Martin Logan Motion Series-Dynamo 700.Test στο AVSite!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Martin Logan Motion Series-Dynamo 700.Test στο AVSite!

στειλτε ενα μειλ να σας ελεησω:143:
3 φωτο περιμενουν τον πρωτο τυχερο:143:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

τo *%#$^& yahoo μια ωρα κανει να τις φορτωσει:141:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.458

Συνεχίζοντας με τις εντυπώσεις απ τον roseathens:

Valkyrie
Η πρώτη σκηνή με τον βομβαρδισμό των γερμανικών στρατευμάτων στην έρημο.
Κοιτάμε φυσικά τα πολυβόλα που στοχεύουν τα αεροπλάνα και τα ίδια τ αεροπλάνα.
Τα πολυβόλα βγήκαν αρκετά πειστικά ενώ τ αεροπλάνα αποδώθηκαν εξαιρετικά για το μέγεθος των περιφεριακών.
Η επόμενη σκηνή είναι αυτή που ο Χίτλερ πηγαίνει για να συναντήσει τους στρατηγούς του.Εδώ κοιτάμε κυρίως το πόσο ευδιάκριτα είναι τα αεροπλάνα που συνοδεύουν το μεταγωγικό,όπως και πόσο πειστικά ακούγεται το μεταγωγικό.
Είχαμε εξαιρετική απόδοση στους περιφεριακούς ήχους(τα συνοδευτικά ήταν ευδιάκριτα είτε έρχονταν απο δεξιά είτε απο αριστερά),ενώ για το μεταγωγικό είχαμε πολύ καλή αίσθηση.

Harry Potter and Half Blood Prince
Η σκηνή με την καταστροφή της γέφυρας στην αρχή της ταινίας.
Κοιτάμε κυρίως με πόση ακρίβεια έρχονται οι ήχοι,των καλωδίων που σπάνε και των θανατοφάγων που επιτίθονται,απ τα περιφεριακά.
Εδώ είχαμε εξαιρετικό εστιασμό.

Τerminator Salvation

Οι σκηνές με την βροχή.
Εδώ το ταβάνι θα πρέπει να ''βρέχει''.
Δεν το καταφέραμε αν και υπήρχε πειστική περιφεριακή αίσθηση.
Επίσης η φωνή του Τζον Ο Κόνορ μέσα στο αεροπλάνο ήταν ευκρινέστατη,παρόλο τον βόμβο που επικρατεί.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

:141:για δευτερη φορα δεν θελει το ρημαδι

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

για δες τωρα το στειλα απο το hotmail.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.469

abcd

Super Moderator
Reaction score
111.469

abcd

Super Moderator
Reaction score
111.469

abcd

Super Moderator
Reaction score
111.469

Από τις φωτογραφίες έβγαλα ένα τίτλο:

Εταιρία καταστροφών και ανατινάξεων! :142:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

η σακουλα του χοντου δεν ηταν δικια μου.Κατα τα αλλα μαζευω μαζευω και τελικα ψιλοκοντευω.....που λεει ο λογος

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.827
Re: Απάντηση: Martin Logan Motion Series-Dynamo 700.Test στο AVSite!

η σακουλα του χοντου δεν ηταν δικια μου.Κατα τα αλλα μαζευω μαζευω και τελικα ψιλοκοντευω.....που λεει ο λογος
Η σακούλα είναι το σήμα κατατεθέν του gstriftos φαίνεται:142:

Μ' αυτήν ήρθε και σε μένα.

Αν εννοείς το καλωδιομάνι, τα δικά μου τα μάζεψα, αλλά με το χαμό που γίνεται σε σένα, καλό κουράγιο.... Εκτός αν πρόκειται για τα κατάλοιπα του τσιμπουσιού.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

εχει και αλλα που καθονται, περιμενω ......

Reaction score
462

H ερωτηση μου, ντομπρα και καθαρα, πιστευω πως ειναι και ερωτηση
των περισσοτερων μελων.

Εαν κατατασσαμε τα συστηματα δορυφορων σε τρεις κατηγοριες
(μετρια, καλα, πολυ καλα) σε ποια κατηγορια ανηκει το συστημα
της Martin Logan?
Επισης τι σχεση τιμης/αποδοση εχουν?
Με απολυτα κριτηρια θα τοποθετησω το συστημα της martin logan στην δευτερη κατηγορια (καλα),δια τους εξης λογους.
Το συστημα αυτο ειναι ξεκουραστο και "εξευγενισμενο" αλλα προτεινεται για καποιους οι οποιοι εχουν περιορισμενο χωρο και ποσο δη σαλονι με περιορισμενες και προβληματικες διαστασεις.
Απο ακουστικης πλευρας τωρα,αισθητη ειναι η παρουσια του σαμπ το οποιο υπερτερει του ολου συστηματος με εντονες δυναμικες και καθαρους ασυμπιεστους ηχους ακομη και σε υψηλες εντασεις,του οποιου η συμπεριφορα ηταν υποδειγματικη!!
Οι δορυφοροι τωρα,πληρουν ολες τις προυποθεσεις για να αποκαλουνται ετσι,αφου εκτος απο την εμφανη ελειψη ογκου (λογω διαστασεων) δεν πιστευω να καλυψουν ενα χωρο μετριο προς μεγαλο με απολυτα παντα κριτηρια.
Ακουσα καθαρο και ξεκουραστο ηχο,που στις εντονες (ηχητικα) σκηνες πραγματικα εντυπωσιαστηκα απο τα δυναμικα τους .
Παραυτα ομως δεν παυει να εχουν περιορισμο ογκου και μια ελειψη μεσοχαμηλων που ομως στο hc δεν με ενοχλει ιδιαιτερα προσωπικα.
Αυτο ομως που εχω να τους προσαψω σαν αρνητικο προσημο ειναι η συμπεριφορα τους στον δικαναλο ηχο.
Στον δικαναλο ηχο πιστευω παρουσιαζονται ολες οι ελειψεις των συστηματων(παντα κατα την δικη μου αποψη).
Για να μην πλατιαζω σας λεω μονο οτι οταν εβαλα το γνωστο δισκακι με τα ντραμς κοιταξα τον Αργυρη και τον Γιωργο και τους ειπα να σταματησουμε την δικαναλη ακροαση εδω.
Πιστευω οτι αυτο το συστημα ειναι φτιαγμενο πιο πολυ για πολυκαναλο(hc) παρα για δικαναλο.
Καποιος μπορει να με θεωρησει αρνητικο και κολημενο,διοτι τα κριτηρια μου ειναι αλλα.
Εαν θελω να ειμαι αντικειμενικος,συμφωνω ναι ειναι αλλα, με αυτα τα κριτηρια πορευωμαι και διαμορφωνω αποψη για το τι μου αρεσει και τι οχι!
Για να ολοκληρωσω λοιπον θα ελεγα οτι αυτο το συστημα ειναι μονοδρομος για ενα hc που θα παιξει σε ενα ευπρεπισμενο σαλονι,το οποιο λογω φινιρισματος και κατασκευης θα "δεσει" σε απολυτα ιδιαιτερους και καλαισθητους χωρους.
Οσο αφορα το ηχητικο κομματι παλι θα πω οτι ειναι κουρντισμενο για μικρομεσαιους χωρος με τα οποια ηχητικα θεματα(προβληματα και προταιρηματα) περιεγραψα ανωθεν.

Reaction score
462

Θα ηταν αδικο να μην αναφερθω στο κεντρικο ηχειο το οποιο με αφησε καταπληκτο με τους μεστους και πεντακαθαρους διαλογους,με το σωστο ογκο(μετα την ισοσταθμιση)και την απροβληματιστη ηχητικη του αποδωση σε ολο το φασμα των συχνοτητων και σε οποιαδηποτε ενταση.
Ειναι εμφανης η ανωτερη αποδωση του απο τους δορυφορους!

Reaction score
5.722
Αφού κεντρικό και sub παίζουν τόσο καλά, το σετάκι φαίνεται να αποτελεί εξαιρετική λύση για μικρομεσαίους χώρους.

Το αδικούμε αν το κατηγορούμε ότι σε στερεοφωνία δεν διαπρέπει, αφού δεν είναι αυτός ο σκοπός του.

Reaction score
462
Απάντηση: Re: Martin Logan Motion Series-Dynamo 700.Test στο AVSite!

Αφού κεντρικό και sub παίζουν τόσο καλά, το σετάκι φαίνεται να αποτελεί εξαιρετική λύση για μικρομεσαίους χώρους.

Το αδικούμε αν το κατηγορούμε ότι σε στερεοφωνία δεν διαπρέπει, αφού δεν είναι αυτός ο σκοπός του.
Νομιζω οτι περιεγραψα με σαφηνεια το ολο συστημα,και για τι δικαναλο και για το πολυκαναλο.(παντα κατα την δικη μου αποψη).

Reaction score
5.722
Re: Απάντηση: Re: Martin Logan Motion Series-Dynamo 700.Test στο AVSite!

Νομιζω οτι περιεγραψα με σαφηνεια το ολο συστημα,και για τι δικαναλο και για το πολυκαναλο.(παντα κατα την δικη μου αποψη).
Ναι, ήσουν σαφής. Όπως διαφαίνεται και η γνώμη σου ότι το σετάκι για σένα "δεν"...

Η τακτική σου να κρίνεις ένα σετάκι hc, ακούγοντας ντραμς σε δικάναλο, είναι κατ' εμέ λάθος. Προφανώς και δεν θα σε εντυπωσιάσουν, τι περίμενες;

Reaction score
462
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Martin Logan Motion Series-Dynamo 700.Test στο AVSite!

Ναι, ήσουν σαφής. Όπως διαφαίνεται και η γνώμη σου ότι το σετάκι για σένα "δεν"...

Η τακτική σου να κρίνεις ένα σετάκι hc, ακούγοντας ντραμς σε δικάναλο, είναι κατ' εμέ λάθος. Προφανώς και δεν θα σε εντυπωσιάσουν, τι περίμενες;
Μα διευκρινησα οτι για hc ειναι καλα για μικρομεσαιους χωρους!Για δικαναλο αλλο.
Αλλα νομιζω οτι εαν καποιος δωσει 1500ε για ενα τετοιο συστημα,πιστευεις οτι δεν θα ακουσει ποτε δικαναλο.
Πιστευω οτι οταν καποιος καταβαλει ενα τετοιο ποσο για ηχεια πρεπει να εχει απαιτησεις σε ολα τα μετρα και σταθμα.
Αυτο το σετ ηχειων λοιπον απευθυνεται μονο για εφαρμογες hc,για μικρομεσαιους και για ιδιαιτερα φροντισμενους χωρους απο πλευρας αισθητικης.
Και σε αυτον τον τομεα ειναι καλο.

Reaction score
5.722
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Martin Logan Motion Series-Dynamo 700.Test στο AVSite

Αλλα νομιζω οτι εαν καποιος δωσει 1500ε για ενα τετοιο συστημα,πιστευεις οτι δεν θα ακουσει ποτε δικαναλο.
Πιστευω οτι οταν καποιος καταβαλει ενα τετοιο ποσο για ηχεια πρεπει να εχει απαιτησεις σε ολα τα μετρα και σταθμα.
Εγώ πιστεύω ότι ο χρήστης ακόμη και δίνοντας 1500ε, οφείλει να ξέρει ότι αγοράζει απλά ένα σετάκι hc, έστω και το κορυφαίο της αγοράς, και να μην έχει απαιτήσεις για δικάναλο.

Και τα δικά μου τα Klipsch THX Ultra2 με πολύ υψηλότερο κόστος, ξέρω γιατί τα πήρα. Σίγουρα πάντως όχι για τις επιδόσεις τους στο δικάναλο!

Αλλά μετά από τόση χρήση των THX Ultra2 έχω οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι το voicing που οφείλουν να έχουν ηχεία που προορίζονται για hc είναι διαφορετικό από εκείνο που προορίζονται για δικάναλη ακρόαση.

Και αυτός είναι και ο λόγος που αντιδρώ στη μικτή χρήση μουσικής και hc από το ίδιο σύστημα. Όπως επίσης και να κρίνονται hc σετάκια με κριτήρια μουσικής, ούτε καν σαν απλή αναφορά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.331
Members
38.684
Νεότερο μέλος
C . papadakis