Martin Logan Motion Series-Dynamo 700.Test στο AVSite!

Reaction score
462
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Martin Logan Motion Series-Dynamo 700.Test

Εγώ πιστεύω ότι ο χρήστης ακόμη και δίνοντας 1500ε, οφείλει να ξέρει ότι αγοράζει απλά ένα σετάκι hc, έστω και το κορυφαίο της αγοράς, και να μην έχει απαιτήσεις για δικάναλο.

Και τα δικά μου τα Klipsch THX Ultra2 με πολύ υψηλότερο κόστος, ξέρω γιατί τα πήρα. Σίγουρα πάντως όχι για τις επιδόσεις τους στο δικάναλο!

Αλλά μετά από τόση χρήση των THX Ultra2 έχω οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι το voicing που οφείλουν να έχουν ηχεία που προορίζονται για hc είναι διαφορετικό από εκείνο που προορίζονται για δικάναλη ακρόαση.

Και αυτός είναι και ο λόγος που αντιδρώ στη μικτή χρήση μουσικής και hc από το ίδιο σύστημα. Όπως επίσης και να κρίνονται hc σετάκια με κριτήρια μουσικής, ούτε καν σαν απλή αναφορά.
Συμφωνω.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.244
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Martin Logan Motion Series-Dynamo 700.Test

...έχω οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι το voicing που οφείλουν να έχουν ηχεία που προορίζονται για hc είναι διαφορετικό από εκείνο που προορίζονται για δικάναλη ακρόαση.

Και αυτός είναι και ο λόγος που αντιδρώ στη μικτή χρήση μουσικής και hc από το ίδιο σύστημα....
αυτά πες τα στη Wisdom Audio, να δούμε τι θα σου πουν.

διαφωνώ, οριζοντίως και καθέτως.:136:

ΙΜNSHO, τα ηχεία δε χρειάζονται το τάδε "voicing" για να παίζουν καλά πολυκάναλο ήχο, ούτε το δείνα "voicing" για δικάναλη μουσική. Τα ηχεία οφείλουν να παίζουν σωστά. Το αν με κάπχια ηχεία συμβιβάζεσαι στον πολυκάναλο ήχο και δε συμβιβάζεσαι στον δικάναλο, είναι άλλο θέμα.

Reaction score
30.366
Απάντηση: Martin Logan Motion Series-Dynamo 700.Test στο AVSite!

Δεν εχω παρα να συμφωνήσω απόλυτα με τον ear.Το ηχείο η παίζει σωστά η δεν παίζει.
Οι συμβιβασμοί που ενδεχομένως γίνονται είναι άλλο θέμα.

Reaction score
15.548

ο Χριστος και η Παναγια...ακου "παιζει σωστα"

Ολοι προσπαθουν να ματσαρουν μηχανηματα και ηχεια στο χωρο τους με βαση τα οικονομικα τους για να μπορουν να παιξουν μια μεγαλη ποικιλια μουσικης σε ενα καλο επιπεδο......

Παιζει σωστα...!!!!! τι ειναι αυτο τρωγετε.!!!!!!.:142:

Ποιος απο εδω μεσα εχει σωστο ηχειο....φτου φτου τι ειπα ο ανθρωπος...απιστεμπλ..!!!!!!...:138:

Βλεπεις απιστευτα πραγματα για το πως θελει να ακουσει καποιος και να βελτιωσει κατι σε αυτο που ακουει...

Τουβλα επανω σε μηχανηματα..!!!!!
καλωδια 10000 ευρω.....!!!!
Καδρα αποροφητικα..!!!!
κερματα σε τοιχους...!!!!.
και οτι μπορει να φανταστη το μυαλο σας.....

Και εσεις μιλατε για σωστο ηχειο...:112::143:

Απο εγγραφες πως πατε..εχετε για να ακουσετε το σωστο ηχειο....εχετε.....χαχαχαχαχα!!!!!!!

Reaction score
30.366

Εγώ πιστεύω ότι ο χρήστης ακόμη και δίνοντας 1500ε, οφείλει να ξέρει ότι αγοράζει απλά ένα σετάκι hc, έστω και το κορυφαίο της αγοράς, και να μην έχει απαιτήσεις για δικάναλο.

Και τα δικά μου τα Klipsch THX Ultra2 με πολύ υψηλότερο κόστος, ξέρω γιατί τα πήρα. Σίγουρα πάντως όχι για τις επιδόσεις τους στο δικάναλο!

Αλλά μετά από τόση χρήση των THX Ultra2 έχω οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι το voicing που οφείλουν να έχουν ηχεία που προορίζονται για hc είναι διαφορετικό από εκείνο που προορίζονται για δικάναλη ακρόαση.

Και αυτός είναι και ο λόγος που αντιδρώ στη μικτή χρήση μουσικής και hc από το ίδιο σύστημα. Όπως επίσης και να κρίνονται hc σετάκια με κριτήρια μουσικής, ούτε καν σαν απλή αναφορά.

Είσαι εντελώς λάθος.Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αυτό.
Τα ηχεία οφείλουν να παίζουν οτι τους δώσεις , και αν είναι καλά , οτι τους δώσεις αχρωμάτιστα και απαραμορφωτα , μέχρι ενος σημείου.Δεν υπάρχει ηχείο για hc, και ηχείο για δικάναλο.
Το hc είναι ενας αχταρμάς υποτιθέμενων ηχων που πρέπει να ταιριάζουν με την ταινία σαν σαουντ τρακ.Συχνά πυκνά είναι κάργα απο εκρήξεις και διάφορα ψηφιακά εφφέ που άλλοτε εχουν σχέση με την πραγματικότητα και άλλοτε οχι.
Ομως η δουλειά του ηχείου είναι να αναπαράγει ηχο όποιος και αν είναι αυτός όσο το δυνατόν πιο πιστά.Είται είναι εκρήξεις είτε είναι μουσική.
Και πίστεψέ με , η μουσική είναι πολύ πιο δύσκολη στην αναπαραγωγή της απο τις εκρήξεις και τα λοιπά του hc.
Ενα βιολί η μια κιθάρα η το πιάνο απαιτούν πολλά κότσια απο το ηχείο για να βγούν σωστά.
Πολύ χοντρικά στο λεω λοιπόν , οτι ηχείο που παίζει καλά μουσική σίγουρα θα παίζει καλά και στα ντάπα ντούπα του hc.
Μπορεί να μην είναι πολύ εντυπωσιακό αλλά σίγουρα θα είναι πολύ πιο σωστό απο τα υπτιθέμενα hc ηχεία.
Τα οποία επι τη ευκαιρία , τι είναι ? εχουν κάποιο ειδικό eq για να παίζουν καλά? τι μπορεί να εχουν για να παίζουν καλά τους αστείους ηχους του hc?
Τίποτα , απλά επειδή δεν κάνουν γι α μουσική , τα βάφτισαν hc.
Για να μην μακρυγορώ , δεν υπάρχει διαχωρισμός ηχείων τέτοιου είδους .Η παίζει η δεν παίζει.

Reaction score
30.366

ο Χριστος και η Παναγια...ακου "παιζει σωστα"

Ολοι προσπαθουν να ματσαρουν μηχανηματα και ηχεια στο χωρο τους με βαση τα οικονομικα τους για να μπορουν να παιξουν μια μεγαλη ποικιλια μουσικης σε ενα καλο επιπεδο......

Παιζει σωστα...!!!!! τι ειναι αυτο τρωγετε.!!!!!!.:142:

Ποιος απο εδω μεσα εχει σωστο ηχειο....φτου φτου τι ειπα ο ανθρωπος...απιστεμπλ..!!!!!!...:138:

Βλεπεις απιστευτα πραγματα για το πως θελει να ακουσει καποιος και να βελτιωσει κατι σε αυτο που ακουει...

Τουβλα επανω σε μηχανηματα..!!!!!
καλωδια 10000 ευρω.....!!!!
Καδρα αποροφητικα..!!!!
κερματα σε τοιχους...!!!!.
και οτι μπορει να φανταστη το μυαλο σας.....

Και εσεις μιλατε για σωστο ηχειο...:112::143:

Απο εγγραφες πως πατε..εχετε για να ακουσετε το σωστο ηχειο....εχετε.....χαχαχαχαχα!!!!!!!

Κώστα μπορεί να δείς πολλά και να ακούσεις, αλλά ενα ηχείο η παίζει οτι του δίνεις η δεν παίζει.Τερμα.
Οσο για τις εγγραφές θα συμφωνήσω απόλυτα , είναι το αιώνιο πρόβλημα του hi fi, etc.
Αυτό όμως δεν ακυρώνει την μουσική. Υπάρχουν εξαιρετικές ηχογραφήσεις σε ολα τα είδη μουσικής.Εκει φαίνεται ενα σωστό ηχείο.Σίγουρα δεν μπορεί να γίνει αυτόσκοπός η σωστή ηχογράφηση , αλλά βοηθάει.
Εγω πλέον ψάχνω για καλές ηχογραφήσεις.
Του κιλού δεν μου κάνουν, όπως και η πλειοψηφία των νεων χιτς που είαναι για γέλια.
Τώρα οσον αφορά στο πως θέλει να ακούει κάποιος , ε , αυτό είναι άλλο θέμα.
Αλλο το θέλω να ακούω όπως μου αρέσει , και άλλο θέμα το θέλω να ακούω σωστά.Η διαφορά είναι τεράστια.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.467

M αυτά και μ αυτά το ταξίδι έφτασε στο τέλος του..

Δυστηχώς λόγο χρόνου δεν μπόρεσα να τα τεστάρω σε περισσότερους χώρους και με πιό πολλά άτομα.
Επίσης λόγω γκαντεμιάς δεν μπόρεσα να τα μετρήσω και προσωπικά νίώθω σα να σας έχω μεταδώσει τα μισά απ όσο έπρεπε:121:,μιας και όπως λεν στο χωριό μου:Που πα ρε καραμήτρο χωρίς ένα διάγραμμα;

Συμπερασματικά λοιπόν:
Είναι εξαιρετικά!
Επιβάλονται στον χώρο μα τον ήχο τους και εξαφανίζονται με το μέγεθος και την αισθητική τους.Και αν τα προσέξει κάποιος οπτικά μόνο καλά λόγια θα πεί(αν τα θάψει το πιθανότερο είναι ότι ζήλεψε που δεν τ ανακάλυψε πρώτος αυτός:137:).
Λογικά δεν έχουν πρόβλημα να παίξουν και με χαμηλής κατηγορίας τιμής ή ισχύος ενισχυτές,αν και θα ξεδιπλώσουν πιό εύκολα τις αρετές τους με 60-70βατ ανα κανάλι και πάνω.

Όσοι τ άκουσαν ξεχώρισαν ως σταρ του σετ το σαμπ dynamo 700.
Για μένα αυτό που καταφέρνουν οι δορυφόροι στις φωνές και στο πώς στήνουν την ''εικόνα'' είναι το highlight του συστήματος.Ειδικά στις υψηλές καθώς και στην περιοχή πάνω απ τα 2,5Κhz(περιοχή ευθύνης του tweeter) τα ηχειάκια δεν πιάνονται!

Απλά το σαμπ κερδίζει τις εντυπώσεις καθώς τα μάτια έρχονται σε αντίθεση απ τα αυτία.Δλδ δεν πιστεύεις ότι ένα τέτοιο κυβάκι μπορεί να βγάλει αυτές τις χαμηλές.Ειδικά σε ένταση!
Αυτός όμως είναι και ο λόγος που θα σας παιδέψει λιγάκι,καθότι αρύθμιστο έχει τη τάση να επιβάλεται στο υπόλοιπο σέτ.Οπότε μην ξεχάσετε να ξεζουμίσετε την ισοστάθμιση του ενισχυτή σας.

Ειδική μνεία θα κάνω και στο πόσο ξεκούραστο είναι το σετ καθώς και την καθαρότητα του που σας επιτρέπει να μην χάνετε τίποτα ακόμα και σε χαμηλές ή μέσες εντάσεις!

Και πάμε τώρα στο κρίσιμο ερώτημα.Θα τ αγόραζα;
Ναι.
Θεωρώ ότι είναι ένα σετ που θα καλύψει το 90% των χρηστών* σε ένα τυπικό οικιακό σαλόνι και απο πλευράς ποιότητας και απο πλευράς εντάσεων.Απο θέμα αισθητικής θα τους καλύψει όλους και ειδικά τις γυναίκες σας ή την διακοσμήτρια σας:137:.

:615:Μartin Logan!

*Υ.Γ.:Το υπόλοιπο 10% είναι μουρλοί και παλαβοί σαν και κάποιους εδω μέσα(εμού συμπεριλαμβανομένου)που θέλουν να ξσηκώνουν το απένταντι οικοδομικό τετράγωνο.

Reaction score
15.548

Κώστα μπορεί να δείς πολλά και να ακούσεις, αλλά ενα ηχείο η παίζει οτι του δίνεις η δεν παίζει.Τερμα.
Οσο για τις εγγραφές θα συμφωνήσω απόλυτα , είναι το αιώνιο πρόβλημα του hi fi, etc.
Αυτό όμως δεν ακυρώνει την μουσική. Υπάρχουν εξαιρετικές ηχογραφήσεις σε ολα τα είδη μουσικής.Εκει φαίνεται ενα σωστό ηχείο.Σίγουρα δεν μπορεί να γίνει αυτόσκοπός η σωστή ηχογράφηση , αλλά βοηθάει.
Εγω πλέον ψάχνω για καλές ηχογραφήσεις.
Του κιλού δεν μου κάνουν, όπως και η πλειοψηφία των νεων χιτς που είαναι για γέλια.
Τώρα οσον αφορά στο πως θέλει να ακούει κάποιος , ε , αυτό είναι άλλο θέμα.
Αλλο το θέλω να ακούω όπως μου αρέσει , και άλλο θέμα το θέλω να ακούω σωστά.Η διαφορά είναι τεράστια.
Τζονι δεν ξερω για σενα ....εγω πιστευω και ειναι και αντικειμενικα δεδομενο πως ναι υπαρχουν καλα ηχεια και τελικοι και και....ομως ειναι ενα πακετο ολο αυτο που δινει το καλο αποτελεσμα σε εναν συγκεκριμενο χωρο με μια εγγραφη κορυφαια......

Ολα τα αλλα ειναι για να συζηταμε και να λεει ο καθε ενας την εμπειρια του ωστε καποιος να κουμπωσει οσο γινετε καλυτερα το συστημα του χωρις να κουραστη και να ξοδεψει πολλα.....
Οχι οτι θα βρει με την μια αυτο που θελει...απλα θα ειναι ποιο κοντα σε αυτο που ψαχνει...

Το πως θελει να ακουει ο καθε ενας εχει να κανει με τις εμπειριες του ...με το ποσο καλα ακουει...και φυσικα παντα υπαρχει και ο υποκειμενικος χρωματισμος απο λιγο εως πολυ μιας και συμβαινει σε ολο τον κοσμο.....Στον ηχο υπαρχει και φαντασια και ψυχολογια.....

Μονο και μονο σκεφτεις πως ολοι εδω μεσα εχουν διαφορετικα setup και ολοι πιστευουν πως ακουν σωστα καταλαβαινεις τι παιζει....

Ασε που οταν ακουει ο ενας το συστημα του αλλου ανακαλυπτη πραγματα που δεν εχει εκεινος.....:142:

Reaction score
462

M αυτά και μ αυτά το ταξίδι έφτασε στο τέλος του..

Δυστηχώς λόγο χρόνου δεν μπόρεσα να τα τεστάρω σε περισσότερους χώρους και με πιό πολλά άτομα.
Επίσης λόγω γκαντεμιάς δεν μπόρεσα να τα μετρήσω και προσωπικά νίώθω σα να σας έχω μεταδώσει τα μισά απ όσο έπρεπε,μιας και όπως λεν στο χωριό μου:Που πα ρε καραμήτρο χωρίς ένα διάγραμμα;

Συμπερασματικά λοιπόν:
Είναι εξαιρετικά!
Επιβάλονται στον χώρο μα τον ήχο τους και εξαφανίζονται με το μέγεθος και την αισθητική τους.Και αν τα προσέξει κάποιος οπτικά μόνο καλά λόγια θα πεί(αν τα θάψει το πιθανότερο είναι ότι ζήλεψε που δεν τ ανακάλυψε πρώτος αυτός).
Λογικά δεν έχουν πρόβλημα να παίξουν και με χαμηλήε κατηγορίας τιμής ή ισχύος ενισχυτές,αν και θα ξεδιπλώσουν πιό εύκολα τις αρετές τους απο 60-70βατ ανα κανάλι και πάνω.

Όσοι τ άκουσαν ξεχώρισαν ως σταρ του σετ το σαμπ dynamo 700.
Για μένα αυτό που καταφέρνουν οι δορυφόροι στις φωνές και στο πώς στήνουν την ''εικόνα'' είναι το highlight του συστήματος.Ειδικά στις υψηλές καθώς και στην περιοχή πάνω απ τα 2,5Κhz(περιοχή ευθύνης του tweeter) τα ηχειάκια δεν πιάνονται!

Απλά το σαμπ κερδίζει τις εντυπώσεις καθώς τα μάτια έρχονται σε αντίθεση απ τα αυτία.Δλδ δεν πιστεύεις ότι ένα τέτοιο κυβάκι μπορεί να βγάλει αυτές τις χαμηλές.Ειδικά σε ένταση!
Αυτός όμως είναι και ο λόγος που θα σας παιδέψει λιγάκι,καθότι αρύθμιστο έχει τη τάση να επιβάλεται στο υπόλοιπο σέτ.Οπότε μην ξεχάσετε να ξεζουμίσετε την ισοστάθμιση του ενισχυτή σας.

Ειδική μνεία θα κάνω και στο πόσο ξεκούραστο είναι το σετ καθώς και την καθαρότητα του που σας επιτρέπει να μην χάνετε τίποτα ακόμα και σε χαμηλές ή μέσες εντάσεις!

Και πάμε τώρα στο κρίσιμο ερώτημα.Θα τ αγόραζα;
Ναι.
Θεωρώ ότι είναι ένα σετ που θα καλύψει το 90% των χρηστών* σε ένα τυπικό οικιακό σαλόνι και απο πλευράς ποιότητας και απο πλευράς εντάσεων.Απο θέμα αισθητικής θα τους καλύψει όλους και ειδικά τις γυναίκες σας ή την διακοσμήτρια σας.

Μartin Logan!

*Υ.Γ.:Το υπόλοιπο 10% είναι μουρλοί και παλαβοί σαν και κάποιους εδω μέσα(εμού συμπεριλαμβανομένου)που θέλουν να ξσηκώνουν το απένταντι οικοδομικό τετράγωνο.
Ωφειλω να ομολογησω οτι η αποψη του Γιωργου ειναι τεκμηριωμενη και σωστη.
Οσο για την τελευταια παραγραφο(Υ.Γ) εχω να πω οτι ο Γιωργος δεν ειναι μονος του με αυτην την τοποθετηση.
Γκαζια λοιπον και οποιος αντεξει!!

