vasilisnt
Golden Boy!
- Reaction score
- 2.763
ειμαι ο μονος ατυχος που δεν μου ανοιγουν οι φωτογραφιες απο το site που τις εχεις σηκωσει?
έτσι όπως τα βλέπω τα κυρίως ηχεία σου νομίζω πως είναι πολύ κοντά στον πίσω τοίχο. προσωπικά θα τα έστρεφα και λιγάκι προς τα έσω. :126:
πεστα ρε δικε μου , τον εχουν φαει οι ερλι ριφλεξιονς
για τα room modes θα μιλησουμε μια αλλη φορα
για σου ρε σωτηρα με τα μασινια σου
έτσι όπως τα βλέπω τα κυρίως ηχεία σου νομίζω πως είναι πολύ κοντά στον πίσω τοίχο. προσωπικά θα τα έστρεφα και λιγάκι προς τα έσω. :126:
για πες για τα σαμπάκια σου ρε συ καμιά λεπτομέρεια! :144:
α, πες κι ένα συνολικό κόστος για το κουστουμάκι, έτσι για να τη βγούμε στην κρίση ρε παιδί μου!:136:
καλές θεάσεις στις οθονάρες σου και καλές ακροάσεις με τις ηχειάρες σου μάστορε!:145:
να τα χαιρεσαι,:126:
ενα κομεντ μονο
το στησιμο των μηχανηματων μου θυμιζει στησιμο μηχανηματων σε εκθεση hi end απο απειρο επαγγελματια:122:
φτιαχτα ολιγο ρε
ρε τελειωμενε ειπα να παρει καλωδια ?Γιατί ρε τι έχουν ? για να αγοράζει καλώδια ?:116:
ρε τελειωμενε ειπα να παρει καλωδια ?
να τα στησει σωστα στο χωρο του ειπα.
Αντε μην δωσω στον αερα τους ρουκι του αθληματος
den me lene giani kardia mou:143:Η ξέρεις και λες η δεν ξέρεις και λες μπαρούφες.:116:
έτσι όπως τα βλέπω τα κυρίως ηχεία σου νομίζω πως είναι πολύ κοντά στον πίσω τοίχο. προσωπικά θα τα έστρεφα και λιγάκι προς τα έσω.
για πες για τα σαμπάκια σου ρε συ καμιά λεπτομέρεια!
α, πες κι ένα συνολικό κόστος για το κουστουμάκι, έτσι για να τη βγούμε στην κρίση ρε παιδί μου!
καλές θεάσεις στις οθονάρες σου και καλές ακροάσεις με τις ηχειάρες σου μάστορε!
Καλά εσένα αυτό σε πείραξε? και οχι το σαλονάκι ανάμεσα απο τα souround και souround back? η το ανάκλιντρο ανάμεσα στα 2 back.
Πάντως τα main του δεν είναι πολύ κοντά στον τοίχο, εχουν καμιά 50άρα πόντους απόσταση, και περίπου 30 απο τον πλαινό αν θυμάμαι καλά, απλά φταίει η φωτό που τα δείχνει ετσι.
Εγω του είπα να γκρεμίσει τον αρ τοίχο , που μόνος του τον έβαλε να ανοίξει ο χώρος αλλά δεν μ'ακούει.οσο για την κλίση μαζί την επιλέξαμε γιατί ξύριζαν λίγο τα tweeters των 800 και αντί να κοιτάνε κατευθείαν τον ακροατή τους δώσαμε λίγο κλίση προς τα εξω, η μάλλον μειώσαμε την κλίση προς τα μέσα που είχαν πριν.
Μaster,enjoy.....
amazing machines!!!
....αλλα βαλε λιγο χρωμα στο χωρο βρε αδερφε!
μου δινει την εντυπωση οτι θα ξεπροβαλει απο τη γωνια μια νοσοκομα με την super-ενεση ανα χειρας....
πολυ ασπρο...