To συστημά μου - Dual Stewart + 9.2 B&W

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
ειμαι ο μονος ατυχος που δεν μου ανοιγουν οι φωτογραφιες απο το site που τις εχεις σηκωσει?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: To συστημά μου - Dual Stewart + 9.2 B&W

έτσι όπως τα βλέπω τα κυρίως ηχεία σου νομίζω πως είναι πολύ κοντά στον πίσω τοίχο. προσωπικά θα τα έστρεφα και λιγάκι προς τα έσω. :126:

πεστα ρε δικε μου , τον εχουν φαει οι ερλι ριφλεξιονς

για τα room modes θα μιλησουμε μια αλλη φορα

για σου ρε σωτηρα με τα μασινια σου

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.411

έτσι όπως τα βλέπω τα κυρίως ηχεία σου νομίζω πως είναι πολύ κοντά στον πίσω τοίχο. προσωπικά θα τα έστρεφα και λιγάκι προς τα έσω. :126:

για πες για τα σαμπάκια σου ρε συ καμιά λεπτομέρεια! :144:

α, πες κι ένα συνολικό κόστος για το κουστουμάκι, έτσι για να τη βγούμε στην κρίση ρε παιδί μου!:136:

καλές θεάσεις στις οθονάρες σου και καλές ακροάσεις με τις ηχειάρες σου μάστορε!:145:

Καλά εσένα αυτό σε πείραξε? και οχι το σαλονάκι ανάμεσα απο τα souround και souround back? η το ανάκλιντρο ανάμεσα στα 2 back.
Πάντως τα main του δεν είναι πολύ κοντά στον τοίχο, εχουν καμιά 50άρα πόντους απόσταση, και περίπου 30 απο τον πλαινό αν θυμάμαι καλά, απλά φταίει η φωτό που τα δείχνει ετσι.
Εγω του είπα να γκρεμίσει τον αρ τοίχο , που μόνος του τον έβαλε να ανοίξει ο χώρος αλλά δεν μ'ακούει.
οσο για την κλίση μαζί την επιλέξαμε γιατί ξύριζαν λίγο τα tweeters των 800 και αντί να κοιτάνε κατευθείαν τον ακροατή τους δώσαμε λίγο κλίση προς τα εξω, η μάλλον μειώσαμε την κλίση προς τα μέσα που είχαν πριν.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.411

να τα χαιρεσαι,:126:
ενα κομεντ μονο
το στησιμο των μηχανηματων μου θυμιζει στησιμο μηχανηματων σε εκθεση hi end απο απειρο επαγγελματια:122:
φτιαχτα ολιγο ρε

Γιατί ρε τι έχουν ? για να αγοράζει καλώδια ?:116:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Γιατί ρε τι έχουν ? για να αγοράζει καλώδια ?:116:
ρε τελειωμενε ειπα να παρει καλωδια ?
να τα στησει σωστα στο χωρο του ειπα.
Αντε μην δωσω στον αερα τους ρουκι του αθληματος

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.411

ρε τελειωμενε ειπα να παρει καλωδια ?
να τα στησει σωστα στο χωρο του ειπα.
Αντε μην δωσω στον αερα τους ρουκι του αθληματος

Mπα ? και πως είναι το σωστά ρε αρχηνιμένε?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

σιγα μην βγαλουμε στον αγερα τα μυστικα του επαγγελματος

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.411

Η ξέρεις και λες η δεν ξέρεις και λες μπαρούφες.:116:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.204

Ο έχων δύο χιτώνες...εεεε...stewart, πρέπει να δώσει τη μία...σε μένα!:137:

Να σαι καλά να ευχαριστιέσαι το σύστημά σου.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.411

Θα ήθελες να σε λέγανε γιάννη καρδιά σου....:116:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

45 johny the knowlegde of one rooster:143:
η αλλιως 45 γιαννηδες ενος κοκορου γνωση:143:
και ξαναδωστου:143:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

μακη οταν εισαι ετοιμος (ψυχοσωματικα ) για να αλλαξεις γνωμη για πολλα πραματα μου λες:126:

Reaction score
5.610
να αλλαξω πρωτα επιπλο και να παρω ρακ ?
και μετα ξερω τι θα κανω ...
η μπουμπου μου με φρεναρει ...

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Καλησπερα και συγχαρητηρια "JargonGR".Τι να λεμε τωρα-
για να φτιαξεις τετοια οπτικοακουστικη πανδαισια χρειαζεται
γνωσεις,μερακι,κοπο και να 'ματωσεις' οικονομικα.Το αποτελεσμα
ομως ειναι πολυ πανω του μεσου ορου-'hi-end' πραγματικα(που
λενε και οι νοτιοι).Να το χαιροσαστε,οικογενειακος!!
Κριμα παντως που δεν ειναι σε ενα δικο τους αποκλειστικα χωρο,
ενα dedicated room οπου θα απεδιδε τα μεγιστα-μπραβο σου!!:444:

Reaction score
152

Μaster,enjoy.....
amazing machines!!!

....αλλα βαλε λιγο χρωμα στο χωρο βρε αδερφε!
μου δινει την εντυπωση οτι θα ξεπροβαλει απο τη γωνια μια νοσοκομα με την super-ενεση ανα χειρας....
πολυ ασπρο...

