και φορματ...Οτι θελω να δω θα το περναω τσακμπαμ σε ενα μικροτερο δισκο και θα παιζει κανονικα..και για φορματ βλεπουμε.

Ευχαριστω guys.

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Αυτό δε σου είχα πει κι εγώ βρε;

Γιατί να πάρει ο JL_ τα 20 € για τη βοήθεια κι όχι εγώ;
Αν σου πω τώρα ότι με το κάτω βελάκι, κατάλαβα το πλήκτρο με το βελάκι προς τα κάτω, τι θα μου πεις;;;

Ξεφτιλίστηκα πάλι...

Από 20 ο καθένας... Ευχαριστώ και πάλι!

Reaction score
0

υπαρχει ανταπτορα η κατι παρομοιο που να παρεμβαλεται και να κανει το εξης να συνδεει το καλωδιο κομπονεντ 3 αρσενικων rca του western digital media player με το καλωδιο component 3 αρσενικων rca που ερχεται απο τον προβολεα μου χωρις να αλειωνεται το διερχομενο 1080ι πωσ να το αναζητησω και απο που

Reaction score
0

ευχαριστω δεν ξερω ομως αν εγινα αντιληπτος το καλωδιο ειναι περασμενο στο ταβανι ακριβο καλησ ποιοτητας 8 μετρων το προβλημα δημιουργειται διοτι το w digital δεν εχει τισ παραδοσιακες θυληκες πρασινη μπλε και κοκκινη εισοδους αλλα καλωδιο ανταπτορα που καταληγει σε αρσενικα rca αν παρω αυτο που υποδικνυεις θα βλεπω καλα 1080ι ;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.589

...αν παρω αυτο που υποδικνυεις θα βλεπω καλα 1080ι ;

Σίγουρα θα υπάρχει και κάποιο καλύτερης ποιότητας.

Πιστεύω ότι κάποιες απώλειες θα τις έχει λόγω ενώσεων,

αλλά δε νομίζω να είναι τραγικές.

Αυτό που σου πρότεινα είναι φθηνό και μπορείς να το δοκιμάσεις, υπάρχει άλλωστε σε

όλα τα ηλεκτρονικάδικα.

Reaction score
0

ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες ανυπομονω να δω τις ματροσκεσ μου στις 82 ιντσες μεσω του EPSON διοτι στις 42 της PHILIPS κατι μου λειπει νασαι καλα φιλε

Reaction score
0
Παίδες έχει κάποιος να μου στείλει το link για το τελευταίο Ελληνικό firmware του Western Digital TV HD Media Player. Έφαγε ένα κόλλημα και χρειάστηκε να το κάνω reset αλλά δυστυχώς δεν είχα κρατημένο το firmware. Αναφέρομαι στο WD TV HD το πρώτο και όχι στο καινούργιο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89