Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Σερφαρε στις 16*Ε σημερα.
Για καποια, υπαρχουν προβληματα,που εξεταζονται.
Στα δικα μας αναφερθηκα. Μαλλον αυτα απασχολουν τους ποιο πολλους.

Reaction score
0
Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

κατεβασα τη λιστα του johnny αλλα μου την βγαζει μπερδεμενη και δεν διαβαζεται.τι πρεπει να κανω?

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Στα δικα μας αναφερθηκα. Μαλλον αυτα απασχολουν τους ποιο πολλους.
δεν εχω χρονο να σου ανεβασω εικονες απο Thor και hd καναλια

δεν νομιζω!!!

Reaction score
1

κατεβασα τη λιστα του johnny αλλα μου την βγαζει μπερδεμενη και δεν διαβαζεται.τι πρεπει να κανω?

για εξιγησε καλυτερα την εβαλες στον δεκτη !!!

Reaction score
1

ναι φυσικα σε usb η την βαζεις σε channel editor και την επεξεργαζεσαι

Reaction score
0

επειδη σε μενα ο ανεμος ανανεωσης σταματησε να φυσαει αναρωτιεμμαι μηπως εχω κανει καποιο λαθος ρυθμιση?
σε σας φυσαει καθολου?
στο NEWCAMD Setup τι πρεπει να το εχουμε?
ανοιχτο η κλειστο?
το nuevo αν το κλεισω χανω και τα 3 που εβλεπα
το αλλο με το PR επιλογη και μετα Fn1 δεν μου βγαζει καμμια επιλογη.

Reaction score
0

επειδη σε μενα ο ανεμος ανανεωσης σταματησε να φυσαει αναρωτιεμμαι μηπως εχω κανει καποιο λαθος ρυθμιση?
σε σας φυσαει καθολου?
στο NEWCAMD Setup τι πρεπει να το εχουμε?
ανοιχτο η κλειστο?
το nuevo αν το κλεισω χανω και τα 3 που εβλεπα
το αλλο με το PR επιλογη και μετα Fn1 δεν μου βγαζει καμμια επιλογη.
Και σε μενα το ιδιο, τουλαχιστον μεχρι πριν 2 ωρες που κοιταξα.
Δεν φυσαει , ενω χτες φυσαγε τουλαχιστον λιγο.
To Newcamd δεν νομιζω οτι χρησιμευει σε κατι για το gift, δεν ειμαι και σιγουρος ομως.
Με το nuevo ετσι συμβαινει και σε μενα , για ποιο λογο το κλεινεις ? αστο ανοιχτο.

Reaction score
0
Στο newcamd δεν κανεις τιποτα, εκτος αν θελεις να μοιραζει ο δεκτης σου σε αλλον δεκτη. Δεν χρειαζεται να κλεισεις το nuevo, πολλα καναλια παιζουν ακομα απο κει και τα δικα μας 3. Το service+ κοιτα να ειναι connect, παρα πολλα καναλια εχουν ενσωματωθει εκει και απο τι φαινεται δοκιμαστικα καποια δικα μας που αλλες φορες ανοιγουν και αλλες οχι.
Την εντολη που σου εγραψε ο john ειναι για αλλη δουλεια, μαλλον τον μπερδεψες, αν εχεις περασει καποιο cccamd ή newcamd στον δεκτη σου, μπορεις να επιλεξεις ποιος server θα κανει την δουλεια σε καποιο καναλι (δεν το ηξερα ουτε γω, thanks john).

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Την εντολη που σου εγραψε ο john ειναι για αλλη δουλεια, μαλλον τον μπερδεψες, αν εχεις περασει καποιο cccamd ή newcamd στον δεκτη σου, μπορεις να επιλεξεις ποιος server θα κανει την δουλεια σε καποιο καναλι (δεν το ηξερα ουτε γω, thanks john).
ευχαριστω παιδες ,πολυ κατατοπιστικοι και οι 2.
ειδικα για newbieδες σαν και εμενα.
μου εφυγε ενα ανχος που ειχα μηπως δεν ειχα κατι σωστο στα settings

Reaction score
114

Καλο θα 'ναι να μην γραφετε λεπτομερειες,του στυλ δικα μου,δικα σου,μιας και το φορουμ διαβαζεται και απο επισκεπτες.
Ετσι και αλλιως δεν ειναι γι' αυτο το λογο αυτη η ενοτητα.
Τις διαφορες τις καταλαβαινουν πιο πολυ αυτοι που εχουν τον combo και εχουν την δυνατοτητα μονο του service+