Reaction score
150
Re: Απάντηση: To συστημά μου - Dual Stewart + 9.2 B&W

έτσι όπως τα βλέπω τα κυρίως ηχεία σου νομίζω πως είναι πολύ κοντά στον πίσω τοίχο. προσωπικά θα τα έστρεφα και λιγάκι προς τα έσω.

για πες για τα σαμπάκια σου ρε συ καμιά λεπτομέρεια!

α, πες κι ένα συνολικό κόστος για το κουστουμάκι, έτσι για να τη βγούμε στην κρίση ρε παιδί μου!

καλές θεάσεις στις οθονάρες σου και καλές ακροάσεις με τις ηχειάρες σου μάστορε!

Τα ηχεία έχουν 65 πόντους απόσταση από τους πλαϊνούς τοίχους και 63 από πίσω. Θα έλεγε κανείς ότι είναι κοντά αλλά σκέφτομαι μήπως τα πάω ακόμα πιο κοντα γιατί δυστυχώς ο χώρος ρουφάει τα μπάσα για πλάκα!

Το σύνολο των κυβικών του χώρου (φαίνεται μόνο ένα τμήμα) είναι 750 γιατί είναι και ψηλό το ταβάνι.

Εκτός μιας ακύρωσης που έχω γύρω στα 32Hz δυστυχώς τα μπάσα εδώ μέσα από τα ηχεία είναι ανεπαρκή και παίζω και τα sub μαζί ΠΑΝΤΑ.

Με το BASSIS και το SMS έχω πετύχει απίστευτα καθαρό μπάσο στα sub ενώ με την τελευταία ρύθμιση ούτε που καταλαβαίνεις το crossover point και εννοείται ότι μου βγήκε η πίστη στις μετρήσεις για να φέρω τη φάση σωστά (με το SMS) αλλά τελικά έκατσε άψογα.

Ο λόγος που έβαλα τα sub εκεί ενώ στην αρχή τα είχα στα πλάγια του δωματίου είναι ότι έπρεπε οπωσδήποτε να πάρω κάποιο gain γιατί ειλικρινά δεν φαντάζεστε τι ενέργεια ρουφάει αυτό το παλιοδωμάτιο!

Για τα sub έχω άλλο νήμα εδώ κι έχω και κάτι μετρήσεις. Αυτή την εβδομάδα όμως έρχεται ο νέος ενισχυτής τους ο QSC RMX5050 με πολύ καλύτερη απόκριση κάτω από τα 20Hz σε σχέση με τους δυο Crown που χρησιμοποιώ οπότε θα ανεβάσω και τελικές μετρήσεις. O QSC θα γίνει bridged στα 4Ohm (5000 Watt) και θα συνδεθούν και τα δύο πάνω του και φυσικά έχω τραβήξει και παροχή δική του 20 AMPs και περιμένει.

Αυτά μέχρι να πάρω και το Audyssey SUB EQ..

Reaction score
150

Καλά εσένα αυτό σε πείραξε? και οχι το σαλονάκι ανάμεσα απο τα souround και souround back? η το ανάκλιντρο ανάμεσα στα 2 back.
Πάντως τα main του δεν είναι πολύ κοντά στον τοίχο, εχουν καμιά 50άρα πόντους απόσταση, και περίπου 30 απο τον πλαινό αν θυμάμαι καλά, απλά φταίει η φωτό που τα δείχνει ετσι.
Εγω του είπα να γκρεμίσει τον αρ τοίχο , που μόνος του τον έβαλε να ανοίξει ο χώρος αλλά δεν μ'ακούει.
οσο για την κλίση μαζί την επιλέξαμε γιατί ξύριζαν λίγο τα tweeters των 800 και αντί να κοιτάνε κατευθείαν τον ακροατή τους δώσαμε λίγο κλίση προς τα εξω, η μάλλον μειώσαμε την κλίση προς τα μέσα που είχαν πριν.

Ρε φίλε όταν έχω κόσμο "γυρνάνε" τα έπιπλα και πριν μπουν και τα δυο 803D πίσω το ανάκλιντρο ήταν πιο χρήσιμο και ατένιζες τη θέα απο το παράθυρο.

Τι να κάνουμε όμως έχω και γυναίκα και κάπου έπρεπε να βολέψω το σαλόνι μέσα στο Home Cinema....:138::137:

Reaction score
150

Μaster,enjoy.....
amazing machines!!!

....αλλα βαλε λιγο χρωμα στο χωρο βρε αδερφε!
μου δινει την εντυπωση οτι θα ξεπροβαλει απο τη γωνια μια νοσοκομα με την super-ενεση ανα χειρας....
πολυ ασπρο...

Δεν είναι τόσο άσπρο όσο φαίνεται αλλά με το φλας ξασπρίζει!

Το καλό με το χώρο είναι ότι δεν έχω αντανακλάσεις (σοβαρές) στις οθόνες και ειδικά από το ταβάνι γιατί και πολύ ψηλά είναι αλλά πλέον που μπήκε και η δεύτερη λειτουργεί και σαν σκίαστρο.

Η σταθερή δε είναι κυρτή και ευτυχώς μειώνει πολύ τις αντανακλάσεις και από το πλάι.

Στα σχέδια μου είναι να πέσει "μαύρισμα" στον τοίχο που είναι οι οθόνες το οποίο σκέφοτμαι να είναι από υλικό όπως βελούδο αλλά όχι έτσι ξερό....σε πάνελς που θέλω να φτιάξω. Είναι ακόμα υπό σχεδιασμό.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab