- Reaction score
- 1
λεει μεχρι 1 τερα, και ο δισκος ειναι 500αρης...Μήπως αναγνωρίζει μέχρι μια συγκεκριμένη χωρητικότητα;Το μανιουαλ τι λέει;
λεει μεχρι 1 τερα, και ο δισκος ειναι 500αρης...Μήπως αναγνωρίζει μέχρι μια συγκεκριμένη χωρητικότητα;Το μανιουαλ τι λέει;
Το κουτί της Toshiba είναι με εξωτερική παροχή ρευματος?μα και το manual της, το ίδιο γράφει, ότι αναγνωρίζει σκληρούς ntfs!
Γιαυτό αναρωτιέμαι, μήπως το πρόβλημα ειναι στο ότι το κουτάκι είναι toshiba, και ο δίσκος ειναι wd....
ναι!Το κουτί της Toshiba είναι με εξωτερική παροχή ρευματος?
Mήπως δεν έχει γινει σωστή κάποια στιγμή και δεν τον αναγνωρίζει;ναι!
ΥΓ: Θυμηθηκαμε με ενα φίλο, ότι το συγκεκριμένο δίσκο, τον είχε αναγνωρίσει παλαιότερα η τηλεόραση.
Από τότε, δε μεσολάβησε τίποτα μεχρι σήμερα....γγγκκκρρρρ....![]()
τι..σωστη εννοεις?Mήπως δεν έχει γινει σωστή κάποια στιγμή και δεν τον αναγνωρίζει;
Για δοκίμασε με το με το pc
έξοδος:120:τι..σωστη εννοεις?
με το pc δουλεύει ο εξωτ.σκληρός!
οχι...μου βγαζει ενα ασπρο αρχειο και οταν παταω να το ανοιξω μου βγαζει ενα μην..οτι τα windows δεν μπορουν να το ανοιξουν...το κατεβασα απο το σαιτ της lg...Είναι ζιπαρισμένο το αρχείο;
οχι...μου βγάζει ένα άσπρο αρχείο και όταν πατάω να το ανοίξω μου βγαζει ενα μην..οτι τα windows δεν μπορουν να το ανοιξουν...το κατεβασα απο το σαιτ της lg...
το αρχείο που κατεβάζεις από ότι είδα ειναι .zip . Άρα συμπιεσμένο. Πρέπει να το αποσυμπιέσης με το winzip, winrar κλπ, και θα σου εμφανιστεί ενα αρχείο με κατάληξη .bin .οχι...μου βγαζει ενα ασπρο αρχειο και οταν παταω να το ανοιξω μου βγαζει ενα μην..οτι τα windows δεν μπορουν να το ανοιξουν...το κατεβασα απο το σαιτ της lg...
Σας ευχαριστω ολους παιδια...τα καταφερα!!!το αρχείο που κατεβάζεις από ότι είδα ειναι .zip . Άρα συμπιεσμένο. Πρέπει να το αποσυμπιέσης με το winzip, winrar κλπ, και θα σου εμφανιστεί ενα αρχείο με κατάληξη .bin .
Όπως αναφέρεται κ στις οδηγίες, πρέπει να αντιγράψεις το αρχείο με κατάληξη .bin σε ένα άδειο στικάκι φορμαρισμένο σε fat32, να το κουμπώσεις στην τηλεόραση ενώ είναι σβηστή, να την βάλεις σε λειτουργεία κ να περιμένεις να το αναγνωρίσει κ να τελειώσει η αναβάθμιση μετά από 2 εως 5 λεπτά.