Reaction score
114

Απο τις 16*Ε να επισημανω
Supersport 6 - Real M. - Ajax
Supersport 7 -Bayern M. - Roma
που ειναι ελευθερα

Reaction score
0

οπως ειπωθηκε και παραπανω τους περισσοτερους αν οχι ολους τους ενδιαφερουν τα ντοπια.ελληνικα,ελληνικοι υποτιτλοι και τα σχετικα.τα αλλα ειναι μπαρουφες.ο δεκτης φτιαχτηκε για το λογο αυτο και ετσι εγινε γνωστος.αποδειχθηκε πως αλλα εταζε και αλλα κανει.μαλλον δεν κανει τιποτα η κανει πολυ λιγα.με την τωρινη κατασταση να τον παρεις να τον κανεις τι?καποιοι εδω που εχουν συμφεροντα θα αντιδρασουν αλλα η αληθεια ειναι αυτη.και να δουμε αν θα τον ξανααγορασει κανεις.οχι πως ειναι κακος σαν μηχανημα με εξαιρεση την υπερθερμανση αλλα αφου δεν παιζει κ με την γνησια καρτα εξαιτιας του παντρεματος ειναι σχεδον αχρηστος.

Reaction score
0
Υπαρχουν κι αλλοι τροποι να βλεπεις, αυτα που προσφερει ειναι υπεραρκετα, αν τον αγορασες μονο για το δωρο δεν φταει η εταιρεια, δεν ειναι υποχρεωμενη να κανει δωρα και δεν ειναι αυτο που πουλαει, πουλαει δεκτη με καποια χαρακτηριστικα, αν σου αρεσει τον αγοραζεις, αν δεν σου αρεσει παρε εναν DM με 1000 ευρω για να κανεις σχεδον οτι κανει και ο spider.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.069

οπως ειπωθηκε και παραπανω τους περισσοτερους αν οχι ολους τους ενδιαφερουν τα ντοπια.ελληνικα,ελληνικοι υποτιτλοι και τα σχετικα.τα αλλα ειναι μπαρουφες.ο δεκτης φτιαχτηκε για το λογο αυτο και ετσι εγινε γνωστος.αποδειχθηκε πως αλλα εταζε και αλλα κανει.μαλλον δεν κανει τιποτα η κανει πολυ λιγα.με την τωρινη κατασταση να τον παρεις να τον κανεις τι?καποιοι εδω που εχουν συμφεροντα θα αντιδρασουν αλλα η αληθεια ειναι αυτη.και να δουμε αν θα τον ξανααγορασει κανεις.οχι πως ειναι κακος σαν μηχανημα με εξαιρεση την υπερθερμανση αλλα αφου δεν παιζει κ με την γνησια καρτα εξαιτιας του παντρεματος ειναι σχεδον αχρηστος.
Λάθος κάνεις, και σε όλα. Ούτε μπαρούφες είναι τα άλλα (και τα ελληνικά τα "καλύτερα") ούτε υπάρχει κάποια εγγύηση καλής λειτουργίας τους, εφόσον άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο, όπως για παράδειγμα η μαμά των ελληνικών, που προτιμά να μην την βλέπουν από την κλειδαρότρυπα και έτσι βάζει "εμπόδια" (κι όχι μόνο για την συγκεκριμένη περίπτωση).

Reaction score
1

γιατι δεν αγοραζεις τον Panasat αμα θελεις ντοπια

εμεις εδω θελουμε ποιοτητα εικονας απο ολους τους δορυφορους οχι μονο τον hotbird

Reaction score
1

Λάθος κάνεις, και σε όλα. Ούτε μπαρούφες είναι τα άλλα (και τα ελληνικά τα "καλύτερα") ούτε υπάρχει κάποια εγγύηση καλής λειτουργίας τους, εφόσον άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο, όπως για παράδειγμα η μαμά των ελληνικών, που προτιμά να μην την βλέπουν από την κλειδαρότρυπα και έτσι βάζει "εμπόδια" (κι όχι μόνο για την συγκεκριμένη περίπτωση).

σωστος +1000:447:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.272
Members