Reaction score
30.366

Αντώνη, ενα εχω να πω ,οτι συμφωνώ υπο προυποθέσεις.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.467

Αντώνη, ενα εχω να πω ,οτι συμφωνώ υπο προυποθέσεις.
Ρε :618:

(Είσαι άτυχος που δεν πρόλαβα να σου έρθω με το πακετάκι απο εκεί:125:.
Σε δεύτερη σκέψη τυχερός είσαι γιατί αν τα έβλεπε η γυναίκα οι καμινάδες θα έπερναν πόδι:114:)

Reaction score
30.366

Τζονι δεν ξερω για σενα ....εγω πιστευω και ειναι και αντικειμενικα δεδομενο πως ναι υπαρχουν καλα ηχεια και τελικοι και και....ομως ειναι ενα πακετο ολο αυτο που δινει το καλο αποτελεσμα σε εναν συγκεκριμενο χωρο με μια εγγραφη κορυφαια......

Ολα τα αλλα ειναι για να συζηταμε και να λεει ο καθε ενας την εμπειρια του ωστε καποιος να κουμπωσει οσο γινετε καλυτερα το συστημα του χωρις να κουραστη και να ξοδεψει πολλα.....
Οχι οτι θα βρει με την μια αυτο που θελει...απλα θα ειναι ποιο κοντα σε αυτο που ψαχνει...

Το πως θελει να ακουει ο καθε ενας εχει να κανει με τις εμπειριες του ...με το ποσο καλα ακουει...και φυσικα παντα υπαρχει και ο υποκειμενικος χρωματισμος απο λιγο εως πολυ μιας και συμβαινει σε ολο τον κοσμο.....Στον ηχο υπαρχει και φαντασια και ψυχολογια.....

Μονο και μονο σκεφτεις πως ολοι εδω μεσα εχουν διαφορετικα setup και ολοι πιστευουν πως ακουν σωστα καταλαβαινεις τι παιζει....

Ασε που οταν ακουει ο ενας το συστημα του αλλου ανακαλυπτη πραγματα που δεν εχει εκεινος.....:142:

Κωστή δεκτή και σεβαστή η γνώμη σου , αλλά δεν είσαι spot on.
Ηχεία υπάρχουν πολλά , και θα βρείς οτι θέλεις.
Το ιδιο και ενισχυτές.
Ομως το σωστό το άκουσμα δύςκολα θα το βρείς διότι πολύ απλά δύσκολα το βρίσκουν και αυτοί που κάνουν ηχεία.
Το ζητούμενο απο όλο τον κόσμο είανι ενα ηχείο που να παίζει ιδανικά.Οι πιο πολλοί αυτό ψάχνουν μόνο που δεν θα το βρούν ποτέ.
Μερικοί άλλοι παλεύουν να φτάσουν στο τέλειο οσο πιο κοντά μπορούν , αυτοί είναι πο τυχεροί.
Τέλος υπάρχουν και μερικοί άλλοι που ψάχνουν το τέλειο , ο καθένας με τον τρόπο του , .
Αυτοί λοιπόν είναι οι πιο τυχεροί απο όλους γιατί το πλησιάζουν πιο πολύ απο όλους τους άλλους αλλά δεν το ξέρουν.Και όταν το μαθουν είναι ηδη στον άλλο κόσμο η πολύ κοντά σε αυτόν.
Με ολα αυτά θέλω να πω οτι ενα ηχείο δεν είναι εύκολη δουλειά και κυρίως δεν είναι εύκολο project.
Ολοι η σχεδόν όλοι μπορούν να φιάξουν ενα πολύ καλό ηχείο.
Αυτοι που ξέρουν πως να το τελειοποιούν είναι πραγματικά ελάχιστοι.

Reaction score
30.366

Ρε :618:

(Είσαι άτυχος που δεν πρόλαβα να σου έρθω με το πακετάκι απο εκεί:125:.
Σε δεύτερη σκέψη τυχερός είσαι γιατί αν τα έβλεπε η γυναίκα οι καμινάδες θα έπερναν πόδι:114:)

Και τι σε εμποδίζει ? να ερθεις?
Οι καμινάδες σε περιμένουν εσένα και τα martin logan σου.:142:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.467

Και τι σε εμποδίζει ? να ερθεις?
Οι καμινάδες σε περιμένουν εσένα και τα martin logan σου.:142:
Δεν πρόλαβα λόγω της δουλειάς ρε συ.
Και δεν τα έχω πλέον:101:

Reaction score
30.366

Καλά όποτε και αν θελήσεις ο δρόμος ανοικτός και τα καυκάσου θα είναι δεμένα, ναι?

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Martin Logan Motion Series-Dynamo 700.Test στο AVSite!

Καλά όποτε και αν θελήσεις ο δρόμος ανοικτός και τα καυκάσου θα είναι δεμένα, ναι?
Τζώνη, το έχω και στη δουλειά το ίδιο. Όποτε θες πετάξου. Δίπλα είσαι. Φέρε και ό,τι δισκάκι θέλεις. Πόση ζάχαρη βάζεις στον καφέ μόνο να ξέρω πριν έρθεις. :116:

Reaction score
30.366

Ποιό μάναμ ? τα καυκάσου ? η κάτι άλλο ?
Μια ζάχαρη και δυνατόν τον φραπέ.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751

Να πώ κι εγώ?

Τα σετάκια Home Cinema , ειναι φτιαγμένα για να παίζουν 5.1/7.1 .
Καλύπτουν τίς απαιτήσεις των περισσοτέρων, αλλά οχι όλων.
Είναι υπερβολικό να ζητάμε απο δορυφοράκια , να μας καλύψουν σε δικάναλο ηχο, ενώ είμαστε συνηθισμένοι σε μεγάλα ηχεία δαπέδου.

Reaction score
39
Ευχαριστώ για την θαυμάσια παρουσίαση και τα σχόλια όλων.

Μερικές ερωτησούλες:

Μπορούν τα ηχεία να κρεμαστούν στον τοίχο (και τα πέντε);

Αυτό με το ασύρματο σαμπ, προϋποθέτει κάτι το ιδιαίτερο από πλευράς ενισχυτή; Ξέρουμε τι εξάρτημα χρειάζεται και κόστος;

Ο Pioneer LX53 θα μπορέι να τα οδηγήσει σωστά;

Από που μπορεί να τα αγοράσει κανείς;

Ευχαριστώ

Reaction score
6
Ευχαριστώ για την θαυμάσια παρουσίαση και τα σχόλια όλων.

Μερικές ερωτησούλες:

Μπορούν τα ηχεία να κρεμαστούν στον τοίχο (και τα πέντε);

Αυτό με το ασύρματο σαμπ, προϋποθέτει κάτι το ιδιαίτερο από πλευράς ενισχυτή; Ξέρουμε τι εξάρτημα χρειάζεται και κόστος;

Ο Pioneer LX53 θα μπορέι να τα οδηγήσει σωστά;

Από που μπορεί να τα αγοράσει κανείς;

Ευχαριστώ
Τα ηχεία έρχονται με βάσεις τοίχου στη συσκευασία όπου αναλόγως ύψους έχεις την επιλογή να τα περιστρέψεις κατά 180 μοίρες και να δείχνουν με γωνία 20 μοιρών προς τα κάτω ή να είναι σε ευθεία όπως φαίνεται στο σχήμα:

Χρειάζεται επιπλέον ο αναμεταδότης SWT-1 για να χρησιμοποιηθεί ασύρματα το sub. Συνδέεις τον αναμεταδότη απλά στην έξοδο sub του ενισχυτή και το σήμα μεταφέρεται ασύρματα. Ο αναμεταδότης έχει ένα κόστος της τάξης των 150 ευρώ (χοντρικά).

Εγώ τα δοκίμασα με μικρότερης ισχύος ενισχυτή από τον LX53 και έπαιξαν μια χαρά.

Τα ακούς πριν τα αγοράσεις στα καταστήματα. :126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.336
Members
38.685
Νεότερο μέλος
simplygades