LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Re: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Περιμενουμε να μαθουμε τι κανει;
Απο μενα οχι γιατι δεν εχω καθολου χρονο με το παιδι

Αυτο ειναι το κακο με τις περισοτερες εταιριες βγαζουν ενα firmware και δεν μας λενε τι προσθεσαν και τι εφτιαξαν!

Reaction score
0
Απάντηση: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Καλησπέρα σε όλους.
Σκέφτομαι να πάω να αγοράσω το μηχανάκι. Μόνο μία απορία έχω. Tα αρχεία mkv με dts μπορώ να τα δω (αναφέρομαι στον ήχο) απευθείας στην TV μέσω HDMI. Δεν έχω ενισχυτή ή κάτι άλλο.
Αν δε γίνεται, πως μπορώ να έχω ήχο χωρίς να κάνω μετατροπή σε AC3?

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

L

LLLEFTERIS

Guest

Καλησπέρα σε όλους.
Σκέφτομαι να πάω να αγοράσω το μηχανάκι. Μόνο μία απορία έχω. Tα αρχεία mkv με dts μπορώ να τα δω (αναφέρομαι στον ήχο) απευθείας στην TV μέσω HDMI. Δεν έχω ενισχυτή ή κάτι άλλο.
Αν δε γίνεται, πως μπορώ να έχω ήχο χωρίς να κάνω μετατροπή σε AC3?

Ευχαριστώ για την βοήθεια.
Εγω στην δικια μου την Panasonic 46G10 τα βλεπω και τα ακουω κανονικα!

Ναι μεν εχω ενισχυτη Denon avr-1910 αλλα τον ανοιξα μονο για να τον σεταρω και απο τοτε τον τρωει η σκονη.

Reaction score
0
καλησπερα σε ολους..εχω 2 προβληματα κ ελπιζω στην βοηθεια σας..

α)καθε φορα που κανω αναβαθμιση μου παρουσιαζει μεγαλη ασταθεια η εικονα μεταξυ μαυρου και του φυσιολογικου,με αποτελεσμα να γινεται αδυνατη η θεαση..απο την αλλη με το που γυρναω στις εργαστηριακες ρυθμισεις ολα διορθωνονται..τι φταιει?

β)πως μπορω να βλεπω κ να επεξεργαζομαι τα αρχεια(ταινιες,μουσικη,εικονες) που εχω στον υπολογιστη μου ασυρματα στο player μου?

ευχαριστω εκ των προτερων..

Reaction score
0
γεια σε ολους..εχω μια sony full hd 40'' & home theater 5.1..συνδεσα το μηχανημα με hdmi στην τηλεοραση κ για ηχο συνδεσα το μηχανημα με το dvd Του home theater παιρνωντας κανονικα ηχο dolby suround..Η απορια μου ειναι τι ρυθμισεις πρεπει να κανω μεσα απο το μενου του player για μεγιστη εικονα κ ηχο..

Reaction score
0

Το 390 υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους για χρήση με αγορασμένο Blu ray disc?
Αν όχι, ξέρετε ποιο?
Ευχαριστώ.

Reaction score
0

Ακουσα οτι το PS3 θα παρει αναβαθμιση firmware για να παιζει 3D. Ξερουμε αν θα βγει τιποτα και για το BD390??? Ή θα μπουμε παλι στα έξοδα??? Ουτε χρονο δεν εχει κλεισει ακομα....

Reaction score
0

Εκανα τηλεφωνο στην LG Hellas και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει αναβαθμιση και μαλλον δεν θα βγει γιατι ειναι θεμα hardware οχι μονο firmware. Για να δουμε...

L

LLLEFTERIS

Guest

Αν ειναι θεμα hardware τοτε λιγο δυσκολο και το ps3 να παιζει 3D

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434

Το ps3 θα παίζει 3d.
Υπομονή μέχρι το Σεπτεμβριανό firmware.
Αλλά δεν θα μπορεί να δίνει και τα DD TRUE,DTS-HD από την hdmi ταυτόχρονα με την αναπαραγωγή υλικού 3d.
Απ την άλλη βέβαια περιμένω να δώ αν θα είναι στα 1080p ή αν θα το ρίχνει στα 720p.

Reaction score
0

Παντως αν καποιος φιλος γνωριζει απο hardware και μπορει να συγκρινει καποιο απο τα καινουρια 3D Bluray της LG με το BD390 και να μας διαφωτισει αν οντως παιζει ουσιαστικη διαφορα και οχι π.χ. μονο μια θυρα HDMI 1.4 θα ηταν σουπερ!!!

L

LLLEFTERIS

Guest

Εγω εχω 2 μηνες να το βαλω να δουλεψει εχει πιασει αραχνες!

L

LLLEFTERIS

Guest

Δεν εχει βγει κατι ουτε στο site της LG ουτε στο μενου αναβαθμισης.

Μηπως ο φιλος ρωταει αν εχει βγει αναβαθμιση?

L

LLLEFTERIS

Guest

Σημερα κατεβασα το Avatar με dts και dts hd (ma) τον dts τον ηχο τον παιζει κανονικα αλλα τον master audio οχι δεν ξερω γιατι.

Ενισχυτη εχω τον Denon AVR-1910 που μου παιζει κανονικα dts hd tru hd απο δισκακια blu-ray

Reaction score
0

Χθες είχα βάλει ένα απο τα Blu-Ray που δίνει το Hitech. O ήχος σε ένα απο τα τρια stream που είχε έλεγε DTS-MA και το έπαιζε κανονικά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead